Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gecmis olsun eger alerjik durumlar yoksa bal zencefil Ikilisini uygulasana. Kis mevsimi hastalik sezonu acildi malesef.

Domatesler nasıl lezzetli mi. Yazdan konserve yaptıysan açarsın 1 tane yaparsın süper olur
Domatesler artik cok iyi degil ama konservem var yaptiydim biraz, bazilari sadece domates sosu, bazilari sivri biberli. O biberli olanlarla hic guzel anim yok bak yine hatirladim, size de anlatayim. Simdi ben dogum iznimdeydim, bebegimde iki aylik falan, esime dedim evdeyim, domates alalim ben menemenlik yapacagim, neyse aldik 20 kilo domates, esim de illa sivri biberli seviyor, burdakilerin hepsi de aci, evde de eldiven kalmamis, aptalligima geldi, ciplak elle dogradim, ilk saatlerde bir sey yok sonra bir yandi bir yandi, artik nasil biberse gece 4`e kadar acidan kivrandim, agladim, sonra da sizmisim. Esim doktora gidelim diyor, ben de bunun icin doktora mi gidilir diyiyorum. Internetten okudugumuz birkac sey yaptik ama gecmedi, sadece buz kaliplari rahatlatiyordu, kabus gibiydi, bir ara elimi derin dondurucuyu acip icine sokuyordum:) Bebegimi bile tutup emziremedim, sutumude sonra sagip doktum, buzluktaki sutlerden icti, iki dogum yaptim boyle aci gormedim ya. Isin komigi yerken o kadar aci gelmiyor menemenler, ama resmen kinliyim menemene, yasatmiycam onlari, tek tek yiyecegiz:

Aaa aynı şey bana oldu bende işte hamileydim saatlerce yandım

Cok gecmis olsun, keske anneler hic hasta olmasa

Bende hazır kahvaltıya oturmak yada hazır bir sofraya oturmak istiyorum artık
Ya kiyamam, burda kimsemiz olmadigindan ben de kimi bulsam bize davet ediyorum, hamileligimin son ayi Ramazana denk gelmisti, arkadalarimizi cagirdik iftara, gelmek istemediler, biz israr ettik, oyle geldiler, ne kadar kaldi diye sordular, 2-3 hafta diyince, ne nasil olur, biz daha var zannediyoruz, sen niye bizi cagirdin yoruldun diye kizdilar, zaten bayramda dogurdum. Ama senin kadar misafir agarlasam ben de istemem, bize en fazla ayda bir misafir geliyor.

Soyle dusun hazir sofra olmayacak belki ama yakin zamanda 3 kisilik sofralariniz olacak insallah. Son haftalarinda kimseyi cagirma, onlar cagirsin seni.

Geçmiş olsun ben de ilk evlendiğim zamanlarda biber vakası yaşadım ellerim nasıl yanmıştı seni çok iyi anlıyorum geçmiş olsun çokkk

Geçmiş olsun ben de ilk evlendiğim zamanlarda biber vakası yaşadım ellerim nasıl yanmıştı seni çok iyi anlıyorum geçmiş olsun çokkk
Sagol canim, dusunemedim eldiven var diye bir kere baslamis oldum menemene sonra bir baktim bitmis, aman dedim hizli hizli dograrim ama sonu kotu oldu.

Artık uzun zaman ayakta kalamıyorum belim ağrıyor tezgahın önünde iş yapmak zor gelmeye başladı kimseyi davet edecek gücüm kalmadı bunu söylüyorum da zaten çevreme . Haftaya bir temizlik yapacağız evde dolap içleri filan rutin tozları alınacak vs haftayayo da sağlıklı atlatırsam benden iyisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…