Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu arada eşim akşama hamsi ayıklatip alıcak hamsiyi ilk kez evde pişireceğiz fırında yapacağım tarifi veya önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Birde sonrasında evdeki kokuyu nasıl gideriyorsunuz formülü varmı?

Canim benim mini bı firinim var. Balkona koyuyorum. Bu sayede balık tavuk et vs kokusu evime sinmiyor hiç.

Hamsinin orta kilcigini da alıyorum. Sonra hamsileri Baharatladigim mısır ununa buluyorum.
Fırın tepsisini yagliyorum.
Sonra unladigim hamsileri diziyorum.
Üstüne fırça yardımıyla yağ sürüyorum. Sonra fırına.
Nar gibi kızarıyor çok güzel oluyor.
Yanına da yeşil salata.

Selams tünaydın sabah 8 de kahvaltı yaptım hemen mutfağın dolaplarını boşaltıp deterjanlı suyla cifle temizledim güzelce yerleştirdim yeniden beyaz eşyaları sildim buzdolabı üzerini filan . Sandalyeleri sildim zaten haftada 3 siliniyor temiz bezle üzerinden geçtim . Perdeler yıkandı ütülendi . Cama dokunmadım silsem daha kötü olacaktı dışarıda yağmur yağıyor zaten . Beyazları , siyahları , renklileri 30 ar dk ya attım çok az dı zaten . Yerleri vileda yaptım şimdi arkadaşıma gidiyorum giderken markete girip mantar ve kurabiye bakacağım akşam için

Tarifin için teşekkür ederim.firin tepsisine yağlı kağıt serincede aynı çıtirlik olur değil mi.
Tek sorunum fırınım ankastre çıkmıyor yerinden başkada fırınım yok balkonum müsait aslında kapalı balkon.
Aklıma ıyiki getirdin kayınvalidemin mini fırını var ankastre yaptırdı oda ona sorsam aslında fırınını bana verir balkon masasinin altinda duruyor bosta cunku o zaten ancak yılda 2-3kez fırın kullanıyor.

Selam kizlar☺pazarda
3kilo mandalina 4.50
2 kilo elma 5tl
1 kilo havuç 2.50
1 kilo patlıcan 2tl.kasabada uģraşmayacaklardı
Yarimkilo kıyma 30tl.
Evde vardı hersey oyüzden meyve aldım sadece.bide kızlar ben aćılmayan kumbara aldım Eylül'ün başından beri para atıyorum. Kurban niyetine yaptım.kısmet bakalım.biriktikće meraklaniyorum ama aćmicam

Evde koku gitsin diye bir suyun içinde vanilya kabuk tarçın kaynatıyorlar ağzı açık bir kapta, o kokuyu bastırırmış. Geçen ig da gördüm. Bizde küçük balıklar ana evi dinlenme tesislerinde yapılır, büyükler evde.

Selam kızlar sabah oğlanın sucuk istemesiyle açtım gözümu sucuklu tost istedi illa indik bime sucuk türk kahvesi buzdolap poşeti ekmek kuru sogan aldim bi küçük sosis 35 ödedim nakit karttan kahvalti sonrası sil süpür yaptim yarin arkadaşım gelcek kahvaltiya bi makine çamaşır açtım banyo paspaslarini mutfak topladim bulasigi actim namaz kıldım buzluktan kiyma çıkarmıştım köfte yogurdum tencereye izmir köfte yaptim pilav yapcam yanina turşu ve ayran yaparim yeter kabak tatlım var cay yanina şükür yemek olunca rahatliyorum evde

Yaaaa ben kumbaramı bi kere açtım bereketi gitti daha atamıyorum para

Selam kızlar

Klasik kahvaltı faslı yapıldı. Nevresimleri değistirdim beyazlarla bir makine olarak calistirdim yikandilar serdim hepsini.

Aksama pazi yemegi yapiyorum dün de mas fasulye salatasi yapmistim yaninda ondan yerim. Eşim aksamlari calistigi icin yaptigim yemekler iki üç gün gidiyor bana. Çünkü elim aza gitmiyor yaparken :)

Bi yandan kış çayı yaptım ihlamur ,kusburnu,kuru kiraz, portakal kabuğu cubuk tarçın ve limon. Birazdan oğlumla içeriz.

Ev temiz ama bir süpürge tutabilirim içim rahat etsin diye. Bazı temizlik konularında takıntılıyım malesef.

Yaaaa ben kumbaramı bi kere açtım bereketi gitti daha atamıyorum para
Olsun tabiki arada açılır kullanılır.sende hedef belirle bişe almak için atmaya başla.ara sıra at.pazara falan gidince artanları at.çok heyecanlı oLuyor açacağım günü düsünunce

Pilavimi pisirdim esim yeni bi iş çıkmış 1 2 saat gec gelcek mis trafik oluyo malum siz yiyin dedi o yemiş gec yemek olmasa denk gelmez he yemek var adam yemiycek neyse kalır yarına arkadaş gelcek aksam yemeğine uğraşmak en azından kısır fln yaparis o gelince öğleden sonra ezanı bekliyim namaz kılıp yemek yeriz eşim gelene yakın cay yaparim mısır almistim patlatirim ogluş istiyor anam istahlandi bu ara bide yedikleri gozukse

Kardeşime konustum başlamış doğalgaza yerden ısıtma onunki il kez duydum ama sıcak oluyo diyo ben daha açmadım şükür güney cephe bide montalamlı bina üst alt dolu sıcak ev yazın sıcaktan çok çektik ama kışın sicak oluyo böyle giderse aralığı açmadan gorcem

Selams üf çok sinir bozucu bir gün geçirdim. Dün arkadaşın birisi bana gelin birlikte fellah köftesi yapalım dedi gruptan. Bende ben gelemem kızlar mutfağımı temizleyeceğim dedim . Israr kıyamet oldular illa gel illa gel bende tamam dedim artık . 13:30 da ancak gittim bir sürü iş yaptım çünkü. Sonra gittim ki hepsi oturuyor bende sandım ki hamuru yoğurdular şekil veriliyor . Oturduk oturduk saat 14:00 oldu ev sahibine dedim ki artık canım suyu filan koydun mu ocağa ıslattın mı bulguru yok dedi gidip ıslattı suyu koydu . Gelmiş diyor ki kim yoğuracak hamuru birisi gitti yoğurmaya mutfağa gittik diğer arkadaş ta yeni hamile oturduk yere ikimiz birde bir arkadaşın annesi şekil vermeye başladık ev sahibine sosu yap diyoruz ben yapamam diyor diğer 2 arkadaş hiç oturmadılar zaten başına ev sahibi öyle ayakta boş kaynatacak suyun başında durdu . Tencerenin ağzını kapattın mı diyorum yok diyor kapat ki kaynasın dedim ya saat 15:30 oldu anca az yedim eşim aradı eve geliyorum diye kalktım . Ama cidden sinir oldum doğuracağım artık ya ben yönlendirmesem yapmasam bu tarz şeylerde işleri yürütemiyorlar . Artık bu tarz oturmalara katılmayacağım . Bir sürü iş yaptım tüm mutfak dolaplarım indi silindi geri kalktı perde yıkandı ütülendi yoruldum biliyorlar ama ben yönlendirmesem işlerini beceremiyorlar ayak üstü ıvır zıvır eşimle 30 TL harcadık . Halı yıkamacı aradı abla getiriyoruz diye evde yokum yarın getirin dedim artık

Malatya
Erzurum
Sıvas
Tokat
Konya
Manisa
Bu sehirlerde yaşayanlar fikri olanlar yardımcı olurmusunuz?Kiralar sağlık koşulları okul sosyal aktivite falan nasıldır?
Malatya güzel şehir bence burada bir arkadaş şuan Malatya’da görev yapıyor o gelir fikir verir.sivas çok soğuk ve küçük bir şehir Konya sağlık okul vs için çok iyi büyük

Slm Kızlar
Gratise uğradım şampuan pamuk filan aldım
Stok yaptım şampuanı abartmışım sanırım 6 kutu bioblas aldım

Kizlar size bir soru dogacak kizim icin astronot mont siparis edecegim cok guzel bir indirim yakaladim ama karar veremedim 1-3 ay arasimi silaris etsem 3-6 ay arasimi. Kizim kismetse 25 aralik dogacak su anki kilosu 2800 gram gelisimi oglumunkine yakin oglum 3 kilo 900 gram dogmustu. 1-3 ay kucuk gelir 3-6 ayda buyuk gelir korkusu varilk aylari tam kisin soguk aylarina denk gelecek ne yapsam sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…