- 15 Nisan 2017
- 3.543
- 9.253
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.801
Esimin rahatsızlığı var cnm biz 6 senemizde tüp bebekle kaldık embriyo donduramadik isleri bozuktu maddi imkansizliktan olsaydı donmus embriyom şimdiye ikinci için beklemezdim söylüyorum esime isleri düzeldi baya belki seneye tekrar deneriz araları çok olsun istemiyorum aslında kısmet rabbim oğluma hayırlı sıhhatli ömür versinYaa kardeş düşünüyomusunuzcocuklar yalnız kalsa bi deeert kalmasa ayrı bi dert
Allah'ım kimseye guvenilmiycekmi yazık yavruya idam da kurtuluş valla vercekler halka linç edilip öldurülsunS....siz. O tur insanlara olum cezasi bile az. Yazik kiza ya daha bebek denecek yasta 10 yildir ne travmalara maruz kalmis. Allah hesabini sorsun yatacak yeri olmasin.
Amiin canım hakkınızda hayırlısı olsun. Ben bidaha düşünmüyorum açıkçası vallaEsimin rahatsızlığı var cnm biz 6 senemizde tüp bebekle kaldık embriyo donduramadik isleri bozuktu maddi imkansizliktan olsaydı donmus embriyom şimdiye ikinci için beklemezdim söylüyorum esime isleri düzeldi baya belki seneye tekrar deneriz araları çok olsun istemiyorum aslında kısmet rabbim oğluma hayırlı sıhhatli ömür versin
Bende iki eşofman altı bi üst aldim 95 lira tuttuBüyük kızıma lcw den 2 tişört 1 tayt aldım 150 tl
Küçüğe de uyku tulumu baktım ama bulamadım
Herşey çok pahalı canım yaaaBende iki eşofman altı bi üst aldim 95 lira tuttu
Lcw nin internet sitesine bak canım bide orda oluyo çeşitte daha cok sitesindeHerşey çok pahalı canım yaaa
Küçük de üzerini hiç örttürmüyor tulum alırsam rahat olur dedim ama. Bulamadım başka yerden bakıcam
Evet canım internet sitesinde var ama güvenemiyorum ki alırım küçük yanda büyük olur görmeden alamam o yüzden bi kaç lcw ye yada cıvıl e e bebek e filan bakarım artıkLcw nin internet sitesine bak canım bide orda oluyo çeşitte daha cok sitesinde
Ne olacak bu halimizKizlar kocaelideki olayı duydunuz mu.
14 yaşında bir kız çocuğu sürekli banyoda saatlerce yikaniyormus.
Birgun saçlarını yolmuş sinir krizi geçirmiş.
2kez intihara kalkismis.
Sonra ortaya çıkıyor ki öz amcası tarafından ,4yasindan beri tecavüze ugruyormus. .
Ben kriz geçirdim burda. Valla sütüm kesilecek diye korkuyorum.
Allah'a havale etmiyorum. Adalet yerini bulsun ömür boyu hapsolsun pislik
Ben bugun ebebekten aldim fiyatida ortalamaya gore uygundu bir bakin isterseniz.Evet canım internet sitesinde var ama güvenemiyorum ki alırım küçük yanda büyük olur görmeden alamam o yüzden bi kaç lcw ye yada cıvıl e e bebek e filan bakarım artık
Valla ben istiyorum seviyorum çocuk ama oldu yaş 32 ddim esime bi kac sene yaparsak yapalım bi daha çocukta büyüyecek alicam rahata zor gelecek tekrar baştan başlıyorsun neticede bir kardeşi olsun istiyorum hem oglumundaAmiin canım hakkınızda hayırlısı olsun. Ben bidaha düşünmüyorum açıkçası valla
4 yaşından berimi Allahım çıldîracam. Ya o yaşta çocuk annesine söylemezmi bişiler olduğunu.anne baba hiçmi farketmemış. O adamı benzin döküp yaksın lar ya.dünya çok kötü bi yer olduKizlar kocaelideki olayı duydunuz mu.
14 yaşında bir kız çocuğu sürekli banyoda saatlerce yikaniyormus.
Birgun saçlarını yolmuş sinir krizi geçirmiş.
2kez intihara kalkismis.
Sonra ortaya çıkıyor ki öz amcası tarafından ,4yasindan beri tecavüze ugruyormus. .
Ben kriz geçirdim burda. Valla sütüm kesilecek diye korkuyorum.
Allah'a havale etmiyorum. Adalet yerini bulsun ömür boyu hapsolsun pislik
Tmm canım foto atabilirmisinBen bugun ebebekten aldim fiyatida ortalamaya gore uygundu bir bakin isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?