Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın,mutlu huzurlu hafta sonları herkse
Dün akşam neyseki yetiştirdim ikramları çok beğenildi arkadaşların şehir dışından annesi ve kardeşi de gelmişlerdi iyi oldu.Annesi bol bol dua edip iyi dileklerde bulundu.10 aylık bebisleri var onu sevdik.Oglumla yasit birde oğulları var oğlanın odası yine darma dumanbu kez yiyecek kırıntısı döküntüsü yok neyseki,arkadaş mutfakta yesinler masada dedi çocuklar için odaya dökülmedi yiyecek.Yoksa yatağın içinden bile kırıntı çıkıyor çocuklar beceriyorlar bir şekilde
Eşim hece ise gitti halen gelmedi arkadaşı yok onun raporları da yazıyor.Oglumla kahvaltı ettik eşimle çarşıda buluşacağız.Gozlukcuden oğlanın gözlüğü alincak.Ayakkabi bakacağız sporlarla ayakları üşüyor.Bot giyince terliyor yara oluyorarasını bir türlü bulamıyoruz bu ara mevsimlerde.

Tebrik ederim rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin multivitamin ve d vitamini bana çok iyi geliyor halsizliğimi alıyor resmen kızım çok usly mas çok rahat bir hamilelik geçiriyorum abur cubur yeme huyumda bitti minnoş hep saglıklı seyler istiyor

Biz hepsiburadadan aldık çogu şeyini çok güzel pamuklu kumaşları bir bak istersen jokerdede kıyafetlerde indirimler var ben abartıp 1 yas için bile aldım tulumlar vs 20tlye buldum

Selam kızlar halsizliğim devam ediyor. Kendimi zorlayarak Yatakları topladım kahvaltı yaptım oğlumu yedirdim. Eve süpürge tutulması lazım ama hic halim yok yapamicam galiba.

Uzanıyorum devamlı. Allahtan yakın zamanda regl oldum yoksa hamile miyim diye düşünürdüm :)

Bugün de harcamasız gecer yüksek ihtimal çünkü dışarı çıkacak halim yok.

Mutlu haftasonları herkese

Selams bu saat oldu ben daha yeni oturdum sabah kalktık eşim ekmek almaya gitti bende kahvaltı hazırladım sucuk içi kavurdu. Kahvaltıdayı topladım eşimde o ara mobilyacı ya gitti dolabın içine bir raf daha kestirmek istiyoruz . Çamaşır makinası çalıştırdım kamuflajlar geldi . Bulaşık makinası çalıştırdım. Dolabı silmeye başladım eşim geldi adam abi parça çıkması lazım ben ayarlarım size demiş . Eşim dolabı birlikte yerleştiririz dedi ( yalan tabi)
Bu arada bir arkadaş yurt dışında arabası Tugayda park halinde adamın oğlu eşime msj atıp duruyordu 1 haftadır arabanın deposunu fulleyelim diye . Duran arabaya ne gerekse artık eşim onu da aldı tugaya gitti araba depo fullemeye . Geri döndü ben dolabı bitirdim neredeyse tabi Koltuğun altından yastığını yorgan ve nevresimlerini çıkarttı . Onları da dolaba yerleştirdim görümcem dün msj atmış ki bebeğin odasının resmini atmadınız diye eşimde abla ne odası ortada Oda filan yok dedi . Kendileri birşeyler aldık diyorlar ama hiç birşeyin resmini atmıyorlar sonra da bizden resim istiyorlar dedim eşime . Dolabı yerleştirdim resimleri attı . Yerleri sildim balkon yıkadım çamaşır astım bulaşık makinası boşalttım yatağı örttüm . Eşime bi kahve yapsan dedim ben mi yapacağım dedi kavga etmek istemiyorum sinirlendirdi beni . Sabah 5 TL harcadık galiba

Canım spor markaların botlarını alabilirsin hem üşümez hem rahat eder annem bana Adidas bot almıştı lisede senelerce giydim
Bizimde aklımızda o tarz birşey almak var ama ilçede oturuyoruz ve büyük avm malesef yok.Baktik bugün floya ve insetret e ama bulamadık internetten bakacağız mecburen.Nike 'nın boğazlı basketbol ayakkabısı falanda olabilir diye düşündük.tam karda da botu var onu giyer.

Biraz pahalı ama Adidas terrex de düşünebilirsiniz çocuk için olanı varsa

Yaa seni gördüğüme sevindim canm hep aklıma geliyorsun görünmüyordun uzun zamandır merak ettim seni.Nasilsin bebişin iyimi ?
Bende abur cubur hiç yiyemiyorum çorba,sebze,salata meyve ve havuç bunları çok tuketiyorum.Hatta fındık ceviz falanda zoraki yemeye çalışıyorum ekmegin falan içine koyup yiyorum tadı gelmesin diye
Bir tane demir ve folik asitten oluşan vitamin verdi doktorum ona devam ediyorum.
Biz hepsiburadadan aldık çogu şeyini çok güzel pamuklu kumaşları bir bak istersen jokerdede kıyafetlerde indirimler var ben abartıp 1 yas için bile aldım tulumlar vs 20tlye buldum
Ara ara aldıklarını yazar
Canım spor markaların botlarını alabilirsin hem üşümez hem rahat eder annem bana Adidas bot almıştı lisede senelerce giydim
Tessekkur ederim canm.Bende seni merak ediyordum uzun zamandır gelmedin buralara yada ben denk gelmedim.
Bende abur cubur olayı yoktu zaten sevmem çikolata v.s şeyler sadece cips ve kola severdim şimdi gözüm bile görmüyor.meysu falan da.h8c içemiyorum ekşi diye portakal mandalina suyu içiyorum.Tatli hiç istemiyorum.Ceviz fındık falan zoraki yiyorum ekmekle beraber falan yiyorum tadı gelmesin ağzıma diye.
Çorba,sebze,meyve,bol limonlu salata ve cig havuç en cok tukettigim seyler.et tavuk balık hem pişiremiyorum hemde yiyemiyorum
Bir tane demir ilacım var içeriğinde folik asit var onu vermişti doktorum ona devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…