Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Konya’ya çok sıcak bakmıyorum ama en sona yazar belki önceliğim Balıkesir Tekirdağ Edirne manisa sonra Malatya sıvas Erzurum bir ihtimal Konya
Trakya da karacı birliği çok. Rahat edersiniz giderseniz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Inşallah beraber olabileceğiniz bi yer olur. Ama trakya hep kaydırma birlik oldu. Suriyeye gidiyor gelenler.

Trakya da karacı birliği çok. Rahat edersiniz giderseniz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Inşallah beraber olabileceğiniz bi yer olur. Ama trakya hep kaydırma birlik oldu. Suriyeye gidiyor gelenler.
Evet Kırklareli Gelibolu Tekirdağ’da çoğu yer doğudaymış. Kaydırma olmayan yerler Sivas Balıkesir Erzurum Manisa Malatya tokat bunları kesin yazarız hakkımızda hayırlısı olsun oğlumun şansına inş

Şehir merkezleri her yerde guzel
Değilmiş kaydırma pıyade için rahat diyorlar. Malatya kim yazdıysa çıkmamış karacalara orası zor çıkıyormuş ama yazacağız geçen seferde yazdık
Malatya doğu ama değil. O yüzden zor çıkıyor.

Bu yerleri bilmiyorum ancak bana en mantıklısı Konya geldi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla hep birarada ve huzurlu olacağınız bir yer çıkar.

benim memleketim Tokat son yıllarda çok gelişti ve çok güzel bir şehirdir zaten ama yine de Samsun u daha öne almanı tavsiye ederim deniz kenarı ve büyük bi şehir Konya ben pek sevemedim gerçi yaşamadım orada Sivas ın soğuğundan bıkma ihtimaliniz var Tokat’ın biraz daha büyüğü Hakkinızda hayırlısı olsun.

Malatya çok güzel onu unutmuşum benim gördüğüm en doğudaki il fakat ben beğenmiştim

Malatya
Erzurum
Sıvas
Tokat
Konya
Manisa
Bu sehirlerde yaşayanlar fikri olanlar yardımcı olurmusunuz?Kiralar sağlık koşulları okul sosyal aktivite falan nasıldır?
malatya ve manisa iyi diye duydum canım kayrdırma birlik falan olmayan yerleri yazsın eşin heran değişebilir ama siz ona göre yaparsınız

Günaydın eşim gidince uyudum kardeşimin telefonuna uyandım. O memlekette şuan yanlız annemler de başka şehirdeler. Sağlık ocağında kan vermiş orada bir kızda kardeşine kan verince meyve suyu almış . Ben yalnızım burada dedi biraz üzüldüm sabah sabah bugün halıcı gelir 72 TL ona veririm . Halıları sermeyeceğim zaten yıkandı şimdi hemen kirlenir bu lanet şehirin pis havasında her yer is toz toprak oluyor . Halıları süpürürken yoruluyorum

oylamaya katılınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…