Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Deren çalışıyor musun. Evli misin.birikim hedefleri n neler
Canım ben ev hanımı yım. Eşim memur.2012 yılında ev aldık.3 yıl ödemesi kaldı.ilk hedefim onu bitirmek☺arabanın borcuda 4 ay kaldı.tayin işimizi bekliyoruz eğer olursa ilk hetap eşyalarımı değiştirmek istiyorum.

Günaydın dün çok halsizdim kızlar sırtım ağrıyordu evde de yalnızdım biraz ağladım duş aldım ağrı azaldı uyumuşum eşim nöbette hazır yedi sanırım balık yemişler 25 TL harcamış ben 50 TL aidat yolladım . Sabahta oğlumdan özür dileyerek uyandım dün onu ağlayarak üzdüğüm için . Şimdi böyleysem birkaç haftaya ne yapacağım ben diye ağladım açıkçası ama geçti neyse . Dün komşumda otururken bir arkadaş hamileymiş bizim bu görüştüklerimizden 2 sinin arkadaşları ben tanımıyorum ve yüzünde gebelik maskesi oluşmuş ciddi şekilde . Gebelik okuluna gidiyormuş orada ebeler bir krem önermişler el yapımı çok minik birşey kız kullanmış ve yüzünde hiç bir leke kalmamış . Bende okula gidecektim ama görümcelerimin erken doğum yapacaksın sen vs savsataları yüzünden korktum kaydımı sildirdim gidemedim şimdi o minik kremden bende sipariş verdim yüzümde leke yok ama bi denemek istiyorum bakalım

Kuyumcuya gidiyorum inş güzel bir fiyattan bulurum altın.Cuma günü çeyrek 440-450 arası dediler. 2.5luk altın 4500 dediler az indirimle alırım diye umuyorum hadi hayırlısı.
2.5 luk ne acaba ya benim hiç olmadı ondan galiba 10 çeyreğe bedel olan mı haydi hayırlı olsun

2.5 luk ne acaba ya benim hiç olmadı ondan galiba 10 çeyreğe bedel olan mı haydi hayırlı olsun
Evet canım 10ceyrek birarada büyük bayaBir tane almıştım bu 2.olacak kısmetse.Arkadasın annesi 20tane böyle altın biriktirmiş eve girmiş peşinat yapıp benimde kaldı 18 ozaman

Evet canım 10ceyrek birarada büyük bayaBir tane almıştım bu 2.olacak kısmetse.Arkadasın annesi 20tane böyle altın biriktirmiş eve girmiş peşinat yapıp benimde kaldı 18 ozaman
Tamam tamam benim var ondan adını bilmiyordum şimdi öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…