- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.461
Tercihlerle boğusuyorum imdatthergün farklı bir yere karar veriyoruz.
Balıkesir
Malatya
Manisa
Samsun
Bugün tokat ve sivas ta eklesekmi diye araştırıyoruz
Aynen öyle tokatı bilmem ama Sivas çok küçük bir şehir ayrıca çokta soğukSıralama güzel balıkesir cok güzel manisa ve samsun da aynı şekilde. Hepsi gidip gördüğüm sehirler. Malatya hakkında pek bilgim yok fakat büyük sehre alışkınsanız tokat ve sivas sonlarda kalmalı bence. Hakkınizda hayirlisi olsun inşallah gönlünüze göre olur :)
-30 dereceyi görüyormuş kendimize eziyetmi ederiz acaba. Mesaisi güzelmiş sabah 8 akşam 5. Artık sakinliğe birlikte yaşamaya ihtiyacımız var çok iyi karar vermeliyiz. Gönlümde yatan Balıkesir ve manisaAynen öyle tokatı bilmem ama Sivas çok küçük bir şehir ayrıca çokta soğuk☺
Evet Sivas öyle ya-30 dereceyi görüyormuş kendimize eziyetmi ederiz acaba. Mesaisi güzelmiş sabah 8 akşam 5. Artık sakinliğe birlikte yaşamaya ihtiyacımız var çok iyi karar vermeliyiz. Gönlümde yatan Balıkesir ve manisaMalatya’da çok rahatmış imkanlarında çok iyiymiş 6yıldır ayrıyız Allah hayırlısını nasip etsin oğlumun şansına inş.
Tokat küçük şirin bir yer dediler .Mesaisi iyiymiş çok kararsızım. Edirne’de ekleyeceğiz benim ilk atandığım şehir orayıda çok seviyorum ama bilemedimSıralama güzel balıkesir cok güzel manisa ve samsun da aynı şekilde. Hepsi gidip gördüğüm sehirler. Malatya hakkında pek bilgim yok fakat büyük sehre alışkınsanız tokat ve sivas sonlarda kalmalı bence. Hakkınizda hayirlisi olsun inşallah gönlünüze göre olur :)
Sivas tokattan büyük tokat cok küçük ve aşırı soğuk orasidaAynen öyle tokatı bilmem ama Sivas çok küçük bir şehir ayrıca çokta soğuk☺
Ben olsam Edirne yazmam orası kaydırma birlik olabilir şimdi olmasa bile ilerdeTokat küçük şirin bir yer dediler .Mesaisi iyiymiş çok kararsızım. Edirne’de ekleyeceğiz benim ilk atandığım şehir orayıda çok seviyorum ama bilemedim
Benim iş durumu olur tayinim olur sıkıntı olmaz en kötü bakanlık kütüphaneye verirEvet Sivas öyle yadur bakalım hayırlısı senin iş durumu ne olacak
Canım tokati düşünme bence ya cok sıkılırsın cok küçükTokat küçük şirin bir yer dediler .Mesaisi iyiymiş çok kararsızım. Edirne’de ekleyeceğiz benim ilk atandığım şehir orayıda çok seviyorum ama bilemedim
Valla mı ben hiç gitmedim orayaSivas tokattan büyük tokat cok küçük ve aşırı soğuk orasida
çorak bir şehir baktımda bugünValla mı ben hiç gitmedim oraya
Ben bi kere gittim de çarşı diye gittik anam hic bisey yok fabrika dumanları vardi bol bol cok soğuktu bide donmustumValla mı ben hiç gitmedim oraya
Edirne merkez yazacak sadece.Hudutlar Keşan Süloğlu falan kaydırma özellikle komandolarıBen olsam Edirne yazmam orası kaydırma birlik olabilir şimdi olmasa bile ilerde
Eşim bakmış tokata mesire alanı. Çok piknik yaparız diyorBen bi kere gittim de çarşı diye gittik anam hic bisey yok fabrika dumanları vardi bol bol cok soğuktu bide donmustum
Birşey olmaz kocana oğluna sarıl bak evinizde çok mutlu olacaksınızçorak bir şehir baktımda bugünBen Trakyalıyım ve sahil olan yerde büyüdüm baya zor olacak
Anca Suriye Irak geziyorlarEdirne merkez yazacak sadece.Hudutlar Keşan Süloğlu falan kaydırma özellikle komandoları
HahahahaBen bi kere gittim de çarşı diye gittik anam hic bisey yok fabrika dumanları vardi bol bol cok soğuktu bide donmustum
Şırnaktaymıs edirnedekiler.denizlidekiler ve Kırklarelidekiler hakkarıdeymiş.Bolu ve Kayseri zaten komando hep kaydırma birlik doğru düzgün yerde yok yazılacak.Anca Suriye Irak geziyorlar
Özel okullar iyiymiş Sivas’ta.Özel hastane falanda iyiymiş.Sivas tokattan büyük tokat cok küçük ve aşırı soğuk orasida
Evet benim Kayseri’de evim var mesela kessen yazmam adamlar yurt dışından içeri girmiyorlar . Kocam 2 kere toplam 1.5 sene yurt dışında kaldı zatenŞırnaktaymıs edirnedekiler.denizlidekiler ve Kırklarelidekiler hakkarıdeymiş.Bolu ve Kayseri zaten komando hep kaydırma birlik doğru düzgün yerde yok yazılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?