Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yağ demek istedin degil mi ? Birşey olmaz canım yağsız kek tarifi var bir sürü. Yalnız kabını da yağlamadıysan biraz yapışabilir
Evet cnm unutmuşum kabı yağlıydı ama dize yazdıktan sonra üzerinden biraz yağ döküp kaşıkla karıştırdım . Fena olmadı sağol cevabın için

Eşim bulunduğu yerde erzakları azalmış helikopterde gelemiyormuş çok sis ve yağmur varmış inş hava Acar işleri çok Zor.Birliğine donme durumu var sonra tekrar Irak’ta başka bir bölgeye gidecekmiş ama hergun planlar değişiyor.Hayırlısı ile tayın belli olup bir gelse

Hayırlısı olsun canım yaaa çok ayrı kaldınız çok sorun yaşadınız inşallah herşey yoluna girer

Scss94 mobilyalarını hangi markadan aldın?
Canım yemek masamı bazami vivenseden aldım koltukları inegölmobilyadan aldım halılarımı da vivense den aldim üniteyi hepsiburada dan aldim hepsi gayet uyguna geldi. Hele koltuklar mağazada 8500 dü ben 6 bin liraya aldim sitesinden

Bugün güya dışarı gezmeye çıkmadık ama bi dünya harcama yaptık
1kilo hamsi 30tl
Marul ve kırmızı biber 8tl
Yoğurt ve ufak ıvır zivirlar 15tl
Menfez aldı eşim 5tl
Ufaklığın doğum günü aile arası kutlayalım dedik 48tl de o tuttu güya çıkmadık bide hayat çok pahalilasti

Biz de oğlumu çıkardık ona bin buna bin oyna oyun alanları 20 dakkasi 20 liraydi bi sürü para gitti başka bisey de almadık

Doğtaş’tan beğendiö bende bir takim.Vakit geçsin diye koltuk bakıyorum tayın için şehir araştırıyorum

Bir kere de bizimkilerin başına gelmişti suları bitmişti pis su içtiler görev dönüşü hepsi hasta yatmıştı korkunçtu

Kiralar ne kadar Manisa’da?Avm falan iyimi aradığını bulabılıyormusun?
Tabi ki aradığını bulabilirsin canım. Biz buraya gelmeden önce ilcesindeydik orası bile büyüktü özel hastaneleri avm felan vardi. Simdi merkezde öyle. Canım kiralar çarşıya merkeze yaklaştıkça artıyo şehirin biraz dışında merkeze uzak sıfır evler cok uygun ama orda hic bisey yok köy gibi. Park bile yoktu eski evleri yıkıp yapiyolar ya öyleydi. Bizim 1150 kiramiz canım ama ev yeni zor bulduk biraz 1500 felan dediler hep

Yaaa hamsi ne kadar pahalı burda en fazla 10 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…