Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Zamani gelince mecbur birakiliyo ama kalbimde ruhumda bi ağırlık boğazım düğümlüydü . Öğretmeni dedi cok duygusal bi cocuk öyle gercekten. Battaniyesini almis arkadasi bizim kide ağlamış garibim
Ayyyy bende ağlıcam şimdi

İyi aksamlar kızlar
Okuyorum tam yazicam birşeyler cikiyor
Bugün yakin 2 arkadaşım ev görmeye geldiler
Biri ozdilegin 2 havlusunu
Biride tek kişilik çarşaf yastık takımı almış sagolsunlar çarşaf takimi ihtiyacım vardı zaten eskilerin çoğunu attım misafirlilk almam lazim birkaç takim daha
Yoğurtlu patates salatası
Mercimekli köfte (turşu)
haşhaş ezmeli bükme çörek
Ağlayan pasta
Cevizli bademli kurabiye ikramlık hazırladım
Ödemelerimizi yapmış eşim -600 deymişiz ev aldık sağlık olsun yapacak birşey yok maasta düze çıkarız inşallah

Ayyyy bende ağlıcam şimdi
Iyi ama teyzesi yarin tekrar gideceğim icin cok heycanliyim dedi. Şu bi hafta bi geçsin bakalim Nasi olacak. Bana aşırı bağımlı. Bağımsız olsun kendine güveni olsun istiyorum. Kış bitene kadar göndericem zaten kendimi böyle avutuyorum

Kaç doğumlu oglunuz

Ya yerim onu Bende olsam senin gibi düşünürdüm

Bugün peteklerimiz temizlendi 75 TL ödedik e bebek siparişim geldi . Yarın bir arkadaş davet etti keşke etmeseydi dedim kendi kendime çünkü 2 tane kargo gelecek yarın onları almam lazımdı gelemem diyemedim ayıp diye oraya gidilecek

Oğlumu okula bıraktım kalbimi de bıraktım onla oğlumu alırken markete uğrayıp camasir suyu aldik bi kaç bisey 30 lira tuttu
okyonus a çok güldüm
ben de bugun ışe basladım dogumdan sonra agladım gıderken kuzenim işe gidince dinlendıgını anlıcaksın az gecsin aglamazsın diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…