- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.041
Var xocyBiraz pahalı ama Adidas terrex de düşünebilirsiniz çocuk için olanı varsa
450-500 tl civarında fiyatı ayağı sürekli büyüyor büyük alma şansımız da yok 9 yaşında oğlum nike basketbol ayakkabısı almaya karar verdik 210 tlEvet onların çocuk için olanını arkadaş mağazada baktı internetten 70 lira mı ne daha ucuza aldı.
Aynen valla ☺☺☺Aynen insan iştahlanıyor dimi az harcayınca
Kaç zamandır kullanıyorsunuzBende electrolux ultrasilencer kullaniyorum. Cok memnunum. 700 civari sanirim
Şükür iyiyiz koşuşturmadan okuyorum yazamıyorum.minnoşta iyi herseyini bitirdik şükür babamızda çok yardımcı oluyor zor ev işleri ona kalıyorYaa seni gördüğüme sevindim canm hep aklıma geliyorsun görünmüyordun uzun zamandır merak ettim seni.Nasilsin bebişin iyimi ?
Bende abur cubur hiç yiyemiyorum çorba,sebze,salata meyve ve havuç bunları çok tuketiyorum.Hatta fındık ceviz falanda zoraki yemeye çalışıyorum ekmegin falan içine koyup yiyorum tadı gelmesin diye
Bir tane demir ve folik asitten oluşan vitamin verdi doktorum ona devam ediyorum.
Ara ara aldıklarını yazar
Tessekkur ederim canm.Bende seni merak ediyordum uzun zamandır gelmedin buralara yada ben denk gelmedim.
Bende abur cubur olayı yoktu zaten sevmem çikolata v.s şeyler sadece cips ve kola severdim şimdi gözüm bile görmüyor.meysu falan da.h8c içemiyorum ekşi diye portakal mandalina suyu içiyorum.Tatli hiç istemiyorum.Ceviz fındık falan zoraki yiyorum ekmekle beraber falan yiyorum tadı gelmesin ağzıma diye.
Çorba,sebze,meyve,bol limonlu salata ve cig havuç en cok tukettigim seyler.et tavuk balık hem pişiremiyorum hemde yiyemiyorum
Bir tane demir ilacım var içeriğinde folik asit var onu vermişti doktorum ona devam ediyorum.
Maşallah canım rabbim adıyla yaşatsınnnnŞükür iyiyiz koşuşturmadan okuyorum yazamıyorum.minnoşta iyi herseyini bitirdik şükür babamızda çok yardımcı oluyor zor ev işleri ona kalıyorisim arayışı içindeyiz zeynep elisa koyucaz galiba.
Yaaaaa ne güzel ben 2 kızımı 4 aylık filan olana kadar tek yıkayamamıştımGünaydın kızlar
Ara ara okuyorum, ama pek yazamıyorum..
Dün eşimle ilk kez bebeğimizi yıkadık, şimdiye kadar hep ya annemle, yada kayınvalidemle yıkadık.. bundan sonra hep eşimle yıkarız.. ayın 28 de bebişin aşıları olucak, biraz tedirginim aslında.. ilk aşısında çok ağlamıştı, eşime ben odadan çıkarım dedimbu aşı biraz ağırmış, ateşi filanda çıkmaz inşallah
Dün eşim sardalya balık almıştı.. bugün onu fırında pişireceğim..
Bebeğe alt değiştirme örtüsü sipariş edeceğim birde e bebekten..
zerya271210 Başınız sağ olsun canım
Cnm komşum aldı instagramdan bakabilirsin benim çocuk olursa bende alacağım kullanıcı adı: yeni.nesil.yatakKızlar ya bir soru soracağım
Oğlum emekleyip ayağa kalkmaya basladığından beri yer yatağında yatırıyorum. Çok rahat oluyor gercekten. Eski evimiz cok sıcaktı merkezi sistemdi kışın bile sıcacık yattı yerde.
Ama yeni evimizde özellikle onun odası soğuk oluyor kombi yaksam bile, yerden soğuk geliyor çocuğa. Hastalandığından beri yatırmıyorum yatağında.
Şimdi gene yere yakın ama en azından direk yerde olmayan montessori yataklarından almak istiyorum. Kullanan var mı aranızda bana uygun fiyatlı ve kaliteli bir marka önerebilir misiniz
Cnm komşum aldı instagramdan bakabilirsin benim çocuk olursa bende alacağım kullanıcı adı: yeni.nesil.yatak
Bende n11 den almistim canım. Piyasaya gore cok uygundu fiyatı. Teslimatta felan hic sıkıntı olmadı. Elektirikli matkap lazim sadece ☺Tesekkur ederim.hemen bakiyorum :)
Yaaa çok sevindim gözün aydın canımTemizlik ile geçecek bir günden hepinize merhabaDün koltuk örtülerini nevresimleri yıkadım bugün onları katlarım temizlik yapıp çorba yapacağım.
1 ay sonra eşim izne gelecekUcak biletini aldık şimdi 12 gün izin kullanacak nasipse.Yeni yılda bırlıkte olacağız çok şükür Allahım.
Son 8 ay ins.Yaaa çok sevindim gözün aydın canım
Amin canım inş hepimizi saglıkla huzurla yasatsın o minnak zaten benim enerjim resmen hiç bu kadar mutlu olmamıştım hayatımdaMaşallah canım rabbim adıyla yaşatsınnnn❤❤❤❤❤❤
Bende n11 den almistim canım. Piyasaya gore cok uygundu fiyatı. Teslimatta felan hic sıkıntı olmadı. Elektirikli matkap lazim sadece ☺
Oğlumun dolabını n11 den aldık çok güzel geldiAa evet cok iyi hatırlattın oraya da bakayım canım sağol :) hepsiburada'ya baktım ama n11 aklıma gelmemişti
Ayy insallah canım zaman geciyo. Şafak az kalmış. Alıştım ya insanın evinin eşyalarının içine sinmesi cok önemliymiş. Orda ne yemek ne temizlik içimden gelmiyodu . Manisada güzel valla izmire yakın. Bu yaz bol gidip geliriz inşallah. 45 dakka felan sadeceSon 8 ay ins.Alıstınmı Manisa’ya. Bizde yazarız belki şu tercih yerleri bir acıklanamadı gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?