Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tünaydın kızlar

Kahvaltı yaptık mutfağı topladım. Yastık kılıflarını değiştirdim. Bir makine renkli çamaşır yıkadım astım.

Yapacak acil bir temizlik işim yok ama camlarımım silinmesi lazım. Cesaret edemiyorum hala tam iyileşemedim. Biraz daha beklicekler sanırım camlar. Eşim birazdan işe gidecek wc lavabo temizlerim.

Hava kapalı ama aşırı soğuk değil belki oğlumu dısarı cıkartırım biraz. Akşam da banyo yaptırırım uykudan önce.

Hedefim harcamasız gün bakalım olacak mı

Kızlar kış tatiline çıkmak istiyorum yaa. Biz hic tatile çıkamadık. 5 yıl oldu balayına da gitmedik gitsek mi acaba
Uludağ Palandöken kartepede kayak tatili olabilir.
Yedigollere gidebilirsiniz muhteşem sonbahar manzaraları var.
Veya termal otel bulup termal tatil olabilir.
Eşim ayarlıyor Ankara'da mesela bizim için ama bu kızla gidilmez çok huysuz

Yaa kayak tatili cok istiyorum uygun bi yer bulursak insallah gidelim diyoruz. Ihtiyacimiz var ya valla

Eklentiler

• D5800901-83FB-494B-98C8-86E8E7F902CA.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 40
  • F4662C6A-3A3E-4137-8D72-CA386C1014EF.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 45
  • F11C9B61-E4C2-4DB3-934F-FBFDBD26070B.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 40
Küçük tencerede kek bile yapıyorum ben

Bu hafta hava soğudu baktım kaşelerimin önü kapanmıyor bir tane pelerin şeklinde kabanım vardı onu giyiyorum çok hoş oluyo, öyle birşey alıp normal zamanda da giyebilirsin.

Selam kızlar,
Bu hafta evdeyim raporluyum, annem bizdeydi ne rahattı yemekler hazır kızım annemle oynuyordu vs bugün gittiler
Erken doğum yapma ihtimalim güçlenerek devam ediyor, düğün işimizde yattı bu gidişle ama çok istemiştim bu düğüne katılmayı... İstanbul’u görmeyi...
Birikim için 1500 borsaya atalım diyor eşim onu gönderirim bugün
Harcamaları yazmak istiyorum ama hiç motivasyonu bulamıyorum bu ara

11 TL tutuyorsa al bence bu kadar sıkman çok yıpratıcı canım bir de hamilesin
Hayatım öyle bir tane şeyle tatmin olmam en az 100 TL lik ürün baktım az önce ve kapattım sayfayı daha almamız gereken şeyler var bebek arabası gibi bebek ayın 15 inden önce gelmek isterse sıkışabiliriz

32 haftalık mı oldunuz

yok yahubu takvim bir hafta önce gösteriyor daha 31+0 bugün ve bebek pek kilo almıyo
Bende bazılarının baskıları yüzünden erken doğum yapmaktan korkuyordum . 34 haftalıktı doktora gittik anlattım böyle böyle diye doktor 2400 gram 35. Haftada 2500 olacak sorun yok benim için dedi . Galiba bebek erken doğmak istese ciğer geliştirici mi yapıyorlar ki

Of şu altta flormarın reklamı çıkıyor bir allığa tıkladım 10 TL yazıyordu of alışveriş yapmak istiyorum ama bütçeyi ucu ucuna ayarladım doğum filan olur harcayamam diyorum
Altta çıkan reklamları hele hiç sorma birde benim 1000 tl maaş açığim var eksideyiz.Ama minnak kıyafetler beni al diye bağırıyor.Kendime hiç birşey almak istemem ya eve yada oğlana hep alırdım bu zamana kadar.Hatta eşim kızar kendine çorap çamaşır alicam diye çarşıya çıkıp bir çift çorap bile almadan kendine her seferinde oğlana 2 çanta malzeme almayı nasil beceriyorsun diye söylenir.benim ihtiyaçlar hep baki kalıyorşimdi durum x2 oldu bebişe alınca oğlanlanada almam lazım oğlana alınca bebisede almam lazım yoksa haksızlık olur diye hem bütçeyi hem beynimi ve vicdanımı çökertme yolunda ilerliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20191125-102836_Chrome.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20191125-102821_Chrome.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20191125-101454_Chrome.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20191125-102856_Chrome.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 59

Evet erken doğum aniden olmazsa yapıyorlar iğne, ama bi anda suyun fln gelip doğum başlarsa yapamazlar çünkü iğnenin etki etmesini bekliyorlar 24 saat ve o iğne 2 doz. Senin bebeğin büyümüş zaten sanmıyorum iğne fln gereksin bir de neden erken doğurasın baya iyi bihamilelik geçiriyorsun maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…