Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Allah rahmet eylesin canım basın sağolsun

Bende elimden geldiğinde doğal temizlik ürünleri kullanmaya çalışıyorum gerçekten hepsi zarar

Merhabalar herkese
Salı akşam döndük memleketten doçent doktorda randevum vardı kontrolde hersey yolunda cikti cok sukur Bir tane daha oğluşmuz olacak insallahSagliklaca kucağımiza almak nasip olsunda cinsiyetin bir önemi yok bizim için.Erkek çocuk konusunda tecrübeliyiz enazindanEvde nerdeyse 10 binlira değerinde oyuncak bisiklet, yariş setleri,lego setleri ,akülü araba v.s var onlar boşa gitmedi diye seviniyoruz
E bebeğe girdik 30 tl lik alışveriş yaptık aylık parca parca denk geldikçe almaya devam edeceğiz ihtiyaçlarını,Beşik ve elektirikli ana kucağı alacağız(oğlum kolikti,geç gündüz kucakta,beşikte,bebek hamaginda,ayakta salladık tuvalete gidemiyordum sallamayı bırakınca kıyameti koparıyordu onun için elektirikli ana kucağını kesin almaya karar verdik)
Evimiz küçük 90 m2 oda yapma şansımız yok oğlumun odası var bebek odası yapmıştık buyuk oğluma doğdugunda tam takim odasi vardi kaldirdik arkadaşalara verdik geçen yıl genç odası aldık.Simdi onun 4 çekmeceli şifonyerini bebek için boşaltıp düzenleyeceğiz.Bir tanede montosseri oyuncak dolabı aldık bebişin bezi kremi ıvır zıvırıni koyarız dedik.
Markette dün akşam 169 tl harcadık
50 tl dışarda yemek
150 tl oğlumun göz numarası büyümüş cami değişti ona ödedik.
Bugünde mandalina muz yufka almamız lazım yarın akşam misafir gelicek akşam çaya kek börek ve patates salatası yapsam dedim cayın yanına ancak yetiştiririm işten gidince
Memlekkette annem 2.5 kilo tereyağı yaptırmış,kornişon turşu,2 tane köy ekmeği,1 kilo içlenmiş ceviz,1kilo köy peyniri,1kilo süzme yoğurt,1kilo pekmez,1kilo kuşburnu marmelati hepsini güzelce yiyin torunlarıma iyi bakın dedi bunları annem almış bize parasını almıyor tabiki sağolsun Allah başımızdan eksik etmesin insallah

E bebek 300 TL tuttu telefon kafasına göre değiştiriyor sinir oluyorum.

Kizlar size bir sorum olacak. Benim buzlugumdan koku geliyor icine koydugum herseye siniyor kokusu. Ne yaptiysam gitmedi kokusu sirkeyle yikadim karbonatla yikadim sut kaynatip biraktim icine turk kahvesi koyup beklettim uzun bir sure ama nafile. Hic biri fayda etmedi. 4 yil once tayinimiz cikmisti tasinma islerine esim bakmisti ben gidememistim sinavlarimdan dolayi. Buzdolabinin ve buzlugun kapilarini kapali birakip calistirmadigi icin ici sapsari olmusti gittigimde bende baya ciflemistim o zaman sariligi gitsin diye. Iyi durulamadim diyemi yoksa baska birseydenmi bilmiyorum ama o zamandan beri hem buzluktan hem buzdolabindan degisik bir koku geliyor. Ne yapsam gider bu koku bir fikriniz varmi. Ayni sorunu yasayan varmi aranizda.

ben forumda okumuştum mangal kömürü çekiyormuş kokuları araştır dene istersen

illa alınıyor canı .
biz evde değiliz işte de harcama oluyor.
çocuk gördüğü market büfe hemen elini uzatıyor .mama istiyorum diye

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah

Scss94 daha çok küçük annesi. Evde kalsın seninle. Çok fazla süre okula gidecekler zaten. Çocuklar bikiyor artık .
Yaa senin fikrinde benim icin önemli canım gerçekten. Acaba mi diyodum. Herkes cok küçük dedi. Kıyamadım bende zaten . Bende hazır değilmişim anladim 4 yasina bi girsin o zaman artik daha 1 yıl var daha 1 yılda biraz daha buyur kendini daha iyi ifade eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…