Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Başınız sağ olsun

Kp ne işi varmış lohusa kadının yanında emzireceksin, bebeğin altını degiseceksin,yeri gelecek uzanıp uyuyacaksin pijamayla evde gezeceksin hadi kv hanım gelip yardımcı olabilir kp bebis 2,3 aylık olduktan sonra gelsin yani lohusa insanın yanında işi neymiş sanki bir şeye yarayacak

Kızımın doğumu ani olmuştu kv aradık hemen geldi kp de endişelenip peşine takılıp gelmişti rahmetli biz hastaneden çıkmadan o geri evine döndü

Tesekkur ederim, gercekten cok iyi bir insandi, benim uzerimde cok emegi vardi, unutamam. Allahim onu cennetinin en guzel yerlerine koysun, kabrini nurla doldursun insallah.

Günaydın canlarım Birikim arkadaşlarım birikim yapamasam da artık bir soğuk bir soğuk montlarımın önleri de kapanmaz olmuş oğluş üşütecek birazdan doktora gideceğiz öğleden sonra çilekten gelecekler beşik kurmak için .2 gündür 2 odanın perdesi asılacak öyle duruyor

Ben çözemedim ki kv ile birlikte gelecek mi . Gelirken ne getirelim dedi kv bende kalp kırıklığı olmasın diye babamda mı geliyor anne diyemedim. Annem sen birşey sorma sakın çok ayıp demişti . Annem telefonda kv ye babası sonradan gelecek 2 gün kalacak torunu kızımızı görecek birlikte döneceğiz demiş kv oradan anlamalı. Önceden olsa yok ya gelmez derim ama artık yapmaz diyemiyorum yapmaz dediğim şeyleri yapıyorlar çünkü . Benim planım şu yöndeydi anneme anne ben arayıp anlayacağım planı dediğim zaman annem olmaz ayıp dedi susturdu . Annemle kv doğuma gelirler ben birkaç gün toparlanınca kpi arayıp davet edecektim o gelir birkaç gün görüşürüz torunu görür sonra kv ile geri dönerler . O arada babamla kız kardeşim ( bekar öğrenci ) gelir birkaç günde onlar kalırlar annemi de alıp dönerler bizde kendi hayatımıza adapte oluruz diye düşündüm annem de evet iyi böyle demişti . Eşime de söylemiştim hatta

Birde kimsenin kendiniz gibi düşünmesini beklemeyin yaşı ileri olan insanlardan hiç beklemeyin onlara göre de kendi yaptıkları düşündükleri doğru...
Doğru söze ne denir ki hayatta yaşaya yaşaya bunu yeni fark etmeye başladım

FMF i biliyorum ancak genetik hastalıklar içinde yine de en masumu. Kolşisin çok çok etkili bir ilaç. Eğer oğlunuz hasta ise hem eşinde hem de sende mutasyon vardır. Bebek için genetik danışmanlık aldınız mı?

Kızlar 60 TL doktora ödedik 10 TL nst için . Oğluş 2900 gram olmuş 36 haftalık tam heryeri doktor diyor ki nasıl simetrik bir bebek doğum normal görünüyor . Nst bekliyorum şimdi . Akşama dışarıda yiyeceğiz kızlar bu hafta çok temizlik filan yaptım yorulduk ödül lazımmış eşim öyle diyor çilekten beşik için gelecekler 300 TL ödemiştik önden 300 daha vereceğiz birazdan ürünü kampanyadan almıştık şimdi 900 olmuş . 36 haftalık olduğu için üzerime bir ferahlık geldi açıkçası

Gerçekten lohusayke. Zor oluyor benim kv geldi çöp bile kaldırmadı bildiğin bize ziyan bilet parası falandı filandi zarar yine bize oldu birde laflar çabası yani
Kp varken rahat edemezsin tamam yani torunlarini görmek istiyorlar ama biraz toparlaninca gormeleei daha iyi bence inşallah senin planladigin gibi olur her şey hayırlısıyla bebisini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…