- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.221
Benim büyük oğlanda 2500 doğdu bütün hastane çıkışları falan büyük geldiCanım ben olsam o kapşonlu olanı 9 12 ay alırdım benim oglum biraz iriydi mesela 3 300 doğdu ama 3 aylıkken 9 kiloydu 9 12 ay giyiyodu
Bunu soyledigin çok iyi oldu.Buyuk oğlumada h&m den alıyorum bedenler tam oturuyor yaşına göre ama slim kalıp genelde aldıklarım ondan Sani rim onda sorun yaşamıyorum.Kislikta büyük olunca çok farketmez kullanılır zaten dışarıda giyecek poposunu falan örter üşümez.yazlikta dediğin gibi sorun oluyor torba gibi kalıyor.Oglum 2500 doğdu hast.cikislari hep büyük geldi patikli takımların içinde birde ayaklarını topluyordu yukarıya hepten bomboş kalıyordu alt pijamalarhm nin bedenleri büyük oluyor normal ayına göre.cok soguk olmadıgında kullandgnda mont gıbı kullandıgım için buyuk olmasına takılmadım ben. biraz da tontiş bizim kuzu. temmuzda dogdu 0-3aylık aldıklarım hep büyük oldu mesela anca 2aydan sonra gıyebıldı. hm nin bedenleri ama genel olarak büyük, yazlık aldıklarına özellikle dikkat et bnce oldugundan büyük beden almamnı tavsıye ederım benim gözlememim böyle
bizimki 3650 dogmasına ragmen gıdıp bi suru minicik seyler aldık yenıdoganlar bile bomboldu,yaz oldugu için bide dedıgin gibi kötü duruyor. bide mesela capraz gıyılen kıyafetlerden almıstım bi suru, hiç kullanmadm dogru durust, kullanıslı da degıl bana göre hep ayırdım veriyorum onları. bebegin bögrü acıkta kalıyor ıcıne zıbın gıysede üşür diye gıydırmedm hıcBunu soyledigin çok iyi oldu.Buyuk oğlumada h&m den alıyorum bedenler tam oturuyor yaşına göre ama slim kalıp genelde aldıklarım ondan Sani rim onda sorun yaşamıyorum.Kislikta büyük olunca çok farketmez kullanılır zaten dışarıda giyecek poposunu falan örter üşümez.yazlikta dediğin gibi sorun oluyor torba gibi kalıyor.Oglum 2500 doğdu hast.cikislari hep büyük geldi patikli takımların içinde birde ayaklarını topluyordu yukarıya hepten bomboş kalıyordu alt pijamalar
Kardeşim kullanıyor o memnun 25 Yaşında karma cildi var. Ama sıkıntısıZdır onun cildi sivilcesi filan bir tane anca olur.Merhabalar yves rocher marka cilt bakım ürünü kullanan var mı memnunmusunuz
Canım o markadan her türlü memnun kalırsın guzel bi marka içeriğide temiz diye biliyorumMerhabalar yves rocher marka cilt bakım ürünü kullanan var mı memnunmusunuz
Günaydın eşim sabah işe gitti bende biraz daha uyudum kalktım çay koyup bi tost yaptım . Ispanak ıslattım yıkayacağım birazdan. Salonun güneşliğini makinaya attım birazdan tülü atarım . Salonu halledeceğim akşama da eşime perdeyi tak filan demeyeceğim bakalım ne yapacak . Altın çok güzel düştü doğum yapacak olmasam bir tam alacaktım ama doğum çok yakın para lazım artık
Valla bana da öyle geliyor dur bakalım merakla bekliyorumTuce şaka maka gerçekten bebiş geliyor :) haftana dikkat ettim 36 olmuş maşallah canım benim. Hiç korka bu haftadan sonra.. erken doğum falan aklına getirme pozitif düşün 36 dan sonra sorun olmaz zaten. Ki bence 40lı haftayı göreceksin :)) artık doğuriyim yaa yeter diyeceksin :)
o elektriği hiç söyleme her şey elektrikli banada çok geliyor bu ayda öyle olur çok kullanıyoruz mikrodalga ve fırının dijital saati çalışıyor kapanmıyor bilen var mı nasıl kapanır fişi arkada kalıyor dolabın içine koymuşlar367 tl k.karti ödedim ödemem gereken 750 daha var kart için bu ay.
Doğalgaz 122( 63m2 yakmisiz) yüzde ikiyüz zam yapılmış resmen
Elektirik 163 bu neden böyle anlamış değilim toplamda 3-4 kez kurutma çalıştırdım
Kombi açılınca direkt 20-30 üstüne ekleniyor elektirogin kesinlikle.
Daha bugün yağmur ve soğuklar başladı iyi havalarda böyle geldiyse önümüzdeki ayı düşünemiyorum.
Maaşım asgari ücretten az biraz fazla risk tazminati ekleniyor asgariye bizde dolayısıyla maaş zammini asgari ücret üzerinden alıyoruz bizde.Merakla bekliyoruz bakalım bu ekonomiyle nekadar zam alıcak asgari ücret diye.
Kısacası bu kış da her sene bir öncekini nasıl aratiyorsa bu sene iki kat arayacagiz Sanirim.
Benimde öyle ama siyah noktalarla başım dertteKardeşim kullanıyor o memnun 25 Yaşında karma cildi var. Ama sıkıntısıZdır onun cildi sivilcesi filan bir tane anca olur.
Denemek istiyorum bende canım kullanıp memnun olan var mı merak ettimCanım o markadan her türlü memnun kalırsın guzel bi marka içeriğide temiz diye biliyorum
parfüm kullanamıyorum canım alerjen iki çocuğum var parfüm nedir unuttum resmenhuban1234 ben kullanıyorum bazı ürünlerini çok memnunum parfümleri ve dudak balmları da çok güzel aklında bulunsun
Ay çok kötü geçmiş olsun galiba ben parfüm kullanmasam ölürüm filanparfüm kullanamıyorum canım alerjen iki çocuğum var parfüm nedir unuttum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?