- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.641
Kız valla tost dedim canim nasi çekti tostAyyyy biz bu boğazla zor kilo veririz canım
Bende aynıyım neden böyle bilemiyorum yaBen hamile kalalı hep zararlı şeyler istiyorum ve kendimi frenleyemiyorum. Favorim çiğ köfte dürüm. Pizza kola. Yoğurtlu makarna
Geçen arkadaşlarım ABur cubur günü yapacağız diye tutturdular iyice saçmaladınız sizi keserim dedimKız valla tost dedim canim nasi çekti tostbence yine de ıyiz 100 kilo felan değiliz nolacak veririz vericez bi günü serbest gün yapalim o gün canımız ne çekerse yiyelim
Abur cubur gününe kısır cig kofte dahilse neden olmasindiGeçen arkadaşlarım ABur cubur günü yapacağız diye tutturdular iyice saçmaladınız sizi keserim dedim
Bizim durumlar çok karışık ama ben de bildirimde bulunayım motivasyon olur.Hedefleri yavaş yavaş belirliyoruz bizde.
Ocak ayında yazicsz
Benim bugün çok saçma oldu yarında annemle ablam gelecek yine saçma olur bakalım artıkKız valla tost dedim canim nasi çekti tostbence yine de ıyiz 100 kilo felan değiliz nolacak veririz vericez bi günü serbest gün yapalim o gün canımız ne çekerse yiyelim
Gel yaz tabi canım benim durum da karışık ay sonu eksideyiz birikimin b si yok ama yazıyorum yaz sendeBizim durumlar çok karışık ama ben de bildirimde bulunayım motivasyon olur.
Hepimizin hayatında oluyor. Aksilikler bitmiyorBizim durumlar çok karışık ama ben de bildirimde bulunayım motivasyon olur.
Aslında aksam 6 dan sonra yemesek tam super olacakBenim bugün çok saçma oldu yarında annemle ablam gelecek yine saçma olur bakalım artık
Yo be öyle değil cips kola filan öyle gün buAbur cubur gününe kısır cig kofte dahilse neden olmasindi
He yok ya onlar karin doyurmazYo be öyle değil cips kola filan öyle gün bu
Evet canım ama ben 9 da kızı yatırıyorum ondan sonra mutfağa saldırıyorumAslında aksam 6 dan sonra yemesek tam super olacak
Yani bu 200 lira tutan şeylerden aksam yemeklik bisey bile yokMarkete gittik
3 paket süt,, yoğurt,,,30 lu yumurta,,,,bebek bezi,,,ıslak mendil,,,2 kilo tavuk,,,susam,,,Nutella,,,Buzdolabı poşeti,,,kakao,,,tost ekmeği,,,süt dilimi,,,cips toplam harcam
220 tl
Paranın hiç kıymeti yokkk yaaaa
Sağlık olsun da gerisi br şekilde aşılır.Hepimizin hayatında oluyor. Aksilikler bitmiyor
Karın doyuran günler başkaHe yok ya onlar karin doyurmaz
He kızzzz tavuk almıştım eşim tost istedi tost yedi bizde makarna yedikYani bu 200 lira tutan şeylerden aksam yemeklik bisey bile yok
Benim oğlanda 8 bucukta yatakta bende hemen kahve keyfi yaparimEvet canım ama ben 9 da kızı yatırıyorum ondan sonra mutfağa saldırıyorum
Ayyynıyızzzzzz yaaaaaaBenim oğlanda 8 bucukta yatakta bende hemen kahve keyfi yaparim
Afiyet olsun canım benimde yarin sabah tost yapmam lazımHe kızzzz tavuk almıştım eşim tost istedi tost yedi bizde makarna yedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?