Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Siyah nokta düzenli temizlik ister. Bende yüz temizleme cihazı var foreo o baya fark yarattı.

Parfüm benim için de önemli. Bir de kurlarla coşmasa
Bende kendime çok özen gösteriyordum ufak doğduktan sonra tamamen bıraktım hep hasta çünkü artık iyice rahatsız olmaya başladım bi yerden başlamalıyım dedim foreo bende istiyorum o olmasa bile muadilini alicam inşallah

İpek yüz keseleri de iui geliyor bana, sıcak suyun altında minik minik masajla baya peeling etkisi oluyor.

Selam
Markette 75
Eczanede 89 lira harcadık. Bebeğimin boynu biraz pişik olmuş ona krem aldık..
Dün gece eşimin dişi ağrıyordu sabaha kadar uyumadı, o kadar söyledim dişi bu duruma gelmeden hastaneye git diye dinlemedi bu duruma geldi .. en sonunda gece acile gitti , hastane yakın bize.
İğne vurup , antibiyotik yazmışlar..
şimdi yemek yiyip, uyuya kaldı.. umarım bir an önce iyileşir
bebeğimi de emzirip uyuttum..
Kızlar ya karşı dairemz de avukat var, adam psikopat bişey belinde silah taşıyor, geçen kış bu vakitlerde biri ile tartışıp dövüyordu adamı, adam ağlıyordu resmen. Ev sahibine şikayet ettik.. hatta polisi arayacaktık, başımıza bela almak istemedik.. şimdi yine biri ile tartışıyor, korkuyorum sesi geldikçe adamın

Ayy polisi arasanız bilirmi siz olduğunuzu nerden bilecek canım. Bisey yapmaz insallah artik insanların gözü dönmüş ya

İpek yüz keseleri de iui geliyor bana, sıcak suyun altında minik minik masajla baya peeling etkisi oluyor.
Ya benim cildin aşırı hassas ve karmadan yağlıya dönük. En ufak Birşey de değişik reaksiyonlar veriyor kil maskesi yaptım 1ay oncefalan suratın mahvoldu resmen(

Bu kadar sebzeyi nasıl yiceksiniz.büyük cadın yemiyor ya

Iyi aksamlar hanimlar sizleri arada okuyorum birikim konusunda bi sorum olacakdi kazandiginiz paranin yüzde kac gibi bi rakamini birikim, kira, bakim, gida, eglence gibi seylere ayirabiliyorsunuz, bir türlü yapamadigim seyde esimden gizli kumbara bunu nasil faliyete geciririm?

Ben her ay gelir gider tablosu oluşturuyorum. Eşime sorarım bu ay kendine özel birşey almak istermisin diye giyim vs için . Kendimin ihtiyacı varsa yazarım mutfak için bütçe ayırırım . Birde ıvır zıvır bütçesi bırakırım sonra geri kalanı altın alırım . Gizli kumbara yapmıyorum böyle bir ihtiyacım olmuyor evde ben bütçe konusunda ne istersem o oluyor . Şimdi oğlum içinde bütçe oluşturacağım belirli bir miktar ondan harcama yapacağım geri kalan parası olursa eğitimi için açtırdığım hesaba atıp ona da altın alacağım

Bende esimin gelirini giderlere harciyorum onu yetirmeye calisiyorum, ev kredisi, gida, elektik, su, dogalgaz, ihtiyaclarimizi onun geliriyle ödüyor, benim maasimida birikime ayiriyorum.
Aceba Cok mu kisiyorum bilmiyorum. Bende harcamalari haftalik bütce ile planliyorum. Eskiden bu kadar dikkat etmezdim.

günaydın işlerle uğraşıyorum öğlen okuldan kızımı almaya gitcem ordan eve geçerim yarım gün arkadaşım idare etcek çocukla gelme hastalanır sogudu havalar dedi eve gidip uyumak istiyorum dün ben 30 tl kk dan almıştım eşimde akşam 1 tane günlük süt 2 ayran 2 küçük süt almış ne kadar verdi bilmiyorum 10 tutmuştur tahminim eşim bugün nöbetçi akşama hafif bişeyler yemem lazım diyetteyim

Selamlar herkese ☺
Dün akşam karnıma sürmek için hepsiburada dan bio oil yağ siparişi verirken kendimi deterjan bolumunde buldum
En dayanmadigim şey deterjanlar.
59 tl si yağ olmak üzere gerisi deterjan ve mop olarak 170 tl lik sipariş verdim
Eşim dönerek sıkılan viledami kırmıştı 2 aydır eski elle yıkanıp sıkılan mop püskülüm ve aparatı vardı kovasız falan onu kullanıyordum.Ama zaten memnun olmadigim için vileda almıştım zamanında.o dönerek sıkılan viledalarin sadece sapı da 25 tl olduğu için almıyordum viledanin setini 40 tl ye almıştık zamanında onun için pahalı geldiğimden tek sap kırınca almadik.Temzilik için yardımcı geliyor 15 günde bir o eliyle veya eski mopla hallediyo ama ama benim için sorun olmaya başladı.Indirimde.tablet mop seti gordum 56 tl onu sipariş ettim 170 tl lik sipariş içinde.
Bu arada unı baybay 1.5 lt' lik 3 adet çamaşır yumuşatıcı 29 tl hepsiburada da kullanan veya ilgilenen varsa bi baksın.
kayınvalidemler 2 aylığına kızlarına gidiyorlar dün dışarıda onlarla buluştuk oğluma yilbasi hediyesi kotondan ekose mont almislar cok begendik.bebisede yine kotondan alt üst almışlar yazlık oda çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…