Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Öylece olmaz ki ama gelen insan sana yardım edecek iş yapicak insan lazım öylesi hiç gelmesin istiyor insan arkadaş ım öyleydi kayinvalidem yemek sormuyor bile diyodu onun dikişleri sorunlu oldu kıza annesi evinde bakarken doldurdu oğlunu işte kiz niye annesi de kalıyor yok ayipliyo kolu komsu beni ddi kızın az az emzirmesi varmış oda kesildi stresten yatak aç topla hep kiz yapmış keşke gelmeseydim onun aklıyla diyor hala

Canın menenjit aşısınıda yaptırdın mı, yaptırdıysan hangi zamnda yaptırdın. Kimisi 3 aylık kimisi 9 kimisi ise 1 yaşında yaptırıyor. Bundan biraz kafam karışk
Şimdi şöyle menenjitin çok çeşidini çıkardılar aşı olarak.kızıma 2 doz olandan ( menectra) yaptırmıştım 10. Ay ve 13. Ayda.şimdi ticari ismi değişmiş.Bir sürü doktorla görüştüm ve son kanaatim 1 yaşından sonra tek doz olan aşıyı yaptırmak.Oğlumun 1 yaşına girmesini bekliyorum.

Teşekkürler yorumun için

Anneme söyledim anne böyle böyle diye annemde kızım boşver kim gelmek istiyorsa gelsin ben herkese bakarım yemek yaparım temizlik yaparım onlara kahve yapar portakal suyu sıkarım kek yaparım öğlene filan dedi saldım kendimi ne yapayım su akar yolunu bulur

Şu hamilelere bunları niye yaşatırlar anlamıyorum ben Allah gönlüne ferahlık versin ben doğuma süpriz bi şekilde gittim annem geldi yanımıza kayinvalidem gelmedi diye ben yoldayken aradı bağırdı sonra anneme senin kızın yalancı dedi

eksik doğuracaksın mi diyor

Ne diye yalan söylemişsin

Ay ne münasebet valla kaynana yayılıp niye senin annen yorulsyn yazık onada hem gozüne batar iyice is ysomiyo diye stres yaparsin insallah zamanında gelirler giderler

Ay ne münasebet valla kaynana yayılıp niye senin annen yorulsyn yazık onada hem gozüne batar iyice is ysomiyo diye stres yaparsin insallah zamanında gelirler giderler
Anam dinlemez insanı. Kv benim başımda oturacak annemde hizmet edecek biliyorum

Kızlar bu ıslak havlu işe yarar mı acaba yenidoğan değil galiba bu ben evde pamuk kullanacağım ama dışarıda lazım olur diye düşündüm

Eklentiler

• 80EB2199-649A-40F8-A5A9-D48251408092.webp
    68,7 KB · Görüntüleme: 54
Ne diye yalan söylemişsin
Bana iki haftalık gelirken ben seni istemiyordum zaten ismimde başka kız vardı onu istedim hep demişti annem onları söylemiş yok demedim ben öyle bisey yalan söylüyo demiş niye özel hastanede doğum yapmışım falan

Selam kızlar hava biranda soğudu bugun sil süpür yaptim 3 gündür cikmiyoduk oglusla avm gittik oyun parkına gittik ordan fileye ugradik elde bulasik sabunu aldim viking denedim guzelmis gayet alirim artık kokusu güzel ve veganmis kurabiye az ekmek süt kereviz havuç az çeri domates bulasik eldiveni aldım 27 odedim oglusun oyun kartinda para vardı ondanda 10 lira gibi bise harcadık aksam için buzluktan tavuk çıkardım suyuna çorba bide bulgur pilavı yaptım tavuklu pilav yaptim kereviz salatası yedik oglusla eşim toplantı yapıyoruz ddim gec gelcek biraz yemiş corbayla tavuklu pilav kaldı yarinda yenir cay demliycem az dinleniyorum
mutfak topladim bulasik makinesi açıp dolapları üstten deterjanli suyla sildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…