Bugün ne aldin kaç tl harcadin

okyonus a çok güldüm
ben de bugun ışe basladım dogumdan sonra agladım gıderken kuzenim işe gidince dinlendıgını anlıcaksın az gecsin aglamazsın diyo
Doğru söylüyor olabilir kuzenim de 2 ay evde oturdu ben bittim öldüm diye koşa koşa işe başladı oğluna da annesi bakıyordu kafa rahat oh diyordu

Öf benimkide öyle valla okurken darlandim benimki 3.bucuk yaşında şubatta 4 oluyo seninkinin yaşı kacti cnm bizimkide çok düşkün bana düşsün aglasin direk bana geliyor eltimde okula başlasın rahat olunca gör diyo ama ben kuzumu nasıl bırakırım bilmiyorum kova burcu ince ruhlu çok bugun balon vardı getirmiş d günü için diyor ama çiçek alamadım diyo yavrum

Ahh canim benim ki yengeç düşün artık. Temmuz 2016 doğumlu canım. Evde cok sıkılıyo ya kışın özellikle. Hep üstümde dediğin gibi canim. Onun iyiliğini istiyorum sadece valla

okyonus a çok güldüm
ben de bugun ışe basladım dogumdan sonra agladım gıderken kuzenim işe gidince dinlendıgını anlıcaksın az gecsin aglamazsın diyo
aynen canım gerçekten biraz nefes almak iyi geliyo hem daha verimli ilgileniyosun hem tahammül seviyen artıyo. Ilk gün cok zormuydu canim eminim öyledir de

Doğru söylüyor olabilir kuzenim de 2 ay evde oturdu ben bittim öldüm diye koşa koşa işe başladı oğluna da annesi bakıyordu kafa rahat oh diyordu
ben bugun kac defa aradım gelir gelmez emzirdim kuzumu hatta uyuyan cocugu uyandırdım niye çünkü annelikte delilik

aynen canım gerçekten biraz nefes almak iyi geliyo hem daha verimli ilgileniyosun hem tahammül seviyen artıyo. Ilk gün cok zormuydu canim eminim öyledir de
evet uyandım agladım gıderken agladım valla ayrılmak zor oldu ama annem baktıgı için yine içim bi nebze rahat, öglende geldim cok sükür

Ahh canim benim ki yengeç düşün artık. Temmuz 2016 doğumlu canım. Evde cok sıkılıyo ya kışın özellikle. Hep üstümde dediğin gibi canim. Onun iyiliğini istiyorum sadece valla
Benimkide 2016 şubat doğumlu seneye kış verebilirim belki kısa zamanlı gibi kendi yaşıtları olur sıkılıyor tablet tv izliyor kışın parka dışarıda çıkamıyorum her zaman en azından biseler öğrenir sayıları harfleri öğrendi evde baya

Bugun hic harcamam olmadi tum gun evdeydim. Aksam yemegine ton balikli pizza yaptim oglum sevmez diye onada makarna yaptim. Cayin yanina bir kac sey hazirladim. Pilim bitik oglan bugun hic uyumadi gunduz. Yeni yil icin benimde bir birikim hedefi belirlemem lazim ama oncesinde bir hesap kitap yapmam sart. Ikinci bebekten sonra masraflarimiz ciffi0000

Doğum yaptıktan sonra çok değiştim; herşeyden herkesten korkmaya başladım
Dün gece eşim yoktu, oğlumla tekiz diye yatak odamın bile kapısını kilitledim
Depremden, hırsızlardan herşeyden korkmaya başladım.. Twitter hesabım vardı,onu da sildim. Şu son intihar olaylarını gördükçe, çok etkilendim.. Rüyalarıma kadar giriyor.. haber de izlemiyorum
ülkeyi bu hale getirenlerden Allah hesabını sorsun!

Gunaydin kizlar dunku mesajim yarida kaldi mesaji yazarken uyuyakalmisim Bugun oglumun bebek arabasini balkona alip detayli yikamayi dusunuyorum birde utu isine girmem lazim bir yigin utum birikmis. Bebisin kiyafetlerinide yipayip utulemem lazim artik zamani geldi. Harcama yapmayi dusunmuyorum. Bu ay esim arabanin taksidini baya yuksek verdi babasina gecen aydanda bir miktar disci borcu vardi cok dikkat etmemiz lazim. Babasi her ay soyleniyordu niye az veriyorsunuz fazla verin borcunuzu bir an once kapatin falan. Be adam bir yere kacmiyoruz ya her ay duzenli veriyoruz anlastigimiz uzere neyin panigi bu. Arabanin piyasa degerine gore fiyat belirlendi her ay duzenli olarak odemesi yapiliyor zaten cocugunun bir iki ay eli sıkısık fazla veremedi diye ne diye basimiza dikiliyorsun hemen. Elalem cocugunu elini cebine koydurtmadan ev sahibi yapiyor sen arabanin bir taksidi az verildi diye sorun cikariyorsun. Cocugunuz olacak birazda koseye atin demiyor hic. Ne ac gozlu insanlar var ya.

okyonus a çok güldüm
Hele bir tadını alın o sürecinSıcak çay,kahve içmek ne güzelmiş diyeceksiniz.Aksamda coşkuyla eve koşup özlem gidermekte paha biçilemez.Benimki okul kolidorunda gelirken annesi senmi geldin diye soruyor kendi kendine Bakıyorum çantası kucağında montunda kucaklamış yavrum ya minik kuşumm

Sonrada arkadaşlarından ayrılıyor diye gelmek istemeyecek oyun tatlı gelecek onun tadıda ona bambaşka gelecek.Benimki 33aylıktı tam gün başladı bir hafta 1saat kaldı sonra uzattık 2.hafta yemegede kaldı aldık sonra tam gün başladı.Tam gün başladığında öğle uykusuna yatmaz evde uyumuyor demiştim deneriz demişlerdi nevresım falan verdim okula öğlen foto atmışlar biz uyuduk diye.arkadasları yatıyor diye oda yatmıs her anı bambaşka yavrularımızın.2yıl uyudu okulda.Bu yıl anasınıfı 4yaslarla gidiyor.Artık uyku yok eve gelince 9da yatıyor okulda öğlen uyuduğu için gece 11de yatıyordu.Ben okulun tadını bu yıl almaya basladım

Günaydın
bizde 38 aylıktı 3 yaş sınıfıyla başladık aynı okulda 4 yaşı ve yaz tatilinide geçirdik şimdi 5 yaş anasınıfı ve başka okuldayız. Eski okulumuz bu hafta ara vermemiş kreş ağırlıklı olduğu için bugün kızımı oraya bıraktık öğretmeni ve arkadaşlarıyla vakit geçirmesi için. Birbirlerini çok özlemişler. Eski okulumdaki arkadaşlarım benim can dostum diyor bizimki.. Güldürdü beni baya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…