- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.741
AyyyyZamani gelince mecbur birakiliyoama kalbimde ruhumda bi ağırlık boğazım düğümlüydü . Öğretmeni dedi cok duygusal bi cocuk öyle gercekten. Battaniyesini almis arkadasi bizim kide ağlamış garibim
Iyi ama teyzesi yarin tekrar gideceğim icin cok heycanliyim dedi. Şu bi hafta bi geçsin bakalim Nasi olacak. Bana aşırı bağımlı. Bağımsız olsun kendine güveni olsun istiyorum. Kış bitene kadar göndericem zaten kendimi böyle avutuyorumAyyyybende ağlıcam şimdi
Kaç doğumlu oglunuzIyi ama teyzesi yarin tekrar gideceğim icin cok heycanliyim dedi. Şu bi hafta bi geçsin bakalim Nasi olacak. Bana aşırı bağımlı. Bağımsız olsun kendine güveni olsun istiyorum. Kış bitene kadar göndericem zaten kendimi böyle avutuyorum
2016 temmuz doğumluKaç doğumlu oglunuz
küçükmüş alışması birkaç hafta sürer2016 temmuz doğumlu
Insallah canım allahım şifa versinÇarşamba sabah hastaneye gidiyoruz umarım bu sefer son olur kızım hayırlısıyla anjıyo olur döneriz git gel hasta oluyor yollarda
Alışamazsa gondermiycem fazla zorlamiycam zaten canımküçükmüş alışması birkaç hafta sürer
Oğlum 2015 mayıs dogumlu bir hafta bende yanında kaldım şükür şimdi çok seviyor
neden bu sene gönderdınız çalışıyor musunuzAlışamazsa gondermiycem fazla zorlamiycam zaten canım
Yaaaaaaaaa üzülme canım oğlunun alıştığını görmek onun mutlu olduğunu görmek en güzel şey olacakOğlumu okula bıraktım kalbimi de bıraktım onlaoğlumu alırken markete uğrayıp camasir suyu aldik bi kaç bisey 30 lira tuttu
Canım rabbim tez zamanda şifasını verir inşallahhhhÇarşamba sabah hastaneye gidiyoruz umarım bu sefer son olur kızım hayırlısıyla anjıyo olur döneriz git gel hasta oluyor yollarda
Ya yerim onuIyi ama teyzesi yarin tekrar gideceğim icin cok heycanliyim dedi. Şu bi hafta bi geçsin bakalim Nasi olacak. Bana aşırı bağımlı. Bağımsız olsun kendine güveni olsun istiyorum. Kış bitene kadar göndericem zaten kendimi böyle avutuyorum
Geçmiş olsun zeynoİnşallah sagolun kızlar
Oğlumu okula bıraktım kalbimi de bıraktım onlaoğlumu alırken markete uğrayıp camasir suyu aldik bi kaç bisey 30 lira tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?