Bugün ne aldin kaç tl harcadin

sakın sen söyleme. Eşin desin biz böyle planladık ona uyun lütfen diye. Darılamazlar sonuçta hiç gelmeyin demiyorsunuz sırayla gelin diyorsunuz. Aynı anda evde kaç kişi kalabilir kota da önemli.

İkinci el piyasası ne kadar yükseldi fark ediyor musun sirken çok şaşırıyorum. 1 ay önce miydi ne kp dacia Daster baktılar sıfır 145 bin demiş bayi oha dedim duyunca
Ben çok takipçi değildim arkadaş boşandı aile aracını o aldı ben alırken şu kadardı şimdi şu kadar olmuş diyor ve arada 7-8 ay gibi bir zaman var.

sakın sen söyleme. Eşin desin biz böyle planladık ona uyun lütfen diye. Darılamazlar sonuçta hiç gelmeyin demiyorsunuz sırayla gelin diyorsunuz. Aynı anda evde kaç kişi kalabilir kota da önemli.
Annem dedi ki sen sus ben üzeri kapalı söylerim dedi . Telefonda işte tuğçe nin babası sonradan gelip 2 gün görüp beni de alıp dönecek demiş tuğçenin ağrı çektiğini görmek istemiyor filan demiş işte . Bizim evde en fazla 4 kişi kalır 2 odamız var salon ve oturma odası . Ama oturma odamız soğuk oluyor kışın şimdi açık ama bebek doğunca belki tv yi salona alıp o odayı kapatacağız. Ayrıca zaten yorgan yastık ta az getirdim buraya taşınacağız ve koyacak İnan yer yok .2 yorgan 2 yastık 2 battaniye var birde benim çift kişilik battaniyem var . Şimdi bana kızacaksın biliyorum ama valla kv hiç bir iş yapmıyor sirken şimdi annem bakacak bana kv konu mankeni olacak . Annemde benimle mi ilgilensin yok kv kp yemek temizlik hangi birisine baksın .

Ben çok takipçi değildim arkadaş boşandı aile aracını o aldı ben alırken şu kadardı şimdi şu kadar olmuş diyor ve arada 7-8 ay gibi bir zaman var.
Ya biz 90 bine almıştık mayısta. Şimdi bizim arabanın km sinden ve hasarı daha fazla yaşı büyük aynı arabalar 110 a gidiyor şaşırıyorum

Evet arabalar inanılmaz arttı.ötv indirimleri bitince bunu fırsata çevirdiler.Sıfırda ikinci elde en az yüzde 15 arttı.ikinci el doğru düzgün araba yok,km si çok yüksek ve çok hasarlı arabalar.Yani clio nun ikinci elinin 120 bin olduğu bir zamandayız inanamıyorum.iyi bir araba almak çok zor olmaya başladı.Benim istediğim araba mesela yıl başında 165.000 tl civarıydı,şimdi 230.000 olmuş.Hayal olarak kalmaya devam edicek hayırlısı

Ebebekten seline hipp buyuk boy mama aldim 150 tl
Sonra metroya gittik alişveris yaptık 301 tl cikte orda girdi

Ne kızacsm valla anlıyorum seni :))) sen stres olma bebeğine kendine bak gerisi naparsa yapsın.

günaydın sabah 3 tane simit aldım peynir aldım 10 tl gitti.haftasonu misafirlerim var menü oluşturdum bugün erken çıkarsam işten cam silmeyi düşünüyorum sabah eşim işe arabayla gitti ufak kızım annemde onu alıp gelecek çok özledim.cumartesi çamaşır ve büyük temizlik yaparız eşimle pazara markete gideriz.Pazar günü evim baya kalabalık olacak inşallah güzel ağırlayabilirim.

Allah'ım
Evden hergun 2makine çamaşır çıkıyor. Asmak bile işkence.
Topluyorum köşeye koyuyorum. Kadın gelince katlıyor ütülüyor yerleştiriyor valla. Napim.cok zorlaniyorum

Bı arkadaşım ev aldı arabasını satıp.
Arabasız olmaz diyip çok eski model bı araba aldılar .2000modlden daha düşük.
Hergun arıza çıkarıyor.
5binden fazla harcadık masraf çıkardı diye uzuluyordu

Şurda son 1 ayın kaldı az daha sık dişini. İnan çok güzel zamanlar o anlar.
Ortanca görümcem aradı biraz önce konuştuk bana diyor ki yazın doğum yapsaydın oğlumu alıp bende doğuma gelecektim ( oğlu 3 yaşında ) 3 senedir yalvardım gelin evimizi görün diye . Uzak gelemeyiz dediler şimdi benim oğlan Doğacak bende lohusa olacağım ya yollar yakınlaştı

Tünaydın sabah sabah 900 TL harcadım e bebekten araba siparişi verdim .20 TL de birazdan kargom gelir ona veririm. Nevresimi değiştirdim makinaya attım . Görümceme telefonda doğum planımı anlattım gidip annesine anlatsın diye . Akşama arabaşı çorbası , karnıbahar kızartması yapacağım. Evi silerim birazdan birde wc temizlerim biraz dinlenip dua okumak istiyorum. Kendime renk renk huni siparişi vereceğim galiba böyle giderse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…