- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.061
Bak canım ben baya bi araştırmıştım en uygun orasıydıAa evet cok iyi hatırlattın oraya da bakayım canım sağol :) hepsiburada'ya baktım ama n11 aklıma gelmemişti
Bende gittiğim yerden koltuk takımı alacağım inş. 9 yıl olacak değiştirelim artıkAyy insallah canım zaman geciyo. Şafak az kalmış. Alıştım ya insanın evinin eşyalarının içine sinmesi cok önemliymiş. Orda ne yemek ne temizlik içimden gelmiyodu . Manisada güzel valla izmire yakın. Bu yaz bol gidip geliriz inşallah. 45 dakka felan sadece
Ya insallah gönlünüze gore olur. Canim manisa yazin cok sicak sadece kötü yani o yoksa süper. Herkes askeri polisi cok seviyo valla ☺Bende gittiğim yerden koltuk takımı alacağım inş. 9 yıl olacak değiştirelim artıkManisa var aklımızda Malatya,Sivas,Balıkesir
Maşallah herşeyi bitmiş.Biz daha ufak ufak başladık 4 takım hastane çıkışı 1 battaniye,10 tane citcitli zıbın badi,10 tane çorap,1 tulum,1 alt açma seti 3 tane muslin 1 takim nevresim aldık henüz.Şükür iyiyiz koşuşturmadan okuyorum yazamıyorum.minnoşta iyi herseyini bitirdik şükür babamızda çok yardımcı oluyor zor ev işleri ona kalıyorisim arayışı içindeyiz zeynep elisa koyucaz galiba.
Nasıl süpürge aldın canım benimde ihtiyacım var yılbaşından sonra fiyatlar artar mi acabaİyi akşamlar
Elektrik süpürgesi 1.000 TL
Sabunluk parçalar... 60 falandı
Yemek yedik 75
saat olarak bisey diyemiycem ama yeni dogduklarin çok kuvvetli ememediklerin çok fazla çişte yapmıyorlar az az kaka çok yaparlar çok emmeye başladıkça bezleri daha cabuk dolar bezlerinin dolması iyi beslendiklerini gosterirKizlar iyi aksamlar
Bu topic te cok taze anne var.
Bir sorum olacakti, yardim edebilirmisiniz?
Yenidogan bebegin ilk gunlerinde kac saatte cis yapmasi normal yada kac saat bezinin kuru kalmasi normal
güle güle kullan canımEşim blue dimond dan baget tarz küpe ve kolye set almış. İndirimden faydalanmislar 2arkadasiyla birlikte
Orduevine gittik bişeler yedik.
Avm gittik. Polo indirim yapmış. 2esime 2 bana triko kazak 600 TL tuttu.
Kış lastiği takıldı 1300 TL galiba.
350 lira da bakıma gitmiş.
Kizlar dua edin .kızımın kalça ultrasonu iyi gelsin. Korkuyorum.
saat olarak bisey diyemiycem ama yeni dogduklarin çok kuvvetli ememediklerin çok fazla çişte yapmıyorlar az az kaka çok yaparlar çok emmeye başladıkça bezleri daha cabuk dolar bezlerinin dolması iyi beslendiklerini gosterir
Hayırlı olsun canım.saglikla büyüsün inşallah.Bezi tarttilar emmis ama disaridan anlasilmiyor yinede bu aksam tetikteler.
Cok sık kaka yapiyordu simdi azaldi.
Daha 3 gunluk. Herseyin acemisiyiz.
Birde kucuk ve erken dogdu.
Hem anneyi emiyor hem siringayla mama.
Anneyi ilk dogdugunda emmis ama sutu artmadi sariliga karsi takviye aliyor
Birşey demedi. Ama tedirginlik işte.güle güle kullan canım
Baya harcamanız olmuş
Neden korkuyorsun dr bisey mi dedi
Ultrason sonucu hemen çıkıyordu hatirladigim kadariyla
Bu hafta iyisin canım. Hem harcama hem ev işlerinden muaf oldunKızlar sıfır harcama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?