- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.261
Bende kendime çok özen gösteriyordum ufak doğduktan sonra tamamen bıraktım hep hasta çünkü artık iyice rahatsız olmaya başladım bi yerden başlamalıyım dedim foreo bende istiyorum o olmasa bile muadilini alicam inşallahSiyah nokta düzenli temizlik ister. Bende yüz temizleme cihazı var foreo o baya fark yarattı.
Parfüm benim için de önemli. Bir de kurlarla coşmasa
Geçen ay vücut spreyleri indirimde idi. Kardeşim Tanesi 65 ten filan Almış baya da fresh şeyler.Önceden orjinal alabiliyorduk victorya secret benim kokumdu ama artık alamıyoruz ya uçtu resmen fakirliğin gözü kör olsun sirken
İpek yüz keseleri de iui geliyor bana, sıcak suyun altında minik minik masajla baya peeling etkisi oluyor.Bende kendime çok özen gösteriyordum ufak doğduktan sonra tamamen bıraktım hep hasta çünkü artık iyice rahatsız olmaya başladım bi yerden başlamalıyım dedim foreo bende istiyorum o olmasa bile muadilini alicam inşallah
Kız ev ekonomisi yapiyoz ask olsun anlasilmiyo mu hicValla kızlar ne oluo burda anlamadm nenden ne kadar harcadığınızi raporluosnz
Ayy polisi arasanız bilirmi siz olduğunuzu nerden bilecek canım. Bisey yapmaz insallah artik insanların gözü dönmüş yaSelam
Markette 75
Eczanede 89 lira harcadık. Bebeğimin boynu biraz pişik olmuş ona krem aldık..
Dün gece eşimin dişi ağrıyordu sabaha kadar uyumadı, o kadar söyledim dişi bu duruma gelmeden hastaneye git diye dinlemedibu duruma geldi .. en sonunda gece acile gitti , hastane yakın bize.
İğne vurup , antibiyotik yazmışlar..
şimdi yemek yiyip, uyuya kaldı.. umarım bir an önce iyileşir
bebeğimi de emzirip uyuttum..
Kızlar ya karşı dairemz de avukat var, adam psikopat bişey belinde silah taşıyor, geçen kış bu vakitlerde biri ile tartışıp dövüyordu adamı, adam ağlıyordu resmen. Ev sahibine şikayet ettik.. hatta polisi arayacaktık, başımıza bela almak istemedik.. şimdi yine biri ile tartışıyor, korkuyorum sesi geldikçe adamın
Ben de foreo nun muadili miniso aldım canım baya iyi.Siyah nokta düzenli temizlik ister. Bende yüz temizleme cihazı var foreo o baya fark yarattı.
Parfüm benim için de önemli. Bir de kurlarla coşmasa
Ya benim cildin aşırı hassas ve karmadan yağlıya dönük. En ufak Birşey de değişik reaksiyonlar veriyor kil maskesi yaptım 1ay oncefalan suratın mahvoldu resmenİpek yüz keseleri de iui geliyor bana, sıcak suyun altında minik minik masajla baya peeling etkisi oluyor.
Bu kadar sebzeyi nasıl yiceksiniz.büyük cadın yemiyor yaSelam kızlar markette 4 ki çikolatalı süt,,, brovni kek,,,,toz maya,,, kakao aldım 20 tl
Pazarda
4 kilo mandalina
1.5 kilo muz
1.5 kilo hurma
4 kilo patates
2 kilo soğan
1.5 kilo barbun balığı
1 kilo kereviz
1 kilo brokoli
1.5 kilo karnabahar
1 pırasa
1 kara lahana
1 maydanoz Nane
Yarım kilo mantar
Marul
Toplamda 115 tl harcadım
Artık bu hafta daha para harcamak istemiyorum evde herşey var aslında ama illaki bişeyler çıkıyor
Sabahları kızımm okula giderken hava karanlık oluyordu servise yazdırdık aylık 150 tl kayınbabam verecek
Ben her ay gelir gider tablosu oluşturuyorum. Eşime sorarım bu ay kendine özel birşey almak istermisin diye giyim vs için . Kendimin ihtiyacı varsa yazarım mutfak için bütçe ayırırım . Birde ıvır zıvır bütçesi bırakırım sonra geri kalanı altın alırım . Gizli kumbara yapmıyorum böyle bir ihtiyacım olmuyor evde ben bütçe konusunda ne istersem o oluyor . Şimdi oğlum içinde bütçe oluşturacağım belirli bir miktar ondan harcama yapacağım geri kalan parası olursa eğitimi için açtırdığım hesaba atıp ona da altın alacağımIyi aksamlar hanimlar sizleri arada okuyorum birikim konusunda bi sorum olacakdi kazandiginiz paranin yüzde kac gibi bi rakamini birikim, kira, bakim, gida, eglence gibi seylere ayirabiliyorsunuz, bir türlü yapamadigim seyde esimden gizli kumbara bunu nasil faliyete geciririm?
Bekliyoruz guzel haberleri canımGünaydın.Bu sabah bir heyecanla uyandım tayin tercih yerleri açılacak diye. İnşallah açılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?