Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugun sozde harcama yapmayacaktim kendimi temizlige verecektim ama tum gun sular kesikti. Oglani adim disari ciktim cikmisken e-bebege de ugrayayim dogum icin bir kac ihtiyac daha alayim dedim. Onluk, emzik, gogus pedi, islak mendil, ogluma uyku tulumu, ve leke cikarici aldim. 150 tl tuttu.

Markete zeytin ve tereyağı diye gidip 40 tl harcamak ama sadece yesil zeytin almak :)) tebrik ediyorum kendimi.

Yesil zeytin
Bulasik süngeri
Çöp torbası
Süt bir paket
Muz
Sıkmalık portakal
Oğluma kalın tabanlı ev çorabı
Pilavlık bulgur 1kg

Tereyağım 200 gr kadar var onu da bitireyim öyle alırım. Siyah zeytin de yarın pazardan alacağım

Yaa kardeş düşünüyomusunuz cocuklar yalnız kalsa bi deeert kalmasa ayrı bi dert
Esimin rahatsızlığı var cnm biz 6 senemizde tüp bebekle kaldık embriyo donduramadik isleri bozuktu maddi imkansizliktan olsaydı donmus embriyom şimdiye ikinci için beklemezdim söylüyorum esime isleri düzeldi baya belki seneye tekrar deneriz araları çok olsun istemiyorum aslında kısmet rabbim oğluma hayırlı sıhhatli ömür versin

S....siz. O tur insanlara olum cezasi bile az. Yazik kiza ya daha bebek denecek yasta 10 yildir ne travmalara maruz kalmis. Allah hesabini sorsun yatacak yeri olmasin.
Allah'ım kimseye guvenilmiycekmi yazık yavruya idam da kurtuluş valla vercekler halka linç edilip öldurülsun

Ikı gundur haşat oldum kızlar valla temizlik yemek derken bugun mutfagin duvar fayanslarinı sildim banyo dolabini falan sildim oranın duvarlarida hallettim mutfak dolaplarini iç dış sildim avizeleri sildim

disari ciktik milyoncudan tezgah üzeri düzenleyici aldim tek katlı 6.5 tl oraya verdim dönüşte bime girdim un lor peyniri sivi sabun oglana kek fln 19 tl oraya gitti sabah kargo geldi oglana esofman alti almistim o geldi yarin 20 tl oraya verdim
eltime gidicem kizinin dogum gunu var iki tepsi pogaca yaptim aksam icin kuru fasilye pisirdim esim gec gelicek biz oglumla pogaca kahvaltilik atistirdik fasulye yarin erken gelirsek yenir yoksa diğer güne dolapta hazır yemegim olur

Amiin canım hakkınızda hayırlısı olsun. Ben bidaha düşünmüyorum açıkçası valla

Migros 290 tl tuttu.
4 tane peynır indirimden tanesi 9tl ye geldi
1kilo sucuk
Bulaşık süngeri
8paket makarna
10paket çubuk kraker
Tahin-pekmez
Mandalina,limon,havuç,elma,karnabahar,salatalık
Yarım koli kıyma
Babam bulgarıstana gidecek babaannemi ziyarete.onunla amcamın torununa yollayacağım oyuncak aldım 50tl
Oğlana oyuncak 20tl
10paket tek içimlik süt
2kıloluk yogurt
1kiloluk sut
Köfte baharatı
Buzdolabı poseti

Lcw nin internet sitesine bak canım bide orda oluyo çeşitte daha cok sitesinde
Evet canım internet sitesinde var ama güvenemiyorum ki alırım küçük yanda büyük olur görmeden alamam o yüzden bi kaç lcw ye yada cıvıl e e bebek e filan bakarım artık

Ne olacak bu halimiz allahtan korkusu da kalmadı kimsenin ya

Amiin canım hakkınızda hayırlısı olsun. Ben bidaha düşünmüyorum açıkçası valla
Valla ben istiyorum seviyorum çocuk ama oldu yaş 32 ddim esime bi kac sene yaparsak yapalım bi daha çocukta büyüyecek alicam rahata zor gelecek tekrar baştan başlıyorsun neticede bir kardeşi olsun istiyorum hem oglumunda

4 yaşından berimi Allahım çıldîracam. Ya o yaşta çocuk annesine söylemezmi bişiler olduğunu.anne baba hiçmi farketmemış. O adamı benzin döküp yaksın lar ya.dünya çok kötü bi yer oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…