- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.821
Sağol canım yaa bunlar inçe bi tıkl daha kalın istiyorum lcw de de ya çok kalın ya çok inçe var
biz idil babyden aldık daha dogrusu halamız aldı ck memnunum terletmıyor sıcacık yuzde yüz pamuk bizimki deUykudayken mi giydiriyorsunuz kizlar. Terlemez mi. B
Giymez bence o cimcime ya☺benim kız gibi .üstünü aćıyorlar ama benim kızın vücudu çok sıcak oluyor gerćekten .vücut iyice ısınır sa rahatsız olurSağol canım yaa bunlar inçe bi tıkl daha kalın istiyorum lcw de de ya çok kalın ya çok inçe var
Aslinda ben gecen yil kalin bir tane almistim tombis bebeden. Ama fermuari direkt boynuna temaz ediyordu bir kac gun giydirdim baktim boynu ikidebir alerji oluyor bir dahada giydirmedim. Sonra yurt disindan aldim bir uyku tulumu ama ordakilerin hepsi ayaksiz onu ilk aylar giyinirdi artik giyinmiyor gecen gun giydirdim bacaklarini rahat hareket ettiremedigi icin cildirdiSağol canım yaa bunlar inçe bi tıkl daha kalın istiyorum lcw de de ya çok kalın ya çok inçe var
Evet canim uykudayken. Bu uyku tulumlari belirli bir oda isisinda yeterli oldugu icin uzerine yorgan battaniye vs. ortmeye gerek kalmiyor. Bu yuzden terleme gibi bir sorun olmuyor.Uykudayken mi giydiriyorsunuz kizlar. Terlemez mi. B
Evet canim uykudayken. Bu uyku tulumlari belirli bir oda isisinda yeterli oldugu icin uzerine yorgan battaniye vs. ortmeye gerek kalmiyor. Bu yuzden terleme gibi bir sorun olmuyor.
Merhaba.uyku Tulumu bakıyorsunuz sanırım ben çok araştırdım da, en kullanışlısı woolnat geldi bana.evet fiyatı fazla gözüküyor ama kesimi bol olduğu için 2 , 3 yıl çok rahat giyer. Merinos yününden o yüzden ince çok hafif, ne terletiyor ne de Üşütüyor .ben çok memnun kaldım bir inceleyin isterseniz.Sağol canım yaa bunlar inçe bi tıkl daha kalın istiyorum lcw de de ya çok kalın ya çok inçe var
Selamlar, bir süredir bakınıyorum buraya
Ben de katılıyım diyorum ama harcamalarımız doğal olarak yüklü oluyordu
Şimdi biraz hafifledi
Bebek alışveriş telaşı malum
Teşekkür ederim deneyeyimMerhaba. Sadece birikim yapmak icin değil paranizi doğru yönetmek icin de katılabilirsiniz. Uygun ve kaliteli aldığımız ürünleri de paylaşıyoruz faydalı oluyor
Aynen yaa bilemiyorum ki ama böyle de hasta olurGiymez bence o cimcime ya☺benim kız gibi .üstünü aćıyorlar ama benim kızın vücudu çok sıcak oluyor gerćekten .vücut iyice ısınır sa rahatsız olur
İnşallah uğurlu gelir canım benim kızım da üzerini hiç örttürmüyor çok sıcak olursa da uyumaz bilemedim vallaAslinda ben gecen yil kalin bir tane almistim tombis bebeden. Ama fermuari direkt boynuna temaz ediyordu bir kac gun giydirdim baktim boynu ikidebir alerji oluyor bir dahada giydirmedim. Sonra yurt disindan aldim bir uyku tulumu ama ordakilerin hepsi ayaksiz onu ilk aylar giyinirdi artik giyinmiyor gecen gun giydirdim bacaklarini rahat hareket ettiremedigi icin cildirdiBenim oglanda kendini cok disari atiyor mecburen uyku tulumi giydirmem lazim. Bakalim insallah bu ugurlu gelir
Canım baktım netten kuzum şuanda 15.5 aylık ama boyu uzun zaten alacağım ancak bu sene olur seneye giyemez diye düşünüyorum o yüzden bayağı pahalı geldi yaniMerhaba.uyku Tulumu bakıyorsunuz sanırım ben çok araştırdım da, en kullanışlısı woolnat geldi bana.evet fiyatı fazla gözüküyor ama kesimi bol olduğu için 2 , 3 yıl çok rahat giyer. Merinos yününden o yüzden ince çok hafif, ne terletiyor ne de Üşütüyor .ben çok memnun kaldım bir inceleyin isterseniz.
Afiyet olsunPazar gittik babamla
ceviz
kestane
karnıbahar
balık(uskumru)
mandalina
elma
domates
dolmalık biber
tereyağ
havuç
yeşillik,maydonoz roka dereotu.kıza resim defteri.kalem.pamuklu şeker.77lira ödedim.oda bunların bi kısmını sağolsun babam aldı.terziyede bişiler verdim.akşma ekmekle alcaz.telefona 30 tl yükledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?