Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Buzlugu difrizi karıştırdım. Kilere baktım.
Et tavuk var. Yazdan bezelye bamya fasulye kabak patlıcan koymuştum. Konservelerim var. Dışardan temel sebze meyve harici birşey almam gibi.
Yemek listemi de yaptım.
Bebisten sonra 1ay düzene göremedik çok harcandi. Toparlanmamiz lazım.

Evde eksikleri listeledik
Baharat alicaz.
Makarna kalmadı
Nar ekşili sos
Şehriye.
Hafta içi alırız bunlari

Ne güzel arkadaşların var bende anlaşabileceğim birileri olsun istiyorum ama hic girişken değilim bu konularda

Bende son kez bu hafta yeşil fasulye yi marketten aldım artık dolaptan kullanırım . Ama hemen bitsin istemedim ya doğumdan sonra çok lazım olur diye düşünüyorum çok masraf olacak ya ailelerin dönüş biletlerini de mi biz ödeyeceğiz acaba diye düşündüm valla

Ne güzel arkadaşların var bende anlaşabileceğim birileri olsun istiyorum ama hic girişken değilim bu konularda
Bu ekibi oluşturana kadar çok çabaladım ilk taşındığımız zaman çok kullanıldım İnan . Sürekli benim evime geliniyordu ama ben hiç bir oturmaya davet edilmiyordum. O ara işten ayrılmıştım buraya geldim bir daha iş bulamadım. Eşimle sorunlar yaşadık çok zor günlerdi İnan çok ağladım çok yalvardım . Şimdi kimseye eyvallahım kalmadı alıştım adapte oldum şimdi beni ağlatanlar benimle görüşmek için peşimde dolaşıyor ama ben görüşmüyorum ayrıca eşim de o ekiple görüşmemi asla istemiyor

Ya ben çok stok yapamıyorum saçma gelebilir ama bu havada bile benim kilerimde hemen kelebek uçuyor hemde haftada bir bu koca karnımla yere oturup orada bakıyorum neye ne oldu diye

Ya bir kaç hafta önce A101 e finish bulaşık makinası deterjanı gelmişti 2 paket almıştım hiç memnun kalmadım ben . Hatta nefret ettim kaşıklarım filan her hafta kararıyorlar çamaşır sulu suda bekletmek zorunda kalıyorum ayrıca her zamanki şekilde makinayı doldurmama rağmen bazen bazı şeyler lekeli çıkıyor bir daha fairyden başka almam ben

Finish quantum değilse temizlemiyor. Quantum benim makinede fairy ile aynı sonucu veriyor.

Finish quantum değilse temizlemiyor. Quantum benim makinede fairy ile aynı sonucu veriyor.
Değildi aynen indirime gelmişti bende bir kere finish bir kere fairy kullanırım dönüşümlü fairye destek olsun dedim ama olmadı şimdi bitirmeye çalışıyorum açıkçası annem doğuma gelecek o gelmeden bitsin fairy alacağım . Şimdi fairy var ama biraz kullanmıyorum bilerek . Diyelim ki misafir geldi işlemeli bardaklarımı filan çıkarttım ona fairy kullanıyorum

Sizinle yeni öğrendiğim bi bilgiyi paylaşayım da bana dua edin. Bim in parlatıcısı var ya derz araları için çok güzel bir temizleyici imiş. Bir gitsem stok yapacam.
Evet ya öyle o parlatıcı ben sadece o İşler için kullanır oldum içinde ne kadar kimyasal var ki derzleri temizliyor kafasına geldim resmen bulaşık makinasına asla koymuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…