- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.901
Amin canım evet 17 yaşımdaydım dahaAllah dayanma gücü versin çok genç yaşta kaybetmişsin babanı.
Allah rahmet eylesin canım basın sağolsunMerhaba kızlar
Anneannemi kaybettik dün gece. Cenazesi bugün kalkacak malesef ben gidemeyeceğim uzaklıktan ötürü.. Yaklasık iki haftadır yoğun bakımdaydı beyin kanaması gecirmişti. Bu kadar dayanabildi, Allah mekanını cennet etsin. Dünyanın en iyi insanlarından biriydi.
Sevdiklerimizin değerini bildiğimiz, ufak şeyler için kalp kırmadığımız, sağlığımızın kıymetini bilip herşey icin şükrettiğimiz bir hayatımız olsun inşallah
Bende elimden geldiğinde doğal temizlik ürünleri kullanmaya çalışıyorum gerçekten hepsi zararya camasır suyu demısken dün bi sayfada okudum , ben de klozete günde neredeyse 3defa dökerim, doktoru demıs ona döktükten snra sıfonu 40defa ceksen dahi camasır suyunun kımsayal zararını götürmüyormus kadın hastalıklarının kısırlıgın baslıca nedenı bu oluyomus beni cok etkıledi
bırakabılırmıyım mumkun degıl ama en aza ındırmeye calısıcam
E bebek 300 TL tuttu telefon kafasına göre değiştiriyor sinir oluyorum.Merhabalar herkese
Salı akşam döndük memleketten doçent doktorda randevum vardı kontrolde hersey yolunda cikti cok sukurBir tane daha oğluşmuz olacak insallah Sagliklaca kucağımiza almak nasip olsunda cinsiyetin bir önemi yok bizim için.Erkek çocuk konusunda tecrübeliyiz enazindan Evde nerdeyse 10 binlira değerinde oyuncak bisiklet, yariş setleri,lego setleri ,akülü araba v.s var onlar boşa gitmedi diye seviniyoruz
E bebeğe girdik 30 tl lik alışveriş yaptık aylık parca parca denk geldikçe almaya devam edeceğiz ihtiyaçlarını,Beşik ve elektirikli ana kucağı alacağız(oğlum kolikti,geç gündüz kucakta,beşikte,bebek hamaginda,ayakta salladık tuvalete gidemiyordum sallamayı bırakınca kıyameti koparıyordu onun için elektirikli ana kucağını kesin almaya karar verdik)
Evimiz küçük 90 m2 oda yapma şansımız yok oğlumun odası var bebek odası yapmıştık buyuk oğluma doğdugunda tam takim odasi vardi kaldirdik arkadaşalara verdik geçen yıl genç odası aldık.Simdi onun 4 çekmeceli şifonyerini bebek için boşaltıp düzenleyeceğiz.Bir tanede montosseri oyuncak dolabı aldık bebişin bezi kremi ıvır zıvırıni koyarız dedik.
Markette dün akşam 169 tl harcadık
50 tl dışarda yemek
150 tl oğlumun göz numarası büyümüş cami değişti ona ödedik.
Bugünde mandalina muz yufka almamız lazım yarın akşam misafir gelicek akşam çaya kek börek ve patates salatası yapsam dedim cayın yanına ancak yetiştiririm işten gidince
Memlekkette annem 2.5 kilo tereyağı yaptırmış,kornişon turşu,2 tane köy ekmeği,1 kilo içlenmiş ceviz,1kilo köy peyniri,1kilo süzme yoğurt,1kilo pekmez,1kilo kuşburnu marmelati hepsini güzelce yiyin torunlarıma iyi bakın dedibunları annem almış bize parasını almıyor tabiki sağolsun Allah başımızdan eksik etmesin insallah
ben forumda okumuştum mangal kömürü çekiyormuş kokuları araştır dene istersenKizlar size bir sorum olacak. Benim buzlugumdan koku geliyor icine koydugum herseye siniyor kokusu. Ne yaptiysam gitmedi kokusu sirkeyle yikadim karbonatla yikadim sut kaynatip biraktim icine turk kahvesi koyup beklettim uzun bir sure ama nafile. Hic biri fayda etmedi. 4 yil once tayinimiz cikmisti tasinma islerine esim bakmisti ben gidememistim sinavlarimdan dolayi. Buzdolabinin ve buzlugun kapilarini kapali birakip calistirmadigi icin ici sapsari olmusti gittigimde bende baya ciflemistim o zaman sariligi gitsin diye. Iyi durulamadim diyemi yoksa baska birseydenmi bilmiyorum ama o zamandan beri hem buzluktan hem buzdolabindan degisik bir koku geliyor. Ne yapsam gider bu koku bir fikriniz varmi. Ayni sorunu yasayan varmi aranizda.
Bildigimiz siyah komurmu. Oylece birakmammi lazim buzlugun icine?ben forumda okumuştum mangal kömürü çekiyormuş kokuları araştır dene istersen
mangal kömürünü ıslatıp koyuyormuşsunuz en güzel kokuyu o çekiyor falan demişlerBildigimiz siyah komurmu. Oylece birakmammi lazim buzlugun icine?
Tesekkur ederim bir arastirayim ben onu.mangal kömürünü ıslatıp koyuyormuşsunuz en güzel kokuyu o çekiyor falan demişler
illa alınıyor canı .Sucuk
sosis
kaşar
kalem pil
fıstıklı çikolta ve ekmek.markete 48 harcadım.
24 liraya ilaç aldım.ben toplu alışveriş hep yaparım ama bigün bile harcamasiz günüm olmaz.niye böyle anlamıyorum.şöyle baksam evde herşey var
Merhaba kızlar
Anneannemi kaybettik dün gece. Cenazesi bugün kalkacak malesef ben gidemeyeceğim uzaklıktan ötürü.. Yaklasık iki haftadır yoğun bakımdaydı beyin kanaması gecirmişti. Bu kadar dayanabildi, Allah mekanını cennet etsin. Dünyanın en iyi insanlarından biriydi.
Sevdiklerimizin değerini bildiğimiz, ufak şeyler için kalp kırmadığımız, sağlığımızın kıymetini bilip herşey icin şükrettiğimiz bir hayatımız olsun inşallah
Servislerde bir deterjan satılıyor canım hangi marka bilmiyorum ama Arçelik’te var mesela ona bi bak istersenBildigimiz siyah komurmu. Oylece birakmammi lazim buzlugun icine?
Ona bir bakayim ya bir gun carsiya gittigimde. Insallah iyi gelir. Sen ne yaptin dogum cantani hazirladinmi.Servislerde bir deterjan satılıyor canım hangi marka bilmiyorum ama Arçelik’te var mesela ona bi bak istersen
Yaa senin fikrinde benim icin önemli canım gerçekten. Acaba mi diyodum. Herkes cok küçük dedi. Kıyamadım bende zaten . Bende hazır değilmişim anladimScss94 daha çok küçük annesi. Evde kalsın seninle. Çok fazla süre okula gidecekler zaten. Çocuklar bikiyor artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?