Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sic Sıcak çay sıcak kahve hemii Allah'ım şu levele geçelim çabuk bi yandan da büyüyor çok çabuk üzülüyorum bu günleri çok özleyeceğim kesin

Selams erken kalkan yol alır misali kalktım kahvaltı yaptım siyah , renkli , beyaz çamaşır attım kısa programlara . Karnıyarık yaptım et suyuna çorba yaptım salata yaptım bulaşık makinası boşalttım Ocak sildim çamaşırları astım mutfakta kase kırdım korktum bir an elinden düşünce her yere sıçradı en sevdiğim kaselerimdendi gitti hemen dik süpürge ile süpürüp vileda yaptım elim kesildi çok az çamaşır makinamın sıkma olayından memnun değilim 800 devirde sıktırdım yine ve makinayı açtım duman . 2 kere daha oldu aynı şey servis geldi yarın için yine servisten randevu aldım . Evlenirken beyazeşyaları 4 sene garantilerini uzatmıştık 150 TL ekstra ödemiştik . Kp istememişti . Halbuki eşyaların yarı parasını babamlar yarısını onlar ödemişti beni sinir etmişti 75 TL için yok demişti zorla yaptırdım . Her servis geldiği zaman aklıma geliyor sinir oluyorum

10a kadar uyumuşuz bugün :) oğlanı ögle uykusuna da yatirirsam aksam uykusuz geceler bizi bekler

Kahvalti yaptik esimi ise uğurladık, mutfağı topladım bulaşık makinesi çalıştırdım. Yatakları topladım.

Birazdan ev süpürüp sileceğim wc lavabo temizleyeceğim.

Mutfak alışverişi yapmam lazım kahvaltılık, sıvı yağ, tereyağı vs. Eşim hepsini cocukla taşımam zor olur diye migrostan söyle dedi kartını bıraktı. Öyle yapacağım. Yarın da pazara gider meyve sebze olayını hallederim nakit olarak.

Kart kullanıyoruz ama hemen haftasında harcadığımız miktar kadar yatırıyoruz, bu şekilde kontrol altında tutmak daha kolay oluyor borç birikmiyor.

Migros’ta 60tl üzeri alışverişe tahsildaroğlu beyaz peynır 9tl ye düşüyor ben bugün alacağım aylık alışverişi oradan yapıp 2peynir almayı planladım

Ben tablet telefon felanda vermiyorum canim hic sadece 1 saat Çizgifilm izler. Harfleri sayıları biliyo canım da sosyalleşmesi icin daha cok. Burda kimsemiz de yok gidip geleceğimiz felan. Kısın cikilmiyo dediğin gibi hava isinana kadar göndericem bende

Ya demi okuldan aldim ya hic bişeyle ilgilenmeden sadece onla ilgilendim telefon vs hic bakmadım. Daha verimli ilgilendim gerçekten

hahha canım benim oğlan hic uyumaz kesinlikle uyumaz dün diğer çocukları uyuttuyolar diye de ağlamış cocuk uykuyu nasi goruyosa artik öğretmeni bugün uyuyanlari hic göstermeden oyun alanına goturcem dedi bakalim bugün neler yaptı cok meraktayım

Oouuyy ya cok bu cocuklar cok akıllı yemin ederim ya demi. Canavar gibiler zekiler

Migros’ta 60tl üzeri alışverişe tahsildaroğlu beyaz peynır 9tl ye düşüyor ben bugün alacağım aylık alışverişi oradan yapıp 2peynir almayı planladım

Aynen ben de sanal markete girince gördüm ve aldım 1 adet :) finish bulasik deterjanı 22li de 9 tlye düşüyordu ama almadım, finishten cok memnun olan görmedim

Allah kabul etsin, bizim akika da duruyor, genelde Turkiye`de kestiriyoruz ama burdaki Arap marketine sordum biz keseriz dedi, sanirim ocak subat gibi burada kestirecegiz bu sefer.

Bende sürekli tablet vermiyorum yarim saat sadece alıyorum elinden şarji yok diyorum sevdiği çizgi film var izliyor hepsini izlemez sade trt çocuk açıyorum zaten ben bir seneyi geçti aynı binadayim gelen giden olmuo burda komşuluk yok eski bina böyle değildi benim arkadaş vardı oglusla vardi başka bi komşu daha vardı eltimlere gidersen kuzenleriyke oynuyor yarin oraya gitcem beklio gidicem diye seviyor onları

Merhaba kizlar, kizimi dun doktora goturduk, kulak enfeksiyonu olmus, antibiyotige basladik, doktor muayene ederken bir baktim ustten de disi geliyor, 5.5 aylik daha , 3 disi oldu. Ilaclar, vesikalik fotograf, evin ihtiyaci falan derken 100$ harcandi. Ben de yeni yilda birikim hedefim ne olsun diye dusunuyorum, bakalim.

Kizlar kocaelideki olayı duydunuz mu.
14 yaşında bir kız çocuğu sürekli banyoda saatlerce yikaniyormus.
Birgun saçlarını yolmuş sinir krizi geçirmiş.
2kez intihara kalkismis.

Sonra ortaya çıkıyor ki öz amcası tarafından ,4yasindan beri tecavüze ugruyormus. .

Ben kriz geçirdim burda. Valla sütüm kesilecek diye korkuyorum.
Allah'a havale etmiyorum. Adalet yerini bulsun ömür boyu hapsolsun pislik

Yaa kardeş düşünüyomusunuz cocuklar yalnız kalsa bi deeert kalmasa ayrı bi dert

S....siz. O tur insanlara olum cezasi bile az. Yazik kiza ya daha bebek denecek yasta 10 yildir ne travmalara maruz kalmis. Allah hesabini sorsun yatacak yeri olmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…