- 23 Eylül 2015
- 1.622
- 2.196
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.881
toplu alışveriş yaptıgın zaman bir süre 0 harcama oluyor ama bizde de olmuyor ekmek süt derken bile günlük 10 liraya yakın en az harcanıyorsıfır harcamasız günler geçiren arkadaşları tebrik ediyorum. malesef bizde öyle bir gün olmuyor. yinede dikkat ediyoruz işte harcamalrarımıza
ya camasır suyu demısken dün bi sayfada okudum , ben de klozete günde neredeyse 3defa dökerim, doktoru demıs ona döktükten snra sıfonu 40defa ceksen dahi camasır suyunun kımsayal zararını götürmüyormus kadın hastalıklarının kısırlıgın baslıca nedenı bu oluyomus beni cok etkılediSabah esime kahvalti tabagi hazirladim cayini yapip koydum ise gonderdim. Bir kac aydir boyle yapiyoruz kahvaltisini cayini evden hazirlayip veriyorum subede yiyip iciyor. Baska turlu tasarruf olmuyor. Sonrasinda bizde oglanla kahvalti yaptik mutfagi derleyip topladim mutfak dolaplarini sildim yataklari topladim banyoyu temizledim klozeti camasir suyuyla yikadim. Yoruldum uzandim biraz. Aksam icin mercimek corbasi pilav birazda tavuk var dunden. Tavuk az ama bir ana yemek hazirlamam lazim. Canim su siralar hep pogaca cekiyor kendimi iyi hissedersem pogaca yapacagim. Dogum yaklastikca kaygilarim cogaliyor kac gundur bir durgunluk var uzerimde atamiyorum bir turlu.
ah ananeler bitaneler Allah rahmet eylesın canımMerhaba kızlar
Anneannemi kaybettik dün gece. Cenazesi bugün kalkacak malesef ben gidemeyeceğim uzaklıktan ötürü.. Yaklasık iki haftadır yoğun bakımdaydı beyin kanaması gecirmişti. Bu kadar dayanabildi, Allah mekanını cennet etsin. Dünyanın en iyi insanlarından biriydi.
Sevdiklerimizin değerini bildiğimiz, ufak şeyler için kalp kırmadığımız, sağlığımızın kıymetini bilip herşey icin şükrettiğimiz bir hayatımız olsun inşallah
Bende mecbur olmayana kadar kullanmiyorum isin dogrusu. Hamilelikten oncede diklat ediyordum hamile kaldigimdan beri daha cok dikkat ediyorum. Viking markasinin seker camindan yapilmis dogal bir wc temizleyicisi var onu kullaniyorum gunluk olarak. Ama arada birde hijyen acisindan camasir suyu kullanmak gerekiyor ya. Olcuyu kacirmamak lazim. Benim cevremdekiler her bulasik yikamadan sonra tezgahin ustunu lavabonun icini camasir suyuyla yikarlar bebek cocuk hamile var demeden dalarlar icine. Zararli dedigimde dalga gecerlerya camasır suyu demısken dün bi sayfada okudum , ben de klozete günde neredeyse 3defa dökerim, doktoru demıs ona döktükten snra sıfonu 40defa ceksen dahi camasır suyunun kımsayal zararını götürmüyormus kadın hastalıklarının kısırlıgın baslıca nedenı bu oluyomus beni cok etkıledi
bırakabılırmıyım mumkun degıl ama en aza ındırmeye calısıcam
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun. Ne mutlu canına Allah ona çok çektirmeden yanına almış. İnsan hayatın günlük koşturmacasına kapılıyor ama tek gerçek var o da ölüm.Merhaba kızlar
Anneannemi kaybettik dün gece. Cenazesi bugün kalkacak malesef ben gidemeyeceğim uzaklıktan ötürü.. Yaklasık iki haftadır yoğun bakımdaydı beyin kanaması gecirmişti. Bu kadar dayanabildi, Allah mekanını cennet etsin. Dünyanın en iyi insanlarından biriydi.
Sevdiklerimizin değerini bildiğimiz, ufak şeyler için kalp kırmadığımız, sağlığımızın kıymetini bilip herşey icin şükrettiğimiz bir hayatımız olsun inşallah
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin. Aile buyuklerimizin basimizdan eksilmesi cok buruk bir aci. Onlar etrafimizda oldukca kendimizi guvende hissediyoruz. Ama takdir iste herkesin omru bir yere kadar. Allah sizi diger sevdiklerinizden ayirmasin anneannenizde nur icinde yatsin.Merhaba kızlar
Allah rahmet eylesin canım. Insallah guzel günler yaşamıştır. Benim babam 8 yıl önce vefat etti trafik kazasında. 39 yaşındaydı daha .. veda bile edemedik. Sevdiklerimizin kıymetini bilelim gerçektenMerhaba kızlar
Seninde basin sagolsun canim baban daha cok gencmisAllah rahmet eylesin canım. Insallah guzel günler yaşamıştır. Benim babam 8 yıl önce vefat etti trafik kazasında. 39 yaşındaydı daha .. veda bile edemedik. Sevdiklerimizin kıymetini bilelim gerçekten
Amin canım insallah. Insan bi şekilde boyle yaşamaya alışiyoSeninde basin sagolsun canim baban daha cok gencmisAllah obur dunyada sizi kavustursun insallah mekani cennet olsun.
Allah dayanma gücü versin çok genç yaşta kaybetmişsin babanı.Allah rahmet eylesin canım. Insallah guzel günler yaşamıştır. Benim babam 8 yıl önce vefat etti trafik kazasında. 39 yaşındaydı daha .. veda bile edemedik. Sevdiklerimizin kıymetini bilelim gerçekten
mekanı cennet olsun Allah sabır versin sizedeMerhaba kızlar
Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm.Merhaba kızlar
bende mutfakta çok kullanıyorum tezgahım beyaz en ufak bişey sarartıyorBende mecbur olmayana kadar kullanmiyorum isin dogrusu. Hamilelikten oncede diklat ediyordum hamile kaldigimdan beri daha cok dikkat ediyorum. Viking markasinin seker camindan yapilmis dogal bir wc temizleyicisi var onu kullaniyorum gunluk olarak. Ama arada birde hijyen acisindan camasir suyu kullanmak gerekiyor ya. Olcuyu kacirmamak lazim. Benim cevremdekiler her bulasik yikamadan sonra tezgahin ustunu lavabonun icini camasir suyuyla yikarlar bebek cocuk hamile var demeden dalarlar icine. Zararli dedigimde dalga gecerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?