- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.121
Sağol canımGeçmiş olsun❤ Allah kavuştursun
AzaladabilirNasıl süpürge aldın canım benimde ihtiyacım var yılbaşından sonra fiyatlar artar mi acaba
Eskisi kullanılabilir durumdaysa ben almazdımAzaladabilir
Günlerce kafa patlattım
Hangisi iyi, nerede aynı model ucuz diye
Şimdi sen diyince media markt tekrar baktım sana göndereyim diye, en uygunu oradaydı, internetten bile , fakir cross 4A torbasız
Garanti süresini uzatma ücreti 139 ondan arttı bizim ücret ama moralim bozuldu, 40 TL daha düşmüş, daha bugün aldık aynı yerden
Ve eminim internet sitesinde de aynı fiyattı
Eşime söyleyeyim
Geri mi iade etsek
Kafamı bozmasam mı
Eski toz torbalıyı da kayınvalideme vermek üzere kutuya kaldırmıştık
Neyi vardı ki sanki
Pişman oldum bilmiyorum
Aynı gün 40 TL
bizimdi ford b max tüp taktırdık 2013 model eşim az yakıyor diyor otomatik ben pek kullanamıyorum elim ayağım dolanıyor arkadan korna sesi duyuncaİyi olmaya çalışıyorum. İşler güçler. Araba bakıyorum sıfırlar coşmuş ikinci eller de öyle vallla. Bana otomatik az yakan (tercihen dizel) c sınıfı araç önerisinde bulunabilir misiniz?
LPG li araçlardan çekiniyorum. Aslında şimdi düzgün yapıyorlarmış güvenlik sorunu olmuyormuş ancak huy işte.bizimdi ford b max tüp taktırdık 2013 model eşim az yakıyor diyor otomatik ben pek kullanamıyorum elim ayağım dolanıyor arkadan korna sesi duyunca
Bende var tavalar çok kullanışlı ben çok memnunum. 3 tava 2 tencere 2kulp 2kapak 2de saklama kabı kapağı var.Şimdi indirimden 21 cm olan tavasını daha aldım oğlana tek yumurta yapmak için diğerleri büyük kalıyor.Takım olacak.Merhaba herkese cumartesi günü çok harcamalı geçti utancımdan yazamadım valla
Sac kurutma mak.bozulmuştu ona bakalım diye girdik mağazaya yanında tefal tavalı tencereli set aldık.Sadece 1 tava birde küçük karnıyarık tenceresine ihtiyacım vardı ama 6'lı set aldıkEşim madem al set sürekli tencere tava deyip durma dedi.tefalin bu iç içe geçen ve kulbu çıkan setlerinden kullanan varmı acaba?hala iade etsekmi diye kafamda deli sorular.
Dün de terziye 15 tl ödedim.gorumcem 6 tane h&m marka hamile pant gönderdi 36,38, 40 beden araliginda hepsinin bedenleri oldukça yaptırıp giyeceğim.esim 40 bedenleri daralttir diyor bir ara onlarida getirecegim terziye.lcw da hamile pantalonu baktım 89 tl (koton ve lcw var sadece bulundugumuz ilcede bu arada) 5 ay için almak istemedim açıkçası çünkü en az 3 tane almam lazım çalışınca ancak yeterli olur diye.gorumcemde teklif etti pantolonlarını kabul ettim seve seve☺kendisinide severim zaten.Hatta loğusa pijamasi almış 3 takım kendisine 1.5 yıl önce doğum yapmıştı.onlarida göndereyim evde giyersin gece rahat rahat yatarsın dedi onuda kabul ettim.Hastane için yeni alırım zaten pijama takimi.gorumcemin verdikleri 1 takım krem 2 takım pembe.bizim oğluş olacak ya 1 takım krem 1 takım da mavi alırım Sanırım.
Birde mont kaban palto gibi bir sorunum olusmaya basladi soğuyan havalarla birlikte onu nasil cozegim konusunda bir fikrim yok.var olan montlarim 34 ve 36 beden fermuarli önleri ve kapatinca önünu oturamiyorum serviste hatta eğilemiyorum bile.Lcw dan hamile tayti annem almış bir tane çok rahat ettim bir tane daha alacağım misafir falan gelince de evde giyiyorum swetle rahat oluyor.
Evet tamda dediginiz seriyi aldık.Bende acaba kullanışlı olmazmi ya da gereksiz birsuru parçamı aldım diye düşünüp duruyorum 2 gündür.Valla bu yorum çok iyi geldi.Kucuk yumurta tavan vardı 2 tane büyük tavalara ve karnıyarık tenceresi denilen tencereye ihtiyacım vardı.pilav,sarma,biber dolma,taze fasulye gibi yemekleri derin tencerede pişirmeyi hiç sevmiyorum sırf bunlar için yayvan tencereye ihtiyaç duyuyordum.Bende var tavalar çok kullanışlı ben çok memnunum. 3 tava 2 tencere 2kulp 2kapak 2de saklama kabı kapağı var.Şimdi indirimden 21 cm olan tavasını daha aldım oğlana tek yumurta yapmak için diğerleri büyük kalıyor.Takım olacak.
Haydi geçmiş olsunMerhaba kizlar
Kızımı hastaneye götürdük kalçasına bakıldı.
Değerler normal. Kalça çıkığı yok.
Bunu da atlattik
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün insallahhMerhaba kizlar
Kızımı hastaneye götürdük kalçasına bakıldı.
Değerler normal. Kalça çıkığı yok.
Bunu da atlattik
Of şu altta flormarın reklamı çıkıyor bir allığa tıkladım 10 TL yazıyordu of alışveriş yapmak istiyorum ama bütçeyi ucu ucuna ayarladımBiri beni dürtsün lütfen H&M nin bebek bölümünden ayrılamıyorum günlerdir sepet dolu bekliyoryatıyorum kalkıyorum aklımda begendiklerim var
Al gitsin yawBiri beni dürtsün lütfen H&M nin bebek bölümünden ayrılamıyorum günlerdir sepet dolu bekliyoryatıyorum kalkıyorum aklımda begendiklerim var
Nerde kiz 10 liraOf şu altta flormarın reklamı çıkıyor bir allığa tıkladım 10 TL yazıyordu of alışveriş yapmak istiyorum ama bütçeyi ucu ucuna ayarladımdoğum filan olur harcayamam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?