- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.721
Bak varmış işte kirli çıkışın sendeTamam tamam benim var ondan adını bilmiyordum şimdi öğrendim
Babannesinin takacağını söyleyeyim sana bir tam altınaltın düşünme sil aklından.
Babaannesi takar belki doğuma
4400tl 2.5 luk altın.
450 tl den 2 çeyrek.
Bu aykı birikimim Allah bereket versin.
Birikimlerimizi Allah iyi günlerde harcamayı nasıp etsin ins
bilekliğinin resmi varmı tucıs gule gule kullan annemde bana bıleklık almak ıstıyordu ev için kullanırız diye bıleklık yerıne gram istedım bn hem annem hem kv öyle yaptı.hatıra kalır bıleklık guzel dusunmussunuzBabannesinin takacağını söyleyeyim sana bir tam altıngörümcemlerin ki de çeyrek taş çatlasın yarım . Alışveriş yaptık diyip duruyorlar ama ne aldıklarını bi resim atmıyorlar ya annem bileklik aldı bana kardeşim de oğluma künye
bunlar gaz mı yapıyomus bn hıc duymamstım faydalı diye yıyorum hep farklı bısey gozlemlemedım bebekte de. bence yıyıp gozlemle sen de ona gore secersınOff gaz yapar diye yiyemiyorum
Karnabahar
Brokoli
Lahana
Pırasa
Turp..
Ne kaldı geriye
canim çiğ olarak tukettiklerine bisey diyemem ama karnabahar fasulye fln kimyon atıp yedim özellikler 3 aydan sonra bünyesi alissin vitamin olsun ddim çok gazlı değilse kullanirsin aslindaOff gaz yapar diye yiyemiyorum
Karnabahar
Brokoli
Lahana
Pırasa
Turp..
Ne kaldı geriye
Hele bir okuldaki çocuk rahatlığına alış bak birde ozaman konusalımOğlumu okula bıraktım kalbimi de bıraktım onlaoğlumu alırken markete uğrayıp camasir suyu aldik bi kaç bisey 30 lira tuttu
Hahah arkadaşım da öyle dediHele bir okuldaki çocuk rahatlığına alış bak birde ozaman konusalım
Of ben oğlumu kimselere bırakamamOğlumu okula bıraktım kalbimi de bıraktım onlaoğlumu alırken markete uğrayıp camasir suyu aldik bi kaç bisey 30 lira tuttu
Canım ye bence istediğini sana bisey diyeyim inan kiOff gaz yapar diye yiyemiyorum
Karnabahar
Brokoli
Lahana
Pırasa
Turp..
Ne kaldı geriye
Zamani gelince mecbur birakiliyoOf ben oğlumu kimselere bırakamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?