Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tercihlerle boğusuyorum imdatthergün farklı bir yere karar veriyoruz.
Balıkesir
Malatya
Manisa
Samsun
Bugün tokat ve sivas ta eklesekmi diye araştırıyoruz

Sıralama güzel balıkesir cok güzel manisa ve samsun da aynı şekilde. Hepsi gidip gördüğüm sehirler. Malatya hakkında pek bilgim yok fakat büyük sehre alışkınsanız tokat ve sivas sonlarda kalmalı bence. Hakkınizda hayirlisi olsun inşallah gönlünüze göre olur :)

Aynen öyle tokatı bilmem ama Sivas çok küçük bir şehir ayrıca çokta soğuk

Aynen öyle tokatı bilmem ama Sivas çok küçük bir şehir ayrıca çokta soğuk☺
-30 dereceyi görüyormuş kendimize eziyetmi ederiz acaba. Mesaisi güzelmiş sabah 8 akşam 5. Artık sakinliğe birlikte yaşamaya ihtiyacımız var çok iyi karar vermeliyiz. Gönlümde yatan Balıkesir ve manisaMalatya’da çok rahatmış imkanlarında çok iyiymiş 6yıldır ayrıyız Allah hayırlısını nasip etsin oğlumun şansına inş.

Evet Sivas öyle ya dur bakalım hayırlısı senin iş durumu ne olacak

Tokat küçük şirin bir yer dediler .Mesaisi iyiymiş çok kararsızım. Edirne’de ekleyeceğiz benim ilk atandığım şehir orayıda çok seviyorum ama bilemedim

Tokat küçük şirin bir yer dediler .Mesaisi iyiymiş çok kararsızım. Edirne’de ekleyeceğiz benim ilk atandığım şehir orayıda çok seviyorum ama bilemedim
Ben olsam Edirne yazmam orası kaydırma birlik olabilir şimdi olmasa bile ilerde

Şırnaktaymıs edirnedekiler.denizlidekiler ve Kırklarelidekiler hakkarıdeymiş.Bolu ve Kayseri zaten komando hep kaydırma birlik doğru düzgün yerde yok yazılacak.
Evet benim Kayseri’de evim var mesela kessen yazmam adamlar yurt dışından içeri girmiyorlar . Kocam 2 kere toplam 1.5 sene yurt dışında kaldı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…