Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende gittiğim yerden koltuk takımı alacağım inş. 9 yıl olacak değiştirelim artıkManisa var aklımızda Malatya,Sivas,Balıkesir

Bende gittiğim yerden koltuk takımı alacağım inş. 9 yıl olacak değiştirelim artıkManisa var aklımızda Malatya,Sivas,Balıkesir
Ya insallah gönlünüze gore olur. Canim manisa yazin cok sicak sadece kötü yani o yoksa süper. Herkes askeri polisi cok seviyo valla ☺

Maşallah herşeyi bitmiş.Biz daha ufak ufak başladık 4 takım hastane çıkışı 1 battaniye,10 tane citcitli zıbın badi,10 tane çorap,1 tulum,1 alt açma seti 3 tane muslin 1 takim nevresim aldık henüz.
Daha çok fazla alınacak şeyimiz var.Ilcede olduğu için lcw ve koton dışında biryer yok alışveriş yapabileceğimiz.Ya netten yada yada yakın illere gittikçe e bebekten aldık bunlarida.
Beşik ve elektirikli ana kucağı alacağız,bebek arabası görümcemden gelicek travel sistem sadece 3-4ay bebekken ana kucağı bölmesini kullandı sonra binmedi bebisi.Suan 1.5 yaşında halen binmiyor.
Derecelerimiz ve buhar mak.var.
Annemde bayağı birşeyler alıyor ve örüyor onlarda tamamlasın eksiklere bakıcaz.Alt üst takımlar alınması gerekli bikac tane hast.cikisi daha lazım.
Tam olarak kaç takım yeterli olur ondan da emin değilim.Hepsini unuttum.Buyuk oğlumda hepsini fazla fazla almışız çoğunu 1 kez zar zor giydirdim.

Selam tabikİ 0 harcama değil 47 TL meyve sebze ve yoğurt aldık . 17 TL su aldık . 85 TL kızartma için sıvı yağ , yumurta , şampuan , süt , birkaç abur cubur aldık .10 TL çiğ köfte,38 TL milföy , kaşar peynir , margarin , beyaz peynir aldık . Eve geldik çay koydum ayran yaptım milföyü fırına verdim masa hazırladım yedik . Yeşillik yıkadım aldıklarımızı sebzeliĞe ve buzdolabına yerleştirdim . Yarın halı Yıkamacıyı arayacağım kaç TL diyecek bakalım 17 metre kare halı yolluyorum

Eşim blue dimond dan baget tarz küpe ve kolye set almış. İndirimden faydalanmislar 2arkadasiyla birlikte
Orduevine gittik bişeler yedik.

Avm gittik. Polo indirim yapmış. 2esime 2 bana triko kazak 600 TL tuttu.
Kış lastiği takıldı 1300 TL galiba.
350 lira da bakıma gitmiş.

Kizlar dua edin .kızımın kalça ultrasonu iyi gelsin. Korkuyorum.

Kizlar iyi aksamlar
Bu topic te cok taze anne var.
Bir sorum olacakti, yardim edebilirmisiniz?
Yenidogan bebegin ilk gunlerinde kac saatte cis yapmasi normal yada kac saat bezinin kuru kalmasi normal

Kizlar iyi aksamlar
Bu topic te cok taze anne var.
Bir sorum olacakti, yardim edebilirmisiniz?
Yenidogan bebegin ilk gunlerinde kac saatte cis yapmasi normal yada kac saat bezinin kuru kalmasi normal
saat olarak bisey diyemiycem ama yeni dogduklarin çok kuvvetli ememediklerin çok fazla çişte yapmıyorlar az az kaka çok yaparlar çok emmeye başladıkça bezleri daha cabuk dolar bezlerinin dolması iyi beslendiklerini gosterir

güle güle kullan canım
Baya harcamanız olmuş
Neden korkuyorsun dr bisey mi dedi
Ultrason sonucu hemen çıkıyordu hatirladigim kadariyla

Kizlar yapmis ama bez emmis. Tartinca anladik
Prima pure almak bebege aldigim en mantikli sey olmus. Cocuk ne pisik oldu ne sizma oldu. O kdr rahat ettiki. Kardesim cok dua etti. Bundan sonra arkadaslarima da alirim.

Bezi tarttilar emmis ama disaridan anlasilmiyor yinede bu aksam tetikteler.
Cok sık kaka yapiyordu simdi azaldi.
Daha 3 gunluk. Herseyin acemisiyiz.
Birde kucuk ve erken dogdu.
Hem anneyi emiyor hem siringayla mama.
Anneyi ilk dogdugunda emmis ama sutu artmadi sariliga karsi takviye aliyor

Hayırlı olsun canım.saglikla büyüsün inşallah.
Bende takviye verdim her iki çocuğumda da sariliga karşı. Çok şükür sarılık ciddi seviyeye çıkmadan atlattık.
Sezeryan olunca süt az geliyor.
Kaç haftalık kaç kg doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…