Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yanlız link dağıtmak yasak diye biliyorum ben

Malesef burada ailem yok.yoksa elimi bile sürdürmez anacağım.dun akşam baktım bende vanilya tarçın kaynattım.ustune birde portakallı kek yaptım evin havası değişsin kek ve portakal kokusu yayılsın diye.

Selam kızlar

Kahvaltı yapıldı toplandı, wc lavabo dezenfekte edildi. Yataklar toplandı.

Dün evi süpürmüştüm bugün hic bir işim yok sadece bir makine renkli camasir yikayacağim.

Aksama yegenim gelecekmis mesaj attı. Üni okuyor istanbulda. Biraz pazı yemeğim var yanına ek makarna falan yaparım cok seviyor çünkü. Öğrenciler makarnadan bıkar bizimki asla bıkmıyor.

Muhtemelen bugün de sıfır harcama olur

Artık hazır su almaya karar verdim suları içermiyorum bu ara kokuyordu hep. Çeşme suyu içiyorduk. Sipariş verdim getirdiler ilk sefer olduğu icin damacana ve pompa 48 tl tuttu 3 tl de ekmek almıştık sabah

merhaba kızlar... herkes iyi umarım
sirkencubin geçen sayfalarda yazmıştın, foreodan memnun musun? sabun yada köpük olmadan temizleme gücü nasıl?gerçekten bakım etkisi hissediyor musun kullandığında? senin değerlendirmelerin benim için önemli. metilkobamalaminde de mesela seninle farkındalığım arttı, bunun için teşekkür ederim. şimdi daha iyiyim b12 anlamında:)

Rica ederim:) Evet ben memnunum. Bende sanki hamamdan ya da denizden yeni çıkmışım etkisi yaratıyor. Her gün düzenli kullanımda siyah nokta oluşumu da baya azaldı. Yalnız onu temizleme jeli ya da köpükle kullanmak lazım kullandığın ürün sert granül yapılı olmamalı. Ben hiç yıkama köpüğüm olmadan kullanmadım. Masaj özelliği olması da güzel bence ama onu düZenli kullanamıyorum.

Slm kızlar
Eve biraz alışveriş yaptım trendyoldan çamaşır sepeti , süzgeç, doğrama tahtası, çamaşır yıkama sütyen yıkama Torbaları gibi gibi bir sürü şey. 361tl tuttu. 12 tane de kırmızı su bardağı yarısını anneme vereceğim. Mudo da görmüştük başka isim adı altında aynısı trendyolda da vardı. Mangodan da eşime pijama aldım 130tl .
Kredi kartını doldurdum. Öncekilerde vardı malum.
Nisan ayına kadar 843tl taksitim var.

Ooooy kiz bende senin gibi kendimi tutamasam keske ama bende aldim biseyler lcw indirimden aldim bende baya indirim vardi ya 200 lira ya 6 parca kıyafet alabildim normalde mümkün değil

Bugün 0 harcama temizlik işini bugün itibari ile bitirmiş bulunmaktayım oğluşum ve kendimi alkışlıyorum büyük bir başarı sağladık

Bu hafta bi geçmek bilmedi ya insanı sinir etti

Ooooy kiz bende senin gibi kendimi tutamasam keske ama bende aldim biseyler lcw indirimden aldim bende baya indirim vardi ya 200 lira ya 6 parca kıyafet alabildim normalde mümkün değil
Ya evet indirimsiz zor. Kredi kartını öder dururum artık. Güle güle güzel günlerde kullanalım inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…