Bugün ne aldin kaç tl harcadin

36 haftada 2690 dogdu cikarken tartmamislar sislikler inince dusmustur bebegi de anneyide zorlamaya gerek yokki cocuk ac ac sutmu beklicek su an brz sari ama eller ayaklari kontrol ediyoruz kucucuk ztn sarilik artmasinda gerisi hallolur

Ben saat başı emziriyorum.
İdrar yapardı iki saate bir
Kakayi ilk gün 20saat sonra Filan yaptı. İlk kaka siyah renk zaten.
Kaka yapmadan çıkış vermez doktor.

Ilkini 9. Saatte fark ettik sonrasini hic sorma
Saat tutmuyor ama her arandiginda veriyor her defasinda mamada veriyor siringayla sıkıyor

36 haftada 2690 dogdu cikarken tartmamislar sislikler inince dusmustur bebegi de anneyide zorlamaya gerek yokki cocuk ac ac sutmu beklicek su an brz sari ama eller ayaklari kontrol ediyoruz kucucuk ztn sarilik artmasinda gerisi hallolur
Birşey olmaz.haftasi da iyiymiş.
Benim kız gibi.

Topakta öğretmen çok.
Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün. Anneye söyle lütfen Tomris in emzirme notlarını bulsun ve okusun. Prima püre serisi Türkiye’ye yeni geldi sayılır. Ben de çok merak ediyordum onu almıştım hatta. Umarım son tüketim tarihi gibi bi şey yoktur.

Tutsun. 2saati gecirmesin.
Çünkü bebek uyursa sariligi artar. Sarılık arttıkça bebek uyur.
Annesi tetikte olacak

Yok hic 2 saati gecmedi ama 2 saati beklemedi anlaminda dedim. 1.5 2 saat araliginda hep.
Iyi cok sukur cok hastalandi cok ugrastilar cok sukur bugunlere saglik olsun yeterki

Ya kiyamam yoktur tabiki hatta bence guzel bir yatirim
Bendende bir itiraf gelsin mothercare cok begenmistim 2 pk zibin duruyor Turkiyeden cekiliyormus
Hayat öyle guzelki sana vay arkadas ne cok fiyati artmis dedirtir bana o zibinlari yer bezi statusune gecirtir
Kesinlikle parasina degermis Hic gecmedigi icin cocugu zirt pirt soymadilar gece rahatlik buyudukce gece uykularida bolunmez

Eğer varsa da artık bi yenidoğan ünitesine ziyaret yapar bırakırım napayım mothercare ürünleri çok güzel ben de Yaptım biraz stok ancak maalesef Türkiye den çekildi artık. Napalım darısı carters a olmasın

Kardesim hastahaneye yattiginda kosa kosa 0 num almistim oda prima ama farkli cesit 31. Haftadaydi bende birakiriz demistim simdi onuda kullandilar 1 num katliyolar buyuk geliyo
Mothercare hala var trendyolda fln ama az
Bende carters hm ile avunuyorum

Onlar son kalanlar işte. Yakında o da kalmayacak. Burdaki mağazaları teker teker kapandı hep. En son cepa da vardı orda da doğru dürüst bir şey kalmamıştı. Ben cartersları mağazadan almadım pek daha çok yurt dışından getiren hesaplardan aldım.

Elektrik faturasi gelmis 240 lira. Biz isletme sinifina gectik galiba Hayirli olsun
Off cok fazla değil mi normal de kaç geliyordu? Bize de 145 gelmiş, gecen ay 112 gelmişti. Yeni bi zam falan mı geldi acaba takip edemedim. Gerci buay camasır, kurutma çok çalıştı ama yinede fazla gibi

Off cok fazla değil mi normal de kaç geliyordu? Bize de 145 gelmiş, gecen ay 112 gelmişti. Yeni bi zam falan mı geldi acaba takip edemedim. Gerci buay camasır, kurutma çok çalıştı ama yinede fazla gibi
Bİr önceki ay 150 lira idi. Bu ay hiç fırın da çalıştırmadım. Kurutma makinesi de çalışmadı hiç. Ankara da elektrik pahalı bence.

Anneme birşey söyleyeceğim whatsapptan anne yazdım bana sancın mı tuttu yazmış beşiğin kenar korumalarını sipariş vermiştim bir yerden kargo numarası gelmişti meğer başka müşterinin ürününü bana yollamışlar yanlışlıkla yeni fark ettiler bende iade edeceğim kapıya gelince. Benimki salı kargoya verilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…