Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dun kizima biri 3 numara, digeri 4 numara iki kutu pampers bez siparis ettim (burda primanin muadili oluyor), indirim vardi, 294 bez 61$`a geldi. Ogluma da 3 kutu vitamin siparis edecegim, 30$ da bu tutar.
Benim yakin bir arkadasim var, annemlerle tanismasini cok istiyordum, ailecek onlari davet ettim pazar gunune. Aslinda yemege cagiracaktim, sonra aklima geldi, dedim ki sen hic Turk kahvaltisi yaptin mi, yok dedi, o zaman kahvaltiya gelin, Amerikan kahvaltisindan cok farklidir dedim, biraz anlattim hosuna gitti.
Kafamdakiler soyle: Peynir ve zeytin cesitleri, bal, tahin/pekmez, helva, recel, ezme, sucuk sade ya da yumurtali, hellim peyniri kizartiriz, pogaca/acma, kurabiye, borek, yumurta salatasi olabilir. Aklima gelenler bunlar, menemen yapsam mi emin olamadim, katmer de yapabilirim, hamur isine de cok bogmasam mi, sizin de su da olabilir dediginiz bir sey var mi? Bu arada arkadasim hamile, tatlilarla arasi yok, daha cok tuzlu seyler yapmaya calisiyorum.

nasılsın uzun zamandır görmedim yazılarını yazdıysanda farketmedim inan
İyi olmaya çalışıyorum. İşler güçler. Araba bakıyorum sıfırlar coşmuş ikinci eller de öyle vallla. Bana otomatik az yakan (tercihen dizel) c sınıfı araç önerisinde bulunabilir misiniz?

Benimde ilk oğlum tedaviyle oldu, bu bebişim karar verdikten 4 ay sonra oldu çok sukur bekletmedi bizi kuzumEvet cazip gelen tarafı süslü püslü kıyafetlerin çok büyük etkisi var bu kız olsa iyi olurdu diye sırf o heves için istiyoruzyoksa oğlumu taparcasına seviyoruz 100 tane kiza degismem
Erkegede artık netten araştırıp araştırıp orjinal kıyafetler bulunuyor.Tarz şeyler alıp giydiriyorum hevesimi öyle gönderiyorum artık

Menemen olabilir canım bence hani kahvaltıda sıcaklarımız da meşhurdur karnim acıktı yaw

Hastamısin canım

Sabahtan beri gecmeyen bir mide bulantım vardı, akşam da resmen nöbet gecirdim bi titreme üşüme geldi. Oğlum uyumadan bayılıp kalacam cocuğun başına bir iş gelecek diye korktum. Neyse ki o uyuyunca ben de uyudum biraz kalktığımda daha iyiydim. Üşüttüm galiba.

Sağol canım sorduğun için :)

yaa cok geçmiş olsun canım çok zor oluyo çocukla hasta olmak bile lüks valla

Bi nane limon içsen ay çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…