Bugün ne aldin kaç tl harcadin

altın düşünme sil aklından.
Babaannesi takar belki doğuma
Babannesinin takacağını söyleyeyim sana bir tam altın görümcemlerin ki de çeyrek taş çatlasın yarım . Alışveriş yaptık diyip duruyorlar ama ne aldıklarını bi resim atmıyorlar ya annem bileklik aldı bana kardeşim de oğluma künye

bilekliğinin resmi varmı tucıs gule gule kullan annemde bana bıleklık almak ıstıyordu ev için kullanırız diye bıleklık yerıne gram istedım bn hem annem hem kv öyle yaptı.hatıra kalır bıleklık guzel dusunmussunuz

Merhaba kahvaltı yaptık bankaya gittim işlerimi hallettim.
Eve geldik 3 adet halımı yıkamaya verdim taşınırken yıkanmışlardı ama oglum hastayken kustu biraz, sildim ama icim rahat etmedi yine de bir yıkansınlar kışa girerken. Ödemesini halılar gelince yapacağım.

Bir de koltuklarımı yıkatmak istiyorum, kadın çağırsam 180 tl alıyor günboyu. Ama benim acele başka bir temizlik işim yok yapıyorum kendim cok sukur, sadece koltuklar yıkansa yeter 100 tl falan istiyolar vakumlu makinelerle yıkıyorlar. Onu da birkaç hafta sonra yaptıracağım insallah.

Halıları verince ev bir süpürge istedi oğlum uyansım süpürüp sileceğim. Aksama sulu köfte, bulgur pilavı ve salata yapacağım.

Harcama bankaya giderken yol parası 5 tl, bir ds ekmek alırız o kadar

Selam Kızlar,
Telefon ve kızımın okulu için son taksitleri yatırdım. 666 + 1500
Faturalar vardı onları ve aidatı da yatırdım. 245
Dün eşim 50 tl su kartına yüklemiş faturasız sistemdeyiz de.
Arabanın 3. taksiti yatırdık. Kaldı 5
Altın hala alamadım düğün için.
Bu ay ufak bi birikim olabilir beklenmedik bir şey çıkmazsa

Selam kızlar bugun temizlik günü yaptim koltuk cektim altlarını güzelce temizledim ctesi gunum olcak şimdiden temizledim yerlerini değiştirdim değişik olsun ddim cam önü aldim persembe cam dilerim temiz kalsın koltuk örtüsü minder kiliflarini attim iki makine bir makine renkli actim oğlanı yikadim mutfak topladim makine yerleştirdim kapıları banyoyu temizledimsildim yemek attim ocaga karnabahar pisirdim makarna suyu koydum onu hasliycam kahve içiyorum simdi yanina turplu havuzlu salata yaparim hiç dışarı çıkmadım şu aldim sadece. 8 tl yarın mutfağa giricem dolapları iç dış silicem fayans duvarlar onları silerim minder kikiflari kurur sererim avizeleri silicem kış temizliği olur bana böyle bir kisliklar çıkmadı birer ikişer parça var dolapta diye öteliyorum

Off gaz yapar diye yiyemiyorum
Karnabahar
Brokoli
Lahana
Pırasa
Turp..
Ne kaldı geriye
canim çiğ olarak tukettiklerine bisey diyemem ama karnabahar fasulye fln kimyon atıp yedim özellikler 3 aydan sonra bünyesi alissin vitamin olsun ddim çok gazlı değilse kullanirsin aslinda

Planlarda degisiklik oldu karşı komşum kapimi tıklattı müsaitsen uğramak istiyoruz diye. Taşındığımızdan beri merhabalaşıyoruz birgün gelmek istiyoruz demişlerdi ne zaman isterseniz demiştim. Halılar falan yok ama yine de kabul ettim.

Kek yapmıştım dün yanına kısır yaptim hemen ikram ettim, yaşlı bir teyze ve kızı komşularım. Memnun oldular ben de memnun oldum gelmelerine.

Aksam yemeği olarak sulu köftenin yanina kısırdan yedik bi de coban salata yaptım. Ekmek almadık gerek kalmadı.

Cayın yanına da kekten yeriz bugün de böyle kapanmış olur

Hele bir okuldaki çocuk rahatlığına alış bak birde ozaman konusalım
Hahah arkadaşım da öyle dedi almaya gittim oglen uykusunda ağlamış ben gelince dudağını büküp agladi ben kendimi zor tuttum uyutmayin demistim o kadar cocuk bir yıldır uyumuyo uyumaz ki bidaha uyutmaya çalışmayacaklar inşallah

Off gaz yapar diye yiyemiyorum
Karnabahar
Brokoli
Lahana
Pırasa
Turp..
Ne kaldı geriye
Canım ye bence istediğini sana bisey diyeyim inan ki
Benim oglum aşırı gazliydi kabus gibiydi 2 yıl çektik reflu de var . Sadece çay büsküvi hurma incir yedim günlerce ama yine gazliydi ye aşırıya kaçmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…