- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.281
Canim benim mini bı firinim var. Balkona koyuyorum. Bu sayede balık tavuk et vs kokusu evime sinmiyor hiç.Bu arada eşim akşama hamsi ayıklatip alıcak hamsiyi ilk kez evde pişireceğiz fırında yapacağım tarifi veya önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Birde sonrasında evdeki kokuyu nasıl gideriyorsunuz formülü varmı?
Tarifin için teşekkür ederim.firin tepsisine yağlı kağıt serincede aynı çıtirlik olur değil mi.Canim benim mini bı firinim var. Balkona koyuyorum. Bu sayede balık tavuk et vs kokusu evime sinmiyor hiç.
Hamsinin orta kilcigini da alıyorum. Sonra hamsileri Baharatladigim mısır ununa buluyorum.
Fırın tepsisini yagliyorum.
Sonra unladigim hamsileri diziyorum.
Üstüne fırça yardımıyla yağ sürüyorum. Sonra fırına.
Nar gibi kızarıyor çok güzel oluyor.
Yanına da yeşil salata.
Evde koku gitsin diye bir suyun içinde vanilya kabuk tarçın kaynatıyorlar ağzı açık bir kapta, o kokuyu bastırırmış. Geçen ig da gördüm. Bizde küçük balıklar ana evi dinlenme tesislerinde yapılır, büyükler evde.Tarifin için teşekkür ederim.firin tepsisine yağlı kağıt serincede aynı çıtirlik olur değil mi.
Tek sorunum fırınım ankastre çıkmıyor yerinden başkada fırınım yok balkonum müsait aslında kapalı balkon.
Aklıma ıyiki getirdin kayınvalidemin mini fırını var ankastre yaptırdı oda ona sorsam aslında fırınını bana verir balkon masasinin altinda duruyor bosta cunku o zaten ancak yılda 2-3kez fırın kullanıyor.
Küçük cadım yiyor yaaa dün karnabaharı haşladım eline verdim çok güzel yedi büyük kız elini bile sürmüyor amaBu kadar sebzeyi nasıl yiceksiniz.büyük cadın yemiyor ya
Yaaaa ben kumbaramı bi kere açtım bereketi gitti daha atamıyorum paraSelam kizlar☺pazarda
3kilo mandalina 4.50
2 kilo elma 5tl
1 kilo havuç 2.50
1 kilo patlıcan 2tl.kasabada uģraşmayacaklardı
Yarimkilo kıyma 30tl.
Evde vardı hersey oyüzden meyve aldım sadece.bide kızlar ben aćılmayan kumbara aldım Eylül'ün başından beri para atıyorum. Kurban niyetine yaptım.kısmet bakalım.biriktikće meraklaniyorum ama aćmicam
Olsun tabiki arada açılır kullanılır.sende hedef belirle bişe almak için atmaya başla.ara sıra at.pazara falan gidince artanları at.çok heyecanlı oLuyor açacağım günü düsünunceYaaaa ben kumbaramı bi kere açtım bereketi gitti daha atamıyorum para
Malatya güzel şehir bence burada bir arkadaş şuan Malatya’da görev yapıyor o gelir fikir verir.sivas çok soğuk ve küçük bir şehir Konya sağlık okul vs için çok iyi büyükMalatya
Erzurum
Sıvas
Tokat
Konya
Manisa
Bu sehirlerde yaşayanlar fikri olanlar yardımcı olurmusunuz?Kiralar sağlık koşulları okul sosyal aktivite falan nasıldır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?