Bugün ne aldin kaç tl harcadin

merhaba canım
bende 1 aydır o şekilde besleniyorum
tuzu da bıraktım
çok fazla tuz atıyordum
kesinlikle çok faydasını görürrsün

Selams yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz eşim gidince uyudum ay çok uyumuşum eşimin telefonuna kalktım servisten aramışlar geliyoruz diye hemen kalktım ancak toparlandım geldi adam anında bir sorun yokmuş makinada . Kahvaltı yaptım güzelce çamaşır katladım ütü yaptım . Evi süpürdüm sildim hemen birkaç kişi aradı öyle zaman kaybettim telefonda . 15:30 da koşa koşa Kuaföre gittim kaş aldırdım 10 tl . Geldim yeşil fasulye pişirdim dün çorba yapmıştım içine mantısını atmamıştım onu hallederim pilav yaptım salata yaptım masa hazırladım . Ayyyy

İyi akşamlar kızlar
Sabah kahvaltı hazırlama-toplama ve bulaşık yerleştirme dışında iş yapmadım
Beymenden siyah çanta aldım
299 TL
normalde yanına yaklaşılmıyor
İnş sorunsuzca gelir kargo

Kargolar beni sinir hastası ettiler ya 15 inden beri oğluşa aldığım lastikli çarşaf gelecek hala yolda görünüyor bez daha gelmedi dolap daha gelmedi bana bi sinir geldi ne halleri varsa görsünler valla

Göz muayenesini de sıkıntısız atlattık.
Sıra geldi kalça ultrasonuna.
Gelecek haftaya randevu aldık.

İnşallah oğlumun da geniz eti olayı sıkıntısız çözülür.

Bugün zamanımızın çoğunu hastanede geçirdik. Eve geldik petek temizliği yaptırdık 90 lira.

Hafta sonu kışlık lastiklerimizi alacağız bin lira da oraya gider.

merhaba canım
bende 1 aydır o şekilde besleniyorum
tuzu da bıraktım
çok fazla tuz atıyordum
kesinlikle çok faydasını görürrsün

Merhaba :) ben de kesinlikle faydasını göreceğimi düşünüyorum. Tuzu ben de cok fazla kullanıyorum azaltmak hatta birakmak istiyorum. Yaşımız henüz gençken bedenimizi temizlememiz lazım diye dusunuyorum

Hoşbulduk

Kargolar beni sinir hastası ettiler ya 15 inden beri oğluşa aldığım lastikli çarşaf gelecek hala yolda görünüyor bez daha gelmedi dolap daha gelmedi bana bi sinir geldi ne halleri varsa görsünler valla
Bilinmeyen siteler mi ki, benim hemen 2-3 güne geliyor
Hatta haftada bir hastane randevusuna denk gelir diye endişeleniyordum ki yarına gelmez herhalde , yeni verdim çalışırken kargo sorunum yoktu

Bilinmeyen siteler mi ki, benim hemen 2-3 güne geliyor
Hatta haftada bir hastane randevusuna denk gelir diye endişeleniyordum ki yarına gelmez herhalde , yeni verdim çalışırken kargo sorunum yoktu
Yooo hepsi burada gitti gidiyor n11 ürünler aynı gün kargoya verildi sorun kargonun getirmesinde

Yooo hepsi burada gitti gidiyor n11 ürünler aynı gün kargoya verildi sorun kargonun getirmesinde
Bu kadar olur
Hepsi burada, trend , morhipho, gitti gidiyordan aldım ben de ama n11 karışık geldi bana , silmiiştim uygulamayı
Oradan sipariş vermedim hiç

Üst kat yine yıkılıyor eşimde tv nin sesini son ses açıyor başımı şişirdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…