- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.661
Ne güzel arkadaşların var bende anlaşabileceğim birileri olsun istiyorumKarın doyuran günler başkamesela bugün öyle bir gün yaptık ve bende rahatça yedim eşim evde yok ya akşam yemeği de yemem diye biraz fazla kaçırdım . Şimdi suyu bile yudum yudum içiyorım yoksa çatlayacağım
Bu ekibi oluşturana kadar çok çabaladımNe güzel arkadaşların var bende anlaşabileceğim birileri olsun istiyorumama hic girişken değilim bu konularda
Hadi ocak gelsin o zaman bu sene borç ödemekten kenara bir tl koyamadımHedefleri yavaş yavaş belirliyoruz bizde.
Ocak ayında yazicsz
Finish quantum değilse temizlemiyor. Quantum benim makinede fairy ile aynı sonucu veriyor.Ya bir kaç hafta önce A101 e finish bulaşık makinası deterjanı gelmişti 2 paket almıştım hiç memnun kalmadım ben . Hatta nefret ettim kaşıklarım filan her hafta kararıyorlar çamaşır sulu suda bekletmek zorunda kalıyorum ayrıca her zamanki şekilde makinayı doldurmama rağmen bazen bazı şeyler lekeli çıkıyor bir daha fairyden başka almam ben
Borçların bitmesine çok var mı.Hadi ocak gelsin o zaman bu sene borç ödemekten kenara bir tl koyamadım
Geçmiş olsun. Kantaron yağı çok iyi gelmişti bana.Kızlar iyi geceler yaniga ne iyi gelir.elma suyu surdum.ve sarı Kantaron yağı iyi gelir mi bunlar
Değildi aynen indirime gelmişti bende bir kere finish bir kere fairy kullanırım dönüşümlü fairye destek olsun dedim ama olmadı şimdi bitirmeye çalışıyorum açıkçası annem doğuma gelecek o gelmeden bitsin fairy alacağım . Şimdi fairy var ama biraz kullanmıyorum bilerek . Diyelim ki misafir geldi işlemeli bardaklarımı filan çıkarttım ona fairy kullanıyorumFinish quantum değilse temizlemiyor. Quantum benim makinede fairy ile aynı sonucu veriyor.
Geçmiş olsun evet kantaron yağı şahane sür kesinKızlar iyi geceler yaniga ne iyi gelir.elma suyu surdum.ve sarı Kantaron yağı iyi gelir mi bunlar
Evet ya öyle o parlatıcı ben sadece o İşler için kullanır oldum içinde ne kadar kimyasal var ki derzleri temizliyor kafasına geldim resmen bulaşık makinasına asla koymuyorumSizinle yeni öğrendiğim bi bilgiyi paylaşayım da bana dua edin. Bim in parlatıcısı var ya derz araları için çok güzel bir temizleyici imiş. Bir gitsem stok yapacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?