- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.481
Tokat küçük şirin bir yer dediler .Mesaisi iyiymiş çok kararsızım. Edirne’de ekleyeceğiz benim ilk atandığım şehir orayıda çok seviyorum ama bilemedim
Eşim bakmış tokata mesire alanı. Çok piknik yaparız diyor
Oyledir canım sivas daha büyük zaten ama merkez olacaksa iyidir tabi bu illerin ilçesi olma ihtimali varmi bide o acıdan düşün eğer öyleyse sivasinda tokatinda ilçeleri cok küçükÖzel okullar iyiymiş Sivas’ta.Özel hastane falanda iyiymiş.
Merkez olacak.Manisa Alaşehir falan var mesela benim çalışmamda çocuğun okulda sorun olur diye merkez olan yerleri yazıyoruzOyledir canım sivas daha büyük zaten ama merkez olacaksa iyidir tabi bu illerin ilçesi olma ihtimali varmi bide o acıdan düşün eğer öyleyse sivasinda tokatinda ilçeleri cok küçük
Ay evet ya zaten yeni evlenecek gibi hissediyorum kendimihayirlisi olsun canım manisada eşinde rahat olursa eğer hic pişman olmazsiniz hafta sonları denize felan gidersiniz oh mis gibi olur insallah
Ayy senin adına bende cok mutluyum valla ya cok güzel olsun herşey insallah mutlu olun hepAy evet ya zaten yeni evlenecek gibi hissediyorum kendimiYeni koltuk takımı alacağız masa ünite yeni yaşam alanı kuracağız
Teşekkür ederim canımmAyy senin adına bende cok mutluyum valla ya cok güzel olsun herşey insallah mutlu olun hep
Yaaaa canım rabbim herşeyi gönlünüze göre verir inşallahhhhhAy evet ya zaten yeni evlenecek gibi hissediyorum kendimiYeni koltuk takımı alacağız masa ünite yeni yaşam alanı kuracağız
Amin canimYaaaa canım rabbim herşeyi gönlünüze göre verir inşallahhhhh
Senin adına ben bile heyecanlandım ❤❤❤
Musmutlu olursunuz inşallahhhh
Sağol Allah razı olsun
Başın sağolsun, Halanın mekanı cennet olsun. Nasıl telkin edilir bilmiyorum ancak anlattığına göre çok iyi yürekli insanmış. Bu dünya fani ise ve asıl kalıcı yer öte tarafsa halanın ne mutlu canına güzel şeyler yapmış.Merhaba kizlar, ben bugun cok zor bir gun yasadim, hic kan bagim olmayan ama cok sevdigim birini kaybettim. Yasliydi ama saglikliydi, cok ani oldu olumu. Annemle babama bilet aldik, simdi yoldalar, cenazeyi bekletiyorlar, pazar defnedilecek, annemler ancak cumartesi 4`te inicekler ucaktan. Yurtdisinda oldugum icin ilk defa cok pisman oldum, bebegimin passaportunu daha cikarmamistik, gidemedim.
Amcam ve halam ikiz kardesler, hic ayrilmamislardi taki dune kadar. 28 yil once biz koyden Istanbul`a tasinmistik, halamla amcamin da yardimcilari isten ayrilmis, bir tanidik vasitasiyla biz onlarin villasina kapici olarak girmistik. Ben 6, kardesim 4 yasindaydi. Okula basladim ama onluk canta alacak kadar bile paramiz yoktu, halam aldi. Bize hic ustten bakmadilar, sofralarinda oturttular. Cocuklugum, genckizligim hepsi onlarla ayni bahce icinde gecti, mezuniyetlerimde annemden babamdan daha cok agladilar, gurur duydular, ben o evden gelin oldum, nikah sahitim olmuslardi. Annemler birkac yil daha onlarla kaldilar ama sonra kendi evlerine tasindilar, annem artik cok yoruluyordu, ama ustlerinden ellerini hic cekmedi, her gun telefonda konusur, sik sik gider her ihtiyaclarina yetisirdi. Hic cocuklari yoktu, halam bir de kadin dogum doktoruydu, kimbilir kac bebegi dogurttu, ama kendi cocugu olmamisti, kucukken hatirliyorum benim kizim ol derdi, ben de benim annem de var babam da yurttlarda cok cocuk var, onlardan al derdim.
Halamin gidisiyle sanki bizim de hayatimizda bir sayfa kapandi, simdi amcam kaldi. Annemler 20 gun sonra donecek sekilde bilet aldik ama amcami emin ellerde birakmadan gelmelerini istemiyorum. Kayinvalidem de gelebilir belki, o zamana kadar izin alacagiz biraz ben biraz esim. Annem babam yikildi, kardesim perisan. Niye bunlari anlattim bilmiyorum, kusura bakmayin, yatsam yatamiyorum da oyle iste.
Basiniz sağ Olsun Allah geride kalanlara sağlıklı uzun versin insallahMerhaba kizlar, ben bugun cok zor bir gun yasadim, hic kan bagim olmayan ama cok sevdigim birini kaybettim. Yasliydi ama saglikliydi, cok ani oldu olumu. Annemle babama bilet aldik, simdi yoldalar, cenazeyi bekletiyorlar, pazar defnedilecek, annemler ancak cumartesi 4`te inicekler ucaktan. Yurtdisinda oldugum icin ilk defa cok pisman oldum, bebegimin passaportunu daha cikarmamistik, gidemedim.
Amcam ve halam ikiz kardesler, hic ayrilmamislardi taki dune kadar. 28 yil once biz koyden Istanbul`a tasinmistik, halamla amcamin da yardimcilari isten ayrilmis, bir tanidik vasitasiyla biz onlarin villasina kapici olarak girmistik. Ben 6, kardesim 4 yasindaydi. Okula basladim ama onluk canta alacak kadar bile paramiz yoktu, halam aldi. Bize hic ustten bakmadilar, sofralarinda oturttular. Cocuklugum, genckizligim hepsi onlarla ayni bahce icinde gecti, mezuniyetlerimde annemden babamdan daha cok agladilar, gurur duydular, ben o evden gelin oldum, nikah sahitim olmuslardi. Annemler birkac yil daha onlarla kaldilar ama sonra kendi evlerine tasindilar, annem artik cok yoruluyordu, ama ustlerinden ellerini hic cekmedi, her gun telefonda konusur, sik sik gider her ihtiyaclarina yetisirdi. Hic cocuklari yoktu, halam bir de kadin dogum doktoruydu, kimbilir kac bebegi dogurttu, ama kendi cocugu olmamisti, kucukken hatirliyorum benim kizim ol derdi, ben de benim annem de var babam da yurttlarda cok cocuk var, onlardan al derdim.
Halamin gidisiyle sanki bizim de hayatimizda bir sayfa kapandi, simdi amcam kaldi. Annemler 20 gun sonra donecek sekilde bilet aldik ama amcami emin ellerde birakmadan gelmelerini istemiyorum. Kayinvalidem de gelebilir belki, o zamana kadar izin alacagiz biraz ben biraz esim. Annem babam yikildi, kardesim perisan. Niye bunlari anlattim bilmiyorum, kusura bakmayin, yatsam yatamiyorum da oyle iste.
Haklısın Zeyno kendimi saldım dünden itibaren zaten . Bebişe geçmiş olsunSabahın köründen günaydın mutlu hafta sonları
Bizim anjıyo hala duruyor gribi geçmedi tam
Bugün esim kv almaya gidecek biraz bizde kalacak yalnız çünkü benım kv gelmek istemiyor zorla getiriyoruz kv iyidir zararsız bir insan durumuda iyi bize hiç ödeme yaptırmaz sağolsun
Tuce rahat ol bebeğine odaklan şu an önemli olan o gelir giderler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?