- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.701
Hoşbuldum ☺Merhaba hoşgeldiniz
Aramıza hoşgeldinizHoşbuldum ☺
Deren çalışıyor musun. Evli misin.birikim hedefleri n nelerHoşbuldum ☺
Sağol canımAramıza hoşgeldiniz ❤
Canım ben ev hanımı yım. Eşim memur.2012 yılında ev aldık.3 yıl ödemesi kaldı.ilk hedefim onu bitirmek☺arabanın borcuda 4 ay kaldı.tayin işimizi bekliyoruz eğer olursa ilk hetap eşyalarımı değiştirmek istiyorum.Deren çalışıyor musun. Evli misin.birikim hedefleri n neler
2.5 luk ne acaba ya benim hiç olmadı ondan galiba 10 çeyreğe bedel olan mıKuyumcuya gidiyorum inş güzel bir fiyattan bulurum altın.Cuma günü çeyrek 440-450 arası dediler. 2.5luk altın 4500 dediler az indirimle alırım diye umuyorum hadi hayırlısı.
Evet canım 10ceyrek birarada büyük baya2.5 luk ne acaba ya benim hiç olmadı ondan galiba 10 çeyreğe bedel olan mıhaydi hayırlı olsun
Tamam tamam benim var ondan adını bilmiyordum şimdi öğrendimEvet canım 10ceyrek birarada büyük bayaBir tane almıştım bu 2.olacak kısmetse.Arkadasın annesi 20tane böyle altın biriktirmiş eve girmiş peşinat yapıp benimde kaldı 18 ozaman
Lütfen hava atıp aşermeme sebeb olma alamayız bak şimdiBirde 5lik altın var o bunun 2katı agırlıkta.Oda çok güzel
Lütfen hava atıp aşermeme sebeb olma alamayız bak şimdioğlumun bir yerlerinde 5 lik resmî mi oluşsun sayende acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?