- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.781
Sıcak çay sıcak kahve hemiiHele bir tadını alın o sürecinSıcak çay,kahve içmek ne güzelmiş diyeceksiniz.Aksamda coşkuyla eve koşup özlem gidermekte paha biçilemez.Benimki okul kolidorunda gelirken annesi senmi geldin diye soruyor kendi kendine Bakıyorum çantası kucağında montunda kucaklamış yavrum ya minik kuşumm
Migros’ta 60tl üzeri alışverişe tahsildaroğlu beyaz peynır 9tl ye düşüyor ben bugün alacağım aylık alışverişi oradan yapıp 2peynir almayı planladım10a kadar uyumuşuz bugün :) oğlanı ögle uykusuna da yatirirsam aksam uykusuz geceler bizi bekler
Kahvalti yaptik esimi ise uğurladık, mutfağı topladım bulaşık makinesi çalıştırdım. Yatakları topladım.
Birazdan ev süpürüp sileceğim wc lavabo temizleyeceğim.
Mutfak alışverişi yapmam lazım kahvaltılık, sıvı yağ, tereyağı vs. Eşim hepsini cocukla taşımam zor olur diye migrostan söyle dedi kartını bıraktı. Öyle yapacağım. Yarın da pazara gider meyve sebze olayını hallederim nakit olarak.
Kart kullanıyoruz ama hemen haftasında harcadığımız miktar kadar yatırıyoruz, bu şekilde kontrol altında tutmak daha kolay oluyor borç birikmiyor.
Ben tablet telefon felanda vermiyorum canim hic sadece 1 saat Çizgifilm izler. Harfleri sayıları biliyo canım da sosyalleşmesi icin daha cok. Burda kimsemiz de yok gidip geleceğimiz felan. Kısın cikilmiyo dediğin gibi hava isinana kadar göndericem bendeBenimkide 2016 şubat doğumlu seneye kış verebilirim belki kısa zamanlı gibi kendi yaşıtları olur sıkılıyor tablet tv izliyor kışın parka dışarıda çıkamıyorum her zaman en azından biseler öğrenir sayıları harfleri öğrendi evde baya
Ya demi okuldan aldim ya hic bişeyle ilgilenmeden sadece onla ilgilendim telefon vs hic bakmadım. Daha verimli ilgilendim gerçektenHele bir tadını alın o sürecinSıcak çay,kahve içmek ne güzelmiş diyeceksiniz.Aksamda coşkuyla eve koşup özlem gidermekte paha biçilemez.Benimki okul kolidorunda gelirken annesi senmi geldin diye soruyor kendi kendine Bakıyorum çantası kucağında montunda kucaklamış yavrum ya minik kuşumm
Sonrada arkadaşlarından ayrılıyor diye gelmek istemeyecek oyun tatlı gelecek onun tadıda ona bambaşka gelecek.Benimki 33aylıktı tam gün başladı bir hafta 1saat kaldı sonra uzattık 2.hafta yemegede kaldı aldık sonra tam gün başladı.Tam gün başladığında öğle uykusuna yatmaz evde uyumuyor demiştim deneriz demişlerdi nevresım falan verdim okula öğlen foto atmışlar biz uyuduk diye.arkadasları yatıyor diye oda yatmıs her anı bambaşka yavrularımızın.2yıl uyudu okulda.Bu yıl anasınıfı 4yaslarla gidiyor.Artık uyku yok eve gelince 9da yatıyor okulda öğlen uyuduğu için gece 11de yatıyordu.Ben okulun tadını bu yıl almaya basladım
Oouuyy ya cok bu cocuklar cok akıllı yemin ederim ya demi. Canavar gibiler zekilerGünaydın
bizde 38 aylıktı 3 yaş sınıfıyla başladık aynı okulda 4 yaşı ve yaz tatilinide geçirdik şimdi 5 yaş anasınıfı ve başka okuldayız. Eski okulumuz bu hafta ara vermemiş kreş ağırlıklı olduğu için bugün kızımı oraya bıraktık öğretmeni ve arkadaşlarıyla vakit geçirmesi için. Birbirlerini çok özlemişler. Eski okulumdaki arkadaşlarım benim can dostum diyor bizimki.. Güldürdü beni baya..
Migros’ta 60tl üzeri alışverişe tahsildaroğlu beyaz peynır 9tl ye düşüyor ben bugün alacağım aylık alışverişi oradan yapıp 2peynir almayı planladım
Allah kabul etsin, bizim akika da duruyor, genelde Turkiye`de kestiriyoruz ama burdaki Arap marketine sordum biz keseriz dedi, sanirim ocak subat gibi burada kestirecegiz bu sefer.445ten 4 tane çeyrek aldık.
Ekmek ve yağlı kağıt aldık marketten.
5 kg süt gelecek yoğurt mayalayacagim.
Kızım sağ saglim doğarsa bir ihtiyaç sahibine 250lira vereceğim demiştim.
Şükür verdim.Allah kabul etsin.
Şubat gibi de akikeyi kesicez inşallah.
Bende sürekli tablet vermiyorum yarim saat sadece alıyorum elinden şarji yok diyorum sevdiği çizgi film var izliyor hepsini izlemez sade trt çocuk açıyorum zaten ben bir seneyi geçti aynı binadayim gelen giden olmuo burda komşuluk yok eski bina böyle değildi benim arkadaş vardı oglusla vardi başka bi komşu daha vardı eltimlere gidersen kuzenleriyke oynuyor yarin oraya gitcem beklio gidicem diye seviyor onlarıBen tablet telefon felanda vermiyorum canim hic sadece 1 saat Çizgifilm izler. Harfleri sayıları biliyo canım da sosyalleşmesi icin daha cok. Burda kimsemiz de yok gidip geleceğimiz felan. Kısın cikilmiyo dediğin gibi hava isinana kadar göndericem bende
Pardon 130 lira şurupÇok harcamali geçti bugün
20 lira eczanede gitti. Bebeğin burnu tıkalı serum fizyolojik aldık . enjektör filan
130 lira markette sebze meyve tuttu sadece. Fazlaca meyve aldık.
140 liraya da balık yağı şurubu aldık oğlana.
260 gitti
Yaa kardeş düşünüyomusunuzBende sürekli tablet vermiyorum yarim saat sadece alıyorum elinden şarji yok diyorum sevdiği çizgi film var izliyor hepsini izlemez sade trt çocuk açıyorum zaten ben bir seneyi geçti aynı binadayim gelen giden olmuo burda komşuluk yok eski bina böyle değildi benim arkadaş vardı oglusla vardi başka bi komşu daha vardı eltimlere gidersen kuzenleriyke oynuyor yarin oraya gitcem beklio gidicem diye seviyor onları
S....siz. O tur insanlara olum cezasi bile az. Yazik kiza ya daha bebek denecek yasta 10 yildir ne travmalara maruz kalmis. Allah hesabini sorsun yatacak yeri olmasin.Kizlar kocaelideki olayı duydunuz mu.
14 yaşında bir kız çocuğu sürekli banyoda saatlerce yikaniyormus.
Birgun saçlarını yolmuş sinir krizi geçirmiş.
2kez intihara kalkismis.
Sonra ortaya çıkıyor ki öz amcası tarafından ,4yasindan beri tecavüze ugruyormus. .
Ben kriz geçirdim burda. Valla sütüm kesilecek diye korkuyorum.
Allah'a havale etmiyorum. Adalet yerini bulsun ömür boyu hapsolsun pislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?