- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.101
Hahaha aynı saf benim biliyorsunSağlık olsun napalım giden para olsunben de saf saf yağı 2 lira ucuz buldum deterjanı 5 lira daha uyguna alıyorum diye sevineyim durayım.
Merhaba canım gunler yogun geçiyor, giremiyorum eskisi gibi. Birikim hedefleri iyi gidiyor, son bir ayımız bakalım. Sen neler yapıyorsun tasındın, eşya ev düzeni konularına kafa yoruyordun bir aralar:) ara ara okumuştum.
Güle güle otur. Bence taşınmakla çok iyi yaptın eksi hesap 3-4 ayda kapanır ama evdeki huzursuzluk güvensizlik bitmezdi. İçine sinen bir yerde yaşamak çok önemli. Ne için çalışıyoruz ki evimizde bile rahat olmadıktan sonra.taşındık canım şükür ikinci eve bile taşındık burda ya bizim birikim hedefleri
Ocak ayında başlayacak insallah. Daha kendimizi tam olarak düzeltemedik. 2 kez taşınma eşyalar... burda iki ay maas yatmadı eksi hesabımızı yeni kapattık şükür bunada
Arkadaş ortamında öyle şeyler pek laf edilemiyor. Edilince bir garip oluyor. Orda karşı tarafın dikkat edip vermesi lazım aslında.Hahaha aynı saf benim biliyorsuneşim geçen hafta nöbetçiyken toplu yemek yenmiş eşim kartından almış yemeği gidip . Herkes yolladı parayı bir arkadaşın interneti yokmuş o yollayamamıl sonra nakit verdi bozuk yokmuş eşim almamış . Diyorum ki parayı bırakma lütfen geçen de öyle birinde 50 TL bıraktı . Bana diyor ki boşver kalsın giden para olsun diyor ya bende 3 kuruş hesabı yapayım
Öyle canım ödendi bile şükür. Mesela şuan esim yok görevde o evde kafayı yiyo olacaktımGüle güle otur. Bence taşınmakla çok iyi yaptın eksi hesap 3-4 ayda kapanır ama evdeki huzursuzluk güvensizlik bitmezdi. İçine sinen bir yerde yaşamak çok önemli. Ne için çalışıyoruz ki evimizde bile rahat olmadıktan sonra.
Çok sağol canımGüle güle otur. Bence taşınmakla çok iyi yaptın eksi hesap 3-4 ayda kapanır ama evdeki huzursuzluk güvensizlik bitmezdi. İçine sinen bir yerde yaşamak çok önemli. Ne için çalışıyoruz ki evimizde bile rahat olmadıktan sonra.
Ay çok fena ya ama sürekli bize denk geliyor her ay böyle böyle gidiyor ben o paraya bir hafa sonu dışarıda yemek yerim evde uğraşmam diyorumArkadaş ortamında öyle şeyler pek laf edilemiyor. Edilince bir garip oluyor. Orda karşı tarafın dikkat edip vermesi lazım aslında.
Geçen biz de arkadaşlarla buluştuk herkes bi şey yedi içti alkol alan da oldu hesap geldi ayyy tek tek hesaplamayalım kafa sayısına bölelim dediler, bir fincan filtre kahve bir de Türk kahvesine 55 lira ödedim
O da ayrı tabi. Herkes dikkat etmiyor. Bak şu da çok oluyordu hep birlikte yemeğe gidiliyor hesap masada değil de çıkarken kasaya ödeniyor. O ödemede eşimle ben hep sona kalıyoruz işte diyoruz şunu şunu yedik içtik diyorlar ki şu kadar ama hesapta açık var. E herkes ödemeyi yapıp çıkmış oluyor o eksik de bizden çıkıyordu hep. Artık akıllandık hesap masaya istenmiyorsa mutlaka ödemede sona kalan biz olmamaya çalışıyoruzAy çok fena ya ama sürekli bize denk geliyor her ay böyle böyle gidiyor ben o paraya bir hafa sonu dışarıda yemek yerim evde uğraşmam diyorum
Evet ya çok sinir bozucu oluyorO da ayrı tabi. Herkes dikkat etmiyor. Bak şu da çok oluyordu hep birlikte yemeğe gidiliyor hesap masada değil de çıkarken kasaya ödeniyor. O ödemede eşimle ben hep sona kalıyoruz işte diyoruz şunu şunu yedik içtik diyorlar ki şu kadar ama hesapta açık var. E herkes ödemeyi yapıp çıkmış oluyor o eksik de bizden çıkıyordu hep. Artık akıllandık hesap masaya istenmiyorsa mutlaka ödemede sona kalan biz olmamaya çalışıyoruz
Araba için subat indirimini bekleYa kızlar efsane cuma niyetine e bebekte indirim olsa keşke bebek arabası siparişi versek
Ben arabayı puşet için alıyorum daha çok şuanAraba için subat indirimini beklehangi marka alAcaksın?
Geçmiş olsunKaynanamlar gitti bende grip olmuşum biraz galiba
Maclaren almıştım ben.Tam yatıyordu doğumda. İtibaren kullandım.Arabaya bağlamak içinde koltuk almıştım ama markasını hatırlamıyorum kuzene verdimBen arabayı puşet için alıyorum daha çok şuane bebeğin kendi ürünü canyon
Burada çok pahalı bebek arabası almak delilik zaten doğru düzgün yol yok kaldırım yokMaclaren almıştım ben.Tam yatıyordu doğumda. İtibaren kullandım.Arabaya bağlamak içinde koltuk almıştım ama markasını hatırlamıyorum kuzene verdimPuset hala bagajda arada bağlıyorum
Bazı çocuk binmiyor bile öylece kalıyor yazık gunah.Kısın zaten cıkılmıyor birkaç yıl için geri yok.Oto koltuğu güvenli birsey olmalı bence önemli olan oBurada çok pahalı bebek arabası almak delilik zaten doğru düzgün yol yok kaldırım yoko yüzden orta karar alıyoruz
Bizde aynı fikirdeyiz . Sırf kendimizi tatmin etmek için şuan alıyoruzBazı çocuk binmiyor bile öylece kalıyor yazık gunah.Kısın zaten cıkılmıyor birkaç yıl için geri yok.Oto koltuğu güvenli birsey olmalı bence önemli olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?