- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.072
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.341
Yanlız link dağıtmak yasak diye biliyorum benoylamaya katılınız ❤
Yöresel Tarif - Yöresel Yemekler
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oyları aynı anda işaretleyip oyunuzu vereceksiniz.Daha sonra ikinci oy kullanma imkanınız yok. Tariflerimiz Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz...www.kadinlarkulubu.com
Yanlız link dağıtmak yasak diye biliyorum ben
Evet dün akşam başladı canımŞuan varmı canım lcwda
Ozaman danssEvet dün akşam başladı canım
Malesef burada ailem yok.yoksa elimi bile sürdürmez anacağım.dun akşam baktım bende vanilya tarçın kaynattım.ustune birde portakallı kek yaptım evin havası değişsin kek ve portakal kokusu yayılsın diye.Evde koku gitsin diye bir suyun içinde vanilya kabuk tarçın kaynatıyorlar ağzı açık bir kapta, o kokuyu bastırırmış. Geçen ig da gördüm. Bizde küçük balıklar ana evi dinlenme tesislerinde yapılır, büyükler evde.
Rica ederim:) Evet ben memnunum. Bende sanki hamamdan ya da denizden yeni çıkmışım etkisi yaratıyor. Her gün düzenli kullanımda siyah nokta oluşumu da baya azaldı. Yalnız onu temizleme jeli ya da köpükle kullanmak lazım kullandığın ürün sert granül yapılı olmamalı. Ben hiç yıkama köpüğüm olmadan kullanmadım. Masaj özelliği olması da güzel bence ama onu düZenli kullanamıyorum.merhaba kızlar... herkes iyi umarım
sirkencubin geçen sayfalarda yazmıştın, foreodan memnun musun? sabun yada köpük olmadan temizleme gücü nasıl?gerçekten bakım etkisi hissediyor musun kullandığında? senin değerlendirmelerin benim için önemli. metilkobamalaminde de mesela seninle farkındalığım arttı, bunun için teşekkür ederim. şimdi daha iyiyim b12 anlamında:)
Bizede 140 geldi mubarekElektrik faturam daha klima ve elektrik sobasını yakmadan 162 gelmişşll
Yakınca ne kadar gelecek acaba
Bugün sıfır harcama
Ooooy kiz bende senin gibi kendimi tutamasam keskeSlm kızlar
Eve biraz alışveriş yaptım trendyoldan çamaşır sepeti , süzgeç, doğrama tahtası, çamaşır yıkama sütyen yıkama Torbaları gibi gibi bir sürü şey. 361tl tuttu. 12 tane de kırmızı su bardağı yarısını anneme vereceğim. Mudo da görmüştük başka isim adı altında aynısı trendyolda da vardı. Mangodan da eşime pijama aldım 130tl .
Kredi kartını doldurdum. Öncekilerde vardı malum.
Nisan ayına kadar 843tl taksitim var.
Fiyatları ne canım ben lazer epilasyon aldim normalde memnun değilim diyodum düzenli kullanmadığım içinmiş gerçekten mükemmel biseyKızlar epilator alcam kullanıp memnun kaldığınız var mi
benbraun silk epil 7 düşünüyorum
Ya evet indirimsiz zor. Kredi kartını öder dururum artık. Güle güle güzel günlerde kullanalım inş canımOoooy kiz bende senin gibi kendimi tutamasam keskeama bende aldim biseyler lcw indirimden aldim bende baya indirim vardi ya 200 lira ya 6 parca kıyafet alabildim normalde mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?