- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.961
Teşekkür ederim Amiiimnnn canmDün mesajını tam alıntılanmıştım yazıyordum eşim zile bastı senin mesaj kaynadı gitti o ara galibahayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım
Odanın camını ve dolabın içini birkaç gün açık tutarsan kokusu çıkar.Koku çıkmadan yerlestirme yıkarılarına koku geçer.Birde dalin yumuşatıcı falan aldıysan bebişe içini onunlada silebilirsin en son yerleştirmeden önce.Oglumun bebek odası vardı en son öyle yapmıştım birkaç gün havalandirdiktan sonra.KıZlar dün dolabın tüm kapak çekmeceleri açtım kokusu gitsin diye . Bugün Arap sabunuyla sirke ile sileyim diyorum ama yerleştirmeyeyim yarında bir tur silerim koku iyice gider öyle eşyaları yerleştireyim dedim . Dün eşim kolileri kapıya bırakırken karşı komşu ile karşılaştılar beni çağırdı . Karşı komşu da hemen tanışalım lütfen sizin bebek doğduğu zaman hemen sevmemiz lazım dediçok tatlı bir kadın bir yandan da meslektaşız ucundan . Yarın akşam için sözleştik bizi davet etti hoşgeldinize gideceğiz . Depomda bir arkadaşın getirdiği ısıya dayanıklı ağzı kapaklı borcamlardan var hediye paketli kontrol edip onu hediye götüreceğim
Aynı bizim ev gibi oldunuz farkında mısın daha geçen haftaya kadar misafir ağırladımBizim misafir olayı 4.aya girmek üzereyken kaldigi yerden devam ediyorakşama misafirimiz var çaya 5:20de evde oluyorum 7 gibi kesin gelirler.Yaprak sarmam var 1 taşim kaynayacak dolapta hazır,bal Kabagi şekerledim dün akşam gidince hemen onu pişirip soğumaya koyarım balkona,Yufka aldım haşlanmış doğranmış patates var onunlada gül böreği yaparım.Yanina basit birşey de aklıma gelmiyor kek mi çırpsam hemencik.Kemdimizede akşam yemeği etli nohut pişireceğim islattim geceden,pilav ve çorbam var dünden.
Birde kestane yaparım yeter heralde misafire.
Evet aslında hep böyleydik biz ve eşim vardiyalı sistem çalışıyor durum böyle olunca herşey dahada zorlaşıyor.Gunduz çalıştığı zamanlarda akşamları birlikte biseyler yapip vakit geçirmek istiyoruz ama mümkün olmuyor gelen gidenden.Aynı bizim ev gibi oldunuz farkında mısın daha geçen haftaya kadar misafir ağırladım
KESTaneler kabakla ikramlar süper:))Bizim misafir olayı 4.aya girmek üzereyken kaldigi yerden devam ediyorakşama misafirimiz var çaya 5:20de evde oluyorum 7 gibi kesin gelirler.Yaprak sarmam var 1 taşim kaynayacak dolapta hazır,bal Kabagi şekerledim dün akşam gidince hemen onu pişirip soğumaya koyarım balkona,Yufka aldım haşlanmış doğranmış patates var onunlada gül böreği yaparım.Yanina basit birşey de aklıma gelmiyor kek mi çırpsam hemencik.Kemdimizede akşam yemeği etli nohut pişireceğim islattim geceden,pilav ve çorbam var dünden.
Birde kestane yaparım yeter heralde misafire.
Ya biraz uyumsuz oldu ikramlar degilmiKESTaneler kabakla ikramlar süper:))
Bu arada bebek hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın.
nasılsın uzun zamandır görmedim yazılarını yazdıysanda farketmedim inanKESTaneler kabakla ikramlar süper:))
Bu arada bebek hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın.
Bence yeter cok bile devamlı gelem misafirseYa biraz uyumsuz oldu ikramlar degilmikabak tatlısı,patatesli gül böreği,yaprak sarma, kestane kekte ekleyebilirsem yetişirse yapicam çok az vaktim var.Evde hazir alinmis olanlari yapip degerlendirmek istedim.Aksam yemeği için kendimize nohutta pisircegim ve yemek yiyeceğiz.Mide ve halsizlik olayım olmasa hallederim birde bebeğim hala çok aşağıda ve baskı yapıyor eğilip doğrulmam biraz sorun oluyor.
Teşekkür ederim bu arada güzel dilekleriniz içinRabbim isteyene nasip etsin insallah
Tesekkur ederim, tabi evin degeri de artti ama oyle iki kati olmadi, en fazla 70 bin falan artmistir, esim ayni semtteki satilik benzer evlerle karsilastiriyor arada. Alinmis alinmistir, sonucta borclanmadik, sadece birikimimizle alabildik, buda buyuk bir sey bana gore.Bence şöyle bakmaliainiz evet dolar yükseldi belki şimdi olsa iki ev alacakyimiz ama evin degeri de iki katı oldu yani birde öyle düşünmeli dolar yükseliyorda ev aynı kalmiyor bence iyi ki de almışsınız
Bence harika olacak, saglikli hayirli olsunlar da hepsi kiz ya da hepsi oglan olsun, ne onemi var. Benim oglum tup bebek, sizi de okudum ilk haftalariniz zorlu gecti, insan boyle seyler yasayinca daha da farkina variyor. Sadece sunu soylim kiz bebek kiyafetleri cok guzel geliyordu bana, ogluma hamileyken bile ilk kiz bebek reyonuna giderdim, esim de hop hop bizimkisi bu tarafta derdi, ben de bakmakta mi yasak ya derdim. Tabi arastirinca erkekler icin de guzel seyler bulunur.Açıkçası doktor ilk söylediğinde 1-2 dakika duraksadık( bir önceki hafta doktor kıza benziyor dediği için oldu o duraksama) ve sonra yaşasın erkek diye sevindik❤Oğlumuzu gerçekten çok ama çok seviyoruz ve 9 yaşında olmasına rağmen halen bebek gibi kucagimizdan yanımızdan ayrılmıyor sürekli öpüp kokluyoruz hala 2 yaşında bebek gibi içimiz gidiyor her yaptığına.Onun için oglan olmasina hic uzulmemekle birlikte icten ice sevindim.Zaten ikinci çocuk fikrinin çok geç gelme sebebi oğluma ihanet edecekmişiz gibi hissetmemizdi.Kiz olursa aile büyükleri dayısı,halaları v.s daha farklı davranır el üstünde tutarlar falan gibi belki sacma dusunuyorum ama öyle endiselerimde yok degildi.Şimdi durum eşitlendi ve büyük oğlum adına içim daha rahat,inşallah oğlum kardeşine çok iyi abilik yapicak aralarında 10 yaş olucak
Aynen öyle alınmış alınmış para olarak kalsa para harcanirdi birileri borç isterdi en iyisi olmusTesekkur ederim, tabi evin degeri de artti ama oyle iki kati olmadi, en fazla 70 bin falan artmistir, esim ayni semtteki satilik benzer evlerle karsilastiriyor arada. Alinmis alinmistir, sonucta borclanmadik, sadece birikimimizle alabildik, buda buyuk bir sey bana gore.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?