- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.361
Inşallah canım gule güle kullan hepsini allah ödeme kolaylığı versin inşallahYa evet indirimsiz zor. Kredi kartını öder dururum artık. Güle güle güzel günlerde kullanalım inş canım
NEden alexandrite lazer yaptırmıyorsun? En kalıcı çözüm o, gerisi boş.Kızlar epilator alcam kullanıp memnun kaldığınız var mi
benbraun silk epil 7 düşünüyorum
Ben cizdirecektim canım ama yaşım küçük olduğu icin olmadi. Bide korneam cok inceymiş 25 yaşından sonra tekrar kontrole cagirmislardi . Seneye gitmeyi düşünüyorum bende tekrar kontroleElektrik faturası coşanlar elime mum diksinşaka bir yana rekor bende.
Bu arada bf indirimleri için firmalara bakmamakta direniyorum. Gözlüklerden kurtulmak istiyorum. Çevresinde gözünü çizdiren var mı?
Of bencede çok güzel birşey ben bekarken yaptırdım çok memnunum şuanNEden alexandrite lazer yaptırmıyorsun? En kalıcı çözüm o, gerisi boş.
Kuzenim Ankara’da çizdirmişti memnun galiba hiç şikayet duymadımElektrik faturası coşanlar elime mum diksinşaka bir yana rekor bende.
Bu arada bf indirimleri için firmalara bakmamakta direniyorum. Gözlüklerden kurtulmak istiyorum. Çevresinde gözünü çizdiren var mı?
Hahaa aynen kıyamıyorum paraya valla geçen defactoda 5 parçayı 150 ye getirdim 11 11 indiriminde netten ama bu cuma olayından bise almadim çok reklam dönüyor sadece ihtiyacım market ürünü var bi kac parça bizim burda bi markette indirim var oraya bakcam yarinOoooy kiz bende senin gibi kendimi tutamasam keskeama bende aldim biseyler lcw indirimden aldim bende baya indirim vardi ya 200 lira ya 6 parca kıyafet alabildim normalde mümkün değil
Ihtiyaç bitmiyo ki ya bizim tv bozuldu simdi de hic yoktan bisey cikiyo. Oglum su mavi sular varya toz almak icin ondan sıkmış guya birlikte toz aliyoduk gitti televizyonHahaa aynen kıyamıyorum paraya valla geçen defactoda 5 parçayı 150 ye getirdim 11 11 indiriminde netten ama bu cuma olayından bise almadim çok reklam dönüyor sadece ihtiyacım market ürünü var bi kac parça bizim burda bi markette indirim var oraya bakcam yarin
Senin oğlan da ne hamarat yaIhtiyaç bitmiyo ki ya bizim tv bozuldu simdi de hic yoktan bisey cikiyo. Oglum su mavi sular varya toz almak icin ondan sıkmış guya birlikte toz aliyoduk gitti televizyon
320 tlFiyatları ne canım ben lazer epilasyon aldim normalde memnun değilim diyodum düzenli kullanmadığım içinmiş gerçekten mükemmel bisey
Zararlı olduğunu düşündüğüm icin lazer cok istemiyorum daha doğrusu ne zaman karar versem karşıma zararı cikiyor. 5-6kez kesin karar verdim hep zararları çıktı karşıma düşünmeyi bıraktımNEden alexandrite lazer yaptırmıyorsun? En kalıcı çözüm o, gerisi boş.
Yanı ben olsam kesinlikle borca girmez olan parayla alırdım. Borç ödemek zor çünkü o parayı yavaş yavaş yerine koyardım.Eşim araba almak istiyor. Ortalama 70 bin tl. Civarında.
Birikim hesabımızda miktarın fazlası var ancak aynı zamanda ödememiz gereken borçlar da var. Borçları gelirimizden ödüyoruz birikim hesabına dokunmuyoruz mümkün olduğunca.
Peşin alalım diyor yani ekstra borca girmeden. Bizim hep arabamız oldu son bir bucuk yildir yok sadece, o yüzden biraz zor geliyor arabasizlik.
Sizce ne yapmalı ? Cok mantıksız gelmedi bana peşin alınacağı için, ama malum araba durduğu yerde para harcayan birsey.
Anlamadığım bir şey var. Hadi biz gelinler hamile kalıyoruz hormonlar değişiyor ve daha duygusal hassas olabiliyoruz da bu kv lere noluyor onlarda da bir değişik haller. Gerçekten çözemiyorum2 gündür ben temizlikle uğraştım eşim spor testlerine girdi akşamları Pert kanepede yatıyoruz öyle . Kv aramış az önce eşimi 2 gündür aramıyorsun Tuğçe doğum mu yaptı diyorbir kere de sen Tuğçe’yi ara mesela dimi arasa günah olur sanki . Ailecek çok meraklılar beni erken doğurtmaya bunlar yüzünden 33. Haftadan beri korku sahibi oldum . Telefona beni istedi doğum yaptım mı çözmek için . Telefonda diyor ki ne getirelim diyor . Kendini yola koydu illa erkenden gelecek . Ki kp de mi gelecek doğum olmadan ben çözemedim Kendi annem gelmiyor daha of eğer gelirse anında anneme haber vereceğim oda gelsin
Ne gibi bir zararı çıkıyor karşına? Sadece kıl folikülünü hedef alan bir şey o.Zararlı olduğunu düşündüğüm icin lazer cok istemiyorum daha doğrusu ne zaman karar versem karşıma zararı cikiyor. 5-6kez kesin karar verdim hep zararları çıktı karşıma düşünmeyi bıraktım
Arabasız olmak zor bence ya almak lazımEşim araba almak istiyor. Ortalama 70 bin tl. Civarında.
Birikim hesabımızda miktarın fazlası var ancak aynı zamanda ödememiz gereken borçlar da var. Borçları gelirimizden ödüyoruz birikim hesabına dokunmuyoruz mümkün olduğunca.
Peşin alalım diyor yani ekstra borca girmeden. Bizim hep arabamız oldu son bir bucuk yildir yok sadece, o yüzden biraz zor geliyor arabasizlik.
Sizce ne yapmalı ? Cok mantıksız gelmedi bana peşin alınacağı için, ama malum araba durduğu yerde para harcayan birsey.
Gelirken ne getirelim dedi ya ben şok kp de mi gelecek hemen doğumaAnlamadığım bir şey var. Hadi biz gelinler hamile kalıyoruz hormonlar değişiyor ve daha duygusal hassas olabiliyoruz da bu kv lere noluyor onlarda da bir değişik haller. Gerçekten çözemiyorum
Aynı durumlar. Biz de araba bakıyoruz ancak sıfırlar çok pahalı ya da bizim alım gücümüz düştü kur etkisi filan derken. Sıfır almamız için krediye girmemiz lazım onu ödeyebilecek durumumuz da var ancak ben de araba için borca girmek İstemiyorum. Ev için kredi çekilir ama şu dönemde araba için asla.Eşim araba almak istiyor. Ortalama 70 bin tl. Civarında.
İkinci el piyasası ne kadar yükseldi fark ediyor musun sirken çok şaşırıyorum. 1 ay önce miydi ne kp dacia Daster baktılar sıfır 145 bin demiş bayi oha dedim duyuncaAynı durumlar. Biz de araba bakıyoruz ancak sıfırlar çok pahalı ya da bizim alım gücümüz düştü kur etkisi filan derken. Sıfır almamız için krediye girmemiz lazım onu ödeyebilecek durumumuz da var ancak ben de araba için borca girmek İstemiyorum. Ev için kredi çekilir ama şu dönemde araba için asla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?