Bugün ne aldin kaç tl harcadin

boşver konuşsun dursun tehlikeli bi haftada değilsiniz Artık kilosuda gayet normal darısı başımıza bizde dururuz inşallah tansiyon yükselmez protein atılımı artmazsa 35 i görsek yetecek bana
Diğer bebeğin kaç haftalık doğmuştu tam

Diğer bebeğin kaç haftalık doğmuştu tam
Diğeri 30 haftalık doğmuştu ana 28-29 haftalık gibiydi 1070 gr 36 cm oyuncak bebek gibiydi, bu da geçen cuma 1200 gr dı kilo alımı çok azz protein atılımı var vücuttan başladı bu haftalarda bebek beslenmiyor. Preeklampsi diye bi rahatsızlık gebelikte ortaya çıkıyor, bunda da başladı bu hafta bakalım ne kadar dayanırız bilmiyorum

Kızlar sabah bulaşık makinası boşalttım kahvaltı yaptım . Oturma odasının perdesini makinaya attım balkon yıkadım hemen oturma odasının camına su tuttum deterjanlayıp Çekçekle çektim . Oturarak koltukları sildim dinlendim birşeyler yedim tv sehpamız beyaz cif sürdüm 2 güne bir tozunu aldığım sehpadan bir sürü kir çıktı çok İsli ya burası üf şaka gibi . Dik süpürge ile süpürdüm hemen yerlere vileda yaptım. Klozeti temizledim . Perdemi ütüledim akşama eşim takacak ve avizemizi silecek . Halı yıkamacı geldi halıları götürdü bir süre getirmeyin dedim başıma bela

Ay allahım biraz daha dursa beslense iyi olsa Allah yardımcın olsun

Gün geçmiyor ki harcamasız gün planlarım suya düşmesin :))

Dısarı çıktık oğluma avokado, cubuk kraker, bir de cifin banyo temizleme spreyi 9.90a düşmüştü a101 de aldım. Dolaşırken oglum arabasinda uyudu eve yakin bi cafe var oturdum cay iciyorum suan hazir uyurken

Ayrica büyük görümcem aradi ondan bir küçük olan görümcemin ( toplam 8 gorumcem var :) ) yarin dogum gunu. Ayrica öğretmen kendisi. İki kutlama birden yapmak amaciyla Bu aksam yemege cikacaklarmis beni de davet etti tamam dedim oglumla gidecegim. Eşim calistigi icin gelemez.

Eşime sordum hediye aliyim mi diye son anda nereden hediye bulacaksin bosver hesaba ortak olursun dedi. Tamam dedim bende. Muhtelemen bana birsey ödetmezler yanimda eşim olmadigi icin ama yine de vermeye calisacagim. Giderken yol üstünde görürsem ufak bi cicek de alabilirim.

Oğlum uyansın eve gider hazirlaniriz aksam 6- 6 bucuk gibi bulusacaklarmis. Cok uzak degil zaten gidecegimiz yer.

Son düzenleme:
selam kızlar okuyorum yazamıyorum yazcaklarim birikti cuma kaynanam geldi. ctesi gunum var diye saolsun sarma sarip getirdi pisirdim geceden hamsi almış buguladik ç tesi gün oldu güzel geçti ikramlliklarim fazla bile oldu giderken verdim eltimlerde eli boş gelmemis ti pazar günü avm ye ciktik sadece yemek yiyip dolandık eve gelip dinlendim hem temizlik hem hazırlık yorulmusum bugun sil süpür yaptim bi makine camasir yikadim astim disari ciktik 400 gelmişti günden ben ekledim üzerine çeyrekli bileklik aldim 500 e yoksa paralar ucucak

Allah'ım bu hafta çok alışveriş yspmiyim diyorum disardan donuste markete uğradık süt ayva elma muz portakal aldim ekmek şeker balkabagi 35 verdim bi kac gun çıkmam dışarı ztn yagmur geliomus carsamba kahvaltiya arkadaş gelcek kahvaltiligim var

Oğlanın çadırı vardı oyun için çıtası kırıldı bulamadım kışın sıkılıyor evde olunca nete baktim 40 tl ye indirimde istoc var orda bir mağazada buldum bizimkinin az küçüğü bizdeki çok büyüktü bu daha iyi olur çok yer kaplamaz yarin gelirmiş esime demedim bise gelince sürpriz olur onada oğluma gösterdim sevindi baya kuzum bu ara çok harcadım elimde nakit pek kalmadı eşim vercek aksam apartman aidatı vercem 25 tl kaynanam saolsun 2 kilo kuru fasulye büyük kavonoz tarhana bir bidon turşu ayva reçeli bir kavanoz 30 tane kuru yufka getirmiş saolsun gider baya bunlar bana

Selam kizlar, arkadaslarla kahvaltimiz guzel gecti. Burada persembe gunu Sukran Gunu (Thanksgiving day), persembe ve cuma tatil. Carsamba oglumun okulunda yemek var, katilmayi dusunuyorum, ogretmenleriyle konusmak istiyorum. Onumuzdeki haftasonu buyuk ihtimal eski yerimizdeki arkadaslarimiz gelecek bize, cok mutluyum, cok ozledim hepsini.
Her yerde hindi var, bizim Arap marketine de gelmis Helal kesim hindi, persembe gunu icin degil de baska zaman yenir, gelmisken alalim dedik.
Black Friday kampanyalari aklimi celiyor, 10 yildir bir kere bile Black Friday`de disari cikmadim, kalabalik basimi donduruyor, bakalim belki bu sene bir degisiklik yapariz.
Hazir arkadaslar da gelmisken sordum, niye kara cuma diyorsunuz bu gune, sonucta tatil, mutlu olunmasi gereken birgun dedim. Cok alisveris yapildigindan ekonomi canlaniyor, piyasada daha cok para donuyor, para artisinin rengi siyahtir, ondan oyle deniliyor dedi, piyasalardaki dusus kirmizi, cikis ise siyahla gosteriliyormus. Ilginc, boyle hic dusunmemistim, esim de kolelikle alakali bir hikayesi varmis, ondan kara cuma diyorlar dedi.
Market alisverisi 113$ tuttu, menude tavuklu patates yemegi, tarhana, zeytinyagli enginar, pilav var. Haftanin yarisinda evdeyiz diye az yaptik, taze yapariz.

Ben 3 tane hastane çıkışı,2 biraz kalın battaniye aldım 2 tane annem ördü.3 büyük müslin,30 adet agız bezi,ateş ölçer temassız aldım kulaktan ölçenlerde varmış,süt sagma makinesii
Ben 3 tane hastane çıkışı,3 müslin örtü,alt acma örtüleri,1 ve 2 numara bebek bezi,babynest,reflü yastıgı,ana kucagı,bebek arabası,park yatak,annemlerde beşik almış,emzirme yastıgı,gögüs pedi,kremi,sampuan,masaj yagı,tulum,elbise,zıbın her 3 ay için kısa uzun 5er tane aldım,2 kalın battaniye annemlerde örmüş bunun haricinde 30lu agız silme bezi,hava nemlendiricisi birazda lendim için aldım astımım var biberon emzik suluk bebek bakım cantası küvet vs banyo termometresi annemler havlusunu almış kıyafet annane babanne çok almış örüyolarda 0_3 3_6takım aldım yaza gelcek hediye şimdiden 5 çift ayakkabı geldi bantlar şapkalar.önlük,mama kasesi kaşıgı,diş kaşıyıcısı,gaz giderici kemer,kundak battaniye gibi mama sandalyesi yatak içi nevresim takımı korumalıgı vs nevresim1 takım aldım annem 2 nevresim bir pike yaptırmış bide cibinlikli satenli beşik kılıfı var.pijamalarımı alcam en son ay.hasta acma bezi,hasta külodu,gögüs koruyucu,süt sagma poseti.inş ev hala bulamadık araba niyetindeyiz.bunlar bitti tatil aldık kıbrısa akika,sigorta ve dogum parasınıda biriktirdim sayılır kızım için hazırız inş sagsalim gelsin belki dolap alırız düşündüğümüzden çok oluyor eşyası

Eninde sonunda alicam galiba vazgeçemiyorum bak resimlerini ekliyorum sen söyle deki bunlar çirkin alınmaz de
Canım çok güzellerde ben kıyamam o kadar az giyiliyorki çocugun giydiği haram yediği helal derlerçok mu cimriyim dayısının teyzesinin giyilmemiş takımları var kuzenlerimin kızları var çok almıycam zaten aklı erince sen almasan o inatlaşıyor

Kargo geldi bez sonunda . Beşik yan korumalar kargoya verildi 20 TL kargo ücreti ödeyeceğim ona . Bugün 0 harcama yaptık nohut pilav salata yoğurt yedik

Canım bebeğin yazin mi doğacak
Mayısın 15'i beklenen d.tarihi ama sezeryan olacağı için Sani rim 5-6-7 gibi alır diye düşünüyoruz.Tabi insallahh başka bir aksilik olupta oğlum gibi az biraz erken gelmeye karar vermezse.
Ben sadece 2'li tulumları 0-3 alacağım diğerlerini 3-6 ve 6-9 ve 9-12 şeklinde alacağım inşallah.

Kargo geldi bez sonunda . Beşik yan korumalar kargoya verildi 20 TL kargo ücreti ödeyeceğim ona . Bugün 0 harcama yaptık nohut pilav salata yoğurt yedik
Bez tercihini hangi markadan yana yaptın canm ?
Soruyorum yanlış anlama sakin fikir almak için soruyorum.
Büyük oğlanda prima kullandık bunda çıtayı direkt yüksek tutarak başlamak istemiyorum.Aklimda slepy ve molfix var.
Kimyasal petrol falan bu ıkisinde yokmuş sadece.

Yok canım neden yanlış anlayayım . Prima bana çok pahalı geliyor açıkçası hemen üstten başlayıp daha sonra düşürmek istemedim . Molfix pure&soft aldım 1 numara 120 Li memnun kalırsak devam edeceğim beğendim ben dokusunu oğluşta beğenirse sorun yok . Sleepy ile ilgili arkadaşlarım memnun kalmadık vs diyorlardı . Aslında ben nedense bi mesafeliyim sleepye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…