Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Elektrik faturası coşanlar elime mum diksinşaka bir yana rekor bende.
Bu arada bf indirimleri için firmalara bakmamakta direniyorum. Gözlüklerden kurtulmak istiyorum. Çevresinde gözünü çizdiren var mı?
Ben cizdirecektim canım ama yaşım küçük olduğu icin olmadi. Bide korneam cok inceymiş 25 yaşından sonra tekrar kontrole cagirmislardi . Seneye gitmeyi düşünüyorum bende tekrar kontrole

Elektrik faturası coşanlar elime mum diksinşaka bir yana rekor bende.
Bu arada bf indirimleri için firmalara bakmamakta direniyorum. Gözlüklerden kurtulmak istiyorum. Çevresinde gözünü çizdiren var mı?
Kuzenim Ankara’da çizdirmişti memnun galiba hiç şikayet duymadım

2 gündür ben temizlikle uğraştım eşim spor testlerine girdi akşamları Pert kanepede yatıyoruz öyle . Kv aramış az önce eşimi 2 gündür aramıyorsun Tuğçe doğum mu yaptı diyor bir kere de sen Tuğçe’yi ara mesela dimi arasa günah olur sanki . Ailecek çok meraklılar beni erken doğurtmaya bunlar yüzünden 33. Haftadan beri korku sahibi oldum . Telefona beni istedi doğum yaptım mı çözmek için . Telefonda diyor ki ne getirelim diyor . Kendini yola koydu illa erkenden gelecek . Ki kp de mi gelecek doğum olmadan ben çözemedim Kendi annem gelmiyor daha of eğer gelirse anında anneme haber vereceğim oda gelsin

Ooooy kiz bende senin gibi kendimi tutamasam keske ama bende aldim biseyler lcw indirimden aldim bende baya indirim vardi ya 200 lira ya 6 parca kıyafet alabildim normalde mümkün değil
Hahaa aynen kıyamıyorum paraya valla geçen defactoda 5 parçayı 150 ye getirdim 11 11 indiriminde netten ama bu cuma olayından bise almadim çok reklam dönüyor sadece ihtiyacım market ürünü var bi kac parça bizim burda bi markette indirim var oraya bakcam yarin

Ihtiyaç bitmiyo ki ya bizim tv bozuldu simdi de hic yoktan bisey cikiyo. Oglum su mavi sular varya toz almak icin ondan sıkmış guya birlikte toz aliyoduk gitti televizyon

Eşim araba almak istiyor. Ortalama 70 bin tl. Civarında.

Birikim hesabımızda miktarın fazlası var ancak aynı zamanda ödememiz gereken borçlar da var. Borçları gelirimizden ödüyoruz birikim hesabına dokunmuyoruz mümkün olduğunca.

Peşin alalım diyor yani ekstra borca girmeden. Bizim hep arabamız oldu son bir bucuk yildir yok sadece, o yüzden biraz zor geliyor arabasizlik.

Sizce ne yapmalı ? Cok mantıksız gelmedi bana peşin alınacağı için, ama malum araba durduğu yerde para harcayan birsey.

Ihtiyaç bitmiyo ki ya bizim tv bozuldu simdi de hic yoktan bisey cikiyo. Oglum su mavi sular varya toz almak icin ondan sıkmış guya birlikte toz aliyoduk gitti televizyon
Senin oğlan da ne hamarat ya

NEden alexandrite lazer yaptırmıyorsun? En kalıcı çözüm o, gerisi boş.
Zararlı olduğunu düşündüğüm icin lazer cok istemiyorum daha doğrusu ne zaman karar versem karşıma zararı cikiyor. 5-6kez kesin karar verdim hep zararları çıktı karşıma düşünmeyi bıraktım

Yanı ben olsam kesinlikle borca girmez olan parayla alırdım. Borç ödemek zor çünkü o parayı yavaş yavaş yerine koyardım.

Anlamadığım bir şey var. Hadi biz gelinler hamile kalıyoruz hormonlar değişiyor ve daha duygusal hassas olabiliyoruz da bu kv lere noluyor onlarda da bir değişik haller. Gerçekten çözemiyorum

Ne gibi bir zararı çıkıyor karşına? Sadece kıl folikülünü hedef alan bir şey o.

Arabasız olmak zor bence ya almak lazım

Anlamadığım bir şey var. Hadi biz gelinler hamile kalıyoruz hormonlar değişiyor ve daha duygusal hassas olabiliyoruz da bu kv lere noluyor onlarda da bir değişik haller. Gerçekten çözemiyorum
Gelirken ne getirelim dedi ya ben şok kp de mi gelecek hemen doğuma benim babam bile ilk gelmiyor . Şöyle plan yaptım ben eşime de anneme de söyledim hatta . İlk annemle kv gelirler doğumda ben birkaç gün toparlanınca kp i arayacağım baba buyur gel diye . O gelir birkaç gün kalır sonra kv ile onlar dönerler o arada babamla kız kardeşim gelirler birkaç gün de onlar kalırlar annemi de alır dönerler diye düşündüm uygun olan da bu bence . Ama şimdi bi şaşırdım öyle diyince

Aynı durumlar. Biz de araba bakıyoruz ancak sıfırlar çok pahalı ya da bizim alım gücümüz düştü kur etkisi filan derken. Sıfır almamız için krediye girmemiz lazım onu ödeyebilecek durumumuz da var ancak ben de araba için borca girmek İstemiyorum. Ev için kredi çekilir ama şu dönemde araba için asla.

İkinci el piyasası ne kadar yükseldi fark ediyor musun sirken çok şaşırıyorum. 1 ay önce miydi ne kp dacia Daster baktılar sıfır 145 bin demiş bayi oha dedim duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…