Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar bu ıslak havlu işe yarar mı acaba yenidoğan değil galiba bu ben evde pamuk kullanacağım ama dışarıda lazım olur diye düşündüm
6 aydan sonra felan olur heralde canım ya ilk aylar kullanmazsın ben kullanmadım ama fiyati iyiymiş sen kendinde kullanabilirsin disarda

Günün harcaması oğluma mama 54 tl. İnternetten söylemiştim aslında ama gelmedi hala. O yüzden ufak boy mama aldım.

Bugün koltuk örtülerini yıkadım, wc lavabo temizledim, ocak cifledim. Evi süpürdüm. Oğlumu banyo yaptırdım feci bir kaka olayı yaşadık da :)

Parça pazı yemeğim vardı yanına tavuk göğüs haşladım yedim. Dayanamadım çikolata da yedim biraz valla günün kacamağı oldu.

Şimdi oğlum uyudu cay iciyorum.

İyi aksamlar herkese

E bebekten siparişim kargoya verildi 2 saat sonra Pazartesi teslimat olur

Yok o yeni doğan olmayan ıslak mendili canım yeni doğan kullandım ben 6 aydan sonra belki daha fazla sonra bunlardan aldim unibaby yeni doğan cok pahaliydi
Ben pamuk aldım e bebekten kullanabildiğim kadar onu kullanacağım inşallah ya

Ben pamuk aldım e bebekten kullanabildiğim kadar onu kullanacağım inşallah ya
Bu arada ben lohusayken melek gibi annemle bile surekli bi çatışma halindeydim her an patlayacak bi bombaydım insallah cok durmazlar ya sinirini bozma hic takmamaya çalış

Bu arada ben lohusayken melek gibi annemle bile surekli bi çatışma halindeydim her an patlayacak bi bombaydım insallah cok durmazlar ya sinirini bozma hic takmamaya çalış
İçimde bir bomba patlıyor

Eşimi de öyle bi kaşık suda boğmak istiyodum niyeyse adam bisey de yapmiyodu
Ben ne yapacağım ya kendime bdv de günlük mü açsam aha bak eşim yine annesini aramadı yine arayacak doğurdu mu diye dün öyle oldu

çıkıp gelmesin de
Gelsin isterse valla kendimi kanepeye atarım kımıldamam öyle yatarım temizlik iş güç yemek doğuma 25 gün kaldı en iyi ihtimal . Anama da yazarım koş koş diye oda koşar gelir

Bu mendil pek iyi değil.Yeni doğan olanından alın imkanınız varsa
Evet öyleymiş bir arkadaşım yazdı iyi değil diye sağ olsun . Yenidoğan almıştım baby me Buda uygun olunca alayım diyecektim vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…