- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.841
merhaba canımBugün pazara gideceğim meyve sebze alacağım.
Kızlar aralıklı beslenmeye ( if ) başladım birkaç gündür. Amacım hem kilo vermek hem de beslenme alışkanlıklarımı değiştirmek.
Hamurişi kızartma tatlı vs çok seviyorum, ama artık onlarla beslenmek istemiyorum. Hem kendim için hem de oğlum alışmasın diye kökten bir beslenme degisikliğine gitmek istiyorum.
Tabi ki arada kaçamaklar olacaktır ama hedefim % 90 bu saglıklı sekilde beslenmek. Gayet tok tutan bir beslenme şekli, 16 saat aclık sırasında acıkmıyorum. Zaten ortalama 8 saati uykuda geçiyor.
Kilo vermekten çok vücudu sağlıklı tutmak amacım
Tabiki bekliyoruz.yeni yılda birikim için bende katılmak istiyorum
kredi ödememiz dışında aylık birikim yapmak istiyorum .
merhaba canım
bende 1 aydır o şekilde besleniyorum
tuzu da bıraktım
çok fazla tuz atıyordum
kesinlikle çok faydasını görürrsün
HoşbuldukSelams yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizeşim gidince uyudum ay çok uyumuşum eşimin telefonuna kalktım servisten aramışlar geliyoruz diye hemen kalktım ancak toparlandım geldi adam anında bir sorun yokmuş makinada . Kahvaltı yaptım güzelce çamaşır katladım ütü yaptım . Evi süpürdüm sildim hemen birkaç kişi aradı öyle zaman kaybettim telefonda . 15:30 da koşa koşa Kuaföre gittim kaş aldırdım 10 tl . Geldim yeşil fasulye pişirdim dün çorba yapmıştım içine mantısını atmamıştım onu hallederim pilav yaptım salata yaptım masa hazırladım . Ayyyy
Bilinmeyen siteler mi ki, benim hemen 2-3 güne geliyorKargolar beni sinir hastası ettiler ya 15 inden beri oğluşa aldığım lastikli çarşaf gelecek hala yolda görünüyor bez daha gelmedi dolap daha gelmedi bana bi sinir geldi ne halleri varsa görsünler valla
Yooo hepsi burada gitti gidiyor n11 ürünler aynı gün kargoya verildi sorun kargonun getirmesindeBilinmeyen siteler mi ki, benim hemen 2-3 güne geliyor
Hatta haftada bir hastane randevusuna denk gelir diye endişeleniyordum ki yarına gelmez herhalde , yeni verdimçalışırken kargo sorunum yoktu
Bu kadar olurYooo hepsi burada gitti gidiyor n11 ürünler aynı gün kargoya verildi sorun kargonun getirmesinde
Bu sene yeni aldık daha.yarın yapacam☺☺Afiyet olsun
Ayyyy kestaneeeeeeeee
Benim hiç sıfır harcamalı günüm olmuyor ya.bende isterimBugün sıfır harcama şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?