- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.761
Doğru söylüyor olabilir kuzenim de 2 ay evde oturdu ben bittim öldüm diye koşa koşa işe başladı oğluna da annesi bakıyordu kafa rahat oh diyorduokyonus a çok güldüm
ben de bugun ışe basladım dogumdan sonra agladım gıderken kuzenim işe gidince dinlendıgını anlıcaksın az gecsin aglamazsın diyo
Öf benimkide öyle valla okurken darlandim benimki 3.bucuk yaşında şubatta 4 oluyo seninkinin yaşı kacti cnm bizimkide çok düşkün bana düşsün aglasin direk bana geliyor eltimde okula başlasın rahat olunca gör diyoIyi ama teyzesi yarin tekrar gideceğim icin cok heycanliyim dedi. Şu bi hafta bi geçsin bakalim Nasi olacak. Bana aşırı bağımlı. Bağımsız olsun kendine güveni olsun istiyorum. Kış bitene kadar göndericem zaten kendimi böyle avutuyorum
Ahh canim benim ki yengeç düşün artık. Temmuz 2016 doğumlu canım. Evde cok sıkılıyo ya kışın özellikle. Hep üstümde dediğin gibi canim. Onun iyiliğini istiyorum sadece vallaÖf benimkide öyle valla okurken darlandim benimki 3.bucuk yaşında şubatta 4 oluyo seninkinin yaşı kacti cnm bizimkide çok düşkün bana düşsün aglasin direk bana geliyor eltimde okula başlasın rahat olunca gör diyoama ben kuzumu nasıl bırakırım bilmiyorum kova burcu ince ruhlu çok bugun balon vardı getirmiş d günü için diyor ama çiçek alamadım diyo yavrum
okyonus a çok güldüm
ben de bugun ışe basladım dogumdan sonra agladım gıderken kuzenim işe gidince dinlendıgını anlıcaksın az gecsin aglamazsın diyo
ben bugun kac defa aradımDoğru söylüyor olabilir kuzenim de 2 ay evde oturdu ben bittim öldüm diye koşa koşa işe başladı oğluna da annesi bakıyordu kafa rahat oh diyordu
evet uyandım agladım gıderken agladım valla ayrılmak zor oldu ama annem baktıgı için yine içim bi nebze rahat, öglende geldim cok süküraynen canım gerçekten biraz nefes almak iyi geliyo hem daha verimli ilgileniyosun hem tahammül seviyen artıyo. Ilk gün cok zormuydu canim eminim öyledir de
Tekrar kavuşmakta cok güzel ama demievet uyandım agladım gıderken agladım valla ayrılmak zor oldu ama annem baktıgı için yine içim bi nebze rahat, öglende geldim cok sükür
Valla akıl kârı degil analıkben bugun kac defa aradımgelir gelmez emzirdim kuzumu hatta uyuyan cocugu uyandırdım niye çünkü annelikte delilik
Benimkide 2016 şubat doğumlu seneye kış verebilirim belki kısa zamanlı gibi kendi yaşıtları olur sıkılıyor tablet tv izliyor kışın parka dışarıda çıkamıyorum her zaman en azından biseler öğrenir sayıları harfleri öğrendi evde bayaAhh canim benim ki yengeç düşün artık. Temmuz 2016 doğumlu canım. Evde cok sıkılıyo ya kışın özellikle. Hep üstümde dediğin gibi canim. Onun iyiliğini istiyorum sadece valla
Hele bir tadını alın o sürecinokyonus a çok güldüm
Sonrada arkadaşlarından ayrılıyor diye gelmek istemeyecek oyun tatlı gelecek onun tadıda ona bambaşka gelecek.Benimki 33aylıktı tam gün başladı bir hafta 1saat kaldı sonra uzattık 2.hafta yemegede kaldı aldık sonra tam gün başladı.Tam gün başladığında öğle uykusuna yatmaz evde uyumuyor demiştim deneriz demişlerdi nevresım falan verdim okula öğlen foto atmışlar biz uyuduk diye.arkadasları yatıyor diye oda yatmıs her anı bambaşka yavrularımızın.2yıl uyudu okulda.Bu yıl anasınıfı 4yaslarla gidiyor.Artık uyku yok eve gelince 9da yatıyor okulda öğlen uyuduğu için gece 11de yatıyordu.Ben okulun tadını bu yıl almaya basladımHahah arkadaşım da öyle dedialmaya gittim oglen uykusunda ağlamış ben gelince dudağını büküp agladi ben kendimi zor tuttum uyutmayin demistim o kadar cocuk bir yıldır uyumuyo uyumaz ki bidaha uyutmaya çalışmayacaklar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?