- 15 Nisan 2017
- 3.537
- 9.176
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.561
Yani normal zamanda olsa neysede dogumuma sayili gun kala benden boyle birsey beklemesi hemde kucucuk cocukla sinir etti beni ya.Canım ikisinede sinirlenmekte haklisin tülleri de gelince yıkayıp assınlar nolacak
Takmami istemedi sadece yika cikar dedi ama yinede yani o kadar yol git gel buz gibi evde kucucuk cocukla iki saat bekle ne bileyim sinir bozucu.Ay ne saçma. Doğumuna az bir zaman kalmıs kadından böyle birsey istenir mi hiç. Üstelik kendi annen yani. Kabul etmemekle cok iyi yapmışsın orda tül.perde yıkayıp takiyim derken sana bebeğe birsey olsa bunun vebalini nasil taşıyacaklar ?
Bende 2 doz yaptırdım çok şükür bir yan etkisi olmadı benim kızım da koliktiRota aşısı mi
Yani normal zamanda olsa neysede dogumuma sayili gun kala benden boyle birsey beklemesi hemde kucucuk cocukla sinir etti beni ya.
Hamilelik tansiyonunuzmu var?Bence sağlığınız ve bebeğin sağlığı herşeyden önemli.Eminin arkadaşınız anlayışla karşılayacaktır.Bebek doğunca evine ziyarete gidersiniz.Hiç kendinizi böyle birşey için üzüp stres yapmayın.Kızlar kendimi çok stresli hissediyorum ikide bir nefesim kesilir gibi oluyor. Yarın arkadaşımın düğünü vardı İstanbul’da, hamileliğim iyi gidiyor zannediyordum ayın 20sine kadar şimdi işler baya değişti kendimi de çok iyi hissetmiyorum eşimde riske atamayız oralarda birsey olsa naparız diyor az değil 480 km ve tek araçla gidebiliyoruz. (Uçak tren mümkün değil) Baya stres oldum gitmek istiyorum arkadaşımı görmek istiyorum ama kendime güvenemiyorum arada kafam fln ağırlaşır gibi oluyor, zonkluyor. Günde 4 kez tansiyon ilacı içiyorum. Siz olsanız naparsınız, bu arada bizim 6. Evlilik yıldönümüde yarın yani düğünle aynı gün
Soyledimde iste pek hosuna gitmedi. Amaann neyse ben yapmam gerekeni yaptim vicdanim rahat.yorma kendini çok canım tüllerde siz geldiğinizde yıkansın anne havalar cok soğudu hasta olur cocuk felan de bari
Ay ben şok hayır da o soğuk evde Sende hasta olacaksın farkında mısın bu hafta temizliği annemden gizli yaptım duyunca seni gebertirim dedi telefonda çok sinirlendi. Allah korusun sancın tutacak ne zaman doktora gideceksinBugun pertim cikti. Annemler gelecek yurtdisindan evlerini temizletmemi istediler 320 metrekare ev uc bayan geldi oglumu kvye biraktim. Kv her seferinde ariyor oglan durmuyor agliyor gel diye 3 sefer git gel yaptim ordan oraya kostur mahvoldum. Tam evden cikiyorum bayanlarin yanina gidecegim henuz yoldayken ariyor oglan durmuyor diye. Al oyala biraz babaannesi hayran kurban ben bu cocuga bir omur bakarim senide unutur demesini biliyorsun Kirk yilda bir acil bir isim olunca birakiyorum zirt pirt arayip sinir etti. Bir ara sular kesildi c.makinesi yarida kaldi sonra neyseki geldi sular calistirdik ama tuller bitmedi. Anneme tuller yetismedi dedim o zaman her gun git bir posta tulu kur cikar biz gelene kadar bitsin diyor. Karnim burnumda her gun bir saat yol git gel oglan kucuk evleri buz gibi kombi calismiyor oglani yarim saat tutsam orda hasta olacak. Anneme her gun bu halimle kucucuk cocukla git gel yapamam dedim bozuldu biraz. Kv bir taraftan annem bir taraftan sinir ettiler beni. Esimide sinir ettiler kina gecesi varmis bugun sehrin bir ucundan bir ucuna illa bizi sen goturup getireceksin diyor annesi. Diger akrabalarda sizi goturucekse bizide alsin diye tutturdular. Evleri sehrin bir ucunda dugun salonuda bir ilcede bizim eve hem onlarin evi hem dugun salonu tamamen ters dusuyor. Evlerine gidip alacak onlari ordan dugun salonuna bekleyecekki kina gecesi bitsin sonra her birini tekrar eve birakacak. Her seferinde bizi koye gotur bizi suraya gotur bizi burdan al oraya birak yakit yetistiremiyoruz artik.
Başınız sağolsun canımMerhaba kizlar, ben bugun cok zor bir gun yasadim, hic kan bagim olmayan ama cok sevdigim birini kaybettim. Yasliydi ama saglikliydi, cok ani oldu olumu. Annemle babama bilet aldik, simdi yoldalar, cenazeyi bekletiyorlar, pazar defnedilecek, annemler ancak cumartesi 4`te inicekler ucaktan. Yurtdisinda oldugum icin ilk defa cok pisman oldum, bebegimin passaportunu daha cikarmamistik, gidemedim.
Amcam ve halam ikiz kardesler, hic ayrilmamislardi taki dune kadar. 28 yil once biz koyden Istanbul`a tasinmistik, halamla amcamin da yardimcilari isten ayrilmis, bir tanidik vasitasiyla biz onlarin villasina kapici olarak girmistik. Ben 6, kardesim 4 yasindaydi. Okula basladim ama onluk canta alacak kadar bile paramiz yoktu, halam aldi. Bize hic ustten bakmadilar, sofralarinda oturttular. Cocuklugum, genckizligim hepsi onlarla ayni bahce icinde gecti, mezuniyetlerimde annemden babamdan daha cok agladilar, gurur duydular, ben o evden gelin oldum, nikah sahitim olmuslardi. Annemler birkac yil daha onlarla kaldilar ama sonra kendi evlerine tasindilar, annem artik cok yoruluyordu, ama ustlerinden ellerini hic cekmedi, her gun telefonda konusur, sik sik gider her ihtiyaclarina yetisirdi. Hic cocuklari yoktu, halam bir de kadin dogum doktoruydu, kimbilir kac bebegi dogurttu, ama kendi cocugu olmamisti, kucukken hatirliyorum benim kizim ol derdi, ben de benim annem de var babam da yurttlarda cok cocuk var, onlardan al derdim.
Halamin gidisiyle sanki bizim de hayatimizda bir sayfa kapandi, simdi amcam kaldi. Annemler 20 gun sonra donecek sekilde bilet aldik ama amcami emin ellerde birakmadan gelmelerini istemiyorum. Kayinvalidem de gelebilir belki, o zamana kadar izin alacagiz biraz ben biraz esim. Annem babam yikildi, kardesim perisan. Niye bunlari anlattim bilmiyorum, kusura bakmayin, yatsam yatamiyorum da oyle iste.
Kıskanmadım hiçVeeeeee sıfırrrr harcama❤❤❤
Keşke benim olsa da demedin dimiKıskanmadım hiç
Yok demedim kiKeşke benim olsa da demedin dimi
Ffm herkeste farklı seyrediyor.Mesela aliminde sürekli şiddetli karın ağrısı var oda fmf.oglumda ise ateş ve eklem ağrısı şeklinde seyrediyor.Normal yolla hamile kaldım genetik tarama yaptırma söz konusu değil tabi bu durumda.PLanli bebeklerde genetik tarama yapilabiliyor embriyolara, ama tabi ivf olmasi lazim dogal yolla degil. Annem De fmf hastasi ama ondaki ifadeleri daha farkli ates olmuyor hic ve bunu 48 yasinda filan ogrenebildi bir turlu bilemediler.
9 yıl önce oğlumada rota yaptırdık bizde çok şükür bir sorun yaşamadıkRota aşısı mi
Annemle konusurken iste su isle ugrasiyorum dedigimde oda bana bazen diyor kendini yorma filan diye ama iste kendisin benden beklentileri yuksek. Aslinda butun cocuklarina karsi oyle zor bir yapisi var abim haric ben ve diger iki kardesim idare etmeye calisiyoruz cogu zaman ama bazen zorluyor insani :)Ay ben şok hayır da o soğuk evde Sende hasta olacaksın farkında mısın bu hafta temizliği annemden gizli yaptım duyunca seni gebertirim dedi telefonda çok sinirlendi. Allah korusun sancın tutacak ne zaman doktora gideceksin
Hamilelik tansiyonunuzmu var?Bence sağlığınız ve bebeğin sağlığı herşeyden önemli.Eminin arkadaşınız anlayışla karşılayacaktır.Bebek doğunca evine ziyarete gidersiniz.Hiç kendinizi böyle birşey için üzüp stres yapmayın.
Bence böyle bir şey için canını sıkma arkadasin ne guzel anlayışla karşılamış bide gebeliginde çektiğin zor durumların var hava soguk malum yollarda hastalık havası tam hasta olsan ilac kullanamiyorsin zor atlatirsin sonra gitmemen daha iyi olur doğumdan sonra insallah evine gidersinHamilelik tansiyonu değilde direk preeklampsi çıkıyor bende 30 haftada yüksek tansiyon + protein atılımı ne zaman doğum olur hiç kestirilmiyor doktorlara kalsa ta geçen haftalarda yatırmışlardı hastaneye... çok zor bi durum maalesef.
Arkadaşımla konuştum kesinlikle gelmiyorsun böyle bir durumda dedi dedi sma insan istiyor yine de görmeyi gelinlikle bu özel günde
Allah insana vicdan versin canım nasıl içleri rahat ediyor ben anlamıyorum bende ufak oğlumu sünnet ettirdim 4.5aylikti büyüğü hasta kusuyo ateşleniyor arıyorum acmiyo gorumcemi arıyorum acmiyo yorgunluktan uykusuzluktan sütüm gitti ağlaya ağlaya mama verdim eğer hakkimsa helal etmiyorumAy çok kötü yabenim küçük görümcemle onun kv si aynı apartmanda yaşıyorlardı . Kv kızının doğumuna gitmiş 2 gün kalmış geri dönmüş . Onun kv sini sevmez hiç ve iş var bebek var vs ya görümcem de 37 haftalık doğum yapmıştı bebek çok küçüktü çene kasları gelişmediği için ememedi filan zormuş . Annesi gitti diye lohusalık depresyonu geçirdi ay aklıma geldikçe sinirleniyorum bana anlatmıştı kendimi camdan atsam ne olur diye düşündüm dedi hatta bir kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?