- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.521
Sağlıkla tam gününde doğar insallahKızlar 60 TL doktora ödedik 10 TL nst için . Oğluş 2900 gram olmuş 36 haftalık tam heryeri doktor diyor ki nasıl simetrik bir bebekdoğum normal görünüyor . Nst bekliyorum şimdi . Akşama dışarıda yiyeceğiz kızlar bu hafta çok temizlik filan yaptım yorulduk ödül lazımmış eşim öyle diyor çilekten beşik için gelecekler 300 TL ödemiştik önden 300 daha vereceğiz birazdan ürünü kampanyadan almıştık şimdi 900 olmuş . 36 haftalık olduğu için üzerime bir ferahlık geldi açıkçası
bizim doktorumuz 3.ve 5.ayda yaptırın dedı cnımCanın menenjit aşısınıda yaptırdın mı, yaptırdıysan hangi zamnda yaptırdın. Kimisi 3 aylık kimisi 9 kimisi ise 1 yaşında yaptırıyor. Bundan biraz kafam karışk
Kronikcm Teşekkürler yorumun içinSevgiyeyolculuk biz menenjit b yide rotayı da yaptırdık canım 670tl bi dozu,cok agrısı oldu o gün oglusumun
Canım başınız sağolsun allah rahmet eylesinMerhaba kizlar, ben bugun cok zor bir gun yasadim, hic kan bagim olmayan ama cok sevdigim birini kaybettim. Yasliydi ama saglikliydi, cok ani oldu olumu. Annemle babama bilet aldik, simdi yoldalar, cenazeyi bekletiyorlar, pazar defnedilecek, annemler ancak cumartesi 4`te inicekler ucaktan. Yurtdisinda oldugum icin ilk defa cok pisman oldum, bebegimin passaportunu daha cikarmamistik, gidemedim.
Amcam ve halam ikiz kardesler, hic ayrilmamislardi taki dune kadar. 28 yil once biz koyden Istanbul`a tasinmistik, halamla amcamin da yardimcilari isten ayrilmis, bir tanidik vasitasiyla biz onlarin villasina kapici olarak girmistik. Ben 6, kardesim 4 yasindaydi. Okula basladim ama onluk canta alacak kadar bile paramiz yoktu, halam aldi. Bize hic ustten bakmadilar, sofralarinda oturttular. Cocuklugum, genckizligim hepsi onlarla ayni bahce icinde gecti, mezuniyetlerimde annemden babamdan daha cok agladilar, gurur duydular, ben o evden gelin oldum, nikah sahitim olmuslardi. Annemler birkac yil daha onlarla kaldilar ama sonra kendi evlerine tasindilar, annem artik cok yoruluyordu, ama ustlerinden ellerini hic cekmedi, her gun telefonda konusur, sik sik gider her ihtiyaclarina yetisirdi. Hic cocuklari yoktu, halam bir de kadin dogum doktoruydu, kimbilir kac bebegi dogurttu, ama kendi cocugu olmamisti, kucukken hatirliyorum benim kizim ol derdi, ben de benim annem de var babam da yurttlarda cok cocuk var, onlardan al derdim.
Halamin gidisiyle sanki bizim de hayatimizda bir sayfa kapandi, simdi amcam kaldi. Annemler 20 gun sonra donecek sekilde bilet aldik ama amcami emin ellerde birakmadan gelmelerini istemiyorum. Kayinvalidem de gelebilir belki, o zamana kadar izin alacagiz biraz ben biraz esim. Annem babam yikildi, kardesim perisan. Niye bunlari anlattim bilmiyorum, kusura bakmayin, yatsam yatamiyorum da oyle iste.
Geçmiş olsun canım oğluna bu kadar ödev ve bu kadar sıkmak bence de hiç iyi değil biraz zaman sonra okuldan tamamen sıkılabilir ve gitmek istemez benceGünaydın mutlu hafta sonları
Gece çok fazla uyanıyorum ve çok uzun süre uykuya dalamıyorum,hafta sonları Sabahları da aynı şekilde erkenden uyanıyorum.
Bugün oğlumun bireysel veli ogretmenngorusmesi var.Biraz öğretmenine ve uyguladığı(kendince) şekle canımız sıkkın.Esimle birlikte gideceğiz müdürlede görüşeceğiz.
Geçen haftabtatilde 3 gün zorunlu sebeplerden şehir dışındaydık ve onun verdiği sistemle çalışamadı oğlum diye neden 3 gün kalıyorsunuz cankuşhanim bu sene önemli orta okula geçicek oğlunuz v.s diye hesap sordu.tabiki kalma sebebimizin hastane ve doktor kontrolü olduğunu soyledigim halde böyle deme hakkını kendinde buldu.oglum zarar görmesin diye telefonda pek birşey söylemedim ama kaç gündür gece gündüz kafama takmış vaziyetteyim.
Oğlum rahatsız FMF hastası 3 yaşından beri behçet hastalarının kullandığı hapı kullanıyor atak geçiriyor ateşi 40 larda oluyor, bütün eklemleri ağrıyor sızlıyor teşhis koyulana kadar 1 yıl neler çektik Allah biliyor her hafta ateşlenen 39-40larda ateşlenen ve günlerce ateşi düşmeyen yemez içmez vaziyette bir damla su içirmek çin saatlerce başında yalvararark 1 yıl geçirdik.Cok şükür şimdi 3yildir tam olarak düzene girdi kadın oğlumun durumunu bildiği ve 3 ayda bir düzenli olarak 2 gün üst üste 6'şar tüp kan verdiğini bildiği halde neden 3 gün kaldınız da verdiğim çalışma programını aksattınız diye hesap soruyor.Esim çok kızgın Isterse seneye 100%100 burs kazansın yinede göndermeyeceğim çocuğun başını yiyorlar dersten kafasını kaldıramıyor 9 yaşındaki çocuk diyor.okulun zorunlu etüt vardı eve 19:15 de geldi üst degist yemek
Ye derken saat oldu 20:00 çocuk yarim yamalak yemek yedi 60 tane soru vermiş çözmek üzere nezaman dinlenicek ne zaman uyuyup sabah tekrar okula gidicek,biz nezaman sohbet edicez, bir sıkıntısı sorunu varmı diye sorup üzerine konusacagiz, bugün neler yapmış ne zaman anlatabilecek yariş atı sanki.
Yani kaç gündür iyice bu okul konularından bunalmış vaziyetteyiz.
Geçmiş olsun canım ben ve kızlarım da hep hastayızHerkese günaydınlar
Çok fena grip oldum sesim değişti boğazım ağrıyor pöööööf
2. Kızımı Doğum yaptığımda kayınvalidem geldi kaldı yanımda 1 ayyy aynı şehitteyiz zaten allah razı olsun çok güzel ilgilendi ben bebeğimle vakit geçirdim kayınvalidem ise ev işleri ve yemeklerimiz halletti gidince yokluğunu çok aramıştımGerçekten lohusayke. Zor oluyor benim kv geldi çöp bile kaldırmadı bildiğin bize ziyan bilet parası falandı filandi zarar yine bize oldu birde laflar çabası yani
Kp varken rahat edemezsin tamam yani torunlarini görmek istiyorlar ama biraz toparlaninca gormeleei daha iyi bence inşallah senin planladigin gibi olur her şey hayırlısıyla bebisini kucağına alırsın
Şaka gibi ne güzel2. Kızımı Doğum yaptığımda kayınvalidem geldi kaldı yanımda 1 ayyy aynı şehitteyiz zaten allah razı olsun çok güzel ilgilendi ben bebeğimle vakit geçirdim kayınvalidem ise ev işleri ve yemeklerimiz halletti gidince yokluğunu çok aramıştım
Ay çok kötü yaŞaka gibi ne güzelbiz aynı binadaydık bi kase çorba getirmedi vicdansız
Ayyyy çok kötüymüşşş canım yaaaa insan ele yapıp götürür yine de sen onun gelinisin torunu var gerçekten vicdansızmışŞaka gibi ne güzelbiz aynı binadaydık bi kase çorba getirmedi vicdansız
Canım bende 37 haftalık Doğum yaptım bebeğim gayet iyiydi demek ki görümcenin bebeği çok küçükmüşşşAy çok kötü yabenim küçük görümcemle onun kv si aynı apartmanda yaşıyorlardı . Kv kızının doğumuna gitmiş 2 gün kalmış geri dönmüş . Onun kv sini sevmez hiç ve iş var bebek var vs ya görümcem de 37 haftalık doğum yapmıştı bebek çok küçüktü çene kasları gelişmediği için ememedi filan zormuş . Annesi gitti diye lohusalık depresyonu geçirdi ay aklıma geldikçe sinirleniyorum bana anlatmıştı kendimi camdan atsam ne olur diye düşündüm dedi hatta bir kere
Allah rahmet eylesin canim ne güzel arkasından böyle konuşulması anilmak sabırlar diliyorumMerhaba kizlar, ben bugun cok zor bir gun yasadim, hic kan bagim olmayan ama cok sevdigim birini kaybettim. Yasliydi ama saglikliydi, cok ani oldu olumu. Annemle babama bilet aldik, simdi yoldalar, cenazeyi bekletiyorlar, pazar defnedilecek, annemler ancak cumartesi 4`te inicekler ucaktan. Yurtdisinda oldugum icin ilk defa cok pisman oldum, bebegimin passaportunu daha cikarmamistik, gidemedim.
Amcam ve halam ikiz kardesler, hic ayrilmamislardi taki dune kadar. 28 yil once biz koyden Istanbul`a tasinmistik, halamla amcamin da yardimcilari isten ayrilmis, bir tanidik vasitasiyla biz onlarin villasina kapici olarak girmistik. Ben 6, kardesim 4 yasindaydi. Okula basladim ama onluk canta alacak kadar bile paramiz yoktu, halam aldi. Bize hic ustten bakmadilar, sofralarinda oturttular. Cocuklugum, genckizligim hepsi onlarla ayni bahce icinde gecti, mezuniyetlerimde annemden babamdan daha cok agladilar, gurur duydular, ben o evden gelin oldum, nikah sahitim olmuslardi. Annemler birkac yil daha onlarla kaldilar ama sonra kendi evlerine tasindilar, annem artik cok yoruluyordu, ama ustlerinden ellerini hic cekmedi, her gun telefonda konusur, sik sik gider her ihtiyaclarina yetisirdi. Hic cocuklari yoktu, halam bir de kadin dogum doktoruydu, kimbilir kac bebegi dogurttu, ama kendi cocugu olmamisti, kucukken hatirliyorum benim kizim ol derdi, ben de benim annem de var babam da yurttlarda cok cocuk var, onlardan al derdim.
Halamin gidisiyle sanki bizim de hayatimizda bir sayfa kapandi, simdi amcam kaldi. Annemler 20 gun sonra donecek sekilde bilet aldik ama amcami emin ellerde birakmadan gelmelerini istemiyorum. Kayinvalidem de gelebilir belki, o zamana kadar izin alacagiz biraz ben biraz esim. Annem babam yikildi, kardesim perisan. Niye bunlari anlattim bilmiyorum, kusura bakmayin, yatsam yatamiyorum da oyle iste.
Yok ya bana baksın filan yemek yapsın temizlik yapsın beklentisinde değilim aman boşver valla hayatımın en güzel günlerini heba etmek istemiyorum İnan ki . Görümcemin kızına 3200 derlerken 2700 doğdu galibaCanım bende 37 haftalık Doğum yaptım bebeğim gayet iyiydi demek ki görümcenin bebeği çok küçükmüşşş
Kızına bile hayrı olmayan insandan hiç bir şey bekleme
Kimseden beklentin olmasın olunca insan daha çok üzülüyor sonra eşinle aran açılır düşünme artık lohusalığın en güzel anıların olacak boşver gelen gelsin kalan kalsın sen o sırada hiç bir şeyi düşünme sadece bebeğinle ilgilen
Bol bol öp kokllaaaaaa❤❤❤ yoksa sütün de etkilenir bu sefer daha çok vicdan azabı çekersin canımmm
Bence de en iyisi cqnım sen kendini bebeğine odaklaYok ya bana baksın filan yemek yapsın temizlik yapsın beklentisinde değilim aman boşver valla hayatımın en güzel günlerini heba etmek istemiyorum İnan ki . Görümcemin kızına 3200 derlerken 2700 doğdu galiba
Tabi arada istisna kv ler var yok degil ama geneli pek umursamıyor yani kendinde öyle gördüğü içinCanım başınız sağolsun allah rahmet eylesin
Geçmiş olsun canım oğluna bu kadar ödev ve bu kadar sıkmak bence de hiç iyi değil biraz zaman sonra okuldan tamamen sıkılabilir ve gitmek istemez bence
Geçmiş olsun canım ben ve kızlarım da hep hastayız
2. Kızımı Doğum yaptığımda kayınvalidem geldi kaldı yanımda 1 ayyy aynı şehitteyiz zaten allah razı olsun çok güzel ilgilendi ben bebeğimle vakit geçirdim kayınvalidem ise ev işleri ve yemeklerimiz halletti gidince yokluğunu çok aramıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?