- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.621
Halime şükür deyim o amanBen kayinbabamin cimriligini anlatmaya kalksam ohoo. Cok isterdim comert bir aileye gelin gelmeyi cunku ben pintiligi oldum olasi hic sevmiyorum ama imtihan iste.
Bende biminkini kullanıyorum cok memnunum pembe olan paketkızlar ayıptır sorması tuvalet kağıdı olarak hangisini tercih ediyorsunuz
Ay ne güzel birşey ya hazır yemek yemek masa toplamamak filan dimiBugün çok para gitti valla ogluma suluk panduf aldik ikisi 80 lira . Yemek yedik bide disarda tabi oğlum cok seviyo anasi gibi disarda yemeyi
Evet valla bide ben ev yemekleri pek sevmiyorum yemem fazla mecbur yapiyorum da tost makarna felan daha cok severimAy ne güzel birşey ya hazır yemek yemek masa toplamamak filan dimi
bende 3 katlisida 2 katlısıda biminkinden iyi ve ucuz dun aldim indirimli aldim hattaA101 inkini
Aman peçete işte sil at çok şey incelemiyorum kullan atbende 3 katlisida 2 katlısıda biminkinden iyi ve ucuz dun aldim indirimli aldim hatta
Evet valla bide ben ev yemekleri pek sevmiyorum yemem fazla mecbur yapiyorum da tost makarna felan daha cok severim
Ay hamileyken bende cok sıkmıştım kendimi valla az kaldi sende sabret yada evde kendin yapcanım hamburger kola istiyor kendimi sıkıyorum yememek için
Eeee canım camlar silinmeyecekse halılar da yıkamaya gidecekse bence de kadına gerek yok sen yavaş yavaş yaparsın gerekli gördüğünde de eşinden yardım istersin perde ASma filan kolay gelsin şimdidenYa püre mesela kadın geliyor ya tüm evin perdelerini nasıl yıkayıp asıyor ki benim camlarım çok büyük her perde bir makina oluyor tülü , güneşliği ayrı ayrı oluyor . Cam silemiyoruz binada çünkü camlar sallanıyor ben silmiyorum kadının da sorumluluğunu alıp sildiremem mesela
Ayyyyyy bende bayılırım dışarda yemeyeBugün çok para gitti valla ogluma suluk panduf aldik ikisi 80 lira . Yemek yedik bide disarda tabi oğlum cok seviyo anasi gibi disarda yemeyi
Ayyyy biz bu boğazla zor kilo veririz canımEvet valla bide ben ev yemekleri pek sevmiyorum yemem fazla mecbur yapiyorum da tost makarna felan daha cok severim
aynen esime öyle diyorum zaten silip atıyoruz ama bazıları çok kötü bir marka almışım hatırlamıyorum adını elimde parcalaniyoduAman peçete işte sil at çok şey incelemiyorum kullan atonunda hesabını yapamam artık
Ben hamile kalalı hep zararlı şeyler istiyorum ve kendimi frenleyemiyorum. Favorim çiğ köfte dürüm. Pizza kola. Yoğurtlu makarnacanım hamburger kola istiyor kendimi sıkıyorum yememek için
Kola içmek istiyorım çok anca Elmalı soda içiyorumAy hamileyken bende cok sıkmıştım kendimi valla az kaldi sende sabret yada evde kendin yap
Teşekkürler iyi olmaya çalışıyorum iş güç filan, birikime yöneliyorum, bi şeylere girişmem lazım ama ne olmalı bilemedim.
Cam sildirsem de bir anlamı yok hani pvc 2 cam ya içeri dışarı şeklinde nasıl tarif etsem bilemedim de neyse . 2 cam arası kirli kalmış su izli filan silsek birşey değişmiyorum birde zaten insanın eli kolu yetişmiyor çok saçma yapılmış . Gardırop ile mutfak dolaplarımı sildiğim zaman sorun kalmıyor . Perdeler eşimde zaten ben yıkayacağım o asacakEeee canım camlar silinmeyecekse halılar da yıkamaya gidecekse bence de kadına gerek yok sen yavaş yavaş yaparsın gerekli gördüğünde de eşinden yardım istersin perde ASma filan kolay gelsin şimdiden
Hedefleri yavaş yavaş belirliyoruz bizde.Teşekkürler iyi olmaya çalışıyorum iş güç filan, birikime yöneliyorum, bi şeylere girişmem lazım ama ne olmalı bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?