Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhabalar yves rocher marka cilt bakım ürünü kullanan var mı memnunmusunuz

Canım ben olsam o kapşonlu olanı 9 12 ay alırdım benim oglum biraz iriydi mesela 3 300 doğdu ama 3 aylıkken 9 kiloydu 9 12 ay giyiyodu
Benim büyük oğlanda 2500 doğdu bütün hastane çıkışları falan büyük geldi buda o civarda doğar diye düşündüm neyseki fırsat bulup daha sipariş veremedim bekliyor halen sepette tekrar bi beden taraması yapiyim teşekkür ederim

Bunu soyledigin çok iyi oldu.Buyuk oğlumada h&m den alıyorum bedenler tam oturuyor yaşına göre ama slim kalıp genelde aldıklarım ondan Sani rim onda sorun yaşamıyorum.Kislikta büyük olunca çok farketmez kullanılır zaten dışarıda giyecek poposunu falan örter üşümez.yazlikta dediğin gibi sorun oluyor torba gibi kalıyor.Oglum 2500 doğdu hast.cikislari hep büyük geldi patikli takımların içinde birde ayaklarını topluyordu yukarıya hepten bomboş kalıyordu alt pijamalar

bizimki 3650 dogmasına ragmen gıdıp bi suru minicik seyler aldık yenıdoganlar bile bomboldu,yaz oldugu için bide dedıgin gibi kötü duruyor. bide mesela capraz gıyılen kıyafetlerden almıstım bi suru, hiç kullanmadm dogru durust, kullanıslı da degıl bana göre hep ayırdım veriyorum onları. bebegin bögrü acıkta kalıyor ıcıne zıbın gıysede üşür diye gıydırmedm hıc

huban1234 ben kullanıyorum bazı ürünlerini çok memnunum parfümleri ve dudak balmları da çok güzel aklında bulunsun

migrosta ananas 6.9 a düşmüş fiyatı 1 tane aldım ciğ fıstık aldım ara öğünde yemek için 2 tane 6 lı çay bardağı aldım takımın bardakları kırılmıştı 30 tl kk dan aldım.

Tuce şaka maka gerçekten bebiş geliyor :) haftana dikkat ettim 36 olmuş maşallah canım benim. Hiç korka bu haftadan sonra.. erken doğum falan aklına getirme pozitif düşün 36 dan sonra sorun olmaz zaten. Ki bence 40lı haftayı göreceksin :)) artık doğuriyim yaa yeter diyeceksin :)

Gece cok gec uyuduk sabaha kadar oğlum kıvrandı durdu karnını gösterip, akşam çıkmaya alışkın değil üşüttü biraz sanırım... Neyse ki şuan iyi

Kahvaltı yaptık yatakları topladım ortalığı toparladım, oğlum uyudu şimdi cay iciyorum

Gün planlaması wc lavabo temizliği yapılacak
Oğlumun dolabını temizleyip düzenlicem

Akşam için kendime maş fasulye salatası yapıcam, yanına tavuk göğüs haşlarım

Oğluma dün kıymalı mercimekli yemek yapmıştım onu yer yoğurduyla

Dışarı çıkmayız bugün hava soğuk dolayısıyla sıfır harcama olur

Sevgiler herkese

Selam kızlar markette 4 ki çikolatalı süt,,, brovni kek,,,,toz maya,,, kakao aldım 20 tl

Pazarda

4 kilo mandalina
1.5 kilo muz
1.5 kilo hurma
4 kilo patates
2 kilo soğan
1.5 kilo barbun balığı
1 kilo kereviz
1 kilo brokoli
1.5 kilo karnabahar
1 pırasa
1 kara lahana
1 maydanoz Nane
Yarım kilo mantar
Marul

Toplamda 115 tl harcadım

Artık bu hafta daha para harcamak istemiyorum evde herşey var aslında ama illaki bişeyler çıkıyor

Sabahları kızımm okula giderken hava karanlık oluyordu servise yazdırdık aylık 150 tl kayınbabam verecek

367 tl k.karti ödedim ödemem gereken 750 daha var kart için bu ay.
Doğalgaz 122( 63m2 yakmisiz) yüzde ikiyüz zam yapılmış resmen
Elektirik 163 bu neden böyle anlamış değilim toplamda 3-4 kez kurutma çalıştırdım
Kombi açılınca direkt 20-30 üstüne ekleniyor elektirogin kesinlikle.
Daha bugün yağmur ve soğuklar başladı iyi havalarda böyle geldiyse önümüzdeki ayı düşünemiyorum.
Maaşım asgari ücretten az biraz fazla risk tazminati ekleniyor asgariye bizde dolayısıyla maaş zammini asgari ücret üzerinden alıyoruz bizde.Merakla bekliyoruz bakalım bu ekonomiyle nekadar zam alıcak asgari ücret diye.
Kısacası bu kış da her sene bir öncekini nasıl aratiyorsa bu sene iki kat arayacagiz Sanirim.

Valla bana da öyle geliyor dur bakalım merakla bekliyorum

o elektriği hiç söyleme her şey elektrikli banada çok geliyor bu ayda öyle olur çok kullanıyoruz mikrodalga ve fırının dijital saati çalışıyor kapanmıyor bilen var mı nasıl kapanır fişi arkada kalıyor dolabın içine koymuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…