- 25 Nisan 2018
- 1.445
- 5.035
- 158
- 39
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.921
Sikma canini canim, olur oyle seyler, altin kaybettirmez, bizim de ne zaman Turkiye`de aldigimiz ev konusu acilsa atisiriz. Biz geri donmeyi dusunuyorduk, elimizdekini de ev ile degerlendirelim dedik (daha cok ben dedim), annemlere bu isi verdik, gezip bakiyorlar bize de fotograf gonderiyorlar, neyse en sonunda bir evi begendik, kucuk ama yeni bina, ara kat ve konum olarak Uskudar`da. Annemlere vekalet verdik, bizim adimiza her islemle ilgilendiler. Tabi birikimimiz dolar kazandigimiz icin dolar olarak vardi, bir de dugunden kalan altinlar iste. Biz bozdurdugumuzda 3 ya da 3`e yakindi, e simdi aldi basini gitti, donmekten de simdilik vazgectik, evi de kiraya verdik ama suan olsa bozdurduklarimizla bir degil iki daire alabilirdik. Konu acilinca esime sen de onay verdin, basina silah dayamadim diyip uste cikiyorum, o da silah dayamadin ama almazsak basimin etini yiyecektin diyor, hakli olarak. Neyse alinmis alinmistir, uzun vadede kazanacagimizi dusunuyorum, ama kotu bir karar oldu benim acimdan. Siz ne dersiniz kizlar?Az önce eşimle ufak çaplı atıştık. Bize bir yerden para gelmişti onunla bilezik yapmıştım ben 277 tlydi altin
Bana diyor zarardayız suanda dedim smdi bozduracaz sanki çıkar İnsaAllah
Ya çıkmaz daha düşerse ne olacak
Dedim nasip o zaman yapacak brsey yok
Bana diyor sen neye elini atsan sıkıntı oluyor falan kızdım bende dedim ne yaptım şimdiye kadar birseyler yapalım birsey elde edelim diye uğraşıyorum bu sıkıntı mi oldu görmüyor musun çabamı Dedim. Sonra kapattı cevap vermedi.
ben keyfime yaptım sanki o para dursaydı biliyorum harcanırdı. İkimizin eli de durmazdı ama anlamıyor bunu
Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun, Allah sizlere de sabir versin.Merhaba kızlar
Anneannemi kaybettik dün gece. Cenazesi bugün kalkacak malesef ben gidemeyeceğim uzaklıktan ötürü.. Yaklasık iki haftadır yoğun bakımdaydı beyin kanaması gecirmişti. Bu kadar dayanabildi, Allah mekanını cennet etsin. Dünyanın en iyi insanlarından biriydi.
Sevdiklerimizin değerini bildiğimiz, ufak şeyler için kalp kırmadığımız, sağlığımızın kıymetini bilip herşey icin şükrettiğimiz bir hayatımız olsun inşallah
Senin oğlan 3 yaşında mıYaa senin fikrinde benim icin önemli canım gerçekten. Acaba mi diyodum. Herkes cok küçük dedi. Kıyamadım bende zaten . Bende hazır değilmişim anladim4 yasina bi girsin o zaman artik daha 1 yıl var daha 1 yılda biraz daha buyur kendini daha iyi ifade eder.
Tebrik ediyorum, saglicakla kucaginiza alin insallah. Benim bir oglum bir de kizim var ama kizimin cinsiyetini ogrenmeden soyle dusunuyordum erkek ise hic uzulmem, bir oglum daha olur ve buyuk oglumla cok yakin olurlar, paylasimlari daha fazla olur.Merhabalar herkese
Salı akşam döndük memleketten doçent doktorda randevum vardı kontrolde hersey yolunda cikti cok sukurBir tane daha oğluşmuz olacak insallah Sagliklaca kucağımiza almak nasip olsunda cinsiyetin bir önemi yok bizim için.Erkek çocuk konusunda tecrübeliyiz enazindan Evde nerdeyse 10 binlira değerinde oyuncak bisiklet, yariş setleri,lego setleri ,akülü araba v.s var onlar boşa gitmedi diye seviniyoruz
E bebeğe girdik 30 tl lik alışveriş yaptık aylık parca parca denk geldikçe almaya devam edeceğiz ihtiyaçlarını,Beşik ve elektirikli ana kucağı alacağız(oğlum kolikti,geç gündüz kucakta,beşikte,bebek hamaginda,ayakta salladık tuvalete gidemiyordum sallamayı bırakınca kıyameti koparıyordu onun için elektirikli ana kucağını kesin almaya karar verdik)
Evimiz küçük 90 m2 oda yapma şansımız yok oğlumun odası var bebek odası yapmıştık buyuk oğluma doğdugunda tam takim odasi vardi kaldirdik arkadaşalara verdik geçen yıl genç odası aldık.Simdi onun 4 çekmeceli şifonyerini bebek için boşaltıp düzenleyeceğiz.Bir tanede montosseri oyuncak dolabı aldık bebişin bezi kremi ıvır zıvırıni koyarız dedik.
Markette dün akşam 169 tl harcadık
50 tl dışarda yemek
150 tl oğlumun göz numarası büyümüş cami değişti ona ödedik.
Bugünde mandalina muz yufka almamız lazım yarın akşam misafir gelicek akşam çaya kek börek ve patates salatası yapsam dedim cayın yanına ancak yetiştiririm işten gidince
Memlekkette annem 2.5 kilo tereyağı yaptırmış,kornişon turşu,2 tane köy ekmeği,1 kilo içlenmiş ceviz,1kilo köy peyniri,1kilo süzme yoğurt,1kilo pekmez,1kilo kuşburnu marmelati hepsini güzelce yiyin torunlarıma iyi bakın dedibunları annem almış bize parasını almıyor tabiki sağolsun Allah başımızdan eksik etmesin insallah
Evet bugün hazırladım birkaç eksik var bez gibi ıvır zıvır eksik düzleştiricimi koyacağım lens suyu terlik filan başka eksik kalmadı şükürOna bir bakayim ya bir gun carsiya gittigimde. Insallah iyi gelir. Sen ne yaptin dogum cantani hazirladinmi.
Allah sabır sükünet versin başınız sağ olsun kabri nur dolsunMerhaba kızlar
Anneannemi kaybettik dün gece. Cenazesi bugün kalkacak malesef ben gidemeyeceğim uzaklıktan ötürü.. Yaklasık iki haftadır yoğun bakımdaydı beyin kanaması gecirmişti. Bu kadar dayanabildi, Allah mekanını cennet etsin. Dünyanın en iyi insanlarından biriydi.
Sevdiklerimizin değerini bildiğimiz, ufak şeyler için kalp kırmadığımız, sağlığımızın kıymetini bilip herşey icin şükrettiğimiz bir hayatımız olsun inşallah
Biz de euro ve dolar bozdurup ev aldık ama nereden bilecektik iki katına çıkacağını. Benim eşimde ev almasaydık milyonerdik diyor hep bankada bir milyon TL miz olacaktı. Nasip bu işler. Çöpe atmadık boşver.Sikma canini canim, olur oyle seyler, altin kaybettirmez, bizim de ne zaman Turkiye`de aldigimiz ev konusu acilsa atisiriz. Biz geri donmeyi dusunuyorduk, elimizdekini de ev ile degerlendirelim dedik (daha cok ben dedim), annemlere bu isi verdik, gezip bakiyorlar bize de fotograf gonderiyorlar, neyse en sonunda bir evi begendik, kucuk ama yeni bina, ara kat ve konum olarak Uskudar`da. Annemlere vekalet verdik, bizim adimiza her islemle ilgilendiler. Tabi birikimimiz dolar kazandigimiz icin dolar olarak vardi, bir de dugunden kalan altinlar iste. Biz bozdurdugumuzda 3 ya da 3`e yakindi, e simdi aldi basini gitti, donmekten de simdilik vazgectik, evi de kiraya verdik ama suan olsa bozdurduklarimizla bir degil iki daire alabilirdik. Konu acilinca esime sen de onay verdin, basina silah dayamadim diyip uste cikiyorum, o da silah dayamadin ama almazsak basimin etini yiyecektin diyor, hakli olarak. Neyse alinmis alinmistir, uzun vadede kazanacagimizi dusunuyorum, ama kotu bir karar oldu benim acimdan. Siz ne dersiniz kizlar?
Allah rahmet eylesin sabır diliyorum.Merhaba kızlar
3 yaşında canım evet ya kıyamadım. Kucaklayıp zorla götürdüler. Eşime dedim git al cocugu istemiyo orda zorla duruyo. Aglayip susuyo dediler ama mecburiyetten susuyo. Bugün hafta sonu ben büyüyümde öyle gidiyim okula diyoSenin oğlan 3 yaşında mıay daha çok küçükmüş cidden
İyi yapmışsın bence de. Böyle şeylerde pek can sıkmamak laizm bence çünkü herkes nasibi kadar yer diye inanıyorum.Sikma canini canim, olur oyle seyler, altin kaybettirmez, bizim de ne zaman Turkiye`de aldigimiz ev konusu acilsa atisiriz. Biz geri donmeyi dusunuyorduk, elimizdekini de ev ile degerlendirelim dedik (daha cok ben dedim), annemlere bu isi verdik, gezip bakiyorlar bize de fotograf gonderiyorlar, neyse en sonunda bir evi begendik, kucuk ama yeni bina, ara kat ve konum olarak Uskudar`da. Annemlere vekalet verdik, bizim adimiza her islemle ilgilendiler. Tabi birikimimiz dolar kazandigimiz icin dolar olarak vardi, bir de dugunden kalan altinlar iste. Biz bozdurdugumuzda 3 ya da 3`e yakindi, e simdi aldi basini gitti, donmekten de simdilik vazgectik, evi de kiraya verdik ama suan olsa bozdurduklarimizla bir degil iki daire alabilirdik. Konu acilinca esime sen de onay verdin, basina silah dayamadim diyip uste cikiyorum, o da silah dayamadin ama almazsak basimin etini yiyecektin diyor, hakli olarak. Neyse alinmis alinmistir, uzun vadede kazanacagimizi dusunuyorum, ama kotu bir karar oldu benim acimdan. Siz ne dersiniz kizlar?
Senin oğlanı ıssırmak sevmek istiyorum nedense ya3 yaşında canım evet ya kıyamadım. Kucaklayıp zorla götürdüler. Eşime dedim git al cocugu istemiyo orda zorla duruyo. Aglayip susuyo dediler ama mecburiyetten susuyo. Bugün hafta sonu ben büyüyümde öyle gidiyim okula diyo
Net görmek icin o kadar para veriyoruz demi yaaaEvet bugün hazırladım birkaç eksik var bez gibi ıvır zıvır eksik düzleştiricimi koyacağım lens suyu terlik filan başka eksik kalmadı şükür
Senin oğlanı ıssırmak sevmek istiyorum nedense ya
Evet ya nasıl pahalandı birde lensim olmasa doğurduğum bebeyi göremem resmenNet görmek icin o kadar para veriyoruz demi yaaa
Anam benimkide nerde okul muhabbeti olsa anaokuluna gitcem ben dio3 yaşında canım evet ya kıyamadım. Kucaklayıp zorla götürdüler. Eşime dedim git al cocugu istemiyo orda zorla duruyo. Aglayip susuyo dediler ama mecburiyetten susuyo. Bugün hafta sonu ben büyüyümde öyle gidiyim okula diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?