Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Lcw ya gittik kendime bi üst aldim bedenine bakmıştım sadece evde giymek icin sweat. Oglum açıp baktirmadı bile. Bide tayt aldim yine ev icin. Eve geldim hep boyalı ustume aldığım sey Yarin degistircez

Eeee canım camlar silinmeyecekse halılar da yıkamaya gidecekse bence de kadına gerek yok sen yavaş yavaş yaparsın gerekli gördüğünde de eşinden yardım istersin perde ASma filan kolay gelsin şimdiden

Eeee canım camlar silinmeyecekse halılar da yıkamaya gidecekse bence de kadına gerek yok sen yavaş yavaş yaparsın gerekli gördüğünde de eşinden yardım istersin perde ASma filan kolay gelsin şimdiden
Cam sildirsem de bir anlamı yok hani pvc 2 cam ya içeri dışarı şeklinde nasıl tarif etsem bilemedim de neyse . 2 cam arası kirli kalmış su izli filan silsek birşey değişmiyorum birde zaten insanın eli kolu yetişmiyor çok saçma yapılmış . Gardırop ile mutfak dolaplarımı sildiğim zaman sorun kalmıyor . Perdeler eşimde zaten ben yıkayacağım o asacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…