Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım öncelikle hayırlı Doğumun olur inşallahhh
Zaten Doğum Aralık ın sonunda olacakmış bence ilk aylar bebek çok dışarı çıkmaz ben senin yerinde olsam seneye için alırım eğer güzel indirim yakaladıysan çünkü küçük büyüyecek ve çok az belki 2. 3 defa ancak giyecektir

Ama illa alacam diyorsan 3–6 ay ideal olur

canim benim oğlum için oğlum için almıştı iki yada 3 kere giydi inan hiç istemiyordu 6 9 ay flndi galiba bizimkinde giydiremedik resmen disari çıkmak istiyordu o kadar küçükken giyer belki yepyeni duruyo

Malatya
Erzurum
Sıvas
Tokat
Konya
Manisa
Bu sehirlerde yaşayanlar fikri olanlar yardımcı olurmusunuz?Kiralar sağlık koşulları okul sosyal aktivite falan nasıldır?
Hayırlı olsun. Hep okuyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş. Bu şehirlerin merkezleri mi olacak ilçeleri mi? Malatya da görev yaptık. 4 yıl kadar. Çok begendim. Insanı askeri çok sever. Dışardan geleni kolay kabullenirler. Ve modern bir şehir. Eğitim çok iyidir. Sosyal olarak ne beklediğine bağlı. 1 tane avm var. Uzun bir çarşısı var. Yazın den8z yok ama çok güzel ağaçlık yerler var piknik için. Ayrıca lojmanı da çok güzel. Benim esim de havacı. Lojmanlar karacalarla bir. Içın de havuz bile var.
Şuan konyadayiz. Malatyadan çok çok büyük. Ama insanları dışardan geleni zor kabulleniyor ve askeri sevmiyorlar. Okul ve sosyal hayat hareketli. Belediye çok güzel çalışıyor. Küçük çocuklar için her imkan var. Kiralar pahalı. Iyi bir sitede oturmak istersen iyi bir semtte 2.500 gözden çıkarman lazım.

Canım başta zaten sarıp sarmalayıp cikariliyo bebekler pusatle bence 3-6daha mantikli

Malatya
Erzurum
Sıvas
Tokat
Konya
Manisa
Bu sehirlerde yaşayanlar fikri olanlar yardımcı olurmusunuz?Kiralar sağlık koşulları okul sosyal aktivite falan nasıldır?
Canım bence tokati ele orası cok küçük ya çocuğunla felan hic bi aktivite yapamazsın. Konya güzeldir. Büyük baya kiralar iyi semtlerde pahali. Ama orda da pek aktivite olmaz gibi sen gel manisaya yaaa izmire yakın pazarları mis gibi dağlar ormanlar valla kiralar merkezde pahali gibi. Biz 1150 lira kira ödüyoruz

Kış mevsimini seviyorum ya dışarı çıkamadığımız için harcama da yapamıyorum :) gerci dogalgaz parasiyla ayni hesaba geliyor ama olsun :))
Tabi doğal gaza verdiğimiz parayla gezerdik oh mis gibi olur du biz bayadır yakıyoruz cok merak ediyorum ne kadar gelecek

Malatya
Erzurum
Sıvas
Tokat
Konya
Manisa
Canım biz malatyadayiz. Kiralar sıfır daireler 1000 liraya yok suanda biz martta 875 e kiraladık suan aynı siteye yeni taşınanlara 1300 diyorlarmış öyle oturuyorlar yanı. Eski 20-30 senelik evler 600-700 tl falan. Merkezdeyiz biz ilçelerde zaten kiraik pek ev yokmuş

hastane olarak özel hastanelerin fiyatları cok iyi büyük şehirlere göre. Devlet hastanesine gitmedim hiç.
Bir tane avm var sadece. Ama merkezde aradığın çoğu şeyi bulursun. Cok küçük bir şehir degil.

benim seçme imkanım olsa Konya’yı seçerdim sanırım Ama Malatya da kötü degil sadece cok uzak bizim memleket

Bence alma, ben geçen yıl bir heves aldım ki biz her gün dışardaydık, hiç bir yere gitmesek bir saat yürüyüş yapıyorduk kızımla yine de kullanamadım . Kalın geliyor giydirmesi zor bir yere girsen tekrar çıkar giydirme bana zor geldi.yürümeye başlayınca bence kullanışlı üstünde battaniye tutumuyor ve yürümek istiyor çünkü. Be. Pusat battaniye aldım o çok kalıntı, birde pusat yağmurluğu takıyordum o rüzgarı önlediği için zaten baya farkediyor. Çocuğa da normal kıyafeti üzerine ya kalınca bir hırka veya e bebeğin elyaflı uyku Tulumu var ince hareket etmesi rahat onu giydiriyordum.

Tabi doğal gaza verdiğimiz parayla gezerdik oh mis gibi olur du biz bayadır yakıyoruz cok merak ediyorum ne kadar gelecek

Aynen ben de yakıyorum. Gecen ay toplamda 14 gün aksamlari yaktim sabah kapattim. 1 gün de hiç kapatmadan yaktım 155 tl geldi.

Bu ay gene aksamlari hep yakiyorum ve iki gündür de hiç kapatmadan yakiyorum. Tabi en düşükte yanıyor. Bakalım ne kadar gelecek en az 300 gelir.

Ki daha kara kış gelmedi :) Allah yardımcımız olsun

Amin canım. Bizim ev sabahları da serin oluyo oglum erken uyaniyo o yuzden açıyorum. Oğlumun odası gece boyu açıyorum. Öğlen kapalı her yer akşama doğru tekrar açıyorum

Seni etiketlemeye çalıştım niyeyse olmamıştı

Kaydırma birlik olmasın ilk önceliğimiz o. Memlekete bizim de uzak Malatya.Konyada düşünüyoruz yardımın için teşekkür ederim

Manisa yazacağız balikesirde yazalım diyoruz. Malatya Sivas düşünüyoruz . Tokat iyi dedi birkaç kişi. Kaydırma birlik çok fazla batıda zaten 6 yıldır ayrıyız önceliğimiz ailece yasayabilecegımiz bir şehir olması.Tokat Sivas Malatya kaydırma değil ondan onlarıda aldık listeye yoksa onları tercih etmem Trakya yazarım

Konya’ya çok sıcak bakmıyorum ama en sona yazar belki önceliğim Balıkesir Tekirdağ Edirne manisa sonra Malatya sıvas Erzurum bir ihtimal Konya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…