Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Az önce eşimle ufak çaplı atıştık. Bize bir yerden para gelmişti onunla bilezik yapmıştım ben 277 tlydi altin
Bana diyor zarardayız suanda dedim smdi bozduracaz sanki çıkar İnsaAllah
Ya çıkmaz daha düşerse ne olacak
Dedim nasip o zaman yapacak brsey yok
Bana diyor sen neye elini atsan sıkıntı oluyor falan kızdım bende dedim ne yaptım şimdiye kadar birseyler yapalım birsey elde edelim diye uğraşıyorum bu sıkıntı mi oldu görmüyor musun çabamı Dedim. Sonra kapattı cevap vermedi.
ben keyfime yaptım sanki o para dursaydı biliyorum harcanırdı. İkimizin eli de durmazdı ama anlamıyor bunu

Hiç takma cnm bence bu ara düşüşte olsada bi habere bakıyor çıkması yılın bu zamanları genelde düşüş trendinde bir sene sonra gramı 300 olursa iyiki almışız der altından hiç zarar etmedim ben sahsen

İyide bilezik alırken öyle hesaplamıyorlar ki 22 ayar altın diye yada 14 ayar altın Diye hesaplanıyor çeyrek parasından hesaplanmıyor yani . Ayrıca altın 10 gün düşer 20gün çıkar bu hep böyledir . Eşin bu işten anlamıyor belli

Aklında hemen satmak mi var bileziği.
Altın uzun vadede kâr getirir.
Aslında ben almadan önce konuştum parayla araba almayı düşünüyorduk bende dedim altin yapalım seneye kadar da biriktirelim pesim alırız yada bankadan cok az alırız dedim o da birsey demedi. Şimdi diyor ki birkac aya alırız arabayı dedi bende kızdım sacmalama baştan niye söylemiyorsun falan diye. Bana kalırsa seneye kadar duracak ama bakalım suan bozarsak zarardayız zaten 600-700 civarı galiba

Anlamıyor zaten. Arkadaşlarına dalan bahsetti sanırım onlar da düştü falan dediyse böyle diyor

Günaydın eşime tost yaptım o işe gitti . Bugün yakındaki bir arkadaş kahvaltıya davet etti uzun zamandır tanışıyoruz şimdi gün vesilesi ile de daha sık oturuyoruz . Öğleden sonra eve gelince hastahane çantası hazırlayacağım ayrıca kendime bakım yapacağım . Dün masterchefte döner yaptılar tabi bizimde canımız istedi mercimek çorbası, karnıbahar yapacaktım . Eşim boşver hafta sonu yaparız sen yarın döner al onu yap dedi okeyy dedim

Anlamıyor zaten. Arkadaşlarına dalan bahsetti sanırım onlar da düştü falan dediyse böyle diyor
Bari belli etmese anlamadığını benim eşim böyle dese oğlum sen anlıyor musun ki Allah aşkına daha kaç TL den hesaplanır bilmiyorsun gidip çeyrek fiyatından hesaplıyorsun diyip kahkaha atardım

Bari belli etmese anlamadığını benim eşim böyle dese oğlum sen anlıyor musun ki Allah aşkına daha kaç TL den hesaplanır bilmiyorsun gidip çeyrek fiyatından hesaplıyorsun diyip kahkaha atardım
ya ben cok da yükselmek istemiyorum. Biraz korku da var yanı ya zarar edersem diye ama Eger kar edersem o zaman biliyorum yapacağımı

ya ben cok da yükselmek istemiyorum. Biraz korku da var yanı ya zarar edersem diye ama Eger kar edersem o zaman biliyorum yapacağımı
Saçmalama yavrum ya ne zararı şu ülkede altından zarar ederse seni gazetelere manşet yaptırırım

Dün kredi kartını yatırmaya gittim 935 tl 25 TL’ye canlı çiçek aldım kendime 20 tl çaydanlık almistim onun taksitini ödedim 7,5 tl mandalina aldım harcamalı gecti Baya bugün hiç harcamam İnsaAllah eşimi saymıyorum onun günlük 16 sigara 15-20 yeme masrafı oluyor eve geliyordu önceden suan cok yoğun gelemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…