Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sikma canini canim, olur oyle seyler, altin kaybettirmez, bizim de ne zaman Turkiye`de aldigimiz ev konusu acilsa atisiriz. Biz geri donmeyi dusunuyorduk, elimizdekini de ev ile degerlendirelim dedik (daha cok ben dedim), annemlere bu isi verdik, gezip bakiyorlar bize de fotograf gonderiyorlar, neyse en sonunda bir evi begendik, kucuk ama yeni bina, ara kat ve konum olarak Uskudar`da. Annemlere vekalet verdik, bizim adimiza her islemle ilgilendiler. Tabi birikimimiz dolar kazandigimiz icin dolar olarak vardi, bir de dugunden kalan altinlar iste. Biz bozdurdugumuzda 3 ya da 3`e yakindi, e simdi aldi basini gitti, donmekten de simdilik vazgectik, evi de kiraya verdik ama suan olsa bozdurduklarimizla bir degil iki daire alabilirdik. Konu acilinca esime sen de onay verdin, basina silah dayamadim diyip uste cikiyorum, o da silah dayamadin ama almazsak basimin etini yiyecektin diyor, hakli olarak. Neyse alinmis alinmistir, uzun vadede kazanacagimizi dusunuyorum, ama kotu bir karar oldu benim acimdan. Siz ne dersiniz kizlar?

Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun, Allah sizlere de sabir versin.

Senin oğlan 3 yaşında mı ay daha çok küçükmüş cidden

Tebrik ediyorum, saglicakla kucaginiza alin insallah. Benim bir oglum bir de kizim var ama kizimin cinsiyetini ogrenmeden soyle dusunuyordum erkek ise hic uzulmem, bir oglum daha olur ve buyuk oglumla cok yakin olurlar, paylasimlari daha fazla olur.

Ona bir bakayim ya bir gun carsiya gittigimde. Insallah iyi gelir. Sen ne yaptin dogum cantani hazirladinmi.
Evet bugün hazırladım birkaç eksik var bez gibi ıvır zıvır eksik düzleştiricimi koyacağım lens suyu terlik filan başka eksik kalmadı şükür

Selams kızlar sabah eşim aradı ki büyük ablam ameliyat olmuş dün kadın hastalıkların diyorlar bi arar Mısın diye küçük görümcem dün yanında kalmış onu aradım konuştuk biraz zor geçmiş nabzı 35 e düşmüş zor ayılmış filan . Bende abla evde kim bakacak dedim benim evime gitmem lazım kızım babaannesinde 2 gündür dedi . Ablamda 2 günlük yemeklerini yapıp gelmiş dedi iyi dedim kapattım . Kv kızının yanına 2 gün bakmaya gitmiyor ya ne diyeyim ki eşime de msj yazdım . Kargolar geldi şimdi eşim dolabı kurdu bile iyi oldu neyseki . Görümcemi aradım yine konuştuk

Allah sabır sükünet versin başınız sağ olsun kabri nur dolsun

Biz de euro ve dolar bozdurup ev aldık ama nereden bilecektik iki katına çıkacağını. Benim eşimde ev almasaydık milyonerdik diyor hep bankada bir milyon TL miz olacaktı. Nasip bu işler. Çöpe atmadık boşver.

Allah rahmet eylesin sabır diliyorum.

Senin oğlan 3 yaşında mı ay daha çok küçükmüş cidden
3 yaşında canım evet ya kıyamadım. Kucaklayıp zorla götürdüler. Eşime dedim git al cocugu istemiyo orda zorla duruyo. Aglayip susuyo dediler ama mecburiyetten susuyo. Bugün hafta sonu ben büyüyümde öyle gidiyim okula diyo

İyi yapmışsın bence de. Böyle şeylerde pek can sıkmamak laizm bence çünkü herkes nasibi kadar yer diye inanıyorum.

Senin oğlanı ıssırmak sevmek istiyorum nedense ya

Iyi akşamlar kızlar anca bugun dinleniom bi haftadır dun elti kızının d günü vardı kalabalık çoluk çocuk eşim almaya aksam geldi sabahtan bıraktı ona yardım ettim hem biraz kafam kazan olmuş ana sesten oğlan eglendi ama iyi oldu ona bugün son camlari sildim büyük elektrik süpürgesi actim cektim her yeri iki makine camasir bi makine bulasik actim hali örtüsünü serdim pek güzel oldu yarin bi toz alcam ikramlik hazırlığı yapcam

Disari ciktik oglusla parka gittik bir simit yedik 1.5 ona verdim onur markete uğradım yeşillik ekmek az sogan patates aldim 15 orda bıraktım yarin bime gidicem yufka garnitur pudra şekeri yumurta fln alcam sabah giderim onada eşim gec gelcek cay yaptim oturdum dinleniom sukur

Anam benimkide nerde okul muhabbeti olsa anaokuluna gitcem ben dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…