- 5 Mayıs 2016
- 3.909
- 8.343
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.861
Hiç takma cnm bence bu ara düşüşte olsada bi habere bakıyor çıkması yılın bu zamanları genelde düşüş trendinde bir sene sonra gramı 300 olursa iyiki almışız der altından hiç zarar etmedim ben sahsenAz önce eşimle ufak çaplı atıştık. Bize bir yerden para gelmişti onunla bilezik yapmıştım ben 277 tlydi altin
Bana diyor zarardayız suanda dedim smdi bozduracaz sanki çıkar İnsaAllah
Ya çıkmaz daha düşerse ne olacak
Dedim nasip o zaman yapacak brsey yok
Bana diyor sen neye elini atsan sıkıntı oluyor falan kızdım bende dedim ne yaptım şimdiye kadar birseyler yapalım birsey elde edelim diye uğraşıyorum bu sıkıntı mi oldu görmüyor musun çabamı Dedim. Sonra kapattı cevap vermedi.
ben keyfime yaptım sanki o para dursaydı biliyorum harcanırdı. İkimizin eli de durmazdı ama anlamıyor bunu
İnsallah çıkar da diline düşmem ya.Hiç takma cnm bence bu ara düşüşte olsada bi habere bakıyor çıkması yılın bu zamanları genelde düşüş trendinde bir sene sonra gramı 300 olursa iyiki almışız der altından hiç zarar etmedim ben sahsen
İyide bilezik alırken öyle hesaplamıyorlar ki 22 ayar altın diye yada 14 ayar altın Diye hesaplanıyor çeyrek parasından hesaplanmıyor yani . Ayrıca altın 10 gün düşer 20gün çıkar bu hep böyledir . Eşin bu işten anlamıyor belliAz önce eşimle ufak çaplı atıştık. Bize bir yerden para gelmişti onunla bilezik yapmıştım ben 277 tlydi altin
Bana diyor zarardayız suanda dedim smdi bozduracaz sanki çıkar İnsaAllah
Ya çıkmaz daha düşerse ne olacak
Dedim nasip o zaman yapacak brsey yok
Bana diyor sen neye elini atsan sıkıntı oluyor falan kızdım bende dedim ne yaptım şimdiye kadar birseyler yapalım birsey elde edelim diye uğraşıyorum bu sıkıntı mi oldu görmüyor musun çabamı Dedim. Sonra kapattı cevap vermedi.
ben keyfime yaptım sanki o para dursaydı biliyorum harcanırdı. İkimizin eli de durmazdı ama anlamıyor bunu
Aslında ben almadan önce konuştum parayla araba almayı düşünüyorduk bende dedim altin yapalım seneye kadar da biriktirelim pesim alırız yada bankadan cok az alırız dedim o da birsey demedi. Şimdi diyor ki birkac aya alırız arabayı dedi bende kızdım sacmalama baştan niye söylemiyorsun falan diye. Bana kalırsa seneye kadar duracak ama bakalım suan bozarsak zarardayız zaten 600-700 civarı galibaAklında hemen satmak mi var bileziği.
Altın uzun vadede kâr getirir.
Anlamıyor zaten. Arkadaşlarına dalan bahsetti sanırım onlar da düştü falan dediyse böyle diyorİyide bilezik alırken öyle hesaplamıyorlar ki 22 ayar altın diye yada 14 ayar altın Diye hesaplanıyor çeyrek parasından hesaplanmıyor yani . Ayrıca altın 10 gün düşer 20gün çıkar bu hep böyledir . Eşin bu işten anlamıyor belli
Bari belli etmese anlamadığınıAnlamıyor zaten. Arkadaşlarına dalan bahsetti sanırım onlar da düştü falan dediyse böyle diyor
Bari belli etmese anlamadığınıbenim eşim böyle dese oğlum sen anlıyor musun ki Allah aşkına daha kaç TL den hesaplanır bilmiyorsun gidip çeyrek fiyatından hesaplıyorsun diyip kahkaha atardım
Saçmalama yavrum ya ne zararı şu ülkede altından zarar ederse seni gazetelere manşet yaptırırımya ben cok da yükselmek istemiyorum. Biraz korku da var yanı ya zarar edersem diye ama Eger kar edersem o zaman biliyorum yapacağımı
Saçmalama yavrum ya ne zararı şu ülkede altından zarar ederse seni gazetelere manşet yaptırırım
Ya uzun vade için aldıysan sorun yok arkana yaslan rahat olyaaa İnsaAllah İnsaAllah ahaha YouTube’da bir video gördüm 330 a çıkacak diyor 2020 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?