- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.601
Biz bir aydır yakıyoruz Tuğçe soguk degil mi orasıGünaydın güzel bir gün olsun Doğalgazı daha açmadık ama dün biraz soğuk oldu artık kombiyi açacağım bu hafta içi fatura gelir gelince açacağım .Bugün bazamızın altını düzenleyeceğiz birkaç alıp koymak istediğim şeyler var .Bebek arabası yarın teslim olur galiba ups çok hızlı çünkü . Bazanın altında yer ayarlamam lazım bebek arabasının puşetini şimdi kullanacağız ya diğer parça inşallah bazanın altına sığar oraya koyacağım .
Robot süpürgenin markası ne bende cok istiyorum onlardan ama çabuk bozulur her yeri iyi almıyordur diye düşünüyorum memnun musunherkese merhaba
öksürmekten uyuyamadım
Sonra nane limon ve ıhlamur içip yattım 10.30 da kalktım kızlar
Bir tane yastık yıkadım. Robot süpürge evi süpürürken. Mutfağı topladım. Birazdan bir makine daha çamaşır yıkarım. Bulaşıkları yerleştirdim makinayı çalıştırdım. Ha birde süt taşırdım Ocak temizlemeye uğraştım.
Nevresimleri değiştirip toz alacağım wc sileceğim. Pöffff pazar günü böyle geçer mi yabuzluktan kıyma çukardım tepsi mantısı deneyeceğim bakalım mecalim kalırsa pırasa da pişireceğim bir iki gün ısıtıp yemelik yoğurtlu çorba yapacağım.
Eşimin yardım ettiği bir başka iş daha olmuştu.
500dolar vermişler .
Bizim birikim Borçlar ödendiği için bu kadar.
2 çeyrek altın
bankada 1gr altın
500dolar
@purehazel
Yok şekerim ya Perşembe gününe kadar evde şortla geziyordum düşünBiz bir aydır yakıyoruz Tuğçe soguk degil mi orası
AaYok şekerim ya Perşembe gününe kadar evde şortla geziyordum düşün
Güneydoğu ya yazın 50 dereceyi görüyoruz ya çok feci oluyor . Ben karı unuttum 3 senedir hiç kar görmedim oğluş kar göremeyecek yavrum yazıkAaOrası sıcak yer demek ki genelde Doğu tarafı doğum olur ya şaşırdım
Benimkinin markasi ilife robot süpürge.Robot süpürgenin markası ne bende cok istiyorum onlardan ama çabuk bozulur her yeri iyi almıyordur diye düşünüyorum memnun musun
Bizim buraya geçen sene yağmış ama bu sene nolur bilmemGüneydoğu ya yazın 50 dereceyi görüyoruz ya çok feci oluyor . Ben karı unuttum 3 senedir hiç kar görmedim oğluş kar göremeyecek yavrum yazık
Teşekkür ederim canımBenimkinin markasi ilife robot süpürge.
Her yere giriyor köşeler filan hep alıyor. Baya iş görüyor ( dik süpürgeler gibi gücü)Sadece günlük kullanım için düşünüyorsan güzel. Ben ayda bir de ihlasın derin temizlik süpürgesi ile süpürüyorum.
Borçlar ödenmiş kurtulmussunuz.bundan sonra birikim yapmak daha rahat olurherkese merhaba
öksürmekten uyuyamadım
Sonra nane limon ve ıhlamur içip yattım 10.30 da kalktım kızlar
Bir tane yastık yıkadım. Robot süpürge evi süpürürken. Mutfağı topladım. Birazdan bir makine daha çamaşır yıkarım. Bulaşıkları yerleştirdim makinayı çalıştırdım. Ha birde süt taşırdım Ocak temizlemeye uğraştım.
Nevresimleri değiştirip toz alacağım wc sileceğim. Pöffff pazar günü böyle geçer mi yabuzluktan kıyma çukardım tepsi mantısı deneyeceğim bakalım mecalim kalırsa pırasa da pişireceğim bir iki gün ısıtıp yemelik yoğurtlu çorba yapacağım.
Eşimin yardım ettiği bir başka iş daha olmuştu.
500dolar vermişler .
Bizim birikim Borçlar ödendiği için bu kadar.
2 çeyrek altın
bankada 1gr altın
500dolar
@purehazel
KızLar
Kekin içine yap atmayı unuttum
Acaba nasıl olur ki ya tüh
Kolay gelsinnnnnŞok marketten pamuk Ped nuddel erişte cips çikolata toz şeker 40 küsür. Bimde cocopops süt Nescafe ekmek 20 küsür de orda harcandı.bu hafta dip kose temizlik var
Saģol canımKolay gelsinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?