- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.941
Ilk başlarda benim oğlan da öyleydi canım . Ne zaman gidecem ne zaman gidicem gitti ve gördüAnam benimkide nerde okul muhabbeti olsa anaokuluna gitcem ben dio
Aynen oyle, nasip boyleymis artik, kendi oturdugum ev olsaydi bu kadar uzulmezdim ama :)Biz de euro ve dolar bozdurup ev aldık ama nereden bilecektik iki katına çıkacağını. Benim eşimde ev almasaydık milyonerdik diyor hep bankada bir milyon TL miz olacaktı. Nasip bu işler. Çöpe atmadık boşver.
Bende öyle valla. Miyop astigmatim var gözüm kör resmenEvet ya nasıl pahalandı birde lensim olmasa doğurduğum bebeyi göremem resmen
Bende hep lensBende öyle valla. Miyop astigmatim var gözüm kör resmenevde gözlük
Takıyorum da disarda lens
cnım ben de 3 yasında kres dusunuyorum arkadasımın oglu da 3te basladı cocugu cok gelıstırdı kres.ınsAllah nasıp olursa ıkıncı bebegıde o zman dusunuyorum Rabbim verırse tabi. saglık olsn seneye tekrar denersiniz olmadı oyun grupları varya onlara goturebılırsın saatlik sosyallesmesi için3 yaşında canım evet ya kıyamadım. Kucaklayıp zorla götürdüler. Eşime dedim git al cocugu istemiyo orda zorla duruyo. Aglayip susuyo dediler ama mecburiyetten susuyo. Bugün hafta sonu ben büyüyümde öyle gidiyim okula diyo
Yaaaaaaa kıyamam ama daha küçük canım sende evdesin zaten hani çalışıyor olsan mecbur olacaktın ama boşver 1 yıl daha oğluşunla vakit geçirKizlar benim oğlan mezun oldu okuldan
Allah rahmet eyledin canım mekanı cennet olsunHepinize teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun
Canım bir Öner’im yok ama bazı buzdolapları nedense kokuyor onu bende anlamış değilim umarım bir çözüm bulurusınKizlar size bir sorum olacak. Benim buzlugumdan koku geliyor icine koydugum herseye siniyor kokusu. Ne yaptiysam gitmedi kokusu sirkeyle yikadim karbonatla yikadim sut kaynatip biraktim icine turk kahvesi koyup beklettim uzun bir sure ama nafile. Hic biri fayda etmedi. 4 yil once tayinimiz cikmisti tasinma islerine esim bakmisti ben gidememistim sinavlarimdan dolayi. Buzdolabinin ve buzlugun kapilarini kapali birakip calistirmadigi icin ici sapsari olmusti gittigimde bende baya ciflemistim o zaman sariligi gitsin diye. Iyi durulamadim diyemi yoksa baska birseydenmi bilmiyorum ama o zamandan beri hem buzluktan hem buzdolabindan degisik bir koku geliyor. Ne yapsam gider bu koku bir fikriniz varmi. Ayni sorunu yasayan varmi aranizda.
Ahhhhh bacım sorma Benimde harcamasız günüm geçmezSucuk
sosis
kaşar
kalem pil
fıstıklı çikolta ve ekmek.markete 48 harcadım.
24 liraya ilaç aldım.ben toplu alışveriş hep yaparım ama bigün bile harcamasiz günüm olmaz.niye böyle anlamıyorum.şöyle baksam evde herşey var
Yaa canım senin kayınvalide kızına bile böyleyse sana yaptığı az demek ki nasıl yalnız bırakıyor ya kızınıSelams kızlar sabah eşim aradı ki büyük ablam ameliyat olmuş dün kadın hastalıkların diyorlar bi arar Mısın diye küçük görümcem dün yanında kalmış onu aradım konuştuk biraz zor geçmiş nabzı 35 e düşmüş zor ayılmış filan . Bende abla evde kim bakacak dedim benim evime gitmem lazım kızım babaannesinde 2 gündür dedi . Ablamda 2 günlük yemeklerini yapıp gelmiş dedi iyi dedim kapattım . Kv kızının yanına 2 gün bakmaya gitmiyor ya ne diyeyim ki eşime de msj yazdım . Kargolar geldi şimdi eşim dolabı kurdu bile iyi oldu neyseki . Görümcemi aradım yine konuştuk
Halı örtüsü nasıl canım kayıyor mu netten mi aldınIyi akşamlar kızlar anca bugun dinleniom bi haftadır dun elti kızının d günü vardı kalabalık çoluk çocuk eşim almaya aksam geldi sabahtan bıraktı ona yardım ettim hem biraz kafam kazan olmuş ana sesten oğlan eglendi ama iyi oldu ona bugün son camlari sildim büyük elektrik süpürgesi actim cektim her yeri iki makine camasir bi makine bulasik actim hali örtüsünü serdim pek güzel oldu yarin bi toz alcam ikramlik hazırlığı yapcam
Kızzz yeter daha yorma kendiniEşim oğluşun dolabını kurdu bende halıları kıvırdım kaldırdım kızlar . Pazartesi günü kaldıracaktık perdeleri vs yıkayacağız halıları da 2 aralıkta yıkamaya yollayayım diyorum . Halıları süpürmek filan zorluyordu beni böyle daha rahat süpür sil yaparım dedim . Ev biraz boş kaldı ama duramadım yoruluyorum
Daha ilk gün canim serdik sadece yanlar biraz toplanır gibiydi öyle kaldı suan bir sorun yok oğlum akulu araba kullandı üzerinde bisiklet surdu duruşu pek bozulmadı ama görüntü güzel hali çok yeni değildi hem rengi de pek sevmiyorum iyi oldu eşim çok beğendi çıkarma bunu diyorYaaaaaaa kıyamam ama daha küçük canım sende evdesin zaten hani çalışıyor olsan mecbur olacaktın ama boşver 1 yıl daha oğluşunla vakit geçir
Allah rahmet eyledin canım mekanı cennet olsun
Canım bir Öner’im yok ama bazı buzdolapları nedense kokuyor onu bende anlamış değilim umarım bir çözüm bulurusın
Ahhhhh bacım sorma Benimde harcamasız günüm geçmez
Yaa canım senin kayınvalide kızına bile böyleyse sana yaptığı az demek ki nasıl yalnız bırakıyor ya kızını
Halı örtüsü nasıl canım kayıyor mu netten mi aldın
Kızzz yeter daha yorma kendini
Daha soğuklar da giydir sende o cadı terlicek☺☺ben biliyorum çünkü.bende kızıma kalın bişeler giydirdim nasıl rahatsız olurdu.uyuyunca vücutları ateş gibi oluyor.gećen yanında uyumuşum üstünü açtı. Tam üstünü örtecekken bi baktım vücudu nasîl yanıyor.dedim çocuk üstünü açtığı kadar varmışKüçük kızıma lcw den uyku tulumu aldım 80 tl
Çıyçıtlı kolsuz badi üzerinde giydirdim uyuttum yarım saat sonra ter içindeydi şuan için değil ama daha soğuklarda giydiriebilirim ancak
Büyük kızım da starbucks da kahve içti 20 tl
Toplam harcama 100 tl
Arnica tesla süper ötesi.o kadar süpürge değiştirdim onunla çok şükür mutluyum☺param olsa koleksiyonunu yapacamSelam kızlar
Damdan düşer gibi oluyor ama
Elektrikli süpürge ve kirli sepeti önerisi olan var mı
Hatta yemek takımı 12 kişilik?
En uygunlarını buldum ama kararsızım model konusunda
Eşektrikli süpürge rowenta ya da philips kesin kararım
Teşekkürler yaa rowenta aynı tip daha ucuz bile bilemedimArnica tesla süper ötesi.o kadar süpürge değiştirdim onunla çok şükür mutluyum☺param olsa koleksiyonunu yapacam
Bence şöyle bakmaliainiz evet dolar yükseldi belki şimdi olsa iki ev alacakyimiz ama evin degeri de iki katı oldu yani birde öyle düşünmeli dolar yükseliyorda ev aynı kalmiyor bence iyi ki de almışsınızSikma canini canim, olur oyle seyler, altin kaybettirmez, bizim de ne zaman Turkiye`de aldigimiz ev konusu acilsa atisiriz. Biz geri donmeyi dusunuyorduk, elimizdekini de ev ile degerlendirelim dedik (daha cok ben dedim), annemlere bu isi verdik, gezip bakiyorlar bize de fotograf gonderiyorlar, neyse en sonunda bir evi begendik, kucuk ama yeni bina, ara kat ve konum olarak Uskudar`da. Annemlere vekalet verdik, bizim adimiza her islemle ilgilendiler. Tabi birikimimiz dolar kazandigimiz icin dolar olarak vardi, bir de dugunden kalan altinlar iste. Biz bozdurdugumuzda 3 ya da 3`e yakindi, e simdi aldi basini gitti, donmekten de simdilik vazgectik, evi de kiraya verdik ama suan olsa bozdurduklarimizla bir degil iki daire alabilirdik. Konu acilinca esime sen de onay verdin, basina silah dayamadim diyip uste cikiyorum, o da silah dayamadin ama almazsak basimin etini yiyecektin diyor, hakli olarak. Neyse alinmis alinmistir, uzun vadede kazanacagimizi dusunuyorum, ama kotu bir karar oldu benim acimdan. Siz ne dersiniz kizlar?
Oyun grupları kabul etmedi canım. Bende kurslara felan götürmeyi düşünüyorum jimnastik tekvando gibi oralara gider. Seneye de okula insallahcnım ben de 3 yasında kres dusunuyorum arkadasımın oglu da 3te basladı cocugu cok gelıstırdı kres.ınsAllah nasıp olursa ıkıncı bebegıde o zman dusunuyorum Rabbim verırse tabi. saglık olsn seneye tekrar denersiniz olmadı oyun grupları varya onlara goturebılırsın saatlik sosyallesmesi için
Evet canım çalışiyo olsaydım dediğin gibi alışırdı bi şekilde ama kıyamadım böyle. 4 yasina bi girsin insallah o zaman mecbur gidecekYaaaaaaa kıyamam ama daha küçük canım sende evdesin zaten hani çalışıyor olsan mecbur olacaktın ama boşver 1 yıl daha oğluşunla vakit geçir
Allah rahmet eyledin canım mekanı cennet olsun
Canım bir Öner’im yok ama bazı buzdolapları nedense kokuyor onu bende anlamış değilim umarım bir çözüm bulurusın
Ahhhhh bacım sorma Benimde harcamasız günüm geçmez
Yaa canım senin kayınvalide kızına bile böyleyse sana yaptığı az demek ki nasıl yalnız bırakıyor ya kızını
Halı örtüsü nasıl canım kayıyor mu netten mi aldın
Kızzz yeter daha yorma kendini
Açıkçası doktor ilk söylediğinde 1-2 dakika duraksadık( bir önceki hafta doktor kıza benziyor dediği için oldu o duraksama) ve sonra yaşasın erkek diye sevindik❤Oğlumuzu gerçekten çok ama çok seviyoruz ve 9 yaşında olmasına rağmen halen bebek gibi kucagimizdan yanımızdan ayrılmıyor sürekli öpüp kokluyoruz hala 2 yaşında bebek gibi içimiz gidiyor her yaptığına.Onun için oglan olmasina hic uzulmemekle birlikte icten ice sevindim.Zaten ikinci çocuk fikrinin çok geç gelme sebebi oğluma ihanet edecekmişiz gibi hissetmemizdi.Kiz olursa aile büyükleri dayısı,halaları v.s daha farklı davranır el üstünde tutarlar falan gibi belki sacma dusunuyorum ama öyle endiselerimde yok degildi.Tebrik ediyorum, saglicakla kucaginiza alin insallah. Benim bir oglum bir de kizim var ama kizimin cinsiyetini ogrenmeden soyle dusunuyordum erkek ise hic uzulmem, bir oglum daha olur ve buyuk oglumla cok yakin olurlar, paylasimlari daha fazla olur.
Dün mesajını tam alıntılanmıştım yazıyordum eşim zile bastı senin mesaj kaynadı gitti o ara galibaAçıkçası doktor ilk söylediğinde 1-2 dakika duraksadık( bir önceki hafta doktor kıza benziyor dediği için oldu o duraksama) ve sonra yaşasın erkek diye sevindik❤Oğlumuzu gerçekten çok ama çok seviyoruz ve 9 yaşında olmasına rağmen halen bebek gibi kucagimizdan yanımızdan ayrılmıyor sürekli öpüp kokluyoruz hala 2 yaşında bebek gibi içimiz gidiyor her yaptığına.Onun için oglan olmasina hic uzulmemekle birlikte icten ice sevindim.Zaten ikinci çocuk fikrinin çok geç gelme sebebi oğluma ihanet edecekmişiz gibi hissetmemizdi.Kiz olursa aile büyükleri dayısı,halaları v.s daha farklı davranır el üstünde tutarlar falan gibi belki sacma dusunuyorum ama öyle endiselerimde yok degildi.Şimdi durum eşitlendi ve büyük oğlum adına içim daha rahat,inşallah oğlum kardeşine çok iyi abilik yapicak aralarında 10 yaş olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?