Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sağol canım yaa bunlar inçe bi tıkl daha kalın istiyorum lcw de de ya çok kalın ya çok inçe var
Giymez bence o cimcime ya☺benim kız gibi .üstünü aćıyorlar ama benim kızın vücudu çok sıcak oluyor gerćekten .vücut iyice ısınır sa rahatsız olur

Sağol canım yaa bunlar inçe bi tıkl daha kalın istiyorum lcw de de ya çok kalın ya çok inçe var
Aslinda ben gecen yil kalin bir tane almistim tombis bebeden. Ama fermuari direkt boynuna temaz ediyordu bir kac gun giydirdim baktim boynu ikidebir alerji oluyor bir dahada giydirmedim. Sonra yurt disindan aldim bir uyku tulumu ama ordakilerin hepsi ayaksiz onu ilk aylar giyinirdi artik giyinmiyor gecen gun giydirdim bacaklarini rahat hareket ettiremedigi icin cildirdi Benim oglanda kendini cok disari atiyor mecburen uyku tulumi giydirmem lazim. Bakalim insallah bu ugurlu gelir

Merhaba.uyku Tulumu bakıyorsunuz sanırım ben çok araştırdım da, en kullanışlısı woolnat geldi bana.evet fiyatı fazla gözüküyor ama kesimi bol olduğu için 2 , 3 yıl çok rahat giyer. Merinos yününden o yüzden ince çok hafif, ne terletiyor ne de Üşütüyor .ben çok memnun kaldım bir inceleyin isterseniz.

Selamlar, bir süredir bakınıyorum buraya
Ben de katılıyım diyorum ama harcamalarımız doğal olarak yüklü oluyordu
Şimdi biraz hafifledi
Bebek alışveriş telaşı malum

Merhaba. Sadece birikim yapmak icin değil paranizi doğru yönetmek icin de katılabilirsiniz. Uygun ve kaliteli aldığımız ürünleri de paylaşıyoruz faydalı oluyor

Bugün pazara gideceğim meyve sebze alacağım.

Kızlar aralıklı beslenmeye ( if ) başladım birkaç gündür. Amacım hem kilo vermek hem de beslenme alışkanlıklarımı değiştirmek.

Hamurişi kızartma tatlı vs çok seviyorum, ama artık onlarla beslenmek istemiyorum. Hem kendim için hem de oğlum alışmasın diye kökten bir beslenme degisikliğine gitmek istiyorum.

Tabi ki arada kaçamaklar olacaktır ama hedefim % 90 bu saglıklı sekilde beslenmek. Gayet tok tutan bir beslenme şekli, 16 saat aclık sırasında acıkmıyorum. Zaten ortalama 8 saati uykuda geçiyor.

Kilo vermekten çok vücudu sağlıklı tutmak amacım

Giymez bence o cimcime ya☺benim kız gibi .üstünü aćıyorlar ama benim kızın vücudu çok sıcak oluyor gerćekten .vücut iyice ısınır sa rahatsız olur
Aynen yaa bilemiyorum ki ama böyle de hasta olur
İnşallah uğurlu gelir canım benim kızım da üzerini hiç örttürmüyor çok sıcak olursa da uyumaz bilemedim valla
Canım baktım netten kuzum şuanda 15.5 aylık ama boyu uzun zaten alacağım ancak bu sene olur seneye giyemez diye düşünüyorum o yüzden bayağı pahalı geldi yani

Pazar gittik babamla
ceviz
kestane
karnıbahar
balık(uskumru)
mandalina
elma
domates
dolmalık biber
tereyağ
havuç
yeşillik,maydonoz roka dereotu.kıza resim defteri.kalem.pamuklu şeker.77lira ödedim.oda bunların bi kısmını sağolsun babam aldı.terziyede bişiler verdim.akşma ekmekle alcaz.telefona 30 tl yükledim.

Afiyet olsun

Ayyyy kestaneeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…