- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.161
Ani bir kararla gidin bence sömestira ve yilbbasina kalmayın ama fiyatlar cook yükseliyor.Ben olsam kapadokya ya giderdimKızlar kış tatiline çıkmak istiyorum yaa. Biz hic tatile çıkamadık. 5 yıl oldu balayına da gitmedik gitsek mi acaba
Evet satıcı kız fırında da kullanılıyor dedi hepsi.kek börek falanda yapabilirisiniz dedi hattaKüçük tencerede kek bile yapıyorum ben
Annemde öyle birseyden bahsetti ama burada bulamadım öyle bişey.yine lcw da triko pelerin var üstten geçirmeli 100tl ama oda karda kışta iş görmez buraya kar yağıyor.Bu hafta hava soğudu baktım kaşelerimin önü kapanmıyor bir tane pelerin şeklinde kabanım vardı onu giyiyorum çok hoş oluyo, öyle birşey alıp normal zamanda da giyebilirsin.
Triko olmaz evet benim ki baya bildiğin kalın içi Astarlı vs bi pelerin normalde çok giymiyordum sevindim portmantoda rastlayıncaAnnemde öyle birseyden bahsetti ama burada bulamadım öyle bişey.yine lcw da triko pelerin var üstten geçirmeli 100tl ama oda karda kışta iş görmez buraya kar yağıyor.
Yaa hepsine yemin ederim bayıldımEninde sonunda alicam galiba vazgeçemiyorum bak resimlerini ekliyorum sen söyle deki bunlar çirkin alınmaz de
Benim böyle düşüncelerim yoktu açıkçası. 32 haftada görümcem aradı hastahane çantanı hazırla bak erken doğum yaparsın filan dedi korkuttu beni o yüzdenEvet erken doğum aniden olmazsa yapıyorlar iğne, ama bi anda suyun fln gelip doğum başlarsa yapamazlar çünkü iğnenin etki etmesini bekliyorlar 24 saat ve o iğne 2 doz. Senin bebeğin büyümüş zaten sanmıyorum iğne fln gereksin bir de neden erken doğurasın baya iyi bihamilelik geçiriyorsun maaşallah
Kapadokya ya gitmeyiz ya bizim memleket orda anamgil gelin der orda bi sürü harcama oluyo bideAni bir kararla gidin bence sömestira ve yilbbasina kalmayın ama fiyatlar cook yükseliyor.Ben olsam kapadokya ya giderdim
Otel istiyorsanızda termal oteller sıcacık havuzlar sular oohh miss gibi ye iç yat☺
Termal Otel e gidebilirsiniz. Ben ilk defa termal e gittim geçen haftalarda çok keyifliydi, bundan önce niye gitmemiş dedim. Ama mutlaka açık termal havuzu olsun o çok keyifli , kapalı termal biraz sıkıcı oluyor.sauna , hamam kullanımı da ücretsiz oluyor.2 gece bile gitseniz çok iyi gelir. Nerde yaşıyorsunuz ona göre yakın yerler bakabilirsiniz. Afyon da çok güzel oteller var ama bize uzak diye biz tercih etmedikKızlar kış tatiline çıkmak istiyorum yaa. Biz hic tatile çıkamadık. 5 yıl oldu balayına da gitmedik gitsek mi acaba
Afyon yakın galiba buraya eşimle de bi konuşalım bakalim insallah giderizTermal Otel e gidebilirsiniz. Ben ilk defa termal e gittim geçen haftalarda çok keyifliydi, bundan önce niye gitmemiş dedim. Ama mutlaka açık termal havuzu olsun o çok keyifli , kapalı termal biraz sıkıcı oluyor.sauna , hamam kullanımı da ücretsiz oluyor.2 gece bile gitseniz çok iyi gelir. Nerde yaşıyorsunuz ona göre yakın yerler bakabilirsiniz. Afyon da çok güzel oteller var ama bize uzak diye biz tercih etmedik
Benim böyle düşüncelerim yoktu açıkçası. 32 haftada görümcem aradı hastahane çantanı hazırla bak erken doğum yaparsın filan dedi korkuttu beni o yüzden
Afyon harika yaa termal de deneyin benceAfyon yakın galiba buraya eşimle de bi konuşalım bakalim insallah gideriz
Bana doktora sordun mu ciğerleri gelişmişmi filan diyip duruyordu strese soktu beni 32 haftalık bebeğin ciğerleri nasıl gelişmiş olsun Allah aşkına .Yani çantanı hazırla tabi yine de beklesin ben ilk kızımda 4 gün içerisinde sezeryana alındım bunda bakalım neler olacak... ilkinde cuma akşam acilden giriş yaptık salı akşama operasyondaydım.. o da en son bekleyebileceğimiz kadar beklemiş halimizdi
Afyon zaten termalin anavatanı gidin bence hazır aklına düşmüşken ☺Afyon yakın galiba buraya eşimle de bi konuşalım bakalim insallah gideriz
Alicam bunları başka yolu yokYaa hepsine yemin ederim bayıldımdiyemem bende yalan yok
Bana doktora sordun mu ciğerleri gelişmişmi filan diyip duruyordu strese soktu beni 32 haftalık bebeğin ciğerleri nasıl gelişmiş olsun Allah aşkına .
Inşallah canım bi kararlaştıralım bakalim insallah gidebilirizAfyon harika yaa termal de deneyin bence
Canım bebeğin yazin mi doğacakAlicam bunları başka yolu yokoğlumada bir iki bişey beğendim akşam kendisine gostereyim kararını versin hangilerini istiyor ona göre sipariş edeyim
ilk attıgın kapsonlu var bizde canım cok memnunum sıcacık tutuyo oglusumu mont gıyılmeyen ama serin havada hep onu gıydırıyorumEninde sonunda alicam galiba vazgeçemiyorum bak resimlerini ekliyorum sen söyle deki bunlar çirkin alınmaz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?