- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.021
Canım spor markaların botlarını alabilirsin hem üşümez hem rahat eder annem bana Adidas bot almıştı lisede senelerce giydimBu arada dün harcamasiz bir gündü
Tebrik ederim rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin multivitamin ve d vitamini bana çok iyi geliyor halsizliğimi alıyor resmen kızım çok usly mas çok rahat bir hamilelik geçiriyorum abur cubur yeme huyumda bitti minnoş hep saglıklı seyler istiyorYa biraz uyumsuz oldu ikramlar degilmikabak tatlısı,patatesli gül böreği,yaprak sarma, kestane kekte ekleyebilirsem yetişirse yapicam çok az vaktim var.Evde hazir alinmis olanlari yapip degerlendirmek istedim.Aksam yemeği için kendimize nohutta pisircegim ve yemek yiyeceğiz.Mide ve halsizlik olayım olmasa hallederim birde bebeğim hala çok aşağıda ve baskı yapıyor eğilip doğrulmam biraz sorun oluyor.
Teşekkür ederim bu arada güzel dilekleriniz içinRabbim isteyene nasip etsin insallah
Biz hepsiburadadan aldık çogu şeyini çok güzel pamuklu kumaşları bir bak istersen jokerdede kıyafetlerde indirimler var ben abartıp 1 yas için bile aldım tulumlar vs 20tlye buldumBenimde ilk oğlum tedaviyle oldu, bu bebişim karar verdikten 4 ay sonra oldu çok sukur bekletmedi bizi kuzumEvet cazip gelen tarafı süslü püslü kıyafetlerin çok büyük etkisi var bu kız olsa iyi olurdu diye sırf o heves için istiyoruz yoksa oğlumu taparcasına seviyoruz 100 tane kiza degismem
Erkegede artık netten araştırıp araştırıp orjinal kıyafetler bulunuyor.Tarz şeyler alıp giydiriyorum hevesimi öyle gönderiyorum artık
Bizimde aklımızda o tarz birşey almak var ama ilçede oturuyoruz ve büyük avm malesef yok.Baktik bugün floya ve insetret e ama bulamadık internetten bakacağız mecburen.Nike 'nın boğazlı basketbol ayakkabısı falanda olabilir diye düşündük.tam karda da botu var onu giyer.Canım spor markaların botlarını alabilirsin hem üşümez hem rahat eder annem bana Adidas bot almıştı lisede senelerce giydim
Biraz pahalı ama Adidas terrex de düşünebilirsiniz çocuk için olanı varsaBizimde aklımızda o tarz birşey almak var ama ilçede oturuyoruz ve büyük avm malesef yok.Baktik bugün floya ve insetret e ama bulamadık internetten bakacağız mecburen.Nike 'nın boğazlı basketbol ayakkabısı falanda olabilir diye düşündük.tam karda da botu var onu giyer.
Aynen insan iştahlanıyor dimi az harcayıncaKızlar bu topiğe yazmak ugurlu geldi.ilk defa Harcamasız günüm oldu.sadece ekmek alacaktım saģolsun babam gelirken almış.çok güzel bi duyguymus beee
Canım çok geçmiş olsunTesekkur ederim :) evet benim de aklımda limon bal zencefil. Suan hic halim yok kalkmaya ama yarin daha iyi olursam yapacagim
Yaa seni gördüğüme sevindim canm hep aklıma geliyorsun görünmüyordun uzun zamandır merak ettim seni.Nasilsin bebişin iyimi ?Tebrik ederim rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin multivitamin ve d vitamini bana çok iyi geliyor halsizliğimi alıyor resmen kızım çok usly mas çok rahat bir hamilelik geçiriyorum abur cubur yeme huyumda bitti minnoş hep saglıklı seyler istiyor
Ara ara aldıklarını yazarBiz hepsiburadadan aldık çogu şeyini çok güzel pamuklu kumaşları bir bak istersen jokerdede kıyafetlerde indirimler var ben abartıp 1 yas için bile aldım tulumlar vs 20tlye buldum
Canım spor markaların botlarını alabilirsin hem üşümez hem rahat eder annem bana Adidas bot almıştı lisede senelerce giydim
Tessekkur ederim canm.Bende seni merak ediyordum uzun zamandır gelmedin buralara yada ben denk gelmedim.Tebrik ederim rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin multivitamin ve d vitamini bana çok iyi geliyor halsizliğimi alıyor resmen kızım çok usly mas çok rahat bir hamilelik geçiriyorum abur cubur yeme huyumda bitti minnoş hep saglıklı seyler istiyor
Evet onların çocuk için olanını arkadaş mağazada baktı internetten 70 lira mı ne daha ucuza aldı.Biraz pahalı ama Adidas terrex de düşünebilirsiniz çocuk için olanı varsa
Canım çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?