- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.581
Aynen canım akraba binasıydı kaç kişinin çocuğuna baktilardabi benimkilere elleri gitmedi eşimde şartlarımız olgunlaşınca hemen taşınmak istediAyyyy çok kötüymüşşş canım yaaaa insan ele yapıp götürür yine de sen onun gelinisin torunu var gerçekten vicdansızmış
Bende 37. Haftada doğum yaptım canım ciğerleri problemliydiCanım bende 37 haftalık Doğum yaptım bebeğim gayet iyiydi demek ki görümcenin bebeği çok küçükmüşşş
Kızına bile hayrı olmayan insandan hiç bir şey bekleme
Kimseden beklentin olmasın olunca insan daha çok üzülüyor sonra eşinle aran açılır düşünme artık lohusalığın en güzel anıların olacak boşver gelen gelsin kalan kalsın sen o sırada hiç bir şeyi düşünme sadece bebeğinle ilgilen
Bol bol öp kokllaaaaaa❤❤❤ yoksa sütün de etkilenir bu sefer daha çok vicdan azabı çekersin canımmm
Ya ben İnan kimseden birşey beklemiyorum herşeyi kendim yapıyorum yaparım da zaten sürekli yanımda birileri olmayacak benim . Geçen haftaya kadar zaten herşeyi yaptım halıları bile sildim her hafta . Telefonda diyorum ki bu hafta temizlik yaptım anlatıyorum bana tüh bir kadın bulsaydın yada ben annen gelince hemen 2 koldan yapardık kızım demiyor sessizce duruyor öyle . Kimseyi istemiyorum gölge etmesinler yeterAllah insana vicdan versin canım nasıl içleri rahat ediyor ben anlamıyorum bende ufak oğlumu sünnet ettirdim 4.5aylikti büyüğü hasta kusuyo ateşleniyor arıyorum acmiyo gorumcemi arıyorum acmiyo yorgunluktan uykusuzluktan sütüm gitti ağlaya ağlaya mama verdim eğer hakkimsa helal etmiyorum
Aynen canım akraba binasıydı kaç kişinin çocuğuna baktilardabi benimkilere elleri gitmedi eşimde şartlarımız olgunlaşınca hemen taşınmak istedi
Çok iyi etmişsin canım taşınmaktaBende 37. Haftada doğum yaptım canım ciğerleri problemliydi
Canım bende beklemiyordum kimseye givenerekte yapmadım ama çok aciz bi durumdaydım oğlumun ateşi 41ri bile gördü düşün. ama bisey oldumu bizim onlar benim kuzularim benim kanimdan demeyi biliyor.benim annem bursadan geldi de o iki kat yukarıdan gelmedi bi sünnet için hayırlı olsun bile demediYa ben İnan kimseden birşey beklemiyorum herşeyi kendim yapıyorum yaparım da zaten sürekli yanımda birileri olmayacak benim . Geçen haftaya kadar zaten herşeyi yaptım halıları bile sildim her hafta . Telefonda diyorum ki bu hafta temizlik yaptım anlatıyorum bana tüh bir kadın bulsaydın yada ben annen gelince hemen 2 koldan yapardık kızım demiyor sessizce duruyor öyle . Kimseyi istemiyorum gölge etmesinler yeter
1.oğlum 41 haftalık doğdu 3.380gr49cm hiç problem yaşamadık 35 haftada kalmış gelişimi kuveze girebilir ciğerleri gelişmemiş olabilir dediler bide suyum bitmiştiÇok iyi etmişsin canım taşınmakta
Benim zor günümde yanımda olmayan insanlarla hiç görüşmem ki aynı binadaymışsın rabbim herkesin gönlüne merhamet ve vicdan verdin
İlk kızımı 37+3 de Doğum yaptım 3.650 grm 50 cm doğdu
2. Kızımı 37+1 de Doğum yaptım 3.200 grm 49 cm Doğum yaptım canım çok şükür ikisi de sağlıklıydı bi problem yaşamadık
Çevremdeki herkesi 1 ile 10 arasında bir puan değerine koyarım sadece bana karşı olan davranışları ile değerlendirmem çevredeki insanlara hayvanlara bitkilere davranışlarına bile bakarım ahlaklarına vicdan ve merhametlerine göre değerlendiririm. Bunu yaparken biraz zaman alır ama bir puan veririm. Benim kv her konuda kötü birisi asla değil . Anneme diyormuş ki mesela kızın her işini kendi yapıyor kimseye bırakmıyor falan filan söylüyor . Ama bana kalırsa adaletsiz mesela kendi kızlarından birisi ile aynı şehirdeler kızı gelir evi süpürür siler her işini yapar misafirini ağırlar kör olmak lazım bunu görmemek için . Ama kv kp yanında herşeyi ben yaptım o yapmaz ki gelmez ki der yalan görüyoruz yani . Kp bir şirkette çalışıyor ayrıca emekli şirketin kp e ihtiyacı var işinin yürümesi için. Kp o işin piyasadaki ederi gideri kadar maaş istemiş kv sinirleniyor niye daha fazla istemedin diye kp haksızlık olur isteyemem diyor mesela . Kv evinde dediğim gibi asla temizlik yapmaz ve onu kirli buluyorum 10 gün izne gidiyoruz onda kalıyoruz görüyorum mesela evinde viledası yok öyle toz bezi yok mesela gibi gibi . Beni ilgilendirmez herkesin kendi evi ama ucu bana dokunduğu zaman ilgilendiriyor işte . Birkaç unutamadığım şey var eşim afrindeyken ramazandı onda kalıyordum 3 gün sahur iftar aynı yemeği yedirdi sürekli diyordum ki anne ne yemek yapalım ses yok soruyorum cvp yok yaptırmadı bana kendi de yapmadı şimdi o yemeği yiyemiyorum bitti benim için . Bana çocuğun olmuyorsa doktora götüreyim seni oğlumun olmasına gerek yok dedi bir kere de . Paraya tapar resmen o huyunu sevmiyorum eli çok kıt markete gidiyor 3 soğan alıp geliyor gibi gibi bana uymayan şeyleri var . En büyük sorun bana karşı aramayıp sormaması bu çok zoruma gidiyor . Evlendiğimiz zaman haftada 3 kere arardım iyi olalım aman diye baktım beni asla aramıyor bende kestim aramayı şimdi aramıyorum. Hamile kaldığımı duyunca bi aradı birde ekimdi galiba salçAnı yollayacağım Diye aramıştı o kadar . Evlat ayrımcılığı yapıyor oğlunu kızlarından daha çok seviyor bunu belli ediyor bende sinirleniyorum gibi gibi şeyler var . Boşver aman ben boşverdim herkes yerinde sağ olsunCanım bende beklemiyordum kimseye givenerekte yapmadım ama çok aciz bi durumdaydım oğlumun ateşi 41ri bile gördü düşün. ama bisey oldumu bizim onlar benim kuzularim benim kanimdan demeyi biliyor.benim annem bursadan geldi de o iki kat yukarıdan gelmedi bi sünnet için hayırlı olsun bile demedi
Artık bende umursamıyorum Allah herkesin karşısına çıkarıyor yaptıklarını galiba bütün annelerde var kizlara daha düşkün olmakÇevremdeki herkesi 1 ile 10 arasında bir puan değerine koyarım sadece bana karşı olan davranışları ile değerlendirmem çevredeki insanlara hayvanlara bitkilere davranışlarına bile bakarım ahlaklarına vicdan ve merhametlerine göre değerlendiririm. Bunu yaparken biraz zaman alır ama bir puan veririm. Benim kv her konuda kötü birisi asla değil . Anneme diyormuş ki mesela kızın her işini kendi yapıyor kimseye bırakmıyor falan filan söylüyor . Ama bana kalırsa adaletsiz mesela kendi kızlarından birisi ile aynı şehirdeler kızı gelir evi süpürür siler her işini yapar misafirini ağırlar kör olmak lazım bunu görmemek için . Ama kv kp yanında herşeyi ben yaptım o yapmaz ki gelmez ki der yalan görüyoruz yani . Kp bir şirkette çalışıyor ayrıca emekli şirketin kp e ihtiyacı var işinin yürümesi için. Kp o işin piyasadaki ederi gideri kadar maaş istemiş kv sinirleniyor niye daha fazla istemedin diye kp haksızlık olur isteyemem diyor mesela . Kv evinde dediğim gibi asla temizlik yapmaz ve onu kirli buluyorum 10 gün izne gidiyoruz onda kalıyoruz görüyorum mesela evinde viledası yok öyle toz bezi yok mesela gibi gibi . Beni ilgilendirmez herkesin kendi evi ama ucu bana dokunduğu zaman ilgilendiriyor işte . Birkaç unutamadığım şey var eşim afrindeyken ramazandı onda kalıyordum 3 gün sahur iftar aynı yemeği yedirdi sürekli diyordum ki anne ne yemek yapalım ses yok soruyorum cvp yok yaptırmadı bana kendi de yapmadı şimdi o yemeği yiyemiyorum bitti benim için . Bana çocuğun olmuyorsa doktora götüreyim seni oğlumun olmasına gerek yok dedi bir kere de . Paraya tapar resmen o huyunu sevmiyorum eli çok kıt markete gidiyor 3 soğan alıp geliyor gibi gibi bana uymayan şeyleri var . En büyük sorun bana karşı aramayıp sormaması bu çok zoruma gidiyor . Evlendiğimiz zaman haftada 3 kere arardım iyi olalım aman diye baktım beni asla aramıyor bende kestim aramayı şimdi aramıyorum. Hamile kaldığımı duyunca bi aradı birde ekimdi galiba salçAnı yollayacağım Diye aramıştı o kadar . Evlat ayrımcılığı yapıyor oğlunu kızlarından daha çok seviyor bunu belli ediyor bende sinirleniyorum gibi gibi şeyler var . Boşver aman ben boşverdim herkes yerinde sağ olsun
Yok bu oğluna düşkünArtık bende umursamıyorum Allah herkesin karşısına çıkarıyor yaptıklarını galiba bütün annelerde var kizlara daha düşkün olmak
Bende cok merak ediyorum . 400 u geçer İnsaAllahOcak’ta zam ne kadar gelecek?arkadas enflasyon farkı ile 6.5 gibi birsey olur dedi
Erkek ya işte kız erkek ayrımı yapıyor şekerim . Şimdi oğlunun oğlu doğacakmış . Görümcem annemleri ne zaman çağıracaksın dediğinde bende bilmiyorum belki doğum ani olur annemler gelemeden dedim oda olmaz annemin oğlunun ilk çocuğu dedi ben şoka girdimBen şok
Ayy ne garip insanlar ya ha kızının çocuğu ha oğlunun ne farkediyor anlamıyorum benim ailem hepsini aynı seviyor hepsine aynı özeni gösteriyor . Iyi yapıyorsun canım böyle bi insan yapmasın zaten evlat torun ayrımı olurmu yaErkek ya işte kız erkek ayrımı yapıyor şekerim . Şimdi oğlunun oğlu doğacakmış . Görümcem annemleri ne zaman çağıracaksın dediğinde bende bilmiyorum belki doğum ani olur annemler gelemeden dedim oda olmaz annemin oğlunun ilk çocuğu dedi ben şoka girdim3 görümcem var kv nin onlardan torunları var zaten benim oğlumun bir özelliği yok ki ilk kez torun sahibi olmuyor . Bu gibi şeyler yüzünden hiç birşey almasını yapmasını vs istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?