- 30 Ocak 2014
- 4.517
- 6.349
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.181
Eninde sonunda alicam galiba vazgeçemiyorum bak resimlerini ekliyorum sen söyle deki bunlar çirkin alınmaz de
Diğer bebeğin kaç haftalık doğmuştu tamboşver konuşsun dursun tehlikeli bi haftada değilsiniz Artık kilosuda gayet normal darısı başımıza bizde dururuz inşallah tansiyon yükselmez protein atılımı artmazsa 35 i görsek yetecek bana
Diğeri 30 haftalık doğmuştu ana 28-29 haftalık gibiydi 1070 gr 36 cm oyuncak bebek gibiydi, bu da geçen cuma 1200 gr dı kilo alımı çok azz protein atılımı var vücuttan başladı bu haftalarda bebek beslenmiyor. Preeklampsi diye bi rahatsızlık gebelikte ortaya çıkıyor, bunda da başladı bu hafta bakalım ne kadar dayanırız bilmiyorumDiğer bebeğin kaç haftalık doğmuştu tam
Ay allahım biraz daha dursa beslense iyi olsa Allah yardımcın olsunDiğeri 30 haftalık doğmuştu ana 28-29 haftalık gibiydi 1070 gr 36 cm oyuncak bebek gibiydi, bu da geçen cuma 1200 gr dı kilo alımı çok azz protein atılımı var vücuttan başladı bu haftalarda bebek beslenmiyor. Preeklampsi diye bi rahatsızlık gebelikte ortaya çıkıyor, bunda da başladı bu hafta bakalım ne kadar dayanırız bilmiyorum
Ben 3 tane hastane çıkışı,2 biraz kalın battaniye aldım 2 tane annem ördü.3 büyük müslin,30 adet agız bezi,ateş ölçer temassız aldım kulaktan ölçenlerde varmış,süt sagma makinesiiMaşallah herşeyi bitmiş.Biz daha ufak ufak başladık 4 takım hastane çıkışı 1 battaniye,10 tane citcitli zıbın badi,10 tane çorap,1 tulum,1 alt açma seti 3 tane muslin 1 takim nevresim aldık henüz.
Daha çok fazla alınacak şeyimiz var.Ilcede olduğu için lcw ve koton dışında biryer yok alışveriş yapabileceğimiz.Ya netten yada yada yakın illere gittikçe e bebekten aldık bunlarida.
Beşik ve elektirikli ana kucağı alacağız,bebek arabası görümcemden gelicek travel sistem sadece 3-4ay bebekken ana kucağı bölmesini kullandı sonra binmedi bebisi.Suan 1.5 yaşında halen binmiyor.
Derecelerimiz ve buhar mak.var.
Annemde bayağı birşeyler alıyor ve örüyor onlarda tamamlasın eksiklere bakıcaz.Alt üst takımlar alınması gerekli bikac tane hast.cikisi daha lazım.
Tam olarak kaç takım yeterli olur ondan da emin değilim.Hepsini unuttum.Buyuk oğlumda hepsini fazla fazla almışız çoğunu 1 kez zar zor giydirdim.
Ben 3 tane hastane çıkışı,3 müslin örtü,alt acma örtüleri,1 ve 2 numara bebek bezi,babynest,reflü yastıgı,ana kucagı,bebek arabası,park yatak,annemlerde beşik almış,emzirme yastıgı,gögüs pedi,kremi,sampuan,masaj yagı,tulum,elbise,zıbın her 3 ay için kısa uzun 5er tane aldım,2 kalın battaniye annemlerde örmüş bunun haricinde 30lu agız silme bezi,hava nemlendiricisi birazda lendim için aldım astımım var biberon emzik suluk bebek bakım cantası küvet vs banyo termometresi annemler havlusunu almış kıyafet annane babanne çok almış örüyolarda 0_3 3_6takım aldım yaza gelcek hediye şimdiden 5 çift ayakkabı geldi bantlar şapkalar.önlük,mama kasesi kaşıgı,diş kaşıyıcısı,gaz giderici kemer,kundak battaniye gibi mama sandalyesi yatak içi nevresim takımı korumalıgı vs nevresim1 takım aldım annem 2 nevresim bir pike yaptırmış bide cibinlikli satenli beşik kılıfı var.pijamalarımı alcam en son ay.hasta acma bezi,hasta külodu,gögüs koruyucu,süt sagma poseti.inş ev hala bulamadık araba niyetindeyiz.bunlar bitti tatil aldık kıbrısa akika,sigorta ve dogum parasınıda biriktirdim sayılır kızım için hazırız inş sagsalim gelsin belki dolap alırız düşündüğümüzden çok oluyor eşyasıMaşallah herşeyi bitmiş.Biz daha ufak ufak başladık 4 takım hastane çıkışı 1 battaniye,10 tane citcitli zıbın badi,10 tane çorap,1 tulum,1 alt açma seti 3 tane muslin 1 takim nevresim aldık henüz.
Daha çok fazla alınacak şeyimiz var.Ilcede olduğu için lcw ve koton dışında biryer yok alışveriş yapabileceğimiz.Ya netten yada yada yakın illere gittikçe e bebekten aldık bunlarida.
Beşik ve elektirikli ana kucağı alacağız,bebek arabası görümcemden gelicek travel sistem sadece 3-4ay bebekken ana kucağı bölmesini kullandı sonra binmedi bebisi.Suan 1.5 yaşında halen binmiyor.
Derecelerimiz ve buhar mak.var.
Annemde bayağı birşeyler alıyor ve örüyor onlarda tamamlasın eksiklere bakıcaz.Alt üst takımlar alınması gerekli bikac tane hast.cikisi daha lazım.
Tam olarak kaç takım yeterli olur ondan da emin değilim.Hepsini unuttum.Buyuk oğlumda hepsini fazla fazla almışız çoğunu 1 kez zar zor giydirdim.
Canım çok güzellerde ben kıyamam o kadar az giyiliyorki çocugun giydiği haram yediği helal derlerEninde sonunda alicam galiba vazgeçemiyorum bak resimlerini ekliyorum sen söyle deki bunlar çirkin alınmaz de
Mayısın 15'i beklenen d.tarihi ama sezeryan olacağı için Sani rim 5-6-7 gibi alır diye düşünüyoruz.Tabi insallahh başka bir aksilik olupta oğlum gibi az biraz erken gelmeye karar vermezse.Canım bebeğin yazin mi doğacak
Bez tercihini hangi markadan yana yaptın canm ?Kargo geldi bez sonunda . Beşik yan korumalar kargoya verildi 20 TL kargo ücreti ödeyeceğim ona . Bugün 0 harcama yaptık nohut pilav salata yoğurt yedik
Yok canım neden yanlış anlayayım . Prima bana çok pahalı geliyor açıkçası hemen üstten başlayıp daha sonra düşürmek istemedim . Molfix pure&soft aldım 1 numara 120 Li memnun kalırsak devam edeceğim beğendim ben dokusunu oğluşta beğenirse sorun yok . Sleepy ile ilgili arkadaşlarım memnun kalmadık vs diyorlardı . Aslında ben nedense bi mesafeliyim sleepyeBez tercihini hangi markadan yana yaptın canm ?
Soruyorum yanlış anlama sakin fikir almak için soruyorum.
Büyük oğlanda prima kullandık bunda çıtayı direkt yüksek tutarak başlamak istemiyorum.Aklimda slepy ve molfix var.
Kimyasal petrol falan bu ıkisinde yokmuş sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?