- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.421
Öylece olmaz ki ama gelen insan sana yardım edecek iş yapicak insan lazım öylesi hiç gelmesin istiyor insan arkadaş ım öyleydi kayinvalidem yemek sormuyor bile diyodu onun dikişleri sorunlu oldu kıza annesi evinde bakarken doldurdu oğlunu işte kiz niye annesi de kalıyor yok ayipliyo kolu komsu beni ddi kızın az az emzirmesi varmış oda kesildi stresten yatak aç topla hep kiz yapmış keşke gelmeseydim onun aklıyla diyor halaAnnem dedi ki sen sus ben üzeri kapalı söylerim dedi . Telefonda işte tuğçe nin babası sonradan gelip 2 gün görüp beni de alıp dönecek demiş tuğçenin ağrı çektiğini görmek istemiyor filan demiş işte . Bizim evde en fazla 4 kişi kalır 2 odamız var salon ve oturma odası . Ama oturma odamız soğuk oluyor kışın şimdi açık ama bebek doğunca belki tv yi salona alıp o odayı kapatacağız. Ayrıca zaten yorgan yastık ta az getirdim buraya taşınacağız ve koyacak İnan yer yok .2 yorgan 2 yastık 2 battaniye var birde benim çift kişilik battaniyem var . Şimdi bana kızacaksın biliyorum ama valla kv hiç bir iş yapmıyor sirken şimdi annem bakacak bana kv konu mankeni olacak . Annemde benimle mi ilgilensin yok kv kp yemek temizlik hangi birisine baksın .
Geçmiş olsun canim sağlık olsun cana zarar gelmesindeEvet canım ekrana sıkmış baya sıkmış ama yapılırda yarı fiyatına yapiyolar nerdeyse 3 gündür serviste
Sağol canım aminGeçmiş olsun canim sağlık olsun cana zarar gelmesinde
Şimdi şöyle menenjitin çok çeşidini çıkardılar aşı olarak.kızıma 2 doz olandan ( menectra) yaptırmıştım 10. Ay ve 13. Ayda.şimdi ticari ismi değişmiş.Bir sürü doktorla görüştüm ve son kanaatim 1 yaşından sonra tek doz olan aşıyı yaptırmak.Oğlumun 1 yaşına girmesini bekliyorum.Canın menenjit aşısınıda yaptırdın mı, yaptırdıysan hangi zamnda yaptırdın. Kimisi 3 aylık kimisi 9 kimisi ise 1 yaşında yaptırıyor. Bundan biraz kafam karışk
Teşekkürler yorumun içinŞimdi şöyle menenjitin çok çeşidini çıkardılar aşı olarak.kızıma 2 doz olandan ( menectra) yaptırmıştım 10. Ay ve 13. Ayda.şimdi ticari ismi değişmiş.Bir sürü doktorla görüştüm ve son kanaatim 1 yaşından sonra tek doz olan aşıyı yaptırmak.Oğlumun 1 yaşına girmesini bekliyorum.
Ne demek.Sağlıkla büyüsün tüm çocuklarTeşekkürler yorumun için
Anneme söyledim anne böyle böyle diye annemde kızım boşver kim gelmek istiyorsa gelsin ben herkese bakarım yemek yaparım temizlik yaparım onlara kahve yapar portakal suyu sıkarım kek yaparım öğlene filan dediÖylece olmaz ki ama gelen insan sana yardım edecek iş yapicak insan lazım öylesi hiç gelmesin istiyor insan arkadaş ım öyleydi kayinvalidem yemek sormuyor bile diyodu onun dikişleri sorunlu oldu kıza annesi evinde bakarken doldurdu oğlunu işte kiz niye annesi de kalıyor yok ayipliyo kolu komsu beni ddi kızın az az emzirmesi varmış oda kesildi stresten yatak aç topla hep kiz yapmış keşke gelmeseydim onun aklıyla diyor hala
Şu hamilelere bunları niye yaşatırlar anlamıyorum ben Allah gönlüne ferahlık versin ben doğuma süpriz bi şekilde gittim annem geldi yanımıza kayinvalidem gelmedi diye ben yoldayken aradı bağırdı sonra anneme senin kızın yalancı dediAnneme söyledim anne böyle böyle diye annemde kızım boşver kim gelmek istiyorsa gelsin ben herkese bakarım yemek yaparım temizlik yaparım onlara kahve yapar portakal suyu sıkarım kek yaparım öğlene filan dedisaldım kendimi ne yapayım su akar yolunu bulur
Evi dik süpürge ile aldım 5 dk da birde sildim halı olmayınca çok kolay oluyor ya böylenevresimi astım wc temizledim balkon yıkadım. Bir bardak süt içtim baktım ptt kargo getirmiyor 3 bina yanda yanlız ptt de hafta sonu giriyor araya bende hemen giyindim az yürümüş olurum kafam dağılır diye gittim aldım 20 TL ödedim . İyi oldu az uzanıp çorbamı filan yapayım anneannem aradı diyor ki bak eksik doğuracaksın kafanı topla herkes ne hali varsa görsün diyor tamam dedim kapattım biraz Müge anlı Esra Erol izle diyor ya bana
Evet kendince erken doğum yapacaksın demeye çalışıyoreksik doğuracaksın mi diyor
Ne diye yalan söylemişsinŞu hamilelere bunları niye yaşatırlar anlamıyorum ben Allah gönlüne ferahlık versin ben doğuma süpriz bi şekilde gittim annem geldi yanımıza kayinvalidem gelmedi diye ben yoldayken aradı bağırdı sonra anneme senin kızın yalancı dedi
Ay ne münasebet valla kaynana yayılıp niye senin annen yorulsyn yazık onada hem gozüne batar iyice is ysomiyo diye stres yaparsin insallah zamanında gelirler giderlerAnneme söyledim anne böyle böyle diye annemde kızım boşver kim gelmek istiyorsa gelsin ben herkese bakarım yemek yaparım temizlik yaparım onlara kahve yapar portakal suyu sıkarım kek yaparım öğlene filan dedisaldım kendimi ne yapayım su akar yolunu bulur
Anam dinlemez insanı. Kv benim başımda oturacak annemde hizmet edecek biliyorumAy ne münasebet valla kaynana yayılıp niye senin annen yorulsyn yazık onada hem gozüne batar iyice is ysomiyo diye stres yaparsin insallah zamanında gelirler giderler
Unibaby iyi canim ben primayi begenmemistim bide sleepy güzeldiKızlar bu ıslak havlu işe yarar mı acaba yenidoğan değil galiba bu ben evde pamuk kullanacağım ama dışarıda lazım olur diye düşündüm
Bana iki haftalık gelirken ben seni istemiyordum zaten ismimde başka kız vardı onu istedim hep demişti annem onları söylemiş yok demedim ben öyle bisey yalan söylüyo demiş niye özel hastanede doğum yapmışım falanNe diye yalan söylemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?