- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.321
Bilmem ben etiketlemeyi hiç bilmiyorumSeni etiketlemeye çalıştım niyeyse olmamıştı
Rica ederimKaydırma birlik olmasın ilk önceliğimiz o. Memlekete bizim de uzak Malatya.Konyada düşünüyoruz yardımın için teşekkür ederim
Afyon Bilecik Eskişehir oralarda güzelTayin yerlerini araştırmaktan akşam yemek yemedim tam yattım şimdi karnım aç uyuyamıyorum
Oralar bize yok olsa Eskişehir kesin yazardıkAfyon Bilecik Eskişehir oralarda güzel
Trakya da karacı birliği çok. Rahat edersiniz giderseniz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Inşallah beraber olabileceğiniz bi yer olur. Ama trakya hep kaydırma birlik oldu. Suriyeye gidiyor gelenler.Konya’ya çok sıcak bakmıyorum ama en sona yazar belki önceliğim Balıkesir Tekirdağ Edirne manisa sonra Malatya sıvas Erzurum bir ihtimal Konya
Evet Kırklareli Gelibolu Tekirdağ’da çoğu yer doğudaymış. Kaydırma olmayan yerler Sivas Balıkesir Erzurum Manisa Malatya tokat bunları kesin yazarız hakkımızda hayırlısı olsun oğlumun şansına inşTrakya da karacı birliği çok. Rahat edersiniz giderseniz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Inşallah beraber olabileceğiniz bi yer olur. Ama trakya hep kaydırma birlik oldu. Suriyeye gidiyor gelenler.
Değilmiş kaydırma pıyade için rahat diyorlar. Malatya kim yazdıysa çıkmamış karacalara orası zor çıkıyormuş ama yazacağız geçen seferde yazdıkErzurum kaydırma mi
Şehir merkezleri her yerde guzelEvet Kırklareli Gelibolu Tekirdağ’da çoğu yer doğudaymış. Kaydırma olmayan yerler Sivas Balıkesir Erzurum Manisa Malatya tokat bunları kesin yazarız hakkımızda hayırlısı olsun oğlumun şansına inş
Malatya doğu ama değil. O yüzden zor çıkıyor.Değilmiş kaydırma pıyade için rahat diyorlar. Malatya kim yazdıysa çıkmamış karacalara orası zor çıkıyormuş ama yazacağız geçen seferde yazdık
Bize 3. Bölge havacılara doğu.Şehir merkezleri her yerde guzel
Malatya doğu ama değil. O yüzden zor çıkıyor.
Balıkesir de cok güzel yerdirBize 3. Bölge havacılara doğu.
Bu yerleri bilmiyorum ancak bana en mantıklısı Konya geldi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla hep birarada ve huzurlu olacağınız bir yer çıkar.Evet Kırklareli Gelibolu Tekirdağ’da çoğu yer doğudaymış. Kaydırma olmayan yerler Sivas Balıkesir Erzurum Manisa Malatya tokat bunları kesin yazarız hakkımızda hayırlısı olsun oğlumun şansına inş
Manisa yazacağız balikesirde yazalım diyoruz. Malatya Sivas düşünüyoruz . Tokat iyi dedi birkaç kişi. Kaydırma birlik çok fazla batıda zaten 6 yıldır ayrıyız önceliğimiz ailece yasayabilecegımiz bir şehir olması.Tokat Sivas Malatya kaydırma değil ondan onlarıda aldık listeye yoksa onları tercih etmem Trakya yazarım
Malatya çok güzel onu unutmuşum benim gördüğüm en doğudaki il fakat ben beğenmiştimbenim memleketim Tokat son yıllarda çok gelişti ve çok güzel bir şehirdir zaten ama yine de Samsun u daha öne almanı tavsiye ederim deniz kenarı ve büyük bi şehir Konya ben pek sevemedim gerçi yaşamadım orada Sivas ın soğuğundan bıkma ihtimaliniz var Tokat’ın biraz daha büyüğü Hakkinızda hayırlısı olsun.
malatya ve manisa iyi diye duydum canım kayrdırma birlik falan olmayan yerleri yazsın eşin heran değişebilir ama siz ona göre yaparsınızMalatya
Erzurum
Sıvas
Tokat
Konya
Manisa
Bu sehirlerde yaşayanlar fikri olanlar yardımcı olurmusunuz?Kiralar sağlık koşulları okul sosyal aktivite falan nasıldır?
Şuan varmı canım lcwdaGunaydin kızlar penti ve lcw de cok güzel indirimler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?