Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biraz pahalı ama Adidas terrex de düşünebilirsiniz çocuk için olanı varsa
Var xocy
Evet onların çocuk için olanını arkadaş mağazada baktı internetten 70 lira mı ne daha ucuza aldı.
450-500 tl civarında fiyatı ayağı sürekli büyüyor büyük alma şansımız da yok 9 yaşında oğlum nike basketbol ayakkabısı almaya karar verdik 210 tl

Kızlar ya bir soru soracağım

Oğlum emekleyip ayağa kalkmaya basladığından beri yer yatağında yatırıyorum. Çok rahat oluyor gercekten. Eski evimiz cok sıcaktı merkezi sistemdi kışın bile sıcacık yattı yerde.

Ama yeni evimizde özellikle onun odası soğuk oluyor kombi yaksam bile, yerden soğuk geliyor çocuğa. Hastalandığından beri yatırmıyorum yatağında.

Şimdi gene yere yakın ama en azından direk yerde olmayan montessori yataklarından almak istiyorum. Kullanan var mı aranızda bana uygun fiyatlı ve kaliteli bir marka önerebilir misiniz

Şükür iyiyiz koşuşturmadan okuyorum yazamıyorum.minnoşta iyi herseyini bitirdik şükür babamızda çok yardımcı oluyor zor ev işleri ona kalıyorisim arayışı içindeyiz zeynep elisa koyucaz galiba.

Valla bugün gorumcemin iki esssek kadar kızına 100 er lira vermişiz doğum günleri sebebiyle kapalıyız. Ben kendime aylardır bir şey almadım. He bişey aldım dur eşeğin bir tarafıni aldım kendime ben o düştü bana da işte nasip hayat ya..

Günaydın kızlar
Ara ara okuyorum, ama pek yazamıyorum..
Dün eşimle ilk kez bebeğimizi yıkadık, şimdiye kadar hep ya annemle, yada kayınvalidemle yıkadık.. bundan sonra hep eşimle yıkarız.. ayın 28 de bebişin aşıları olucak, biraz tedirginim aslında.. ilk aşısında çok ağlamıştı, eşime ben odadan çıkarım dedim bu aşı biraz ağırmış, ateşi filanda çıkmaz inşallah

Dün eşim sardalya balık almıştı.. bugün onu fırında pişireceğim..
Bebeğe alt değiştirme örtüsü sipariş edeceğim birde e bebekten..

zerya271210 Başınız sağ olsun canım

Yaaaaa ne güzel ben 2 kızımı 4 aylık filan olana kadar tek yıkayamamıştım

Cnm komşum aldı instagramdan bakabilirsin benim çocuk olursa bende alacağım kullanıcı adı: yeni.nesil.yatak

Günaydın dün akşam Karşı komşumuza gittik tanışmak için çok rahatladım tam benlikler eşim diyor ki arasan bulamazdın ya nasıl oldu bu tabi dedim dua ettim hey yavrum hey dualarım çok şükür kabul oluyor herkes ayağını denk alsın ne fenayım ya oradan gelince hemen yattık zaten benim karnım akşamları çok sert ve gergin oluyor . Gece rüya gördüm bir uyandım yazık eşimde tabi alıştı benim saçma sapan rüyalarıma annemi gördüm ve onu çok özlediğimi hissediyorum artık şartlar uygun olsa anne gel artık demek istiyorum. Eşime dedim ki annemler hangi şehirdeki evimizdeler şimdi kafam öyle uçtu ayrıca doğum yapma korkusu geldi dün gece bana baya 1 saat uyanık kalıp bunu düşündüm . Bugün sebze meyve vs alışverişi yapacağız

Temizlik ile geçecek bir günden hepinize merhabaDün koltuk örtülerini nevresimleri yıkadım bugün onları katlarım temizlik yapıp çorba yapacağım.
1 ay sonra eşim izne gelecekUcak biletini aldık şimdi 12 gün izin kullanacak nasipse.Yeni yılda bırlıkte olacağız çok şükür Allahım.

Yaaa çok sevindim gözün aydın canım

Son 8 ay ins.Alıstınmı Manisa’ya. Bizde yazarız belki şu tercih yerleri bir acıklanamadı gitti
Ayy insallah canım zaman geciyo. Şafak az kalmış. Alıştım ya insanın evinin eşyalarının içine sinmesi cok önemliymiş. Orda ne yemek ne temizlik içimden gelmiyodu . Manisada güzel valla izmire yakın. Bu yaz bol gidip geliriz inşallah. 45 dakka felan sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…