Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar kış tatiline çıkmak istiyorum yaa. Biz hic tatile çıkamadık. 5 yıl oldu balayına da gitmedik gitsek mi acaba
Ani bir kararla gidin bence sömestira ve yilbbasina kalmayın ama fiyatlar cook yükseliyor.Ben olsam kapadokya ya giderdim
Otel istiyorsanızda termal oteller sıcacık havuzlar sular oohh miss gibi ye iç yat☺

Bu hafta hava soğudu baktım kaşelerimin önü kapanmıyor bir tane pelerin şeklinde kabanım vardı onu giyiyorum çok hoş oluyo, öyle birşey alıp normal zamanda da giyebilirsin.
Annemde öyle birseyden bahsetti ama burada bulamadım öyle bişey.yine lcw da triko pelerin var üstten geçirmeli 100tl ama oda karda kışta iş görmez buraya kar yağıyor.

Annemde öyle birseyden bahsetti ama burada bulamadım öyle bişey.yine lcw da triko pelerin var üstten geçirmeli 100tl ama oda karda kışta iş görmez buraya kar yağıyor.
Triko olmaz evet benim ki baya bildiğin kalın içi Astarlı vs bi pelerin normalde çok giymiyordum sevindim portmantoda rastlayınca

Benim böyle düşüncelerim yoktu açıkçası. 32 haftada görümcem aradı hastahane çantanı hazırla bak erken doğum yaparsın filan dedi korkuttu beni o yüzden

Ani bir kararla gidin bence sömestira ve yilbbasina kalmayın ama fiyatlar cook yükseliyor.Ben olsam kapadokya ya giderdim
Otel istiyorsanızda termal oteller sıcacık havuzlar sular oohh miss gibi ye iç yat☺
Kapadokya ya gitmeyiz ya bizim memleket orda anamgil gelin der orda bi sürü harcama oluyo bide kar bi yağsın aynen tatil dönemi cok pahali olur degil mi

Kızlar kış tatiline çıkmak istiyorum yaa. Biz hic tatile çıkamadık. 5 yıl oldu balayına da gitmedik gitsek mi acaba
Termal Otel e gidebilirsiniz. Ben ilk defa termal e gittim geçen haftalarda çok keyifliydi, bundan önce niye gitmemiş dedim. Ama mutlaka açık termal havuzu olsun o çok keyifli , kapalı termal biraz sıkıcı oluyor.sauna , hamam kullanımı da ücretsiz oluyor.2 gece bile gitseniz çok iyi gelir. Nerde yaşıyorsunuz ona göre yakın yerler bakabilirsiniz. Afyon da çok güzel oteller var ama bize uzak diye biz tercih etmedik

Afyon yakın galiba buraya eşimle de bi konuşalım bakalim insallah gideriz

Benim böyle düşüncelerim yoktu açıkçası. 32 haftada görümcem aradı hastahane çantanı hazırla bak erken doğum yaparsın filan dedi korkuttu beni o yüzden

Yani çantanı hazırla tabi yine de beklesin ben ilk kızımda 4 gün içerisinde sezeryana alındım bunda bakalım neler olacak... ilkinde cuma akşam acilden giriş yaptık salı akşama operasyondaydım.. o da en son bekleyebileceğimiz kadar beklemiş halimizdi

Bana doktora sordun mu ciğerleri gelişmişmi filan diyip duruyordu strese soktu beni 32 haftalık bebeğin ciğerleri nasıl gelişmiş olsun Allah aşkına .

Bana doktora sordun mu ciğerleri gelişmişmi filan diyip duruyordu strese soktu beni 32 haftalık bebeğin ciğerleri nasıl gelişmiş olsun Allah aşkına .

boşver konuşsun dursun tehlikeli bi haftada değilsiniz Artık kilosuda gayet normal darısı başımıza bizde dururuz inşallah tansiyon yükselmez protein atılımı artmazsa 35 i görsek yetecek bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…