Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biz bir aydır yakıyoruz Tuğçe soguk degil mi orası

Robot süpürgenin markası ne bende cok istiyorum onlardan ama çabuk bozulur her yeri iyi almıyordur diye düşünüyorum memnun musun

Aa Orası sıcak yer demek ki genelde Doğu tarafı doğum olur ya şaşırdım
Güneydoğu ya yazın 50 dereceyi görüyoruz ya çok feci oluyor . Ben karı unuttum 3 senedir hiç kar görmedim oğluş kar göremeyecek yavrum yazık

Robot süpürgenin markası ne bende cok istiyorum onlardan ama çabuk bozulur her yeri iyi almıyordur diye düşünüyorum memnun musun
Benimkinin markasi ilife robot süpürge.
Her yere giriyor köşeler filan hep alıyor. Baya iş görüyor ( dik süpürgeler gibi gücü)Sadece günlük kullanım için düşünüyorsan güzel. Ben ayda bir de ihlasın derin temizlik süpürgesi ile süpürüyorum.

Borçlar ödenmiş kurtulmussunuz.bundan sonra birikim yapmak daha rahat olur

Depresyona giriyorum resmen eşim fırına gitti hamur almaya mandalina kalmadı dedim ki mandalina al biraz sıkıp içelim hazır meyve suyu içmiyorum ama canım soğuk soğuk mandalina istedi tamam dedi gitti . 7 kg mandalina alacağı paraya gidip 3 kg portakal almış bu adam alışverişi yapamıyor ya oğluş doğunca oğlanı emzirip kocama verip alışverişi ben yapacağım az toparlanınca zaten onu da götürürüz 13 TL portakala para vermiş sağ olsun . Ben pişi kızartmak için hazırlanmaya başladım kocam geldi elini hamura soktu ay allahım millet kocam yardım etsin ister size yemin ediyorum ben istemiyorum pişinin başında duruyordum sıçratmasın diye kapı çaldı kocam eli yağlı kapıya gitti . Kapı kolları yağ oldu karşı komşu balık yaptırmış ondan veriyor bu arada bizim mutfağın her yerine yağ sıçradı tabi skandal

Temizlik yaptım.
Bornozları Havlular yıkandı kurutmaya attım onları kaldırdım.
Tarhana çorbasi yaptım
Oğlan için ispanak yaptım baktım pırasalar bozulacak kendime pırasa yaptım
Duş alıp oturmak istiyorum çok yoruldum. Yarın mesai var zaten havada çok soğudu.Oğlanı dün gece yıkadım bugün uğraşmayacağım.

Az dışarı çıkacağız kızlar ya hava alalım eşim salı ve Cumartesi nöbetçi nöbetleri erkene yazıldı ki ben evde yanlız suyum filan gelir diye . Hafta içi dışarı çıkmayı sevmiyoruz . Biraz vitrin bakacağım

Sıfır harcama :)

Zeytinyağlı pırasa yaptım aksam yemeğim oldu.

Oğlum yemedi tarhana corbası yaptım ona da, yanında salatalık biraz ekmek, sonrasında yarım elma iki tane gün kurusu yedi.

Bir makine camasir yikadim astim, koltuk örtülerini serdim. Süpür sil yapmadım üşendim valla cok pis değildi ev, yarın yaparım artık :))

İyi aksamlar herkese

Iyi akşamlar kızlar
300tl ye kızım için alışveriş yaptık taksit yaptırdık
Eşofman takımı, tayt, swit, ceket atlet aldık
Dışarda yedik, kahve içtik eşim ödedi ,şoktan sıvıyağ ve sucuk aldım indirimden
Yarın karnıyarık yapabilirim misafir gelme durumuna göre ,
Pırasa da yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…