Bugün ne aldin kaç tl harcadin

ilk attıgın kapsonlu var bizde canım cok memnunum sıcacık tutuyo oglusumu mont gıyılmeyen ama serin havada hep onu gıydırıyorum
Bende onu 6-9almya karar verdim.Ayina göre alınca bedenleri tutuyor degilmi?Büyük küçük gelme durumu yaşarmiyim böyle mevsimlik şeylerde sence?sende önceden almıştın bu tarz şeyler fikir verirsen sevinirim.

Eşim perdeyi takacak merdiveni getirdi diyor ki bu son dimi ne sonu dedim daha yeni yıkamaya başladım ben . Ne yapalım kadın yok bulamıyoruz anneni çağırayım temizliğe yardım etsin dedim . Bana diyor ki niye senin annen gelmiyor bende benim annemin 12 yeri kırıktı platini vardı lohusalığıma bakacak daha kadın dedim . Bana diyor ki benim annemde yaşlı (65 doğumlu annesi ) dedim ki senin annen de yaşlıysa artık birşey demiyorum. Ufacık avizeyi silmedi daha duruyor öyle . Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Annesi arayıp sormuyor bile bilmiyorum ya çok doluyorum taşacağım doğum öncesi öyle hissediyorum

Benimde aklımda molfix yeni doğan almak var.slepy de ilk aylar iyiymiş sonra bebek harketlenince pek kullanışlı değilmiş çünkü esnek yan bantlar yokmuş diye duydum.Oda bebegin harket etmesini ve harket kisitlayarak gelişimini engeller diye düşünüyorum.
Molfix dediğin gibi hem uygun hemde neredeyse her markette var.A 101 de de sık sık büyük ekonomik paketler indirime giriyor
Sen inşallah hayırlısıyla oğluşunu kucağına al ve deneyince yine yorumunu yazarsin

Yaaaa bende sleepy için idrarla birlikte ağırlaşıyor bebeği rahatsız ediyor diye duydum

Artışın siyahla belirtilmesi doğru mu? ben yeşil diye biliyordum. Kara cuma olayı da karga bişeyini yemeden sabahın kör saatlerinde indirim diye bonus kafa oldukları için kalabalık, trafik filan baya felç hallerden dolayı. Bizde hiç indirim filan Yok anca bindirim yapmışlar. Ig da bi hesap takip ediyorum öncesi ve sonrası fiyatları paylaşıyorlar. 100 lük ürünü 200 gösterip indirimli 150 filan yapmışlar. Resmen aldatmaca.

Sesli güldüm tuce 65 doğumlu kadına mı yaşlı diyor valla annesi duymasın ayıp. Benim annem 64 lü gören diyor ki ayyy ne genç annen var. Tabi ben çöktüğüm için Saniyorlae ki annem
nine

Sesli güldüm tuce 65 doğumlu kadına mı yaşlı diyor valla annesi duymasın ayıp. Benim annem 64 lü gören diyor ki ayyy ne genç annen var. Tabi ben çöktüğüm için Saniyorlae ki annem
nine
Diyecek laf bulamıyor annesine yaşlı diyor sirken ben krize girdim zaten o öyle diyince gülmekten. Dedim ki bu evde sen kaç kere perde taktın 5 filan diyor 3 senelik evliyiz 5 dediği de Eylülde temizlik yapmıştım o zamanki taktığını söylüyor . Dedim ki eeee annen perde yıkayınca kim takıyordu ben diyor ya dedim diyor ki bu kadar sık olmuyordu ki senin annen pasaklıysa ben me yapayım ya 3 ayda bir perde yıkamıyorsa suç benim mi . Annem 72 doğumlu bu arada genç annen diyor . Biraz daha sinirlenirsem annesini arayacağım gelsin . Bende yan gelip yatacağım yemeği mi temizliğimi söyleye söyleye hiç utanmam yaptıracağım aha buraya sana da yazıyorum kafaya koydum

Canım ben olsam o kapşonlu olanı 9 12 ay alırdım benim oglum biraz iriydi mesela 3 300 doğdu ama 3 aylıkken 9 kiloydu 9 12 ay giyiyodu

BEn de oyle biliyordum ama bana oyle acikladi arkadas. Burada gercekten indirim oluyor, ama eminim once cikartip sonra indirme taktigini de uyguluyorlardir. Eve de bir suru kupon falan gondermisler, %60-70 indirim gosteriyorlar, bakalim persembe gunu bi cikmayi dusunuyorum ama oyle gidipte kapilarda yatamam, oglen falan ugrariz.

hm nin bedenleri büyük oluyor normal ayına göre.cok soguk olmadıgında kullandgnda mont gıbı kullandıgım için buyuk olmasına takılmadım ben. biraz da tontiş bizim kuzu. temmuzda dogdu 0-3aylık aldıklarım hep büyük oldu mesela anca 2aydan sonra gıyebıldı. hm nin bedenleri ama genel olarak büyük, yazlık aldıklarına özellikle dikkat et bnce oldugundan büyük beden almamnı tavsıye ederım benim gözlememim böyle

İyi geceler kızlar

Yemeğe gittik güzel gecti. tahmin ettiğim gibi bana birsey ödetmediler. Giderken çiçek aldım görümceme saksıda topraklı, 25 tl ödedim.

2.5 tl de yol parası, dönüşte yeğenimiz ve eşi biraktilar sagolsunlar.

Beslenme düzenimi de bugünlük bozmuş oldum if yapıyorum, saat olarak bozulmadı ama içerik olarak biraz saglıksız oldu aksam yemegi. Yarın normal düzenime geri dönücem inşallah.

16 Saat mi yapiyorsun? Iki gune toparlarsin. Belli bir hedefin var mi?

16 Saat mi yapiyorsun? Iki gune toparlarsin. Belli bir hedefin var mi?

Evet 16 saat. Hedefim tabi ki kilo vermek ancak asıl amacım beslenme alışkanlığımı komple değiştirmek. %90 sağlıklı beslenmeye geçmek ( arada kaçamaklar olacaktır insanız sonuçta ) Artık temiz beslenmek istiyorum kısacası.

Sen uyguluyor musun bu yöntemi, ben henüz yeniyim. Eğer uyguluyorsan faydasını gördün mü ?

Beslenme ilgi alanim o yuzden sordum. Ben if yapamam cunku gastric ulser ve reflu gecmisim oldu. Ortalama iki senedir ben De temiz beslenmeye calisiyorum hatta bir ara profesyonel destek De aldim. Rutinim Uc ana uc ara ogun seklinde. Benim metabolizmami hizli tutmam icin surekli beslenmem lazim.

günaydın dün 1.25 kızıma pogaça aldım bugün 1.5 tl süt aldım beslenme saati için bugün başka harcama yapmam heralde dün perde siparişi verdim bide çay kahve tepsisi 250 onu karta taksit yaptırdım.

Günaydın eşim sabah işe gitti bende biraz daha uyudum kalktım çay koyup bi tost yaptım . Ispanak ıslattım yıkayacağım birazdan. Salonun güneşliğini makinaya attım birazdan tülü atarım . Salonu halledeceğim akşama da eşime perdeyi tak filan demeyeceğim bakalım ne yapacak . Altın çok güzel düştü doğum yapacak olmasam bir tam alacaktım ama doğum çok yakın para lazım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…