- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.401
Anlayan beri gelsin.Bende daha değişik modeli var onun.yazayim da hayretle okuyun.2 ay raporluydum zor zamanlar geçirdim ruhen ve fiziken sürekli iğne ilaç hastane döngüsü içindeydim.Mide bulantımi (hala devam ediyor) ve 9 yaşında da bakmak yemek yapmak zorunda olduğum bir oğlumun yani sıra yasadim bunlari.Kayinvalidem 1 kez gelmedi takii kendisi hasta olup bizim eve yakın hastaneye gelip postu bizim eve atana kadar.Ben yemez içmez halsiz ve kusar vaziyette yatarken komsularini arayip gelinde yatiyor bir koltukta o bir koltukta ben ne yapiyim burada da dursam kim bakıcak diye dert yanıyordu telefondaki arayanlara.Anlamadığım bir şey var. Hadi biz gelinler hamile kalıyoruz hormonlar değişiyor ve daha duygusal hassas olabiliyoruz da bu kv lere noluyor onlarda da bir değişik haller. Gerçekten çözemiyorum
Anlamadığım bir şey var. Hadi biz gelinler hamile kalıyoruz hormonlar değişiyor ve daha duygusal hassas olabiliyoruz da bu kv lere noluyor onlarda da bir değişik haller. Gerçekten çözemiyorum
Bunlar iyice kafayı yediler ya ben anladım artık tövbe yarabbimAnlayan beri gelsin.Bende daha değişik modeli var onun.yazayim da hayretle okuyun.2 ay raporluydum zor zamanlar geçirdim ruhen ve fiziken sürekli iğne ilaç hastane döngüsü içindeydim.Mide bulantımi (hala devam ediyor) ve 9 yaşında da bakmak yemek yapmak zorunda olduğum bir oğlumun yani sıra yasadim bunlari.Kayinvalidem 1 kez gelmedi takii kendisi hasta olup bizim eve yakın hastaneye gelip postu bizim eve atana kadar.Ben yemez içmez halsiz ve kusar vaziyette yatarken komsularini arayip gelinde yatiyor bir koltukta o bir koltukta ben ne yapiyim burada da dursam kim bakıcak diye dert yanıyordu telefondaki arayanlara.
Oda yetmedi 3 aydır onunda midesi çok bulanıyor hep telefonla arayıp şikayetlerini sıralıyor midem çok fena yemekler çok kokuyo soğan kokuyo v.s diye (3 ayda 3 kez gordum)
Oda yetmedi cani şeftali çekmiş kayinpeder aramış ama bulamamis(ilk oğlumda hamileyken 10 yıl önce kış ayında benim canım şeftali çekmişti 4 bir yana haber salmıştı eşim)
Ve daha yazmaya yoğrulacağım
Valla ben bi anlasam dertleri ne.aramizda 15 dakika mesafe var 3 aydır daha 1 kase çorba getirmedi de gelmedide.Beni bosver ben zaten yiyip icemiyorum bulantidan insan kendi oglunu ve 9 yasindaki torununu düsünüp bunlarin bogazindan sicak bir yemek gecsin demiyorsa benim de kendisine yapicak biseyim yok dedim esime.Hastalanan bana gelmesin Allahta insallah bana muhtac etmesin onlari elden ayaktan dusurmesin dedim.Sesi cikmiyor esimin cunku sonuna kadar hakliyim.oda mahcup oluyor annesi konusunda cunku annem 10 gunde bir 2 ay boyunca sehir disindan 3 saatlik yoldanBunlar iyice kafayı yediler ya ben anladım artık tövbe yarabbimkv dün telefonda bebek nasıl diyor bana o bebeğin bir adı var hala hazmedemediği için söyleyemiyor herhalde . Bende mal gibi bebek iyi dedim bebeğin adını söyleyip X iyi deseydim kafam çalışmıyor ki
Biz büyük oğluma 9 yıl önce rota yaptırdık.sirkencubin bebeğine rota aşısı yaptırdın mı, yada yapacak msn? Şu rota ile menenjit aşısı konusunda kafamız çok karışık.
Ama öbür aylık aşılarını yaptırıyoruz..
Çok bozuluyorum ya eşime msj attım sen afrinden önünce yalvardım gelin evimizi görün sizi gezdirelim diye dedim . Herkes uzak diye gelmediler şimdi çocuk doğup ben lohusa olunca mı akıllarına düştü dedim diyecek birşey yok artıkValla ben bi anlasam dertleri ne.aramizda 15 dakika mesafe var 3 aydır daha 1 kase çorba getirmedi de gelmedide.Beni bosver ben zaten yiyip icemiyorum bulantidan insan kendi oglunu ve 9 yasindaki torununu düsünüp bunlarin bogazindan sicak bir yemek gecsin demiyorsa benim de kendisine yapicak biseyim yok dedim esime.Hastalanan bana gelmesin Allahta insallah bana muhtac etmesin onlari elden ayaktan dusurmesin dedim.Sesi cikmiyor esimin cunku sonuna kadar hakliyim.oda mahcup oluyor annesi konusunda cunku annem 10 gunde bir 2 ay boyunca sehir disindan 3 saatlik yoldan
Otobuse yemek köfte, mantı, yaprak sarma,biber dolma,çörek,meyve falan hazilayip otobuse verdi hazirca pisirin hemen yiyin dolaptan dedi.
Kayinvalidem kendisi hastalanınca(grip) ama herkes seferber olacak sanki beyin ameliyatından çıkmış gibi yorgan döşek ayağa kalkamiyo dünya başına yıkılıyor gibi davranıyor.
Allaha havale ediyorum kendilerini.Bu güne kadar hiç bir tartışmamız v.s olmadi saygı çerçevesinde ve mesafeli davrandım hep.Bu saatten sonrada ekstra mesafeli davranıp verici olmamaya karar verdim.
Umursamayarak gelmelerini eşin kanalıyla engellemeye calişacaksin başka yapicak bişey yok.Bende şimdiden diyorum ev küçük çocuğun tam sınav dönemleri doğuma denk geliyor mümkün mertebe kendim bakıcam bebeğe yoksa büyük oğlum ders falan yapamaz sinavlari kötü geçer bu sene 4.sınıf önemli not ortalamasi seneye orta okula geçicek diyorum.Çok bozuluyorum ya eşime msj attım sen afrinden önünce yalvardım gelin evimizi görün sizi gezdirelim diye dedim . Herkes uzak diye gelmediler şimdi çocuk doğup ben lohusa olunca mı akıllarına düştü dedim diyecek birşey yok artık
Benim bebeğim yok. Ama olursa yaptırırdım.sirkencubin bebeğine rota aşısı yaptırdın mı, yada yapacak msn? Şu rota ile menenjit aşısı konusunda kafamız çok karışık.
Ama öbür aylık aşılarını yaptırıyoruz..
Çok üzgünüm gerçekten çok , haberim yoktu..Benim bebeğim yok. Ama olursa yaptırırdım.
Biraz dua okuyayım çok strese girdimUmursamayarak gelmelerini eşin kanalıyla engellemeye calişacaksin başka yapicak bişey yok.Bende şimdiden diyorum ev küçük çocuğun tam sınav dönemleri doğuma denk geliyor mümkün mertebe kendim bakıcam bebeğe yoksa büyük oğlum ders falan yapamaz sinavlari kötü geçer bu sene 4.sınıf önemli not ortalamasi seneye orta okula geçicek diyorum.
Bakalım bir şekilde en az güne indireceğim bizimkiler yakın ama kalırlar üstüne hizmet beklerler.Ben zaten sezeryan olacağım hem bebek hem kendim hemde büyük oğlum borde onlar kabus gibi
canım soramıyorumda bebeğim yok diyince yazmak istedim son gelişmelerden haberim yok inan yazdında okumadım mı diye düşündüm geçen günde yazmak istedim ama cesaret edemedimBenim bebeğim yok. Ama olursa yaptırırdım.
Lütfen kötü olma. Ben tekrar o süreç için hazırlıyorum kendimi. Elbette birbirimizden tavsiye alacağız. O aşıları ben olsam mutlaka yaptırırdım ilerde de yaptıracağım zaten.Çok üzgünüm gerçekten çok , haberim yoktu..
Çok kötü oldum şuan
fikirlerini önemsediğim için, bilgi almak istedim senden
Çok teşekkür ederim yorumun içinLütfen kötü olma. Ben tekrar o süreç için hazırlıyorum kendimi. Elbette birbirimizden tavsiye alacağız. O aşıları ben olsam mutlaka yaptırırdım ilerde de yaptıracağım zaten.
Canın menenjit aşısınıda yaptırdın mı, yaptırdıysan hangi zamnda yaptırdın. Kimisi 3 aylık kimisi 9 kimisi ise 1 yaşında yaptırıyor. Bundan biraz kafam karışkSelam hanımlar.Ben kızıma rota yaptırmamıştım 10 gün hastanede yattı çok ağır geçirdi.Oğluma yaptırdım.çok pişmanım çünkü.
Yine bir arkadaşım kızına yaptırmamıştı ama o çok hafif atlattı.Bünye meselesi ama yinede riske girmeye değmez.
aa ekranamı sıktı gecmis olsun cnm insallah olur yaIhtiyaç bitmiyo ki ya bizim tv bozuldu simdi de hic yoktan bisey cikiyo. Oglum su mavi sular varya toz almak icin ondan sıkmış guya birlikte toz aliyoduk gitti televizyon
Evet canım ekrana sıkmış baya sıkmış ama yapılırda yarı fiyatına yapiyolar nerdeyse 3 gündür servisteaa ekranamı sıktı gecmis olsun cnm insallah olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?