- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.381
sakın sen söyleme. Eşin desin biz böyle planladık ona uyun lütfen diye. Darılamazlar sonuçta hiç gelmeyin demiyorsunuz sırayla gelin diyorsunuz. Aynı anda evde kaç kişi kalabilir kota da önemli.Gelirken ne getirelim dedi ya ben şok kp de mi gelecek hemen doğumabenim babam bile ilk gelmiyor . Şöyle plan yaptım ben eşime de anneme de söyledim hatta . İlk annemle kv gelirler doğumda ben birkaç gün toparlanınca kp i arayacağım baba buyur gel diye . O gelir birkaç gün kalır sonra kv ile onlar dönerler o arada babamla kız kardeşim gelirler birkaç gün de onlar kalırlar annemi de alır dönerler diye düşündüm uygun olan da bu bence . Ama şimdi bi şaşırdım öyle diyince
Ben çok takipçi değildim arkadaş boşandı aile aracını o aldı ben alırken şu kadardı şimdi şu kadar olmuş diyor ve arada 7-8 ay gibi bir zaman var.İkinci el piyasası ne kadar yükseldi fark ediyor musun sirken çok şaşırıyorum. 1 ay önce miydi ne kp dacia Daster baktılar sıfır 145 bin demiş bayi oha dedim duyunca
Benim komşum çizdirmiş memnun canım. Hatta 20li yaşlarında çizdirmişElektrik faturası coşanlar elime mum diksinşaka bir yana rekor bende.
Bu arada bf indirimleri için firmalara bakmamakta direniyorum. Gözlüklerden kurtulmak istiyorum. Çevresinde gözünü çizdiren var mı?
Eğer benim de gözüm uygunsa bu ara ben de aradan çıkarayım diyorumBenim komşum çizdirmiş memnun canım. Hatta 20li yaşlarında çizdirmiş
Annem dedi ki sen sus ben üzeri kapalı söylerim dedi . Telefonda işte tuğçe nin babası sonradan gelip 2 gün görüp beni de alıp dönecek demiş tuğçenin ağrı çektiğini görmek istemiyor filan demiş işte . Bizim evde en fazla 4 kişi kalır 2 odamız var salon ve oturma odası . Ama oturma odamız soğuk oluyor kışın şimdi açık ama bebek doğunca belki tv yi salona alıp o odayı kapatacağız. Ayrıca zaten yorgan yastık ta az getirdim buraya taşınacağız ve koyacak İnan yer yok .2 yorgan 2 yastık 2 battaniye var birde benim çift kişilik battaniyem var . Şimdi bana kızacaksın biliyorum ama valla kv hiç bir iş yapmıyor sirken şimdi annem bakacak bana kv konu mankeni olacak . Annemde benimle mi ilgilensin yok kv kp yemek temizlik hangi birisine baksın .sakın sen söyleme. Eşin desin biz böyle planladık ona uyun lütfen diye. Darılamazlar sonuçta hiç gelmeyin demiyorsunuz sırayla gelin diyorsunuz. Aynı anda evde kaç kişi kalabilir kota da önemli.
Ya biz 90 bine almıştık mayısta. Şimdi bizim arabanın km sinden ve hasarı daha fazla yaşı büyük aynı arabalar 110 a gidiyor şaşırıyorumBen çok takipçi değildim arkadaş boşandı aile aracını o aldı ben alırken şu kadardı şimdi şu kadar olmuş diyor ve arada 7-8 ay gibi bir zaman var.
Evet arabalar inanılmaz arttı.ötv indirimleri bitince bunu fırsata çevirdiler.Sıfırda ikinci elde en az yüzde 15 arttı.ikinci el doğru düzgün araba yok,km si çok yüksek ve çok hasarlı arabalar.Yani clio nun ikinci elinin 120 bin olduğu bir zamandayız inanamıyorum.iyi bir araba almak çok zor olmaya başladı.Benim istediğim araba mesela yıl başında 165.000 tl civarıydı,şimdi 230.000 olmuş.Hayal olarak kalmaya devam edicek hayırlısıBen çok takipçi değildim arkadaş boşandı aile aracını o aldı ben alırken şu kadardı şimdi şu kadar olmuş diyor ve arada 7-8 ay gibi bir zaman var.
Ne kızacsm valla anlıyorum seni :))) sen stres olma bebeğine kendine bak gerisi naparsa yapsın.Annem dedi ki sen sus ben üzeri kapalı söylerim dedi . Telefonda işte tuğçe nin babası sonradan gelip 2 gün görüp beni de alıp dönecek demiş tuğçenin ağrı çektiğini görmek istemiyor filan demiş işte . Bizim evde en fazla 4 kişi kalır 2 odamız var salon ve oturma odası . Ama oturma odamız soğuk oluyor kışın şimdi açık ama bebek doğunca belki tv yi salona alıp o odayı kapatacağız. Ayrıca zaten yorgan yastık ta az getirdim buraya taşınacağız ve koyacak İnan yer yok .2 yorgan 2 yastık 2 battaniye var birde benim çift kişilik battaniyem var . Şimdi bana kızacaksın biliyorum ama valla kv hiç bir iş yapmıyor sirken şimdi annem bakacak bana kv konu mankeni olacak . Annemde benimle mi ilgilensin yok kv kp yemek temizlik hangi birisine baksın .
Bu saat oldu uyumadım sirken midem filan berbatNe kızacsm valla anlıyorum seni :))) sen stres olma bebeğine kendine bak gerisi naparsa yapsın.
Philips lumea valla evde rahatlık gerçekten azalma var tüylerde320 tl
Ya ben cesaret edemedim cok pahalı olduğu icin senin markası meydi
Şurda son 1 ayın kaldı az daha sık dişini. İnan çok güzel zamanlar o anlar.Bu saat oldu uyumadım sirken midem filan berbat
Ortanca görümcem aradı biraz önce konuştuk bana diyor ki yazın doğum yapsaydın oğlumu alıp bende doğuma gelecektim ( oğlu 3 yaşında )Şurda son 1 ayın kaldı az daha sık dişini. İnan çok güzel zamanlar o anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?