Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aynen oyle, nasip boyleymis artik, kendi oturdugum ev olsaydi bu kadar uzulmezdim ama :)

cnım ben de 3 yasında kres dusunuyorum arkadasımın oglu da 3te basladı cocugu cok gelıstırdı kres.ınsAllah nasıp olursa ıkıncı bebegıde o zman dusunuyorum Rabbim verırse tabi. saglık olsn seneye tekrar denersiniz olmadı oyun grupları varya onlara goturebılırsın saatlik sosyallesmesi için

Eşim oğluşun dolabını kurdu bende halıları kıvırdım kaldırdım kızlar . Pazartesi günü kaldıracaktık perdeleri vs yıkayacağız halıları da 2 aralıkta yıkamaya yollayayım diyorum . Halıları süpürmek filan zorluyordu beni böyle daha rahat süpür sil yaparım dedim . Ev biraz boş kaldı ama duramadım yoruluyorum

Kizlar benim oğlan mezun oldu okuldan
Yaaaaaaa kıyamam ama daha küçük canım sende evdesin zaten hani çalışıyor olsan mecbur olacaktın ama boşver 1 yıl daha oğluşunla vakit geçir
Hepinize teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun
Allah rahmet eyledin canım mekanı cennet olsun
Canım bir Öner’im yok ama bazı buzdolapları nedense kokuyor onu bende anlamış değilim umarım bir çözüm bulurusın
Ahhhhh bacım sorma Benimde harcamasız günüm geçmez
Yaa canım senin kayınvalide kızına bile böyleyse sana yaptığı az demek ki nasıl yalnız bırakıyor ya kızını
Halı örtüsü nasıl canım kayıyor mu netten mi aldın
Kızzz yeter daha yorma kendini

Küçük kızıma lcw den uyku tulumu aldım 80 tl
Çıyçıtlı kolsuz badi üzerinde giydirdim uyuttum yarım saat sonra ter içindeydi şuan için değil ama daha soğuklarda giydiriebilirim ancak
Büyük kızım da starbucks da kahve içti 20 tl

Toplam harcama 100 tl

Selam kızlar
Damdan düşer gibi oluyor ama
Elektrikli süpürge ve kirli sepeti önerisi olan var mı
Hatta yemek takımı 12 kişilik?
En uygunlarını buldum ama kararsızım model konusunda
Eşektrikli süpürge rowenta ya da philips kesin kararım

Daha ilk gün canim serdik sadece yanlar biraz toplanır gibiydi öyle kaldı suan bir sorun yok oğlum akulu araba kullandı üzerinde bisiklet surdu duruşu pek bozulmadı ama görüntü güzel hali çok yeni değildi hem rengi de pek sevmiyorum iyi oldu eşim çok beğendi çıkarma bunu diyor bizim burda bir dükkandan aldim insagramda hem pahalı bide guvenemedim süngerli örtülerden

Daha soğuklar da giydir sende o cadı terlicek☺☺ben biliyorum çünkü.bende kızıma kalın bişeler giydirdim nasıl rahatsız olurdu.uyuyunca vücutları ateş gibi oluyor.gećen yanında uyumuşum üstünü açtı. Tam üstünü örtecekken bi baktım vücudu nasîl yanıyor.dedim çocuk üstünü açtığı kadar varmış

Arnica tesla süper ötesi.o kadar süpürge değiştirdim onunla çok şükür mutluyum☺param olsa koleksiyonunu yapacam

Arnica tesla süper ötesi.o kadar süpürge değiştirdim onunla çok şükür mutluyum☺param olsa koleksiyonunu yapacam
Teşekkürler yaa rowenta aynı tip daha ucuz bile bilemedim
Elimde kalacak diye korkuyorum hangisi olursa
Yani kırılır falan toz toplama yeri
Sağolun

Bence şöyle bakmaliainiz evet dolar yükseldi belki şimdi olsa iki ev alacakyimiz ama evin degeri de iki katı oldu yani birde öyle düşünmeli dolar yükseliyorda ev aynı kalmiyor bence iyi ki de almışsınız

Oyun grupları kabul etmedi canım. Bende kurslara felan götürmeyi düşünüyorum jimnastik tekvando gibi oralara gider. Seneye de okula insallah

Evet canım çalışiyo olsaydım dediğin gibi alışırdı bi şekilde ama kıyamadım böyle. 4 yasina bi girsin insallah o zaman mecbur gidecek

Tebrik ediyorum, saglicakla kucaginiza alin insallah. Benim bir oglum bir de kizim var ama kizimin cinsiyetini ogrenmeden soyle dusunuyordum erkek ise hic uzulmem, bir oglum daha olur ve buyuk oglumla cok yakin olurlar, paylasimlari daha fazla olur.
Açıkçası doktor ilk söylediğinde 1-2 dakika duraksadık( bir önceki hafta doktor kıza benziyor dediği için oldu o duraksama) ve sonra yaşasın erkek diye sevindik❤Oğlumuzu gerçekten çok ama çok seviyoruz ve 9 yaşında olmasına rağmen halen bebek gibi kucagimizdan yanımızdan ayrılmıyor sürekli öpüp kokluyoruz hala 2 yaşında bebek gibi içimiz gidiyor her yaptığına.Onun için oglan olmasina hic uzulmemekle birlikte icten ice sevindim.Zaten ikinci çocuk fikrinin çok geç gelme sebebi oğluma ihanet edecekmişiz gibi hissetmemizdi.Kiz olursa aile büyükleri dayısı,halaları v.s daha farklı davranır el üstünde tutarlar falan gibi belki sacma dusunuyorum ama öyle endiselerimde yok degildi.Şimdi durum eşitlendi ve büyük oğlum adına içim daha rahat,inşallah oğlum kardeşine çok iyi abilik yapicak aralarında 10 yaş olucak

Dün mesajını tam alıntılanmıştım yazıyordum eşim zile bastı senin mesaj kaynadı gitti o ara galiba hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…