Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın canlarım sabah eşim gidince biraz daha uyudum ay iyi geldi ya çay suyu koydum . Hemen tartıldım toplam 11 kg almışım kızlar ama sadece ortada bir göbek var doğumdan sonra aynadaki görüntümü merak ediyorum kp köydeki evlerinin çatısını yaptıracaktı başlamıştı . Bende eşime 7 kardeş bunlar daha tabusunu bile almadığı bölüşülmemiş evin çatısını yaptırıp sıva vs yaptırıp ne diye para harcıyor demiştim . Zaten azcık bir tarla ev vs var bölüşemiyorlar . Amcalardan birisi yurt dışında demiş ki abi keşke bölüşülseydi de öyle yapsaydın bende eşime dedim ki bak aklın yolu bir benim dediğimi söylüyor . Eşimde aman çok paha harcanmaz zaten orası bizim evimizdi yine bizim olacak dağdan gelip bağdakini mi kovacaklar dedi . Dün resim filan atmışlar baya baya harcanmış çok şaşırdım açıkçası en az 10 bin gitmiş eşimde gitmiştir diyor . Biz Oyak’tan kredi çekseydik istedikleri araba için hiç bu işlere gidemeyeceklerdi . Eşimde o dallara basmayınca köye gittiler ev tadilatına iyi oldu ama kv elindeki tüm parayı harcamış belli
Kahvaltımı yapayım bir sil süpür yapacağım halılar olmadığı için çok kolay olacak akşama mantı , mercimek çorbası salata Elmalı kurabiye menüsü var

KıZlar dün dolabın tüm kapak çekmeceleri açtım kokusu gitsin diye . Bugün Arap sabunuyla sirke ile sileyim diyorum ama yerleştirmeyeyim yarında bir tur silerim koku iyice gider öyle eşyaları yerleştireyim dedim . Dün eşim kolileri kapıya bırakırken karşı komşu ile karşılaştılar beni çağırdı . Karşı komşu da hemen tanışalım lütfen sizin bebek doğduğu zaman hemen sevmemiz lazım dedi çok tatlı bir kadın bir yandan da meslektaşız ucundan . Yarın akşam için sözleştik bizi davet etti hoşgeldinize gideceğiz . Depomda bir arkadaşın getirdiği ısıya dayanıklı ağzı kapaklı borcamlardan var hediye paketli kontrol edip onu hediye götüreceğim

Dün mesajını tam alıntılanmıştım yazıyordum eşim zile bastı senin mesaj kaynadı gitti o ara galiba hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım
Teşekkür ederim Amiiimnnn canm
Allah bebiş bekleyen herkese sağlıcakla kulaklarına almayı nasip etsin insallah
Bebiş isteyenlerede tez vakitte nasip etsin

Odanın camını ve dolabın içini birkaç gün açık tutarsan kokusu çıkar.Koku çıkmadan yerlestirme yıkarılarına koku geçer.Birde dalin yumuşatıcı falan aldıysan bebişe içini onunlada silebilirsin en son yerleştirmeden önce.Oglumun bebek odası vardı en son öyle yapmıştım birkaç gün havalandirdiktan sonra.

Bizim misafir olayı 4.aya girmek üzereyken kaldigi yerden devam ediyor akşama misafirimiz var çaya 5:20de evde oluyorum 7 gibi kesin gelirler.Yaprak sarmam var 1 taşim kaynayacak dolapta hazır,bal Kabagi şekerledim dün akşam gidince hemen onu pişirip soğumaya koyarım balkona,Yufka aldım haşlanmış doğranmış patates var onunlada gül böreği yaparım.Yanina basit birşey de aklıma gelmiyor kek mi çırpsam hemencik.Kemdimizede akşam yemeği etli nohut pişireceğim islattim geceden,pilav ve çorbam var dünden.
Birde kestane yaparım yeter heralde misafire.

Aynı bizim ev gibi oldunuz farkında mısın daha geçen haftaya kadar misafir ağırladım

Aynı bizim ev gibi oldunuz farkında mısın daha geçen haftaya kadar misafir ağırladım
Evet aslında hep böyleydik biz ve eşim vardiyalı sistem çalışıyor durum böyle olunca herşey dahada zorlaşıyor.Gunduz çalıştığı zamanlarda akşamları birlikte biseyler yapip vakit geçirmek istiyoruz ama mümkün olmuyor gelen gidenden.
Isın kötüsu halsızligim ve bulantılarım halen daha devam ediyor

Selam
Dün; eşimle alışveriş yaptık
Fiziken; Özdilekikili paspas aldık, 100 civarı
Bebek havlusu özdilek 60 a yakındı sanırım
E bebekten küvet, maşrapa ve pişik kremi 82 küsür
Yemek yedik 50 civarı
Pamuk aldım iki tane 20 gibi
Bugün de ütü aldım netten 564 (uygun bir magaza fiyatından dahi 115 TL uygundu) daha da devamı gelir

Bu aralar birikim zaten yapamam
Alışveriş telaşındayıZ
Hem bebek için
Hem de süpürge, ütü, tencere vb değiştiricez
Nasıl yetişecek bilmiyorum
Ancak ütü ve klozet takımım tamam
Tencerenin sapının üzerindeki aparat kopmuş
Süpürge desen koku yapıyor.
Ütüyü hallettim işte
Klozet takımı inceydi, o da halloldu
Sabunluk kalıntı bırakıyor, hiç memnun değilim

KESTaneler kabakla ikramlar süper:))
Bu arada bebek hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın.

KESTaneler kabakla ikramlar süper:))
Bu arada bebek hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın.
Ya biraz uyumsuz oldu ikramlar degilmi kabak tatlısı,patatesli gül böreği,yaprak sarma, kestane kekte ekleyebilirsem yetişirse yapicam çok az vaktim var.Evde hazir alinmis olanlari yapip degerlendirmek istedim.Aksam yemeği için kendimize nohutta pisircegim ve yemek yiyeceğiz.Mide ve halsizlik olayım olmasa hallederim birde bebeğim hala çok aşağıda ve baskı yapıyor eğilip doğrulmam biraz sorun oluyor.
Teşekkür ederim bu arada güzel dilekleriniz için Rabbim isteyene nasip etsin insallah

Bence yeter cok bile devamlı gelem misafirse

200 tl vardı hesabımda çeyrek borcum var diğer ayda ayırabilirsem alayım artık arkadaştan almıştım acelesi yok dedi ama borçlu kalmayı sevmiyorum

Bence şöyle bakmaliainiz evet dolar yükseldi belki şimdi olsa iki ev alacakyimiz ama evin degeri de iki katı oldu yani birde öyle düşünmeli dolar yükseliyorda ev aynı kalmiyor bence iyi ki de almışsınız
Tesekkur ederim, tabi evin degeri de artti ama oyle iki kati olmadi, en fazla 70 bin falan artmistir, esim ayni semtteki satilik benzer evlerle karsilastiriyor arada. Alinmis alinmistir, sonucta borclanmadik, sadece birikimimizle alabildik, buda buyuk bir sey bana gore.

Bence harika olacak, saglikli hayirli olsunlar da hepsi kiz ya da hepsi oglan olsun, ne onemi var. Benim oglum tup bebek, sizi de okudum ilk haftalariniz zorlu gecti, insan boyle seyler yasayinca daha da farkina variyor. Sadece sunu soylim kiz bebek kiyafetleri cok guzel geliyordu bana, ogluma hamileyken bile ilk kiz bebek reyonuna giderdim, esim de hop hop bizimkisi bu tarafta derdi, ben de bakmakta mi yasak ya derdim. Tabi arastirinca erkekler icin de guzel seyler bulunur.

Aynen öyle alınmış alınmış para olarak kalsa para harcanirdi birileri borç isterdi en iyisi olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…