- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.681
Ben deterjanlar konusunda hep muhafazakar oldum zaten kullanmıyordum. Ama bunu da çıplak el temas etmesin diyorlar.Evet ya öyle o parlatıcı ben sadece o İşler için kullanır oldum içinde ne kadar kimyasal var ki derzleri temizliyor kafasına geldim resmen bulaşık makinasına asla koymuyorum
Evet halıya birşey döküldüğü zaman çıkarıyormuş ya ben denedim cidden evet çıkartıyor ama benim halılarımdan durulanmadı resmen . Halı beyaz mesela lekeyi sildim ya oranın rengi iyice açıldı ay çok fena kimyasalBen deterjanlar konusunda hep muhafazakar oldum zaten kullanmıyordum. Ama bunu da çıplak el temas etmesin diyorlar.
Ben bi kere elimi sürmüştüm hatta cok kere sürdüm halıyı felan temizlerken cok fena yaptı elimi ama her lekeyi cikariyo gercektenBen deterjanlar konusunda hep muhafazakar oldum zaten kullanmıyordum. Ama bunu da çıplak el temas etmesin diyorlar.
Borç işte boşver :) 1.5 yıl var.Borçların bitmesine çok var mı.
Ne borcuydu
Ben arkadaşımın önerisiyle fairy’yi ikiye kesip koyuyorum hem deterjan kokusu gelmiyor hem de gıcır gıcır temizliyorDeğildi aynen indirime gelmişti bende bir kere finish bir kere fairy kullanırım dönüşümlü fairye destek olsun dedim ama olmadı şimdi bitirmeye çalışıyorum açıkçası annem doğuma gelecek o gelmeden bitsin fairy alacağım . Şimdi fairy var ama biraz kullanmıyorum bilerek . Diyelim ki misafir geldi işlemeli bardaklarımı filan çıkarttım ona fairy kullanıyorum
Teşekkür ediyorum canım sağolasınGeçmiş olsun. Kantaron yağı çok iyi gelmişti bana.
Teşekkür ederim canım. Kızım soba izgarasina değdi izi falan çıktı .surdum gün boyu tekrar edeceğim inşaallahGeçmiş olsun evet kantaron yağı şahane sür kesin
Ay bende toksoplazma zayıflığı çıktı direk çocuğu etkiler ddi doktor çiğ köftesi etsiz yediğim halde yasaktı devletteki yiyebilirsin ddi bizim doktor istemiyo diye yemedim 5 aydan sonra türk kahvesi yasakladı içmedim ikisini de severim mahrum kaldimBen hamile kalalı hep zararlı şeyler istiyorum ve kendimi frenleyemiyorum. Favorim çiğ köfte dürüm. Pizza kola. Yoğurtlu makarna
ben de bi iki paket finish denemıstım ılk evlendıgımde hıc memnun kalmadım o gunden beri kullanmıyorum hep fairyYa bir kaç hafta önce A101 e finish bulaşık makinası deterjanı gelmişti 2 paket almıştım hiç memnun kalmadım ben . Hatta nefret ettim kaşıklarım filan her hafta kararıyorlar çamaşır sulu suda bekletmek zorunda kalıyorum ayrıca her zamanki şekilde makinayı doldurmama rağmen bazen bazı şeyler lekeli çıkıyor bir daha fairyden başka almam ben
yaa sorma pure elde yıkamada da fairyden baska asla almam dedım gecen ındırımde diye pril alim dedim nolacak, resmen bıtmesını gozluyorum ıkı bulasıga on kere sıkman gerekıyor. fairy evet pahalı ama çok gıdıyor reklamında dedıklerı kadar var yaniFairy başka. Hatta fairy gibisi yok diyebilirim.
Elde yıkamada da fairy iyi.
Kampanyalı diye pril almıştım.
Hiccc memnun değilim.
Hiç temizlemiyor.
Valla hastalık sebebi resmen bide durulama oluyor mu iyi parlatici sonrası bilmiyorum ben birkez aldim ilk evlendigimde sonra sirkeyi gördüm eltimde elma sürmesi koyarim hep parlaticiya bir zararı olmadı şükür doğal en azından sirke kokusuda kalmiyorEvet halıya birşey döküldüğü zaman çıkarıyormuş ya ben denedim cidden evet çıkartıyor ama benim halılarımdan durulanmadı resmen . Halı beyaz mesela lekeyi sildim ya oranın rengi iyice açıldı ay çok fena kimyasal
Aa etsiz çiğköftenin nesi varmış ki ben yerimAy bende toksoplazma zayıflığı çıktı direk çocuğu etkiler ddi doktor çiğ köftesi etsiz yediğim halde yasaktı devletteki yiyebilirsin ddi bizim doktor istemiyo diye yemedim 5 aydan sonra türk kahvesi yasakladı içmedim ikisini de severim mahrum kaldim
toksoplazma zayıflığında sadece pismemis et tavuk çiğ kalan köfte gibi şeyler yenmiyor diye biliniyor etli cigkoftede sorun kıyma etsizdede iyi oynanmamış sebze iyi yikanmamis sebzede sorun ben sirkeli suda beklettim hep olabildiğince az yedim dışardan bi kere lahmacun istedik baya iyi pissin ddik az daha pisse yaniyormusAa etsiz çiğköftenin nesi varmış ki ben yerim
Toxoplasma negatif ise çiğ ete de çıplak elle temas etmemelisin.toksoplazma zayıflığında sadece pismemis et tavuk çiğ kalan köfte gibi şeyler yenmiyor diye biliniyor etli cigkoftede sorun kıyma etsizdede iyi oynanmamış sebze iyi yikanmamis sebzede sorun ben sirkeli suda beklettim hep olabildiğince az yedim dışardan bi kere lahmacun istedik baya iyi pissin ddik az daha pisse yaniyormus
Evet onada dikkat ettim maruz kalınca bolca yıkadim canim bende hep kansızlık vardi onla uğraştım 5 ayından sonra hep hastanede koşturdum akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğunu öğrendim 29 yaşında hemotolojide ikizdi gebeligim birisi öldü 7 aya kadar perinatoloji bölümünde cerrahpasada mekik dokudum gitmedigim kadar doktor gördüm heralde ömrümdeToxoplasma negatif ise çiğ ete de çıplak elle temas etmemelisin.
Merhaba hoşgeldinizSelam kizlar.burayı çooook uzun zamandır okuyorum.hepinizi taniyorumbende yazayım dedim.ekonomi konuları hoşuma gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?