- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.141
Uludağ Palandöken kartepede kayak tatili olabilir.Kızlar kış tatiline çıkmak istiyorum yaa. Biz hic tatile çıkamadık. 5 yıl oldu balayına da gitmedik gitsek mi acaba
Yaa kayak tatili cok istiyorum uygun bi yer bulursak insallah gidelim diyoruz. Ihtiyacimiz var ya vallaUludağ Palandöken kartepede kayak tatili olabilir.
Yedigollere gidebilirsiniz muhteşem sonbahar manzaraları var.
Veya termal otel bulup termal tatil olabilir.
Eşim ayarlıyor Ankara'da mesela bizim için ama bu kızla gidilmez çok huysuz
Bak keşke bizim olsa hepsiNerde kiz 10 lira
Aaa çok uygunmuş ya. Kargo ücreti vardır kesin bi bakiyim hemenBak keşke bizim olsa hepsi
Küçük tencerede kek bile yapıyorum benEvet tamda dediginiz seriyi aldık.Bende acaba kullanışlı olmazmi ya da gereksiz birsuru parçamı aldım diye düşünüp duruyorum 2 gündür.Valla bu yorum çok iyi geldi.Kucuk yumurta tavan vardı 2 tane büyük tavalara ve karnıyarık tenceresi denilen tencereye ihtiyacım vardı.pilav,sarma,biber dolma,taze fasulye gibi yemekleri derin tencerede pişirmeyi hiç sevmiyorum sırf bunlar için yayvan tencereye ihtiyaç duyuyordum.
Ruj ve göz paleti hediye yaziyo bide ben şokBak keşke bizim olsa hepsi
1 TL diyor kargoya gördün mü benim yerine lütfen alışverişi yapın ağlıcamRuj ve göz paleti hediye yaziyo bide ben şok
Bu hafta hava soğudu baktım kaşelerimin önü kapanmıyor bir tane pelerin şeklinde kabanım vardı onu giyiyorum çok hoş oluyo, öyle birşey alıp normal zamanda da giyebilirsin.Merhaba herkese cumartesi günü çok harcamalı geçti utancımdan yazamadım valla
Sac kurutma mak.bozulmuştu ona bakalım diye girdik mağazaya yanında tefal tavalı tencereli set aldık.Sadece 1 tava birde küçük karnıyarık tenceresine ihtiyacım vardı ama 6'lı set aldıkEşim madem al set sürekli tencere tava deyip durma dedi.tefalin bu iç içe geçen ve kulbu çıkan setlerinden kullanan varmı acaba?hala iade etsekmi diye kafamda deli sorular.
Dün de terziye 15 tl ödedim.gorumcem 6 tane h&m marka hamile pant gönderdi 36,38, 40 beden araliginda hepsinin bedenleri oldukça yaptırıp giyeceğim.esim 40 bedenleri daralttir diyor bir ara onlarida getirecegim terziye.lcw da hamile pantalonu baktım 89 tl (koton ve lcw var sadece bulundugumuz ilcede bu arada) 5 ay için almak istemedim açıkçası çünkü en az 3 tane almam lazım çalışınca ancak yeterli olur diye.gorumcemde teklif etti pantolonlarını kabul ettim seve seve☺kendisinide severim zaten.Hatta loğusa pijamasi almış 3 takım kendisine 1.5 yıl önce doğum yapmıştı.onlarida göndereyim evde giyersin gece rahat rahat yatarsın dedi onuda kabul ettim.Hastane için yeni alırım zaten pijama takimi.gorumcemin verdikleri 1 takım krem 2 takım pembe.bizim oğluş olacak ya 1 takım krem 1 takım da mavi alırım Sanırım.
Birde mont kaban palto gibi bir sorunum olusmaya basladi soğuyan havalarla birlikte onu nasil cozegim konusunda bir fikrim yok.var olan montlarim 34 ve 36 beden fermuarli önleri ve kapatinca önünu oturamiyorum serviste hatta eğilemiyorum bile.Lcw dan hamile tayti annem almış bir tane çok rahat ettim bir tane daha alacağım misafir falan gelince de evde giyiyorum swetle rahat oluyor.
11 TL tutuyorsa al bence bu kadar sıkman çok yıpratıcı canım bir de hamilesin1 TL diyor kargoya gördün mü benim yerine lütfen alışverişi yapın ağlıcam
Hayatım öyle bir tane şeyle tatmin olmam11 TL tutuyorsa al bence bu kadar sıkman çok yıpratıcı canım bir de hamilesin
32 haftalık mı oldunuzSelam kızlar,
Bu hafta evdeyim raporluyum, annem bizdeydi ne rahattı yemekler hazır kızım annemle oynuyordu vs bugün gittiler
Erken doğum yapma ihtimalim güçlenerek devam ediyor, düğün işimizde yattı bu gidişle ama çok istemiştim bu düğüne katılmayı... İstanbul’u görmeyi...
Birikim için 1500 borsaya atalım diyor eşim onu gönderirim bugün
Harcamaları yazmak istiyorum ama hiç motivasyonu bulamıyorum bu ara
32 haftalık mı oldunuz
Bende bazılarının baskıları yüzünden erken doğum yapmaktan korkuyordum . 34 haftalıktı doktora gittik anlattım böyle böyle diye doktor 2400 gram 35. Haftada 2500 olacak sorun yok benim için dedi . Galiba bebek erken doğmak istese ciğer geliştirici mi yapıyorlar kiyok yahubu takvim bir hafta önce gösteriyor daha 31+0 bugün ve bebek pek kilo almıyo
Altta çıkan reklamları hele hiç sormaOf şu altta flormarın reklamı çıkıyor bir allığa tıkladım 10 TL yazıyordu of alışveriş yapmak istiyorum ama bütçeyi ucu ucuna ayarladımdoğum filan olur harcayamam diyorum
Eninde sonunda alicam galiba vazgeçemiyorum bak resimlerini ekliyorum sen söyle deki bunlar çirkin alınmaz deAl gitsin yaw
Bende bazılarının baskıları yüzünden erken doğum yapmaktan korkuyordum . 34 haftalıktı doktora gittik anlattım böyle böyle diye doktor 2400 gram 35. Haftada 2500 olacak sorun yok benim için dedi . Galiba bebek erken doğmak istese ciğer geliştirici mi yapıyorlar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?