Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sağlıkla tam gününde doğar insallah
Beşiği cok iyi almissin ben 4 sene önce 600 e almistim.

okyonus merhaba geçen yıl tayin stresimi sizlerle paylaşmıştım şükür şimdi çok memnunuz ben trakyalıyım zaten ama eşimde Edirne den çok memnun karacı birlikleri bilemiyorum biz jandarmayız ama bildiğim şehirleri söyleyeyim Tokat ilk tayin yerimiz ben çok sevmiştim hafta sonları hep piknik olurdu şubece şehirde aradığın herşeyi bulursun pazarları uygun ve taze Sivasa Tokattayken gittik birkaç kere evet Tokattan büyük ama daha soğuk hiç unutmam bir gittiğimizde bildiğin kar fırtınası olmuştu dedik yolda kalicaz korkup dönüşe geçtik Yıldızelinden aşağı indiğimizde hiç birşey kalmamıştı.Manisa Balikesir yaşamadığım ama gördüğüm şehirler guzel yaşalinacak şehirler birlikler sıkıntılı değilse memnun kalırsınız Malatyada da arkadaslarimiz yaşıyordu onlarda çok memnundu kiralari falan uygun diyorlardı hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Sevgiyeyolculuk biz menenjit b yide rotayı da yaptırdık canım 670tl bi dozu,cok agrısı oldu o gün oglusumun
Kronikcm Teşekkürler yorumun için
Evet menenjitin çok ağır olduğunu duydum, ve baya da pahalı bir aşı
Bizde rotayı 3 . Ayda menenjitimde 1 yaşında tek doz yaptırmaya karar verdik eşimle

5 TL markette harcadık Kızlar . Mobilya kuruldu hemen içine yatak siparişi verdim internetten işbir yatağın ürünü 170 TL . Bulaşık makinası boşalttım yerleri sildik nevresim ütüledim kaldırdım bir bardak çay içtim dinleniyorum

Pazara gittik 100tl market 89tl
17tl çiğ süt 3 kilo. Bizim sütçü işi devretmiş marketten aldım.
Dinleniyorum şimdi.
Avm den de küpe aldım 35tl

Canım başınız sağolsun allah rahmet eylesin
Geçmiş olsun canım oğluna bu kadar ödev ve bu kadar sıkmak bence de hiç iyi değil biraz zaman sonra okuldan tamamen sıkılabilir ve gitmek istemez bence
Herkese günaydınlar
Çok fena grip oldum sesim değişti boğazım ağrıyor pöööööf
Geçmiş olsun canım ben ve kızlarım da hep hastayız
2. Kızımı Doğum yaptığımda kayınvalidem geldi kaldı yanımda 1 ayyy aynı şehitteyiz zaten allah razı olsun çok güzel ilgilendi ben bebeğimle vakit geçirdim kayınvalidem ise ev işleri ve yemeklerimiz halletti gidince yokluğunu çok aramıştım

43 tl günün harcaması

Muz, elma, mandalina
Yer elması,turp,pancar azar azar
Salatalık,roka
Yoğurt,cubuk kraker,meyve suyu

Aksam kendime buharda brokoli haslayip yogurtlicam,yaninda cok az makarna yerim parca yemek olarak kaldi.

Bugün ev isi olarak hicbirsey yapmadım canım istemedi. Yarın koltuk örtülerini serer süpürüp silerim

Şaka gibi ne güzel biz aynı binadaydık bi kase çorba getirmedi vicdansız

Şaka gibi ne güzel biz aynı binadaydık bi kase çorba getirmedi vicdansız
Ay çok kötü ya benim küçük görümcemle onun kv si aynı apartmanda yaşıyorlardı . Kv kızının doğumuna gitmiş 2 gün kalmış geri dönmüş . Onun kv sini sevmez hiç ve iş var bebek var vs ya görümcem de 37 haftalık doğum yapmıştı bebek çok küçüktü çene kasları gelişmediği için ememedi filan zormuş . Annesi gitti diye lohusalık depresyonu geçirdi ay aklıma geldikçe sinirleniyorum bana anlatmıştı kendimi camdan atsam ne olur diye düşündüm dedi hatta bir kere

Canım bende 37 haftalık Doğum yaptım bebeğim gayet iyiydi demek ki görümcenin bebeği çok küçükmüşşş

Kızına bile hayrı olmayan insandan hiç bir şey bekleme

Kimseden beklentin olmasın olunca insan daha çok üzülüyor sonra eşinle aran açılır düşünme artık lohusalığın en güzel anıların olacak boşver gelen gelsin kalan kalsın sen o sırada hiç bir şeyi düşünme sadece bebeğinle ilgilen
Bol bol öp kokllaaaaaa yoksa sütün de etkilenir bu sefer daha çok vicdan azabı çekersin canımmm

Allah rahmet eylesin canim ne güzel arkasından böyle konuşulması anilmak sabırlar diliyorum

Yok ya bana baksın filan yemek yapsın temizlik yapsın beklentisinde değilim aman boşver valla hayatımın en güzel günlerini heba etmek istemiyorum İnan ki . Görümcemin kızına 3200 derlerken 2700 doğdu galiba

Bence de en iyisi cqnım sen kendini bebeğine odakla
Benim kızımda 37+1 de 3200 doğmuştu

Tabi arada istisna kv ler var yok degil ama geneli pek umursamıyor yani kendinde öyle gördüğü için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…