- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.441
6 aydan sonra felan olur heralde canım ya ilk aylar kullanmazsın ben kullanmadım ama fiyati iyiymiş sen kendinde kullanabilirsin disardaKızlar bu ıslak havlu işe yarar mı acaba yenidoğan değil galiba bu ben evde pamuk kullanacağım ama dışarıda lazım olur diye düşündüm
Islak mendili mi 6 aydan sonra6 aydan sonra felan olur heralde canım ya ilk aylar kullanmazsın ben kullanmadım ama fiyati iyiymiş sen kendinde kullanabilirsin disarda
Yok o yeni doğan olmayan ıslak mendili canım yeni doğan kullandım ben 6 aydan sonra belki daha fazla sonra bunlardan aldim unibaby yeni doğan cok pahaliydiIslak mendili mi 6 aydan sonra
Ben pamuk aldım e bebekten kullanabildiğim kadar onu kullanacağım inşallah yaYok o yeni doğan olmayan ıslak mendili canım yeni doğan kullandım ben 6 aydan sonra belki daha fazla sonra bunlardan aldim unibaby yeni doğan cok pahaliydi
Kullan canım tabi ki. Benim oglum temmuz doğumlu poposunu çeşmede bile yikiyodum cok yaptığı zaman cok sıcaktı hava oda ferahliyoduBen pamuk aldım e bebekten kullanabildiğim kadar onu kullanacağım inşallah ya
Bu arada ben lohusayken melek gibi annemle bile surekli bi çatışma halindeydim her an patlayacak bi bombaydımBen pamuk aldım e bebekten kullanabildiğim kadar onu kullanacağım inşallah ya
İçimde bir bomba patlıyorBu arada ben lohusayken melek gibi annemle bile surekli bi çatışma halindeydim her an patlayacak bi bombaydıminsallah cok durmazlar ya sinirini bozma hic takmamaya çalış
Eşimi de öyle bi kaşık suda boğmak istiyodum niyeyse adam bisey de yapmiyoduİçimde bir bomba patlıyor
Ben ne yapacağım ya kendime bdv de günlük mü açsamEşimi de öyle bi kaşık suda boğmak istiyodum niyeyse adam bisey de yapmiyodu
Ben ne yapacağım ya kendime bdv de günlük mü açsamaha bak eşim yine annesini aramadı yine arayacak doğurdu mu diye dün öyle oldu
Gelsin isterseçıkıp gelmesin de
Bu mendil pek iyi değil.Yeni doğan olanından alın imkanınız varsaKızlar bu ıslak havlu işe yarar mı acaba yenidoğan değil galiba bu ben evde pamuk kullanacağım ama dışarıda lazım olur diye düşündüm
Evet öyleymiş bir arkadaşım yazdı iyi değil diye sağ olsun . Yenidoğan almıştım baby me Buda uygun olunca alayım diyecektim vazgeçtimBu mendil pek iyi değil.Yeni doğan olanından alın imkanınız varsa
Ben kullanıyordum kızıma cok güzel benceKızlar bu ıslak havlu işe yarar mı acaba yenidoğan değil galiba bu ben evde pamuk kullanacağım ama dışarıda lazım olur diye düşündüm
Sivası sona eklemelisinTercihlerle boğusuyorum imdatthergün farklı bir yere karar veriyoruz.
Balıkesir
Malatya
Manisa
Samsun
Bugün tokat ve sivas ta eklesekmi diye araştırıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?