- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.001
Gecmis olsun eger alerjik durumlar yoksa bal zencefil Ikilisini uygulasana. Kis mevsimi hastalik sezonu acildi malesef.Sabahtan beri gecmeyen bir mide bulantım vardı, akşam da resmen nöbet gecirdim bi titreme üşüme geldi. Oğlum uyumadan bayılıp kalacam cocuğun başına bir iş gelecek diye korktum. Neyse ki o uyuyunca ben de uyudum biraz kalktığımda daha iyiydim. Üşüttüm galiba.
Sağol canım sorduğun için :)
Domatesler artik cok iyi degil ama konservem var yaptiydim biraz, bazilari sadece domates sosu, bazilari sivri biberli. O biberli olanlarla hic guzel anim yok bak yine hatirladim, size de anlatayim. Simdi ben dogum iznimdeydim, bebegimde iki aylik falan, esime dedim evdeyim, domates alalim ben menemenlik yapacagim, neyse aldik 20 kilo domates, esim de illa sivri biberli seviyor, burdakilerin hepsi de aci, evde de eldiven kalmamis, aptalligima geldi, ciplak elle dogradim, ilk saatlerde bir sey yok sonra bir yandi bir yandi, artik nasil biberse gece 4`e kadar acidan kivrandim, agladim, sonra da sizmisim. Esim doktora gidelim diyor, ben de bunun icin doktora mi gidilir diyiyorum. Internetten okudugumuz birkac sey yaptik ama gecmedi, sadece buz kaliplari rahatlatiyordu, kabus gibiydi, bir ara elimi derin dondurucuyu acip icine sokuyordum:) Bebegimi bile tutup emziremedim, sutumude sonra sagip doktum, buzluktaki sutlerden icti, iki dogum yaptim boyle aci gormedim ya. Isin komigi yerken o kadar aci gelmiyor menemenler, ama resmen kinliyim menemene, yasatmiycam onlari, tek tek yiyecegiz:Domatesler nasıl lezzetli mi. Yazdan konserve yaptıysan açarsın 1 tane yaparsın süper olur
Iyi fikir ama ben de ozel peyniri yok, bulamam burda, mozerallayla olur mu acaba? Bir de annemin getirdigi kunefe peyniri var.Kuymak yapabilirsin kültürümüze özgü
Aaa aynı şey bana olduDomatesler artik cok iyi degil ama konservem var yaptiydim biraz, bazilari sadece domates sosu, bazilari sivri biberli. O biberli olanlarla hic guzel anim yok bak yine hatirladim, size de anlatayim. Simdi ben dogum iznimdeydim, bebegimde iki aylik falan, esime dedim evdeyim, domates alalim ben menemenlik yapacagim, neyse aldik 20 kilo domates, esim de illa sivri biberli seviyor, burdakilerin hepsi de aci, evde de eldiven kalmamis, aptalligima geldi, ciplak elle dogradim, ilk saatlerde bir sey yok sonra bir yandi bir yandi, artik nasil biberse gece 4`e kadar acidan kivrandim, agladim, sonra da sizmisim. Esim doktora gidelim diyor, ben de bunun icin doktora mi gidilir diyiyorum. Internetten okudugumuz birkac sey yaptik ama gecmedi, sadece buz kaliplari rahatlatiyordu, kabus gibiydi, bir ara elimi derin dondurucuyu acip icine sokuyordum:) Bebegimi bile tutup emziremedim, sutumude sonra sagip doktum, buzluktaki sutlerden icti, iki dogum yaptim boyle aci gormedim ya. Isin komigi yerken o kadar aci gelmiyor menemenler, ama resmen kinliyim menemene, yasatmiycam onlari, tek tek yiyecegiz:
Bi nane limon içsen ay çok geçmiş olsun
Gecmis olsun eger alerjik durumlar yoksa bal zencefil Ikilisini uygulasana. Kis mevsimi hastalik sezonu acildi malesef.
Ya buyur gel canim diyecegim ama, eminim sizler daha guzellerini hazirliyorsunuzdur, kulturumuzu de temsil ettigimden biraz ozeniyorum, yoksa her gun boyle kahvalti nerede.Keşke banada boyle kahvalti hazırlayan olsa nolur duuuu
Yaaa ben olsam yapardım sana birlikte içerdikSagol tucecim. İnan onu yapmaya bile halim yok . Var olan bütün enerjimi oğluma harcadım o uyuyunca yığıldım resmen :)
Cok gecmis olsun, keske anneler hic hasta olmasaSabahtan beri gecmeyen bir mide bulantım vardı, akşam da resmen nöbet gecirdim bi titreme üşüme geldi. Oğlum uyumadan bayılıp kalacam cocuğun başına bir iş gelecek diye korktum. Neyse ki o uyuyunca ben de uyudum biraz kalktığımda daha iyiydim. Üşüttüm galiba.
Sağol canım sorduğun için :)
Yaaa ben olsam yapardım sana birlikte içerdik
Cok gecmis olsun, keske anneler hic hasta olmasa
Ya kiyamam, burda kimsemiz olmadigindan ben de kimi bulsam bize davet ediyorum, hamileligimin son ayi Ramazana denk gelmisti, arkadalarimizi cagirdik iftara, gelmek istemediler, biz israr ettik, oyle geldiler, ne kadar kaldi diye sordular, 2-3 hafta diyince, ne nasil olur, biz daha var zannediyoruz, sen niye bizi cagirdin yoruldun diye kizdilar, zaten bayramda dogurdum. Ama senin kadar misafir agarlasam ben de istemem, bize en fazla ayda bir misafir geliyor.Bende hazır kahvaltıya oturmak yada hazır bir sofraya oturmak istiyorum artık
Geçmiş olsun ben de ilk evlendiğim zamanlarda biber vakası yaşadım ellerim nasıl yanmıştı seni çok iyi anlıyorum geçmiş olsun çokkkDomatesler artik cok iyi degil ama konservem var yaptiydim biraz, bazilari sadece domates sosu, bazilari sivri biberli. O biberli olanlarla hic guzel anim yok bak yine hatirladim, size de anlatayim. Simdi ben dogum iznimdeydim, bebegimde iki aylik falan, esime dedim evdeyim, domates alalim ben menemenlik yapacagim, neyse aldik 20 kilo domates, esim de illa sivri biberli seviyor, burdakilerin hepsi de aci, evde de eldiven kalmamis, aptalligima geldi, ciplak elle dogradim, ilk saatlerde bir sey yok sonra bir yandi bir yandi, artik nasil biberse gece 4`e kadar acidan kivrandim, agladim, sonra da sizmisim. Esim doktora gidelim diyor, ben de bunun icin doktora mi gidilir diyiyorum. Internetten okudugumuz birkac sey yaptik ama gecmedi, sadece buz kaliplari rahatlatiyordu, kabus gibiydi, bir ara elimi derin dondurucuyu acip icine sokuyordum:) Bebegimi bile tutup emziremedim, sutumude sonra sagip doktum, buzluktaki sutlerden icti, iki dogum yaptim boyle aci gormedim ya. Isin komigi yerken o kadar aci gelmiyor menemenler, ama resmen kinliyim menemene, yasatmiycam onlari, tek tek yiyecegiz:
Sana da gecmis olsun canim, iste fazla almisim birazini menemene dogradim, birazini da yemeklik dogradim ayri, iki kilo falan eldivensiz dograyinca boyle oldu, o geceyi unatamiyorum hala.Aaa aynı şey bana oldubende işte hamileydim saatlerce yandım
Sagol canim, dusunemedim eldiven var diye bir kere baslamis oldum menemene sonra bir baktim bitmis, aman dedim hizli hizli dograrim ama sonu kotu oldu.Geçmiş olsun ben de ilk evlendiğim zamanlarda biber vakası yaşadım ellerim nasıl yanmıştı seni çok iyi anlıyorum geçmiş olsun çokkk
Artık uzun zaman ayakta kalamıyorum belim ağrıyor tezgahın önünde iş yapmak zor gelmeye başladıYa kiyamam, burda kimsemiz olmadigindan ben de kimi bulsam bize davet ediyorum, hamileligimin son ayi Ramazana denk gelmisti, arkadalarimizi cagirdik iftara, gelmek istemediler, biz israr ettik, oyle geldiler, ne kadar kaldi diye sordular, 2-3 hafta diyince, ne nasil olur, biz daha var zannediyoruz, sen niye bizi cagirdin yoruldun diye kizdilar, zaten bayramda dogurdum. Ama senin kadar misafir agarlasam ben de istemem, bize en fazla ayda bir misafir geliyor.
Soyle dusun hazir sofra olmayacak belki ama yakin zamanda 3 kisilik sofralariniz olacak insallah. Son haftalarinda kimseyi cagirma, onlar cagirsin seni.
Ben kaşarla yapıyorum canim kuymagiSana da gecmis olsun canim, iste fazla almisim birazini menemene dogradim, birazini da yemeklik dogradim ayri, iki kilo falan eldivensiz dograyinca boyle oldu, o geceyi unatamiyorum hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?