Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Takmami istemedi sadece yika cikar dedi ama yinede yani o kadar yol git gel buz gibi evde kucucuk cocukla iki saat bekle ne bileyim sinir bozucu.

Hamilelik tansiyonunuzmu var?Bence sağlığınız ve bebeğin sağlığı herşeyden önemli.Eminin arkadaşınız anlayışla karşılayacaktır.Bebek doğunca evine ziyarete gidersiniz.Hiç kendinizi böyle birşey için üzüp stres yapmayın.

Ay ben şok hayır da o soğuk evde Sende hasta olacaksın farkında mısın bu hafta temizliği annemden gizli yaptım duyunca seni gebertirim dedi telefonda çok sinirlendi. Allah korusun sancın tutacak ne zaman doktora gideceksin

Başınız sağolsun canım
Mekânı cennet olsun inşallah
Rabbim sabırlar versin sizlere de

pure hazel bi yan etki olmadı bız de cok sukur canım, menenjıt agrı yapar demıslerdi agrı oldu bi saat kadar cok agladı mecbur calpol verdim.
2.dozu olmadı ama daha önümüzdeki ay.bide rota asısı şurup gibi enjeksiyonla verılıyor benim oglum hiç kusmadıgı halde çıkardı epey onu karnı toktu bide, ama dr azda miktarda bile faydası gecıyor zaten tekrar gerek yok dedi.
görümcemin kızı var aynı asıları oldugunda ishal oldu 3-4 gün. agır gecti baya. her cocugun bünyesi farklı

PLanli bebeklerde genetik tarama yapilabiliyor embriyolara, ama tabi ivf olmasi lazim dogal yolla degil. Annem De fmf hastasi ama ondaki ifadeleri daha farkli ates olmuyor hic ve bunu 48 yasinda filan ogrenebildi bir turlu bilemediler.
Ffm herkeste farklı seyrediyor.Mesela aliminde sürekli şiddetli karın ağrısı var oda fmf.oglumda ise ateş ve eklem ağrısı şeklinde seyrediyor.Normal yolla hamile kaldım genetik tarama yaptırma söz konusu değil tabi bu durumda.
Ama enazindan artık bizim böyle bir gecmisimiz var diğer çocuğumda böyle bir hastalık var diye doktorumuzu uyarabiliriz yeni doğacak oğlumuzun kontrollerinde.

Annemle konusurken iste su isle ugrasiyorum dedigimde oda bana bazen diyor kendini yorma filan diye ama iste kendisin benden beklentileri yuksek. Aslinda butun cocuklarina karsi oyle zor bir yapisi var abim haric ben ve diger iki kardesim idare etmeye calisiyoruz cogu zaman ama bazen zorluyor insani :)

U.s poloda indirim varmış arkadaşla girdik oğluşuma hastane çıkışı hediye aldı.
Bende 1 swet ve alt olarak bebek oglusuma takım aldım
Lcw dan da 2 tane takım, 2''li yeni doğan üst,buyuk oglumada polar boyunluk aldım 102 tl tuttu.altlarina birşey uyduramadım 2'li üstlerin.
Galiba yarın da yine u.s polaya büyük oğluşuma birşeyler almaya gideceğiz.cocuk Swet ve kazaklarinda 1 alana bir bedava kampanyası varmış.yarin akşam bitecekmiş kampanya.Esim yoktu benim kartta hesap kesimi geldiği için esim diğerlerini benim karttan alırız dedi oradayken aramıştım ne yapiyim diye.
Ayrıca kahvaltıya gittik arkadaşlarla bir köye dağın içi ve denize karşı güzel bir mekandı 160 tl de orada kahvaltıyı biz ödedik.
1 ekmek aldım 1.5 tl
Paralar saçılıyor valla offf ihtiyaçlar hiç bitmiyor.

Hamilelik tansiyonu değilde direk preeklampsi çıkıyor bende 30 haftada yüksek tansiyon + protein atılımı ne zaman doğum olur hiç kestirilmiyor doktorlara kalsa ta geçen haftalarda yatırmışlardı hastaneye... çok zor bi durum maalesef.
Arkadaşımla konuştum kesinlikle gelmiyorsun böyle bir durumda dedi dedi sma insan istiyor yine de görmeyi gelinlikle bu özel günde

Bence böyle bir şey için canını sıkma arkadasin ne guzel anlayışla karşılamış bide gebeliginde çektiğin zor durumların var hava soguk malum yollarda hastalık havası tam hasta olsan ilac kullanamiyorsin zor atlatirsin sonra gitmemen daha iyi olur doğumdan sonra insallah evine gidersin

Allah insana vicdan versin canım nasıl içleri rahat ediyor ben anlamıyorum bende ufak oğlumu sünnet ettirdim 4.5aylikti büyüğü hasta kusuyo ateşleniyor arıyorum acmiyo gorumcemi arıyorum acmiyo yorgunluktan uykusuzluktan sütüm gitti ağlaya ağlaya mama verdim eğer hakkimsa helal etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…