- 25 Nisan 2018
- 1.445
- 5.035
- 158
- 39
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.981
İyi olmaya çalışıyorum. İşler güçler. Araba bakıyorum sıfırlar coşmuş ikinci eller de öyle vallla. Bana otomatik az yakan (tercihen dizel) c sınıfı araç önerisinde bulunabilir misiniz?nasılsın uzun zamandır görmedim yazılarını yazdıysanda farketmedim inan
Benimde ilk oğlum tedaviyle oldu, bu bebişim karar verdikten 4 ay sonra oldu çok sukur bekletmedi bizi kuzumBence harika olacak, saglikli hayirli olsunlar da hepsi kiz ya da hepsi oglan olsun, ne onemi var. Benim oglum tup bebek, sizi de okudum ilk haftalariniz zorlu gecti, insan boyle seyler yasayinca daha da farkina variyor. Sadece sunu soylim kiz bebek kiyafetleri cok guzel geliyordu bana, ogluma hamileyken bile ilk kiz bebek reyonuna giderdim, esim de hop hop bizimkisi bu tarafta derdi, ben de bakmakta mi yasak ya derdim. Tabi arastirinca erkekler icin de guzel seyler bulunur.
Menemen olabilir canım bence hani kahvaltıda sıcaklarımız da meşhurdurDun kizima biri 3 numara, digeri 4 numara iki kutu pampers bez siparis ettim (burda primanin muadili oluyor), indirim vardi, 294 bez 61$`a geldi. Ogluma da 3 kutu vitamin siparis edecegim, 30$ da bu tutar.
Benim yakin bir arkadasim var, annemlerle tanismasini cok istiyordum, ailecek onlari davet ettim pazar gunune. Aslinda yemege cagiracaktim, sonra aklima geldi, dedim ki sen hic Turk kahvaltisi yaptin mi, yok dedi, o zaman kahvaltiya gelin, Amerikan kahvaltisindan cok farklidir dedim, biraz anlattim hosuna gitti.
Kafamdakiler soyle: Peynir ve zeytin cesitleri, bal, tahin/pekmez, helva, recel, ezme, sucuk sade ya da yumurtali, hellim peyniri kizartiriz, pogaca/acma, kurabiye, borek, yumurta salatasi olabilir. Aklima gelenler bunlar, menemen yapsam mi emin olamadim, katmer de yapabilirim, hamur isine de cok bogmasam mi, sizin de su da olabilir dediginiz bir sey var mi? Bu arada arkadasim hamile, tatlilarla arasi yok, daha cok tuzlu seyler yapmaya calisiyorum.
Çiğ köfte olsa da yesekMenemen olabilir canım bence hani kahvaltıda sıcaklarımız da meşhurdurkarnim acıktı yaw
Evet bence de biraz yapariz, begenmezlerse diger seylerden yerler artik.Menemen olabilir canım bence hani kahvaltıda sıcaklarımız da meşhurdurkarnim acıktı yaw
Domatesler nasıl lezzetli mi. Yazdan konserve yaptıysan açarsın 1 tane yaparsın süper olurEvet bence de biraz yapariz, begenmezlerse diger seylerden yerler artik.
Valla süper olurduÇiğ köfte olsa da yesek
Keşke banada boyle kahvalti hazırlayan olsa nolur duuuuEvet bence de biraz yapariz, begenmezlerse diger seylerden yerler artik.
Hastamısin canımSıfır harcama ile günü kapattım. Çok halsizim bütün gün yattım valla sadece oğlumu yedirip icirdim o kadar
Hastamısin canım
Sabahtan beri gecmeyen bir mide bulantım vardı, akşam da resmen nöbet gecirdim bi titreme üşüme geldi. Oğlum uyumadan bayılıp kalacam cocuğun başına bir iş gelecek diye korktum. Neyse ki o uyuyunca ben de uyudum biraz kalktığımda daha iyiydim. Üşüttüm galiba.
Sağol canım sorduğun için :)
Bi nane limon içsen ay çok geçmiş olsunSabahtan beri gecmeyen bir mide bulantım vardı, akşam da resmen nöbet gecirdim bi titreme üşüme geldi. Oğlum uyumadan bayılıp kalacam cocuğun başına bir iş gelecek diye korktum. Neyse ki o uyuyunca ben de uyudum biraz kalktığımda daha iyiydim. Üşüttüm galiba.
Sağol canım sorduğun için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?