- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.241
Bende başlıycam artik 25 oldum kırışık karşıtı kremlereDene
Denemek istiyorum bende canım kullanıp memnun olan var mı merak ettim
Bende 25 oldum olacağım benim sorunum siyah noktalar yaaBende başlıycam artik 25 oldum kırışık karşıtı kremlere
Valla bende öyle diyodum parfüm dayanmıyordu bana takii oğluma kadar büyük neyse de ufak bronşit oluyor çabuk tıkanıyor diye herşeyi bıraktık yeterki iyi olsunlarAy çok kötü geçmiş olsun galiba ben parfüm kullanmasam ölürüm filan
Siyah noktalara kalıcı çözüm yok ya bence bimdeki burun bandını alıyorum benBende 25 oldum olacağım benim sorunum siyah noktalar yaa
Benim bütün yüzüme yayılmaya başladı içler acısı olmadan önlemini almam gerekiyorSiyah noktalara kalıcı çözüm yok ya bence bimdeki burun bandını alıyorum ben
Hımm anladım canım insallah kurtulursunBenim bütün yüzüme yayılmaya başladı içler acısı olmadan önlemini almam gerekiyor
Ben kullanıyorum yüz kremleri el kremleri şampuan tonik oje ruj yüz yıkama scrub vs çoğu ürünü güzelMerhabalar yves rocher marka cilt bakım ürünü kullanan var mı memnunmusunuz
Inşallah yaHımm anladım canım insallah kurtulursun
Şu cuma fırsatını değerlendireyim istiyorum canım boş yerede para harcamak istemiyorumBen kullanıyorum yüz kremleri el kremleri şampuan tonik oje ruj yüz yıkama scrub vs çoğu ürünü güzel
Eşimde boşalan yerler açıklanacak diyorpure hazel yardımcı bayan basladı mı?
Doğrumu acaba ya inş. Yarın açıklanır.Şehir sorarım sizeEşimde boşalan yerler açıklanacak diyor
Valla dur bakalım inşallah olurDoğrumu acaba ya inş. Yarın açıklanır.Şehir sorarım size
yürekten istıyorum canım esinle kavusmanı ya ınsAllah hayırlı bi yer olurDoğrumu acaba ya inş. Yarın açıklanır.Şehir sorarım size
Siyah nokta düzenli temizlik ister. Bende yüz temizleme cihazı var foreo o baya fark yarattı.Benimde öyle ama siyah noktalarla başım dertte
Parfüm benim için de önemli. Bir de kurlarla coşmasaAy çok kötü geçmiş olsun galiba ben parfüm kullanmasam ölürüm filan
Başladı canim. Haftada 1kez gelmesine karar verdik. İlk geldi büyük Temizlik yaptı.pure hazel yardımcı bayan basladı mı?
Önceden orjinal alabiliyorduk victorya secret benim kokumdu ama artık alamıyoruz ya uçtu resmen fakirliğin gözü kör olsun sirkenSiyah nokta düzenli temizlik ister. Bende yüz temizleme cihazı var foreo o baya fark yarattı.
Parfüm benim için de önemli. Bir de kurlarla coşmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?